2400 Oldal V  « < 113 114 115 116 117 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.11. 20. - 14:50:18
Létrehozva: #2281

devotee

Angie ez egyre jobb.Mode-nak Dave az apja,Petrának meg a bácsikája.Mostanában meg Dávikának hivja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave-nek mennyi rokona van...hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 14:51:33
Létrehozva: #2282

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 20. - 14:50:18) *
Angie ez egyre jobb.Mode-nak Dave az apja,Petrának meg a bácsikája.Mostanában meg Dávikának hivja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave-nek mennyi rokona van...hehe

A fél világ a rokona (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak azt nem értem, hogy tudta a papája ott hagyni őt meg az anyukáját... Ez a sors fintora, vagy nem tudom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 20. - 14:58:01
Létrehozva: #2283

devotee

Angie ezen már én is gondolkodtam.Milyen ember lehetett az apja,hogy szemrebbenés nélkül otthagyta őket aztán újra felbukkant és megint lelépett.És még csak nem is érdekelte mire vitte a fia.Hát én büszke lettem volna a helyébe.
Egyébként rossz tapasztalataim nekem is vannak közeli rokonokkal kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 15:05:51
Létrehozva: #2284

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 20. - 14:58:01) *
Angie ezen már én is gondolkodtam.Milyen ember lehetett az apja,hogy szemrebbenés nélkül otthagyta őket aztán újra felbukkant és megint lelépett.És még csak nem is érdekelte mire vitte a fia.Hát én büszke lettem volna a helyébe.
Egyébként rossz tapasztalataim nekem is vannak közeli rokonokkal kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Az ilyen humanoid nem nevezheti magát apának... sőt, más se nevezze annak, mert nem az. Különben az is furán jött volna ki, hogy miután ismert ember lett Dave, hirtelen feltűnt volna a papája és úgy tett volna, mintha mi sem történt volna... Az meg még nem kicsit lett volna álszent. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 20. - 15:11:18
Létrehozva: #2285

devotee

Hát nem is a nyilvánosság előtt kellett volna vernie a mellkasát,hogy ő Dave apja hanem még a fia hiressége előtt kellett volna érdeklődni utána.De hát nem tette.Nem tudom milyen lelkiismerete lehetett neki. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Ami a sors fintorát illeti:úgy is mondhatnám kisértetiesen ismétli önmagát mert Dave-nek is van nevelt fia csak annyi a különbség,hogy Jimmy-t nem elhagyta az apja hanem meghalt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 15:15:01
Létrehozva: #2286

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 20. - 15:11:18) *
Hát nem is a nyilvánosság előtt kellett volna vernie a mellkasát,hogy ő Dave apja hanem még a fia hiressége előtt kellett volna érdeklődni utána.De hát nem tette.Nem tudom milyen lelkiismerete lehetett neki. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Ami a sors fintorát illeti:úgy is mondhatnám kisértetiesen ismétli önmagát mert Dave-nek is van nevelt fia csak annyi a különbség,hogy Jimmy-t nem elhagyta az apja hanem meghalt.

Valószínűleg semmilyen. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 20. - 15:28:51
Létrehozva: #2287

devotee

Hát nagyon úgy fest.
Dave mamája pedig pech-es mert talált magának mégis egy rendes férjet akit aztán hamar elveszitett.A sors időnként elég piszok és olyanokkal akikkel nem kellene. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Na micsoda szomorú témánk van. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Most egy kis időre eltűnök.Majd jövök később.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 20. - 15:33:49
Létrehozva: #2288

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 20. - 15:28:51) *
Hát nagyon úgy fest.
Dave mamája pedig pech-es mert talált magának mégis egy rendes férjet akit aztán hamar elveszitett.A sors időnként elég piszok és olyanokkal akikkel nem kellene. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Na micsoda szomorú témánk van. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Most egy kis időre eltűnök.Majd jövök később.

Ez szinte törvényszerű, sajnos---

Puszi, én is megyek lassan a vonathoz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 20. - 15:56:32
Létrehozva: #2289

devotee

Useless-girl, ezzel a 2 képpel amit beillesztettél...hát le vagyok nyűgözve és ott még Alan is igen nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vica mondtad, hogy neked is vannak rossz tapasztalataid rokonokkal kapcsolatban. Hát nekem is, az egik kb. fél éve volt, bár engem nem visel meg különösképpen. Petra Dávikának hívja újabban Dave-et? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 16:20:53
Létrehozva: #2290

devotee

vica: örülök, hogy meggyógyult a kis utánpótlás!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: örülök, hogy tetszenek!

Angie: tényleg olyanok kint egyesek, mint a már megevett csonton marakodó kutyák...

jhaj, a számítógép doki bácsi nem tudta megcsinálni a wi-fim, aszonta, hogy rendszerújratelepítés kéne... azt meg majd csak akkor csinálom meg, ha vizsgaidőszak lesz.

VISZONT!
MEGVETTEM A STRIPPED-ET!!!!! a kedvenc szegedi könyvesboltomban megint csak volt az, amit kerestem!!! sőt ennek örömére megvettem a Laurell K. Hamilton-os Anita Blake vámpírvadász sorozatom 14. részét, a Harlequin-t is, amit nem soká el is kezdek olvasni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 20. - 16:24:16
Létrehozva: #2291

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 20. - 17:20:53) *
vica: örülök, hogy meggyógyult a kis utánpótlás!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: örülök, hogy tetszenek!

Angie: tényleg olyanok kint egyesek, mint a már megevett csonton marakodó kutyák...

jhaj, a számítógép doki bácsi nem tudta megcsinálni a wi-fim, aszonta, hogy rendszerújratelepítés kéne... azt meg majd csak akkor csinálom meg, ha vizsgaidőszak lesz.

VISZONT!
MEGVETTEM A STRIPPED-ET!!!!! a kedvenc szegedi könyvesboltomban megint csak volt az, amit kerestem!!! sőt ennek örömére megvettem a Laurell K. Hamilton-os Anita Blake vámpírvadász sorozatom 14. részét, a Harlequin-t is, amit nem soká el is kezdek olvasni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Naa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy sikerült beszerezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan verzió volt, hogy Megláttad és nem bírtad ott hagyni? Vagy tervezted már, hogy valamikor a jövőben beszerzed ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 16:28:29
Létrehozva: #2292

devotee

aha, a 2006-os márciusi konci óta terveztem, hogy megveszem, mert ott láttam várakozás közben egy standon először. de nem volt nálam pénz meg drágának tartottam. most is annak tartom, de szarok bele, most már végre megvan!!!! egyébként a számítógépben mikor a néni rákeresett, elrejtőzött, de a polcon már ott várt rám és a kezembe ugrott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 16:35:12
Létrehozva: #2293

devotee

tyű gyerekek, itt még mindig akkora köd van!!! egész nap alig lehetett látni az utcán, most meg az est leszálltával pláne sűrűsödik. ideális hangulat vámpíros könyv olvasásához, hehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: egyébként, majdnem elfelejtettem... itt a Hidden Houses fórum linkje:
http://www.daveshiddenhouses.com/forum/index.php
mondjuk én már csak képeket lopkodni járok ide, mert nem szeretem az oldal tulajdonosnőjét Dankát, aki sok embert elüldözött már, meg a társaság sem olyan jó ott. most is több hónap után jelentkeztem be tegnap, azért voltam annyira lemaradva a Dave-képekkel.
sokkal jobban szeretem a Meet your master fórumot, ahol sokkal kedvesebbek a tagok, na meg az egy kisebb fórum:
http://www.meetyourmaster.com/forum/
ja, amúgy mindkettő angol fórum.

Buenos Aires:
(IMG:http://i64.photobucket.com/albums/h184/great_pig/DM/Davidgahan_DepecheMode-fd0000.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 20. - 16:45:58
Létrehozva: #2294

devotee

jajjj mégegy csodálatos kép, hát elájulok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az jó, ha előre tervezted már. Én abszolút abban a hitben voltam, hogy itt aztán már nem kapni sehol. Még a könyvesboltban is megjegyeztem, hogy amit én keresek, az úgy sincs itt. (az eladó meg meghallotta, és rákérdezett XD, de nem mondtam neki semmit) Amikor megláttam a polcon, felkiáltottam a könyvesboltban, ahol síri csend volt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki rám nézett XD felhívtam mamámat, már mentem is a pénzért, de a biztonság kedvéért félrerakattam. A fél várost átrohantam, de úgy képzeld el, hogy volt vagy 33 fok. Szóval locsogott rólam a víz, mire mamámhoz értem. De megérte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 16:56:55
Létrehozva: #2295

devotee

hát persze hogy megérte! én is mondtam az eladó nőnek, hogy most újra lehet kapni és mindjárt ment is az együttesekről szóló könyvekhez. nagyon megörültem neki, hogy nem kellett a kevésbé barátságos Alexandra könyvesboltba átcaplatni érte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4115768044_5bf4e63c18.jpg)

ja, egyébként még azt is szeretem a fönt belinkelt Meet Your Master fórumban, hogy ott kultúráltan tudunk beszélni a srácokról és az eseményekről, nem esünk egyáltalán egymás torkának, mint pl. a kinti freestate-es topikokban.
a Hidden houses-en viszont azt nem szeretem, hogy Danka, a site admin, kifejezetten utálja Martint és szinte nem is lehet megemlíteni őt. csupán azért, mert pár Gorette, ahogy ők mondják a Mart fanokat, vmikor régen fikázták Dave-et.... érdekes felfogás...
na mindegy.

no, megyel olvasni! később leszek, ha lesz netem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 20. - 16:59:05
Létrehozva: #2296

devotee

kellemes olvasást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként a Fragile Tension videónál még mindig a SOTU miatt megy a vita ? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 20. - 18:07:22
Létrehozva: #2297

devotee

Helló mindenki.

Usi:köszönöm a linkeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erről a Dankáról már azt hiszem beszéltünk az oldaladon.
Na sikerült megvenni a Stripped-et.Örülök.
Jó olvasást.

Mode:igen a Petra mostanában úgy hivja Dave-et "Dávika".Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az Ft topicban tegnap emlegettelek.Meg itt is egy FT topis-os hozzászólás kapcsán,hogy kivi leszek ha olvasod mit szólsz majd.

Angie:bár majd később olvasod de azért jó utat haza.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 20. - 18:13:52
Létrehozva: #2298

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 20. - 19:07:22) *
Helló mindenki.

Usi:köszönöm a linkeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erről a Dankáról már azt hiszem beszéltünk az oldaladon.
Na sikerült megvenni a Stripped-et.Örülök.
Jó olvasást.

Mode:igen a Petra mostanában úgy hivja Dave-et "Dávika".Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az Ft topicban tegnap emlegettelek.Meg itt is egy FT topis-os hozzászólás kapcsán,hogy kivi leszek ha olvasod mit szólsz majd.

Angie:bár majd később olvasod de azért jó utat haza.

Tényleg? nem láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 20. - 18:15:11
Létrehozva: #2299

devotee

Mode: igen, még mindig arról megy. veszett fejsze nyele, vagy hogy is mondják...

vica: még nem bontottam ki a Stripped-et, egyelőre gyönyörködöm benne, aztán holnap csinálok képet róla a kollekciómba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) igen, asszem Dankáról már volt szó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 20. - 18:22:42
Létrehozva: #2300

devotee

Jézusom, még mindig nem bírnak megbékélni vele.... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 113 114 115 116 117 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
152 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (152 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: