![]() ![]() |
2009.11. 19. - 18:05:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ildi most olvashatod az FT topicban Tharsis hsz.-ában,hogy anno egyáltalán nem jött be neki(kissé erőteljesebben fogalmazza ő)az I feel you.Na erről beszéltem neked nem rég,hogy akkor sokan voltak úgy vele mint Tharsis csak ő nem fordult el a csapattól.Sőt ma más is megemlitette ugyanebben a topicban a dalt meg Dave külsejét,hogy akkor 1993-ban csak lestek,hogy mi ez a szám és nem találták valami jónak. Vicus! Kimentem,olvastam,meg korábbi hsz.ben is volt rá utalás emlékszem.Amikor olvastam nekem is eszembe jutott,hogy a kérdéseid között volt ez is. |
|
|
|
2009.11. 19. - 18:12:21
Létrehozva:
|
|
|
Nem adja ki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A rohadt életbe, mindjárt megoldom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 18:15:38
Létrehozva:
|
|
|
Ildi akkor nagyon egymásra gondoltunk mert amikor emlitve lett az I feel you te jutottál az eszembe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 18:21:27
Létrehozva:
|
|
|
Na így meg tudtam oldani, máshogy nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem csatolta a képeket rendesen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
Letöltések száma: 8
Letöltések száma: 3
IZ______.bmp ( 3.71Mbyte )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2009.11. 19. - 18:23:50
Létrehozva:
|
|
|
Tour Of The Universe-DVD Európában cikk hsz.-hez Preci most rakott ki egy link-et,2 setlist van ott,ha januárban az lesz én beha... behu...
Igaz a Strangelove nincs,de a DRESSED IN BLACK!!!!! ÉRTITEK????? DRESSED IN BLACK!!!!! KÉSZ VAGYOK!!!!! |
|
|
|
2009.11. 19. - 18:37:03
Létrehozva:
|
|
|
_Igen Ildi, már eddig is volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj... Mode.. nagyon szépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most megy a tv-ben az új rádiók riportja... hát legalább a class rádió vezérigazgatója jóképű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 18:39:16
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Edó, folymatosan bűvül, így nem látni normálisan, de ennyit tudtam tenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én is néztem a híradóba..azért hihetetlen..amíg mindenki síratja a Slágert, addig azok a Neos sz*zsákok meg örülnek meg stb... pff... |
|
|
|
2009.11. 19. - 18:41:19
Létrehozva:
|
|
|
Majd lesz máshol boomeráng, ne aggódj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látod, nem fog elmaradni műsor, mivel minden adónak érdeke, hogy oda szögezze a hallgatókat.. hidd el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 18:43:57
Létrehozva:
|
|
|
kár hogy nincs TV-m, hogy megnézzem a riportot...
meséljétek el, ha volt benne szó a tegnapi Sláger-zárásról meg hogy mit történt este még miután lementek a várakozó emberek közé a rádiósok! Mode: nem rossz avik! ildi: kár, hogy a Dressed in black nálam azon kevés DM-szám közé tartozik, amiket nem szeretek. |
|
|
|
2009.11. 19. - 18:48:27
Létrehozva:
|
|
|
Na elbúcsúzok mára, anyám ide akar ülni a gép elé. Majd holnap jövök remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok! Dm-el teli álmokat mindenkinek!
|
|
|
|
2009.11. 19. - 18:55:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.Pá.
Egyébként jók az avatárok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:05:55
Létrehozva:
|
|
|
Mode!
Neked is szép álmokat Alan-el!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Remélem egyszer nekem is összejön Apáddal,még ha csak álmomban is!!!!!ah Usi! A DM-chibis kép nagyon ari!Remélem a galériádba is felrakod! Sajnálom,hogy Neked nem jön be a Dressed In Black!Tudod!Ez az én "korszakom"!!! Amikor olvastam,az It's No Good-nál tartottam,Te jutottál eszembe+az,nemhogy a Useless lenne helyette!!!!! Tudod!Drukkolok,hogy egyszer koncin nyomják!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:16:57
Létrehozva:
|
|
|
Nem volt benne semmit különös, csak hogy vége lett, az emberek meg kint szomorkodtak az utcán. De ez asszem a danubius előttről volt... mert azt kiabálták, hogy danubius, az én rádióm.
Aztán már kezdődött is a másik adása... úgyhogy nem volt bő lére eresztve |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:18:09
Létrehozva:
|
|
|
Ildi egyet értek én remélek Dave-es álmot.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja Zsocci válaszolt neked kint a topicba nem árt ha elolvasod és reagálsz. |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:22:02
Létrehozva:
|
|
|
Ildi egyet értek én remélek Dave-es álmot.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus! Már megint kezdjük? |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:22:19
Létrehozva:
|
|
|
edóka: köszi az infókat! shame!
ildi: köszi, hogy drukkolsz, rám férne egy Useless a koncerten. asszem attól félek, hogy annyira ordítanék, hogy elszakadnának a hangszálaim! XD tudsz adni egy linket, hogy hova pakolta be Preci a setlisteket? vagy bemásolnád őket ide? jah persze, a chibis rajz a galériámban is fenn van. most meg ezt csináltam unalmamban: http://fc05.deviantart.net/fs51/i/2009/323...seless_girl.jpg nah, csinálok vacsit, aztán megnézem hosszú idő után először a kedvenc filmem, az Interjú a vámpírralt.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:26:47
Létrehozva:
|
|
|
Ildi egyet értek én remélek Dave-es álmot.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja Zsocci válaszolt neked kint a topicba nem árt ha elolvasod és reagálsz. Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már visszavágtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! edóka: köszi az infókat! shame! ildi: köszi, hogy drukkolsz, rám férne egy Useless a koncerten. asszem attól félek, hogy annyira ordítanék, hogy elszakadnának a hangszálaim! XD tudsz adni egy linket, hogy hova pakolta be Preci a setlisteket? vagy bemásolnád őket ide? jah persze, a chibis rajz a galériámban is fenn van. most meg ezt csináltam unalmamban: http://fc05.deviantart.net/fs51/i/2009/323...seless_girl.jpg nah, csinálok vacsit, aztán megnézem hosszú idő után először a kedvenc filmem, az Interjú a vámpírralt.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez nagyon durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huuuuuuuuuuuuuuuu,de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.clubdevotion.com/contenido.php?art_id=913 Itt a link!!! |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:30:13
Létrehozva:
|
|
|
Mi az, hogy Chibis rajz?
|
|
|
|
2009.11. 19. - 19:30:40
Létrehozva:
|
|
|
Vicus! Már megint kezdjük? Ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van na szeretnék egy szenvedélyes éjszakát álmodni Dave-vel.hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam a visszavágást.Jól tetted. Usi jó mozizást vagyis film nézést. |
|
|
|
2009.11. 19. - 19:33:55
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek!
Kint buli van!FT-nál! Nem szoktam ilyen rossz lenni,de nagyon berágtam erre Zsocci-ra! Mindenki osztja rendesen! Én meg élvezem!!! Nagyon rossz vagyok Lányok? |
|
|
|
![]() ![]() |