![]() ![]() |
2009.11. 17. - 16:17:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Onix: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2009.11. 17. - 16:42:34
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lépek haza.Vidám estét Nektek!
Nekem lesz egy kicsit sem vidám eszmecserém Párommal a családi biznisz ügyében,mert úgy tűnik,profilváltás lesz abban az üzletben,ahol én melózok...szóval szurkoljatok,hogy ne bukjak ki nagyon... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pá! |
|
|
|
2009.11. 17. - 16:43:21
Létrehozva:
|
|
|
Látom, formában vagytok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tuti lesz holnap DM, hallgassátok a Slágert! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még egyszer, utoljára... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Köszi vica a dalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok, lassan én is lépek! |
|
|
|
2009.11. 17. - 16:56:11
Létrehozva:
|
|
|
vica és Angie: közi az infót a Strippeddel kapcsolatban. Asszem elmegyek itt Szegeden a Kárász utcába (a leghíresebb sétáóutca itt) és megnézem előbb ott az Alexandrában. mondjuk kell kicsit spórolnom rá mert még a 6500 is k. sok szerintem. no mindegy. egyébként ebben a boltban fasza leárazások szoktak lenni - pl. ott vettem egy National Georgraphic-os New Yorkos fotóalbumot sokkal-sokkalkevesebbért mint az eredeti ár! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
egyébként még én sem rendeltem soha netről. Onix: wow micsoda meglepi! ez tetszik! én is szívesen fotóznék ilyen erotikusabb sorozatot, ha lenne egy normális gépem. :S egyébként elég változatos lett a setlist és én le vagyok maradva pár körrel asszem. eddig csak a Miles away, a Freelove és a Dressed in black cseréről hallottam. Na én is játszottam. Csak az nem tetszik hogy az adatlapomon most ki kellett írnom a full levelezési címem. utána tuti visszarakom, hogy csak a város látszódjon. hátha nyerek végre egyszer! jaj én meg valszeg lemaradok a Sláger utcsó napjáról! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de szar! és volt valami visszhangja a nov. 8-i megmozdulásnak? és lesz vajon TV riport vagy dokumentáció arról, ahogy lekapcsolják végleg a rádiót? Hjaj végre tegnap este kiköltözött Krisztián! micsoda megkönnyebbülés!!! holnap jól kitakarítok, de már ma elkezdtem pakolászni. most legalább több helyem van. egyébként tegnap Máté és Szilvi barátaim is itt voltak megint és pizzáztunk meg ünnepeltük Szilvi múlt heti szülinapját. jó volt. amúgy meg szeretetszolgálat vagyok, mert mivel kikapcsolták nekik az áramot, minden este itt csöveznek meg néha fürdenek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe, cserébe Máté itthagyja a laptopját és ha épp nem szakad a net, akkor arról netezek, mint most is. vica: az Enjoy the silence dalküldésednek másik jelentése is van... én is inkább a csöndet élvezném, mint egy politikai rádiót. meg hát az Enjoy the silence kifejezéssel utalhatunk arra is hogy véget ér egy korszak a rádió beszüntetésével, illetve ironikusan "fejet hajt" a rádió és mi a hatalomnak... Angie: hjaj ma délután megnéztem Tim Burtontől a Nagy Hal c. filmet és jót bőgtem rajta. nagyon édes film!!! nah mindjárt kezdhetek készülődni órára - de utálom hogy ilyen későn van! |
|
|
|
2009.11. 17. - 17:01:56
Létrehozva:
|
|
|
jaj majd elfelejtettem: ildi, eszméletlen jó volt olvasni a sztorid! csomószor bekönnyeztem!!! nem semmi... HATALMAS ÖLELÉS érte!!!
|
|
|
|
2009.11. 17. - 17:22:41
Létrehozva:
|
|
|
Onix:neked szurk...és nyugi minden rendben lesz (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Angie:szivesen a dalt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mint már mondtam érezd jól magad a koncerten. Usi:nincs mit.Ez a legkevesebb,hogy viszonozzam valahogy a sok kedvességet amit már te tettél irányomba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként Ildi sztoriját én többször elolvastam annyira tetszett.Tényleg jó volt olvasni. Azt a New York-os fotóalbumot lehet még kapni?Mennyibe kerül?Biztos tök klassz könyv lehet. |
|
|
|
2009.11. 17. - 19:24:43
Létrehozva:
|
|
|
Hali Fekete Csajszik!
Először is!Köszi Nektek!Örülök,hogy tetszett amit írtam és hogy így az én történetemen keresztül megismertétek a FEKETE MÚLTAT!!!!! Egyébként elolvastam ám mindent amit a hétvégi eltünésem óta írtatok. Vicuska! Először is!A Petra poszteres pózolásaitól behaltam!!!Nagyon édi kiscsaj!!!!! Írtad,ha összejönne a mi kis Fekete Csapatunk valahol!Hát dec.30.-án összejöhetünk a PECSA-ban,én nagyon örülnék,ha minél többen ott lennénk és megismernénk egymást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sajna nincs Dave frizus képem,abban az időben nem engedtem,hogy fényképezzenek,most már én is bánom!Az egyetlen fénykép rólam abból az időböl kb.'90-ben készült,fennt van az iwiw-en. Useless Girl! A Te HATALMAS ÖLELÉSED-től tiszta libabőr lettem!!!!! Isten bizony én már alig várom,hogy személyesen megismerhesselek!!!!! Az új Avatarod k...a jó!!!Nagyon tetszik!Ezt Te rajzoltad ugye? És addíg én sem halhatok meg,míg nem lesz STRIPPED könyvem!!! Angelus! Jó koncizást Neked!!!Örülök,hogy túl vagytok a költözésen és hogy jó az új albitok!!! |
|
|
|
2009.11. 17. - 19:28:02
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Onix szurkolod neked!!!! De ha bármi baj van, csak hívd a Fekete Sereget!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ildi még nem olvastam végig, amit írtál, de el fogom olvasni, mert nagyon érdekel, milyen lehetett akkor régen DM-esnek lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most is fantasztikus, de akkor.. Egyébként mindjárt a 101. oldal-t kezdjük itt a fórumon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D |
|
|
|
2009.11. 17. - 19:35:54
Létrehozva:
|
|
|
Elolvastam amit írtál Ildi, hát komolyan mondom..hihetetlen..én miért nem születtem akkor? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arról hallottam több embertől is, hogy a Mode-osokat nem nagyon csípték, szerintem ebbe most is van valami, mert múltkor DM-es pólóba villogtam az utcán, (nyáron XD) és egy idősebb néni amikor jött velem szembe, ránézett a pólómra, és elkezdte rázni a fejét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg arról is hallottam, hogy a Duran Duran és a DM rajongók egymás mellett nem épp a legjobba jelentették (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig az én anyám mindkettőt szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..
|
|
|
|
2009.11. 17. - 20:00:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode93!
Anyukádról eszembe jutott még egy story! Egyik szombati fősulis disco alkalmával elég sok alkoholt sikerült magamba dönteni és végig tomboltam a Wild Boys-t és közben állítólag azt kiabáltam,hogy miért kell egymást utálni!Másnap a fél város erről dumált. Bennünket is elég érdekesen néztek az emberek!Mintha UFO-t láttak volna kb. |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:07:44
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:örülök,hogy tetszett poszteres Petra képek.Én is nagyon szivesen megismernélek de sajna nem leszek ott a Pecsában de a többiek közül akik ott lesznek velük tuti megismerkedsz.
Mode:igen a 101. oldal következik...hehe... Ja ha mi is abban az időben vagyunk MODE-osok mint Ildi akkor együtt bandáztunk volna.Hihi... |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:09:20
Létrehozva:
|
|
|
Ildi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt a számot mondjuk én szeretem, mindig azzal viccelek, hogy Wilder Boys (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :P:P
|
|
|
|
2009.11. 17. - 20:20:40
Létrehozva:
|
|
|
Már én is vártam a 101-es oldalt, remélem, lesz netem, hogy én is rajta legyek minimum egy hozzászólással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ildi: ez annyira édes volt, hogy megborzongtál az ölelésemtől!!! ^__^ jaja, én is várom már, hogy megismerkedjünk! dec. 30 egy duplán nevezetes nap lesz ezek szerint, ha tényleg sikerül mindenkinek eljönnie aki ígérte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúj egyébként nagyon fura ez a nap. annyira le vagyok fáradva, de nem tom mitől. ráadásul órára menet még egy madár is leszarta a hajam és az órán potyogott ki belőle - még jó, hogy a szilárd fajta volt.... ehhh.... vica: nem tom hogy lehet-e még kapni a New Yorkos albumot. Meg kell nézni egy Alexandra boltban. az eredeti ár amúgy olyan 7-8000 ft körül volt, én meg 2990-ért vettem a leárazás miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah, ildi, ez nem rajzolt kép, csak én szerkesztettem photoshoppal kicsit - most inkább csak a színeket - egyébként Kat Von D az LA Inkből. nagyon durván nyomja a portrétetoválásokat!!! IMÁDOM ezt a nőt! Nagyon vagány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy jó is lenne, ha így tudnék portrét rajzolni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:23:21
Létrehozva:
|
|
|
Usi bocs de ezen a madárszaros dolgon nevettem egyet.Mondjuk elég kellemetlen lehetett amikor potyogott a hajadból.
Mi a pontos cime a New York-os albumnak? |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:29:58
Létrehozva:
|
|
|
bocs, de most nem tudom megmondani, mert otthon van a könyv.
na, megtaláltam a honlapon: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/websho...amp;LastDays=20 |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:31:22
Létrehozva:
|
|
|
Akkor légyszi majd ha otthon vagy nézd meg és ird le itt.Köszi.
Jól van csajok jó éjszakát mindenkinek.Álmodjatok szépeket. Vissza miatyánk az első mondat.Köszi a linket. |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:32:56
Létrehozva:
|
|
|
wow, ilyen hamar lefekszel aludni? :-O |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:34:44
Létrehozva:
|
|
|
hej az előbb volt link most meg eltünt....
na most meg megint van... kezdek meghülyülni... Még nem alszok csak bámulom a tv-t. |
|
|
|
2009.11. 17. - 20:45:35
Létrehozva:
|
|
|
ja, bocs, én variáltm utólag a linkekkel. jah, hát akkor jó agygyalulást - gondolom most sincs semmi értelmes...
|
|
|
|
2009.11. 17. - 21:26:25
Létrehozva:
|
|
|
na látom nincs itt senki, akkor megyek olvasni. jóccakát!
|
|
|
|
![]() ![]() |