2400 Oldal V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.11. 19. - 19:37:35
Létrehozva: #2221

devotee

Nem vagy rossz.Mi pedig nagyon kedvelünk itt téged a Seregbe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zsocci elég érdekes figura...finoman szólva.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 19. - 19:53:44
Létrehozva: #2222

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 19. - 19:37:35) *
Nem vagy rossz.Mi pedig nagyon kedvelünk itt téged a Seregbe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zsocci elég érdekes figura...finoman szólva.

Ok!Vicu!
Köszi!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Versenyezzünk ki álmodik előbb DAVE-el valami nagggggyon fincsit!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Edóka!
Usi DM-Chibis képe 110.oldal 2191hsz.nél van kirakva.
Jut eszembe!Múltkor amit belinkeltél megnéztem ám!!!
Dave nagyon coooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 19. - 20:07:25
Létrehozva: #2223

devotee

Usi, nagyon jó a rajzod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andy tök aranyos. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 19. - 18:43:57) *
kár hogy nincs TV-m, hogy megnézzem a riportot...
meséljétek el, ha volt benne szó a tegnapi Sláger-zárásról meg hogy mit történt este még miután lementek a várakozó emberek közé a rádiósok!

Mode: nem rossz avik!

ildi: kár, hogy a Dressed in black nálam azon kevés DM-szám közé tartozik, amiket nem szeretek.

Végre normális riport volt az m1-en. Úgy tűnik, hogy a Sláger a Roxy sávját akarja kibérelni és ott sugározni. Nagyon volt a sírás, mutatták a Danubiust is. Ott az emberek az üvegen keresztül kommunikáltak a műsorvezetőkkel, míg a Slágernél éjfél után várák a távozó műsorvezetőket és minden stáb tagot a Sláger épülete előtt. Megható volt és szomorú. Online ma is nyomták, de a Bumerángból beszt of válogatás szólt reggel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 19. - 20:17:17
Létrehozva: #2224

devotee

Ildi... azt láttam, reagáltam is rá.. a kérdésem csak az volt, hogy mi ez a név (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 19. - 20:18:59
Létrehozva: #2225

devotee

Oké Ildi amelyikünk előbb álmodja a fincsit majd elmeséli.

Jó éjszakát csajok.Leléptem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 19. - 20:27:48
Létrehozva: #2226

devotee

Edóka: ez a japán elnevezése ezeknek a miniatürizált pici rajzoknak. mikor egy karaktert ilyen piciben rajzolsz meg. a manga képregényekből jött asszem.

Angie: örülök, hogy tetszik neked is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és neked is köszi az infókat! remélem, sikerül nekik vmit kitalálni és lesz még Sláger!

MarK azért elég jól érvelt odakint.
ildi: élvezd csak, nem bűn, bár én nem látom értelmét ennek a vitának, mert már nem egyszer és nem is utoljára láttam ilyet. naem vezet sehová.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 19. - 20:36:39
Létrehozva: #2227

devotee

Lassan lépek pihizni, holnap meg haza vonattal... apu Ausztriában van, így én tömegközlekedem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 19. - 20:40:20
Létrehozva: #2228

devotee

Igen.. Mark jól érvelt... nekem nem is ezzel volt a bajom, hanem azzal, hogy valaki fröcsög
és csak mondja.. mondja.. mondja... azt nem szeretem, én is csak erre reagáltam
a többi szerintem is felesleges, de ezt már el mondtam én is... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jóccakát Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ahhh.. Usi.. nem ismerem a Mangákat sem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de kössz az info-t, mindig tanul az ember!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 19. - 21:03:12
Létrehozva: #2229

devotee

a japán animék (rajzfilmek) általában mangákból születnek. magyarul talán képregénynek lehetne nevezni őket. tudod, a szereplőknek olyan aránytalanul nagy szemei vannak stb... pl. egy elég ismert anime, ami a manga megfelelőjéből született, az a Sailor Moon volt. csak hogy egy triviális példát mondjak.

igen, aki alá tudja rendesen támasztani az érveit és normális hangnemben teszi ezt ,azzal nekem sincs bajom. a többiek meg ha akarnak acsarkodjanak csak. elég szomorú.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 19. - 21:18:30
Létrehozva: #2230

devotee

Még visszajöttem, pár kép a szobámról és a konyháról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  DSCF3501_resize.jpg ( 142.44K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  DSCF3502_resize.jpg ( 105.89K ) Letöltések száma: 8
Mellékelt állomány:  DSCF3503_resize.jpg ( 87.34K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  DSCF3504_resize.jpg ( 108.4K ) Letöltések száma: 8
Mellékelt állomány:  DSCF3505_resize.jpg ( 132.61K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 19. - 21:27:30
Létrehozva: #2231

devotee

Huhh.. Angie.. milyen rend van nálatok! Azta.. hát nálam mintha bomba robbant volna.. főleg a konyhában.. na a hétvégén lefényképezem én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet az a baj, hogy kicsi nekem, mert mindig tele a pult
a szobáról meg ne is beszéljünk!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szép minden (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen.. Usi.. tudom már milyenek azok a mangák.. jó kis csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagy mellek, nagy szemek, gyönyörű haj.. van egy ismerősöm, én annak is hivom, mert olyan nagy a cicije, és olyan vékony a dereka... a mázlista... :)nekem pont olyan vastag a derekam, mint a mellem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 19. - 21:32:13
Létrehozva: #2232

devotee

Angie: jó kis lakás!! köszi a képeket!

Edóka: azok azok, ja. hát nekem nem kéne akkora mell. még a sajátomból is adnék egy kicsit vkinek, mert engem idegesít kicsit, de ez van. lehet a barátnődnek meg pont az a rossz, hogy akkora. gondolj bele, hogy a gerincének nem lehet túl jó a dolog...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 19. - 21:39:52
Létrehozva: #2233

devotee

Köszi csajok. A konyhába muszáj rendet tartani, és jobb mindent gyorsan elmosni mielőtt beleszárad a tányérba a cucc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Különben szinte itt csak alszom... hiszen reggel 6-kor kelek, 7-kor indulok, meg este 6-ra vagy az után érek vissza. De szerintem is jó kis lakás, sőt a lépcsőház fűtött, így nem hűl ki a lakás sem. Most pl. teljesen el is vannak zárva a radiátorok és meleg van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó 8 még1szer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 19. - 21:43:01
Létrehozva: #2234

devotee

Hát.. Usi... Ő akart ekkorákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem gyári (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is adnék, mert nekem viszont maguktól nőttek!!!!

Jóéjt neked is Macsek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 19. - 21:52:59
Létrehozva: #2235

devotee

hát nekem legalább biztos nem kell azon gondokodnom, hogy plaszikáztassak-e. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(amúgy se szeretem a mű melleket)

hjajjj ez a WRONG még mindig odab...sz!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 19. - 22:15:28
Létrehozva: #2236

devotee

Húúú... pont ma néztem meg megint a klippet... nem tudok betelni vele.. akkora... amikor elsőre láttam, sokkot kaptam tőle.. meg kellett néznem még egyszer
Olyan mintha erőre kapnék tőle.. közben meg ahogy Dave mondta.. arcon vág.. pofán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 19. - 22:18:50
Létrehozva: #2237

devotee

jézus, végre behoztam a lemaradásom Hidden Houses fórumon a Daves-es galériában - most fejeztem be cirka 40 oldalnyi Dave-kép lementését. és még vár rám a SOTU Dave-es galéria második topikja.... tyűűű ennyi Dave-et... .ehhhh, hát remélem velük álmodom megint!
az utóbbi napokban ugyanis kétszer is álmodtam velük.
az egyik álomban nem voltak konkrétan benne, ott vmi kártyapartyn voltam, ahol a tétek emeléseként kis matchbox autókat tettünk fel, és én a Useless-es sárga autó miniatűrjét! XD
a másik álomban meg DM koncin voltam, de a koncert a Kultiplexre hasonlító bárban volt és egy hosszú asztalnál ültek a srácok. Dave Martinnal szemben, én meg az asztalfőn és ülve énekeltek és úgy ment a koncert. közben néha bezavart egy Devo-Dave imitátor aki az asztalunk tetején táncolt meg pózolt elég idegesítő mode-on... xDDD érdekes volt! XD

az tuti, hogy lesokkol a Wrong klipje elsőre. én pont vonaton jöttem lefele Szegedre, mikor Anim felhívott és úgy nézte meg a klipet, hogy közben élőben "ott voltam" a telefonban. neki nem jött be elsőre, de én másnap már nagyjából tudtam mire számítsak. elsőre sokkolt és annyira nem tetszett, de másodjára már nagyon megfogott és újra és újra meg kellett néznem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 19. - 22:23:28
Létrehozva: #2238

devotee

Miket össze nem álmodik az ember... én nem szoktam velük álmodni.. csak egyszer volt, mikor sokat olvastam ff-t, nektek köszönhetem.. De nekem is zavaros volt, arra emlékszem, hogy ült mellettem, én meg neki dőltem, és éreztem az illatát.. na a többit nem irom, mert kigyullad a kanapé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vagy lehet álmodtam máskor is? huhh.. most össze vagyok zavarodva már.. lehet volt mélyebb dolog is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 19. - 22:42:22
Létrehozva: #2239

devotee

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉZUSATYAÚRISTEN DE ÉÉÉÉÉDES!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(láttátok ezeket a képeket??? nekem tök újak!!!)

(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/719a6ec2d4ca.jpg)

(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/2-1.jpg)

(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/3-1-1.jpg)

Edóka: nekem aztán nem mondanál újat azzal a kanapé-kigyullasztással - lásd a fanfictionjeink, amiket olvastál előtte.... XDDD

egyébként hogy lehet valaki egyszerre ennyire kisfiús és irtózatosan szexis????!!!!
ezt bűntetni kéne!!!!
(hmmm..... NAGGGGYON szívesen megbüntetem a kis drágát..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 19. - 22:45:32
Létrehozva: #2240

devotee

Hehhhe.. Usi drága... nem, nem láttam még őket.. gondolod, hogy ami neked új, azt én már láttam?

Eszméletlen ez a pasi.. mi erre mindig azt mondjuk.. be kéne tiltani.. mert dangerous (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhh.. le is mentettem, ha van még dobhatod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tudod milyen? Zsivány (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
108 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (108 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: