2400 Oldal V  « < 112 113 114 115 116 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2009.11. 20. - 11:25:57
Létrehozva: #2261

devotee

Useless-girl, ha ide illesztesz be képeket, nekünk úgy is megfelel, csak ilyesmi képekből még még még még még és méééég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na de kicsöngetnek pár perc múlva, még egy rohadék fizika dogát is kell írni, úgyhogy megyek, aztán délután jövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Addig is DM-el teli szép napot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 20. - 11:28:08
Létrehozva: #2262

devotee

Sziasztok!

Csak bekukk, mert dolgozom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 20. - 11:38:15
Létrehozva: #2263

devotee

Lányok!

Angie leginkább!

EGyszer mondtad nekem, hogy hogyan lehet letölteni a tubusról. Na én leszedtem, letöltöttem amit mondtál... és tovább? ki kell elvileg jelölni, hogy hova mit? vagy mi a faki ?

Teljesen felidegesítettem magam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 12:18:02
Létrehozva: #2264

devotee

Mode: kalappal a fizika dogához - hú de utáltam őket - a 4 év alatt mindig puskáztam és egy masszív hármassal végigvittem a középsulit így fizikából. huh meg micsoda papírgalacsin háborúk voltak mikor a tanár hátat fordított! XD főleg a legutcsó órán! hehe, akkor mindenki készült a tanárnő magyarázata alatt, aztán mikor visszafordult a táblához, volt oszttársam kirohant a padsorok közé a fényképezőjével és felvette a vezényszavára repülni kezdő papírgalacsin-tengert! hehe, de jó is volt!!! aztán persze maradnunk kellett összeszedni őket, de megérte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(asszem aznap próbáltuk azt is ki, amit már nagyon rég terveztünk: hogy hányan férnek be az osztályból egy lány WC fülkébe - hát 16 lány plusz két fiú lett az eredmény és vhol az is fel van véve vidire. nagyon vicces volt - kicsit be voltam csípve, mert aznap reggel csak azért bementünk hamarabb Vácra, hogy jégerezzünk meg biliárdozzunk egyik oszt.társunknál. hehe, emlékszem, hogy a WC-ben az egyik csajt a nyakamba vettem a sarokban állva. hárman ültek az ablakban és a többiek ahogy tudtak, úgy tömörültek. marha sokat röhögtünk! szép kis emlékek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Edóka: nem tom te hogy szedted le a vidit. én a www.keepvid.com - on szoktam letölteni bemásolva a zöld mezőbe a vidi linkjét, majd egy enter után szoktam a "high quality'-s linkre kattintani. akkor felugrik az ablak, elnevezed a vidit ahogy akarod és kiválasztod a helyet ahova letöltse, és már jön is le flv-formátumban. ezért lényeg, ha nem tudod hogyan konvertáld át mondjuk avi-ba vagy mpg-be, amik a leggyakoribb formátumok, akkor legyen a gépeden egy FLV-player vagy egy VLC-player, ami tudja kezelni/lejátszani az flv-formátumú vidiket, amiket tubusról letöltesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 12:20:30
Létrehozva: #2265

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 20. - 11:38:15) *
Lányok!

Angie leginkább!

EGyszer mondtad nekem, hogy hogyan lehet letölteni a tubusról. Na én leszedtem, letöltöttem amit mondtál... és tovább? ki kell elvileg jelölni, hogy hova mit? vagy mi a faki ?

Teljesen felidegesítettem magam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jajj, igen a tubus video melletti html kódot kell bemásolni a felső sorba és aztán download (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megadod a helyet hová mentes és már csinálja is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 12:25:56
Létrehozva: #2266

devotee

huh micsoda "háború" megy odakint a FT topikban.... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

(IMG:http://img507.imageshack.us/img507/9124/hel21vt7.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 12:33:47
Létrehozva: #2267

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 20. - 12:25:56) *
huh micsoda "háború" megy odakint a FT topikban.... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

(IMG:http://img507.imageshack.us/img507/9124/hel21vt7.jpg)

Pedig inkább lehetne Písz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azta, milyen régi kép... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 20. - 12:34:05
Létrehozva: #2268

devotee

Usi!
Ez nagyon ÁLLAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt a képet úgy veszem,hogy nekem küldted!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ok?
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 12:38:28
Létrehozva: #2269

devotee

hehehe, szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: igen, lehetne písz!

hjaj meg jöhetne már a főbérlő, hogy utána levihessem a laptopom a doktorbácsihoz!!!

Orchidett barátném egyik csodajó munkája:
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t228/Orchidett/dgvamp.jpg)
(IMÁDOM VÁMPÍR-DAVE-ET!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 12:57:44
Létrehozva: #2270

devotee

Jó ez a háttér (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 13:11:06
Létrehozva: #2271

devotee

szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na jó, asszem nem várok tovább, viszem a kis drágám dokibácsihoz, majd felhív a főbérlő, ha akar vmit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 13:13:35
Létrehozva: #2272

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 20. - 13:11:06) *
szerintem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na jó, asszem nem várok tovább, viszem a kis drágám dokibácsihoz, majd felhív a főbérlő, ha akar vmit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A meglepink mikor jön? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó doktorozást (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 13:18:39
Létrehozva: #2273

devotee

hát majd... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még mindig melózok vele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

habár lehet inkább csak megkérdezem először a csávótól, hogy ő javít-e ilyen problémát laptopon. vagy megkérem, magyarázza el, mit kell a telepítőlemezen csinálni.
amúgy az elsődleges célom a Stripped könyv felhajtása, mert belementek apuék, ohgy azt kérjem karácsonyra.... jesssz!!!

na mentem. később leszek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 13:29:17
Létrehozva: #2274

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 20. - 13:18:39) *
hát majd... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még mindig melózok vele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

habár lehet inkább csak megkérdezem először a csávótól, hogy ő javít-e ilyen problémát laptopon. vagy megkérem, magyarázza el, mit kell a telepítőlemezen csinálni.
amúgy az elsődleges célom a Stripped könyv felhajtása, mert belementek apuék, ohgy azt kérjem karácsonyra.... jesssz!!!

na mentem. később leszek!

Már nagyon várjuk.
Jó Stripped vadászatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 20. - 14:00:04
Létrehozva: #2275

devotee

Sziasztok lányok.

Hát mit mondjak csak kapkodom a fejem mennyit irtatok.Reggel ugyan már olvastalak titeket csak nem volt időm reagálni.Már akkor is röhögtem Edóka és Usi beszélgetésén meg most is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi azok a képek...te jó ég...eldobtam magam tőlük.Anyám,hogy lehet ez a Dave ilyen szemtelenül jóképű....óh.... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Méééég ilyen képeket.....
Király lehet az a oldal ahonnan vannak.Esetleg elmondod merre található ez a Hidden Houses fórum meg az a rengeteg Dave kép amiről beszéltél? Az álmod meg nem semmi.Én sajna nem álmodok Dave-vel.

Angie:nagyon jól néz ki az albi ahol laksz.Szép.

Mode: látom emlegettél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave nem csak a te szived csücske.A te álmod is jóóóó..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 14:05:23
Létrehozva: #2276

devotee

Szia!!

Köszi, szeretem a helyet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, láttad mit művelnek Andyvel a főlapon? Most nagyon dühös lettem.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 20. - 14:10:41
Létrehozva: #2277

devotee

Angie láttam.Úgy látszik most az ő fenekén rágódnak. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (bocsánat ezt anyukám szokta mondani és éppen idevág mármint a témához.)Szegényke rákerült a céltáblára....mindig bántják,pedig tök kedves pasi szerintem.

Ja a jó hirt nem is mondtam:mehet a lányom hétfőn bölcsibe.Végre kitakarodott belőle az a rohadt szalmonella.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 14:16:52
Létrehozva: #2278

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 20. - 14:10:41) *
Angie láttam.Úgy látszik most az ő fenekén rágódnak. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (bocsánat ezt anyukám szokta mondani és éppen idevág mármint a témához.)Szegényke rákerült a céltáblára....mindig bántják,pedig tök kedves pasi szerintem.

Ja a jó hirt nem is mondtam:mehet a lányom hétfőn bölcsibe.Végre kitakarodott belőle az a rohadt szalmonella.

Nagyon unom az Alan-Andy témát. Senki se tudja pontosan mi történt, mindenki csak találgat és azt veszik kész ténynek... Utálom az ilyet!

Meggyógyult a tündérke? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó hatással volt rá a plakát a konyhában és Dávi bácsikája (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 20. - 14:23:13
Létrehozva: #2279

devotee

Én is reagáltam kint.Könnyű ezt a szerencsétlen Andy-t piszkálni állandóan.Majd megunják,remélhetőleg.

Ja végre már nem találtak a mintájában szalmonellát.Mert amig volt benne addig nem mehetett közösségbe.Dávi bácsikája.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jó....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 14:46:35
Létrehozva: #2280

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 20. - 14:23:13) *
Én is reagáltam kint.Könnyű ezt a szerencsétlen Andy-t piszkálni állandóan.Majd megunják,remélhetőleg.

Ja végre már nem találtak a mintájában szalmonellát.Mert amig volt benne addig nem mehetett közösségbe.Dávi bácsikája.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez jó....

Mindig ő a célpont. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Igen, hát már olyan, mint a bácsikája, nemdebár? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 112 113 114 115 116 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
171 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (171 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: