![]() ![]() |
2009.11. 19. - 22:56:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zsivány kisfiú, akit imádok az összes ráncával és szemüvegével együtt!!!! ANNYIRA ÉDES!!!! MEG KELL ZABBANTANI!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jajjjj elolvadok itt.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az tuti, hogy egy pillantásával erdőtüzet tudna gyújtani!!!
ezekből a képeből kell holnap hátteret csinálnom!!!! huh hát nagyon sok kép van, de majd szemezgetek a többiek örömére is... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pl.: (IMG:http://photos4.pix.ie/A3/AB/A3AB48155292406ABF31D5242316E17C.jpg) (IMG:http://photos3.pix.ie/95/1E/951ECDF43BE94051AA1B4E820997D687.jpg) (IMG:http://photos4.pix.ie/F5/A2/F5A2AFAA121F447AB72D45D3716FF9F6.jpg) |
|
|
|
2009.11. 19. - 23:01:50
Létrehozva:
|
|
|
erre nekem semmi nem jött be
na már megvan Hát igen.. az a naci.. tuti nem a konfekcióban vette. Úgy rátervezték, mint a huzat! |
|
|
|
2009.11. 19. - 23:02:46
Létrehozva:
|
|
|
na bocsi, csak szarozott a netem és nem akarta javítani a hsz-em.
ehhhhh... ettől kifeküdtem, és az sem segít, hogy a Sea of sin kezdődött el nálam épp.... (IMG:http://photos5.pix.ie/CD/13/CD13B500BD7F4195958CBB768106EBEF.jpg) |
|
|
|
2009.11. 19. - 23:03:44
Létrehozva:
|
|
|
Karján sincs szőr... ott is gyantáztatná? ooohhh.. hogy nem hozzám jár, az isten áldja meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) lehet nem nagyon tudnám megoldani a helyzetet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 19. - 23:11:56
Létrehozva:
|
|
|
nyihahahahahhhahahaaa!!! XD ezen hangosan felröhögtem!!! XDDDDDD
hmmm.... szerintem nem csak a mellkasán és a karján végez(tet) ilyen szépségápolási procedúrákat.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) JÉZZZUSSSS!!!! avagy, OH MY GAHAN, ahogy az angol fórumokon mondjuk... Micsoda ördögi tekintet.... Szívesen lennék a kereszttüzében.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://photos5.pix.ie/F8/60/F860363739084EED967E0C3A8A4E5925.jpg) |
|
|
|
2009.11. 19. - 23:14:21
Létrehozva:
|
|
|
Tudod melyik klipben imádom a tekintetét? az I feel loved-ban... kész vagyok tőle, teljes mértékben :)ahogy átnéz a tömegen... mintha direkt fixirozna!!!
|
|
|
|
2009.11. 19. - 23:34:00
Létrehozva:
|
|
|
ohhh igggen, emlékszem rá, bár jó régen láttam!!! nézni is NAGGYON tud!!!!
ehhhh.... I feel you mix kezdődött nálam (Kernfusion mix) ami nagyon dögös..... ez se segít rajtam! huhh kéne egy hidegzuhany ennyi Dave kép után.... bakker tök nagy köd van odakinn! szuper! nagyon szép! mióta itt lakom, nem láttam ilyen sűrű ködöt! nagyon misztikus, ahogy a lámpák fényei narancssárgára festik! rohadt felirat!!! (IMG:http://i020.radikal.ru/0911/d5/484eb773717d.jpg) (IMG:http://i030.radikal.ru/0911/9c/ad111fa1346d.jpg) |
|
|
|
2009.11. 19. - 23:37:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi, le kell feküdnöm, mert nagyon korán kelek.. kutyám úgy horkol itt mellettem, nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jóccakát Neked is, köszi a képeket, remek mind (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 19. - 23:42:09
Létrehozva:
|
|
|
szívesen! neked is jóccakát, úgy tűnik csak Dave morci, amiért mész hehe... XDDD
(kivi leszek holnap hányan kapnak szívinfarktust a csajok közül! XDDD) (IMG:http://photos5.pix.ie/2C/5C/2C5C60668E7F48AD8AFD9D59E5DD4F14.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 06:13:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Tyűűűűűű Usi, Edóka, ti aztán tudtok élni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Micsoda képek, ez már tényleg Dangerous. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek a képek... anyám.... lennék a sminkese meg az öltöztetője. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na jó... nem csak ezeket a munkaköröket tölteném be. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Azok a gének.... néha tudnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 08:55:22
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
Ez már KÍNZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon SZUPER képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 09:57:51
Létrehozva:
|
|
|
Usi! Ez már KÍNZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon SZUPER képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pain and suffering in various temps (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 10:08:19
Létrehozva:
|
|
|
Strangelove a Slágeren (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 20. - 10:48:36
Létrehozva:
|
|
|
Strangelove a Slágeren (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hali Angi! Nem tudnál egy linket adni hol érem el a Slágert? Tegnap óta keresem,de nem találom! Előre is köszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 11:06:50
Létrehozva:
|
|
|
ÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Useless-girl ÁÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyoook XD Ilyen képeket....ahh anyám. Úgyis Dave-el álmodtam, jól jönnek a képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan álmom volt, ezt kívánom az összes DM rajongónak akár valóságba, akár álomba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DM koncerten voltam, és nem tudom hogyan, de valahogy mögöttem ült le Andy XD Én meg teljesen meg voltam döbbenve, és meg akartam simogatni a vállát, de nem engedték (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán végülis megsmogattam, hát nem érdekelt mit mond más (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És Dave külön asztalnál dedikált, meglepően kevesen mentek oda. Én viszont odamentem, és tátott szájjal bámultam rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kísértetiesen valóságos volt, amikor felébredtem, azon gondolkoztam, hogy ez most megtörtént, vagy mi :S De komolyan, Dave arca..mintha tényleg előttem állt volna. Aztán aláírta a kezemet, papírt is aláírt, egy csomó mindent. Volt egy tolmács is mellette, elmondtam neki, mennyire imádom és csodálom. Aztán utána meg fene se tudja, hogyan, meg miért, de felkért táncolni XDDDD Ott keringőztünk XDDD Igaz, hogy én végig csak ölelgettem és lépkedtem össze-vissza, jajj annyira jó volt (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Egész nap erre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval Imádlak Dave Gahan!!!!!!! Remélem Ti is fogtok ehhez hasonlókat álmodni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Useless-girl, lennél szíves velünk is megosztani a képeket, ha sikerül? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy mint múltkor, ilyen tömörített fájlba le tudtuk tölteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én megköszönném nagyon, de biztos a többiek is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 11:10:17
Létrehozva:
|
|
|
Mode!
Örülök az álmodnak!!! de akkor most mi van Alan-el??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Még gyúrsz rá? Dave a bemelegítés volt??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy mizu?Nincs órád? |
|
|
|
2009.11. 20. - 11:13:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode! Örülök az álmodnak!!! de akkor most mi van Alan-el??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Még gyúrsz rá? Dave a bemelegítés volt??? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy mizu?Nincs órád? De-de, itt ülök a suliban, már teljesen kész vagyok, mert a fülembe meg ordít az I Fell You koncert változat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan..hát nem tudom, nagyon régen álmodtam Vele, és valójában előbb szeretnék Dave-el találkozni, mint Alannel, valószínűleg ezért is álmodom nagyon sokat Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica is mondta egyszer, hogy Dave a "Szívem csücske" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 11:18:47
Létrehozva:
|
|
|
De-de, itt ülök a suliban, már teljesen kész vagyok, mert a fülembe meg ordít az I Fell You koncert változat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan..hát nem tudom, nagyon régen álmodtam Vele, és valójában előbb szeretnék Dave-el találkozni, mint Alannel, valószínűleg ezért is álmodom nagyon sokat Dave-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica is mondta egyszer, hogy Dave a "Szívem csücske" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát nekem nem csak a csücske!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 11:22:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát nekem nem csak a csücske!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Elhiszem, Dave-et nem lehet nem imádni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki meg nem imádja, hát az a saját problémája (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :P |
|
|
|
2009.11. 20. - 11:24:23
Létrehozva:
|
|
|
na csajok, örülök, hogy tetszettek a képek és beindítottam a vérkeringéseteket a reggel folyamán. hehe XD
jah, megint rengeteg kép van, de jövő hétvége előtt nem igazán hiszem, hogy meg tudom veletek osztani lévén hogy kurva lassú a netem és sokszor szakad, úgyhogy tutkó egy év lenne mire feltöltené, ha feltöltené. szóval legfeljebb majd otthonról, addig is kapjátok így a képeket, aztán innen mentsétek le. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) egyébként én is Dave-vel is álmodtam ma!! jézus nagyon szexi volt! aszittem behalok. egy TV előtt ültem és egy német riportot néztem, ahol vmi rendezvényen Dave-nek táncolnia kellett egy new yorki csaj ismerősével. A nőci lement a tánc részeként a földre, mire Dave a keze után nyúlt és szexisen felhúzta, arcán egy mocskos kis mosollyal, aztán a csaj egy puszit nyomott az arcűára, de tudtam, hogy nem oda akarta, mert hogy szeretők voltak, csak Dave nem akarta, hogy Jen miatt ez kiderüljön a kamerák előtt. Az álmomban elkezdtem azon agyalni, hogy milyen jó, hogy vittem magammal egy videókazit, amire ezt a riportot sikerült felvenni és máris azon tanakodtam, hogy miként fogom veletek megosztani, illetve, hogy meg kell mutatnom Animnak, akivel ezerrel fogunk olvadozni, mert Dave eszméletlenül jól nézett ki és szívdöglesztően szexi volt.... Huhhh jézus, de jó, hogy mostanában ennyit álmodok a srácokkal!!! |
|
|
|
![]() ![]() |