![]() ![]() |
2009.11. 20. - 18:25:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode a másik topicban meg Andy-re szálltak rá.Muszály is volt reagálnom.
Az FT topicban a 85-ös hsz.-omban emlegettelek.De majd ha elolvasod minek okán emlitettelek fel fogod húzni magad. |
|
|
|
2009.11. 20. - 18:37:08
Létrehozva:
|
|
|
Mode a másik topicban meg Andy-re szálltak rá.Muszály is volt reagálnom. Az FT topicban a 85-ös hsz.-omban emlegettelek.De majd ha elolvasod minek okán emlitettelek fel fogod húzni magad. Igen, azt olvastam, hogy Andy-t bántják :S Na hát igyekszem nem ideges lenni, az atól függ, mennyire súlyos dolog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 18:40:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nem tom arrafelé mi a helyzet, de itt még mindig erősen ködösek az utcák, szóval lehet jobban jársz, hogy vonattal mész haza, mint kocsival.
Mode: szerintem nem érdemes felhúzni magad rajta. nem olyan fontos. jujj, egyébként nagyon kivi leszek a mai koncertre, mert ez lesz a DVD anyaga - most világosított fel msn-en Tharsis! (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/2009_dm_autumm_1.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/d.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 18:43:55
Létrehozva:
|
|
|
Hát Vica úgy látszik, eléggé ismersz, igazad volt, nem bírtam ki hogy ne írjak...
(ismét 2 csodás kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Nem húztam fel magam rajta annyira, megpróbáltam illedelmesen megkérni az emberkét, hogy akkor barmozonn le valakit, ha... |
|
|
|
2009.11. 20. - 18:49:39
Létrehozva:
|
|
|
igen, olvastam. jó hsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4107434782_00cb14d4ba.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 18:53:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode:mindjárt olvaslak.Én meg Andy ügyben szóltam.
Usi:uh... állat képek.Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mai konci lesz a hivatalos dvd-n?Ó... |
|
|
|
2009.11. 20. - 18:55:17
Létrehozva:
|
|
|
Jajj tiszta izom ez az ember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek, egyik o.társam azt mondja, Mode-os, de nem úgy néz ki, tehét abszolút semmi jel nem utal arra, hogy az lenne.... tavaly elkezdi nekem hogy "Dave-nek semmi izomzata" Én meg mondom magamba, hogy ez 1981-ből látott képet utoljára Dave-ről, vagy mi ? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
2009.11. 20. - 19:03:20
Létrehozva:
|
|
|
vica: igen, Barcelona lesz az amit felvesznek és az ma este van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kivi leszek, mit hoznak ki belőle! remélem megint Anton csinálja!!!!
Mode: az a csaj kicsit el van tévedve! a mostani turné elején olyan izmos volt Dave, hogy öröm volt nézni a karjait - mondjuk most már kicsit mintha kevésbé, de gondolom mert nincs ideje annyit edzeni a koncik közt. amúgy szívesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://img188.imageshack.us/img188/3197/33797734.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 19:09:08
Létrehozva:
|
|
|
Jajj tiszta izom ez az ember (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek, egyik o.társam azt mondja, Mode-os, de nem úgy néz ki, tehét abszolút semmi jel nem utal arra, hogy az lenne.... tavaly elkezdi nekem hogy "Dave-nek semmi izomzata" Én meg mondom magamba, hogy ez 1981-ből látott képet utoljára Dave-ről, vagy mi ? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Mode:röhögök ezen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi:reméljük Anton csinálja akkor bizti tuti lesz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 19:09:49
Létrehozva:
|
|
|
Fiú volt, bocsánat, ezt nem mondtam, de semmi gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jajj ez a kééép, de édees (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) megzabálom nem baj ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy hagyjak belőle nektek is ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 19:16:58
Létrehozva:
|
|
|
hát én is szeretnék harapni belőle, ha lehet... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na visszamentem olvasni.
(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4100963857_5780297e48_o.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 19:17:04
Létrehozva:
|
|
|
Mode azért ne edd meg teljesen.Hagyj nekünk is belőle valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi harapnád mi?Azt elhiszem...finom falat lenne.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 19:29:28
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, egy picit hagyok nektek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hajrá Useless-girl! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 19:43:25
Létrehozva:
|
|
|
Na lassan elballagok én is, nehéz hetem volt, ideje picit pihenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem megint valami Dave-es álmom lesz, nagyon jó volt az előző (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nektek is szép álmokat!!! De azért ne olyan erősen harapjátok apucit, nehogy fájjon neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 20. - 20:08:30
Létrehozva:
|
|
|
ohhh, szerintem "apuci" szereti, ha fáj is........................ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jó pihit! (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4101719162_82ed65cc3d_o.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 20:15:57
Létrehozva:
|
|
|
Szép álmokat Mode.
Pá mindenki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát. |
|
|
|
2009.11. 20. - 20:18:08
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok , szép estét!
Jók ezek a képek, én azokat szeretem, amik olyanok, mintha nálam készültek volna a szobában, vagy a konyhában. Imádom, mikor bagózik.. olyan elegánsan teszi, hogy mindig rá kell mellette gyújtanom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) látom már a FT topicban legalább csend van... nem szeretem ezt a csepű rágást... kicsit már hátrább az agarakkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legyen ez egy más fórum, ne olyan mint a többi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NINCS IGAZAM? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAjjj.. de jó, hogy már péntek, és milyenk a hétvége.. annyira jó lesz.. holnap megyünk moziba, és megnézzük a lányok álmait (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi vannak még képek? Jöhetnek ám, igazából az az ideális, ha minden egyes hsz-ednél löksz egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóccakát Vica, MOde |
|
|
|
2009.11. 20. - 20:27:25
Létrehozva:
|
|
|
Macsek ma már nem jön? Ezt a html dolgot nem igazán értem.. nézem én, hogy honnan másoljam, de nem találom... hmmm.. lehet , sőt tuti én vagyok a hülye, de nem találom a kódot
Angieeeeeeee....!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na elmegyek, csinálok valami vacseszt, remélem leszel Angie ma még, mert tudod.. mindent azonnal akarok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 21:07:21
Létrehozva:
|
|
|
Macsek ma már nem jön? Ezt a html dolgot nem igazán értem.. nézem én, hogy honnan másoljam, de nem találom... hmmm.. lehet , sőt tuti én vagyok a hülye, de nem találom a kódot Angieeeeeeee....!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na elmegyek, csinálok valami vacseszt, remélem leszel Angie ma még, mert tudod.. mindent azonnal akarok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeva csaj! Mákod van. Na szóval nyisd meg a Youtube Downloadert, van ott egy olyan sor, hogy "enter video url" na oda kell beszúrni a youtubeon kiválasztott video url-kódját, amit megtalálsz a videok mellett jobbra. Van ott két kód sor: URL és EMBED. Neked az url kell. Kijelölöd aztán jobb egérgombbal klikk és másol. Ekkor már magától megjelenik a downloaderbe, utána ott klikk az OK-ra. Ezután megadod a cél mappát, ahová elkezdheti letölteni a cuccokat. Különben nagyon szar kedvem lett, mert most olvastam ezt: Sajtóközlemény A Sláger Rádió amerikai tulajdonosa, az Emmis Corporation, a mai napon nehéz döntést hozott: jelenleg nem kívánja folytatni az analóg műsorszolgáltatást Magyarországon. "Nagyon fájdalmas döntés ez számomra is. Borzasztóan sajnálom, és nem csak az Emmis és a Sláger Rádió dolgozói miatt, hanem amiatt is, hogy Magyarország egy olyan állam, ahol ilyen helyzet kialakulhat" - mondta Jeff Smulyan, az Emmis tulajdonosa és CEO-ja. A Sláger Rádió engedélye november 18-án lejárt. A rádió vezetői még az utolsó napon is reménykedtek abban, hogy tovább építhetik a legerősebb rádiós márkát. "Annyira sok hallgató állt mellénk, mindenki minket szeretett volna hallgatni. Ezért is tartottuk kötelességünknek, hogy ha eleinte nem is országos frekvencián, de szóljunk valahol. Az elmúlt napokban napi 150.000 ember hallgatott minket csak az interneten. Megható leveleket kaptunk, és sokan ajánlották segítségüket ügyfeleink közül is. Ez úton köszönöm nekik is!"- mondta Heal Edina a rádió vezérigazgatója. |
|
|
|
2009.11. 20. - 21:25:24
Létrehozva:
|
|
|
JAJJJJJJJJJJ NE, ANGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sírni fogok!!!
EZ NEM FAIR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edóka: azt hiszem ezt a minden hsz-ben egy kép tendenciát eddig egész jól tartottam. XD egyébként tényleg nagggyon jól áll Dave kezében a.... szivarka.... khmm.... ehhhh... izé... szóval ja! XD összefut a nyál a számban... rá kell gyújtanom! közben kezdődik mindjárt a konci Barcelónában, de ahogy olvasgatom meg nézegetem a képeket a helyszíni tudósító rajongóktól, nem látok olyan sok kamerát... na majd meglátjuk, hogy ott veszik-e fel... (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4104156903_b2bbe6e317_o.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |