![]() ![]() |
2009.11. 18. - 00:14:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoppszli!!!
Na ez vajon már a 101? Hehehhee Usi.. mennyire röhögtem a madár szaros sztorin... istenem.. én is mindig ilyen szerencsétlen vagyok.. simán leszarnak.. És emellett állandóan szarba lépek a menhelyen, úgyhogy nehogy azt higgyétek, hogy aki abba lép, szerencséje lesz.. nekem sincs pedig állandóan abban taposok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi... nagyon nagyon tetszett a történeted.. nekem ebben szerencsém volt, mert anyámék nem szóltak bele, milyen legyen a hajam, úgyhogy simán körbe voltam nyirva, és göndörödött rendesen a hajam a fejem tetején:) Pont ma este voltak itt nálam a barátaim vacsizni, meg dvd-zni, és kint cigiztünk a konyha ablakban, mikor jött egy régi barátunk.. és pont azt emlegette, amikor még rövid volt a rőzsém, és göndör.. hogy ő engem úgy ismert meg... nagyon nagyon röhögtünk... Dvd-ztünk, megnéztük a kutya hideg cimű filmet.. amit Valics nem birt, mert annyira izgult a kutyák miatt, inkább hazament. Végén már csak 3-an maradtunk.. nekem tetszett a film.. persze, mert gyönyörű kutyák voltak benne.. még pityeregtem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. erre a koncertre ment egyik menhelyes baráatnőm is.. és már hónapok óta erről beszélt.. teljesen be volt gerjedve egyem meg a kis husát!! Na mivel senki nincs itt, én is megyek, kicsit még olvasok, mindenkinek puszi És ez már a 101 volt.. éreztem éééééééééééééééén!!!! |
|
|
|
2009.11. 18. - 06:26:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt FS! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Utolsó Slágeres nap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tök szomi vagyok és még mindig nem hiszem el, hogy holnap már nem ŐK fognak kurjongatni a megszokott helyen. Különben tuti, hogy ma bele adnak apait-anyait a műsorokba! Egyetértek azzal, amit Usi írt, hogy jelzés értéke is lehet az Enjoy the silence-nek, de szerintem az Everything counts ue a kategória. Edóka, a konci nagyon jó volt, remélem a barátnőd is jól érezte magát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szokásomhoz híven most sem vártam meg a legvégét, mert a Pecsából nehéz kijönni és nem értem volna el a villamost. De így nagy szerencsém volt, mert a 22:52-es vilit elértem. Pont kiértem a körútra az Erzsébet Királyné útjáról, amikor feltűnt az 1-es vili. Hát szaladtam rendesen... nagyon kísérteties volt a táj, sűrű köd, sehol egy lélek. Fura volt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Leszart a madár Usi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ari. Egyik barátnőm mostoha anyját egy sirály találta telibe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Slágeres koncerten rengetegen voltak, nem fértek el a Műjég pályán, ezért óriási káosz lett a környéken.. Vass Maja írt is a blogjára, tegnap elolvastam és megkönnyeztem: http://www.slager.hu/index.php?lapid=22081&kezdi=73 |
|
|
|
2009.11. 18. - 08:24:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
101.oldal.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie:örülök,hogy jó volt a koncert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nos ami a leszarást illeti engem a lányom tojt le születése szentséges pillanata után.Amikor felemelték,hogy rám tegyék már akkor láttam,hogy lóg a téma a fenekéből és mielőtt landolt volna rajtam helyette a kaki landolt előbb.Gondoltam is magamban,hogy kihordtam,megszültem most már le vagyok szarva.Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka:ezt a város részt ahol lakok is nyugodtan lehetne kutyaszar city-nek hívni mint ahogy Andy mondta Párizsra mert ahogy megyek a boltba 10 centinként kutyamicsoda van a járda széle mellett.Ezen szoktam magamba mérgelődni.Igyekszem nem belelépni de a babakocsit volt már,hogy sikerült beletolni régebben.A múltkor a bölcsibe menet a lányom lépett bele sikeresen kutyakakiba én meg mikor vettem le a cipőjét belenyúltam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgyhogy tényleg nem hoz szerencsét. |
|
|
|
2009.11. 18. - 08:31:07
Létrehozva:
|
|
|
Hali Mindenki!
Én is itt szeretnék lenni a 101 oldalon!!!!!! Reggel 6 óta felváltva hallgatom a bumerángot és a pirítóst!!!!! Aki pesti és élőben hallotta a dudálást..... Én csak az éteren keresztül hallottam,de így is futkozott a hideg a hátamon!!!!! |
|
|
|
2009.11. 18. - 09:20:54
Létrehozva:
|
|
|
Angi!
Látom itt vagy.Hallgatod Őket?Össze vannak kapcsolva bumeráng+pirítós! Köszi a visszaigazolást! |
|
|
|
2009.11. 18. - 09:35:13
Létrehozva:
|
|
|
Én is hallgattam a dudálást, behallatszott az Üllői útról!!!
Angi! Látom itt vagy.Hallgatod Őket?Össze vannak kapcsolva bumeráng+pirítós! Köszi a visszaigazolást! Igen vagyok, csak karácsonyi névlistát gépelek ezerrel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, hallgatom őket a mobilomon headsettel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aranyosak voltak összekapcsolva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 18. - 10:08:39
Létrehozva:
|
|
|
Vége a Bumerángnak, én meg könnyezek.................................
|
|
|
|
2009.11. 18. - 10:46:06
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv Néktek itt a 101.oldalon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagy nehezen sikerült behoznom itt a melóhelyen a Slágert,bár kissé susog...de azért elviselhető.Kerülgetett a sírás a Bumeráng végén... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg mikor beolvasták a stáblistát!Uhh!Amúgy Szombathelyen is dudáltak ezerrel!Jó volt hallani. Angie koncerten remélem zúztál ezerrel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jobb már a hátad? Vicus,Mode, köszi a szurkolást!Bevált! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Teljesen higgadtan sikerült megbeszélni a dolgokat. Vicus azért ez a lekakilós sztori!!!!ÁÁÁÁÁ!Akkorát nevettem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 18. - 10:56:54
Létrehozva:
|
|
|
Helló csajok.
Ha én erre a rádió megszüntetésre gondolok még mindig kinyilik a bicska a zsebembe.Szarházi,seggfej(már elnézést a kifejezésért) emberek egy tollvonással eldöntötték.Eh.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Onix örülök,hogy minden jól ment tegnap és annak is,hogy sikerült megnevettetni sztorimmal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 18. - 11:06:02
Létrehozva:
|
|
|
Vica ezzel a bicskanyitogatással nem vagy egyedül...nekem mostanában elég sok mindentől kinyílt a képzeletbeli bicskám...komolyan!Mi lesz itt!Éppen ma reggel beszélgettem egy ismerősömmel,hogy mennyire megy le minuszba ez az ország! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2009.11. 18. - 11:16:21
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos Onix süllyed az ország a posványba egyre jobban.Mi is szoktunk erről beszélni a családdal.Olyan szinten kilátástalan minden,hogy azt hiszem sokan vannak úgy,hogy kezdik feladni a reményt,hogy valaha is jobb lesz itt.
Nyilván a rádiók megszüntetése csak első lépés volt.Aztán nehogy szép lassan azon kapjuk magunkat,hogy arra haladunk mint a 80-as években amiről Ildi is irt.Cenzúra ha valaki vagy valami a vezetés szerint rosszat mer mondani vagy ha már nem olyan szinű ruhába vagy,vagy nem szimpi az arcod akkor igazoltatnak,zaklatnak.Nagyon olyan szaga van ennek az egésznek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2009.11. 18. - 11:26:57
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom,hogyan lehet ezt az egész folyamatot pozitív irányba fordítani!Sok esélyt nem látok rá!Az a probléma,hogy szerintem bárki kerül kormányra,a lényeg az,hogy jól megszedje magát!Eddig ezt láttam.De hogy végre értünk,átlag polgárokért tennének valamit,amitől jobb lesz...!!!!Nem,még vegyük el a rádiókat is,melyeket annyian szeretnek és egy kis vidámságot csempésznek az ember hétköznapjaiba!Ehh!Szar az egész!És nagyon mély ez a posvány...Bocs a politizálásért,de ez kikívánkozott.
|
|
|
|
2009.11. 18. - 11:38:17
Létrehozva:
|
|
|
SZép jó napot mindenkinek!!!
Na.. mi ez a zsörtölődés!!! CSak pozitivan gyerekek, mindig csak pozitivan:) Nálunk nem volt semmi féle dudálás, bár én messze lakom a belvárostól, nem hallatszik ide szerintem.. sajna a slágert még mindig nnem tudom fogni, úgyhogy mindenről lemaradtam... |
|
|
|
2009.11. 18. - 11:47:04
Létrehozva:
|
|
|
Nekem mostanában elég nehezen megy a pozitív gondolkodás...De ok,ma már nem zsörtölődök többet.
|
|
|
|
2009.11. 18. - 11:53:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie, meghallgattam a linket.. illetve megnéztem az együttesről, jó zene, bár nekem kicsit kemény! Most beszéltem barátnőmmel, aki ugyancsak ott volt a koncerten, azt mondta, nagyon jó volt, nagyon jól érezte magát, csak az a kár, hogy ma dolgoznia kellett. Úgyhogy kicsit nyomi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) késő volt mire haza értek tbányára!
|
|
|
|
2009.11. 18. - 12:18:05
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek , milyen édes... na neki tuti már az anyatejjel jött:)
http://www.youtube.com/watch?v=FXU_ZvZy8kg |
|
|
|
2009.11. 18. - 12:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Onix nem vagy egyedül a zsörtölődéssel ami időnként kikivánkozik.
Azt én szoktam is mondani,hogy pozitiv gondolkodás de néha nem megy. Szia Edóka. |
|
|
|
2009.11. 18. - 12:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Edóka nagyon cuki ez a kislány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 18. - 12:29:29
Létrehozva:
|
|
|
Nézzétek , milyen édes... na neki tuti már az anyatejjel jött:) http://www.youtube.com/watch?v=FXU_ZvZy8kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon aranyos a kiscsaj!Vérbeli rajongó! |
|
|
|
2009.11. 18. - 12:31:31
Létrehozva:
|
|
|
Az új rajongó generáció egyik tagja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |