![]() ![]() |
2009.11. 19. - 12:55:05
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hibát ír ki. na nem baj, majd este megpróbálom,m ost nagyon lassú a net. :S azért nagyon köszi!
jah hát már elég unalmas ez a folytonos nyafogás. ha nem tetszik, ne hallgassa és kész. menjen máshová fanyalogni. |
|
|
|
2009.11. 19. - 12:57:59
Létrehozva:
|
|
|
Hopp.. a lett nálam let lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sorry, csak gyorsan irtam, és közben feküdtem az ágyon, nem figyeltem!!!
Sajnálom, hogy nem megy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ez ilyenkor annyira idegesitő, ilyenkor szoktam kikapcsolni mindent, mert én akarnok vagyok, mindent azonnal, és ha nem, akkor inkább semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg.. Angie.. beilleszkedtél már? Mármint melóban. Még mindig mindenki olyan jó fej? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 13:03:10
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok Csajok!
Az új videó nagyon különleges!Nekem is tetszik!A kommenteket még nem olvastam,de lehet,nem is fogom,ha annyi negatív ember szólt hozzá már megint...föl tudom húzni rajtuk magamat nagyon! Basszus!Reggel annyira hiányoztak Bocsiék!!!A két új adó egyébként űbergagyi!!!!!!/már amennyit bírtam hallgatni belőlük.../ |
|
|
|
2009.11. 19. - 13:04:57
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, tartsátok a frontot, ne hagyjátok magatokat, én most elviszem a kutyám oltásra, aztán jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 13:12:49
Létrehozva:
|
|
|
Ne légy zabos, felesleges, árt a szépségednek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem elhiheted, ehhez értek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Edóka igyekszem bár az én szépségemet meg ette a fene... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Szia Onix neked még ma nem köszöntem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 13:22:57
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix neked még ma nem köszöntem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üdv Vicus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olvastam,hogy tegnap este Mode-dal és Ildivel klónokat gyártottatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Haláliak vagytok!!! |
|
|
|
2009.11. 19. - 13:27:11
Létrehozva:
|
|
|
Onix mi is szétröhögtük magunkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode meg mint Alan nője...na az sem volt rossz elképzelés.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az még hagyján,hogy klónokat gyártottunk,de azt is elképzeltük,hogy mit csinálnánk velük... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 13:56:44
Létrehozva:
|
|
|
ahhh jééézusom, rázott a hideg és még két könnycseppet is elmorzsoltam a vidi alatt. és király, hogy a Ghost-ot rakták be alá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Onix: eddig nem nagyon volt negatív hsz. a vidinél. csoda! |
|
|
|
2009.11. 19. - 14:01:40
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Onix, nekem is többen mondták, hogy nagyon gagyi az új rádió a Sláger helyén. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem kell elolvasni a vidinél a kommenteket, mert csak felidegesítitek magatokat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem is nagyon bejött, és ahogy Faith is írta, nem volt egyszerű megcsinálni. |
|
|
|
2009.11. 19. - 14:06:01
Létrehozva:
|
|
|
ildi: tetszett a hsz-ed a hírnél! pont elég finom volt ahhoz, hogy ne legyen sértő, ahogy elküldöd a rosszmájúakat a francba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 14:06:15
Létrehozva:
|
|
|
ahhh jééézusom, rázott a hideg és még két könnycseppet is elmorzsoltam a vidi alatt. és király, hogy a Ghost-ot rakták be alá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Onix: eddig nem nagyon volt negatív hsz. a vidinél. csoda! Usi,beleolvasgattam a kommentekbe és azért van néhány elvetemült aki temeti a DM-et. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De ahogy láttam be is szóltatok ez ügyben,helyes!A Sereg álljon csak ki a "vezéreiért"! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 14:10:53
Létrehozva:
|
|
|
A fórum leképezi a mai Magyarországot... csak a fanyalgás megy és az örök elégedetlenkedés.
|
|
|
|
2009.11. 19. - 14:14:16
Létrehozva:
|
|
|
Usi,beleolvasgattam a kommentekbe és azért van néhány elvetemült aki temeti a DM-et. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De ahogy láttam be is szóltatok ez ügyben,helyes!A Sereg álljon csak ki a "vezéreiért"! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Onix nem is lehetett megállni szó nélkül. |
|
|
|
2009.11. 19. - 14:15:32
Létrehozva:
|
|
|
igen, a siránkozásban nagyon jók vagyunk mi magyarok... sajnos.
no de mindegy. na kicsit lépek, hogy befejezzem a DM-es chibis falra kiteendő nagyobb rajzomat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 14:20:03
Létrehozva:
|
|
|
igen, a siránkozásban nagyon jók vagyunk mi magyarok... sajnos. no de mindegy. na kicsit lépek, hogy befejezzem a DM-es chibis falra kiteendő nagyobb rajzomat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó kreatívkodást (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 14:20:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi jó rajzolgatást.
Ildi én is olvastam a hozzászólásod kint a topicban.Szuper. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 14:23:29
Létrehozva:
|
|
|
Most már nekem is be kell oda kukkantani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 14:33:27
Létrehozva:
|
|
|
köszi csajok. nem soká kész leszek, aztán csinálok róla képet, hátha engedi a net, hogy feltöltsem nektek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 14:36:02
Létrehozva:
|
|
|
Personal Jesus a SLÁGEREN! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 14:38:07
Létrehozva:
|
|
|
Angie olvass csak a hsz.-ok között.De ne csodálkozz ha te is jól felhúzod magad.
Usi oké várjuk a képeket ha engedi a net. |
|
|
|
![]() ![]() |