![]() ![]() |
2009.11. 20. - 21:32:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én már sírok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez olyan igazságtalan, hogy ebben az országban tényleg mindenki megtehet mindent, de ha elhallgattatásról van szó, az profin működik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Undorító, hányinger, gyomrom kifordul......... megértem a befektetőt, hogy szélmalom harcnak érzi az egészet, de ellehetetlenítették, nincs is más választása. F@sz kivan.
|
|
|
|
2009.11. 20. - 21:52:50
Létrehozva:
|
|
|
egyetértek Angie, ez tényleg shame! és ha még ennyi ember, akik összefogtak, sem számít, akkor mit lehet tenni? de most komolyan? itt senkit nem hatnak már meg az érzelmek, a világ elhidegült, pénz- és hatalomcentrikus fostalicska lett (mondjuk már rég efelé haladtunk, de most már a legnaivabb ember számára is égbekiáltó lehet, amit művelnek ezzel az országgal!)
Monnyon le az egész kormány! Lassan Mo. lehúzhatja magát a WC-n, hogy finoman fogalmazzak! :S (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4104921906_4d3ee8fb17_o-1.jpg) közben elkezdődött a konci Barcelónában (pár perce készült kép): (IMG:http://img113.yfrog.com/img113/1299/2s1.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 21:57:00
Létrehozva:
|
|
|
Egyetértek, hányás, és közben rajtunk röhög a világ, hogy milliókat (milliárdokat) szórunk el a semmibe, vagyis magán emberek zsebébe, az adók meg a plafont verik... wow, 1 helyet előbbre léptünk a korrupciós listán, nagy eredmény, most csak a 46. helyen állunk. Itt miért nem lehet bármit is tisztességesen elintézni? Miért kell mindent pénzzel elintézni? Most már még úgy sem érdekel a politika, mint eddig, acsarkodó hangemberek klánjai, akik 1 falat húson is egymásnak esnek, a háttérben meg a legjobb haverok, lásd a rádiófrekvenciák egymás közti felosztását.... Egy nagy szar az egész, megvan a véleményem mindenkiről, remélem akinek van egy kis esze nem ebbe a szar országba fektet be.
Itt tényleg minden fordítva működik, mint kellene. Néhán (sok) éve van ez már így, de egyre súlyosabb a hülyeség, amit megengednek maguknak egyesek, és egyre gátlástalanabbak. Egyesek 100 milliókat utalnak ki maguknak, miközben a kórházak a tönk szélén, az én fizetésemből meg 30 e forint (vagy még több) megy tb járuléknak. A hülye is látja, hogy valami kurvára nem jó itthon, és csak szarabb lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Forduljon fel az összes szarzsák!!!!!!!!!!!!!! Élősködő piócák, kétszínű tetvek, hogy dögöltek volna meg mikor eladták magukat a pénznek. TISZTA SZÍVBŐL GYŰLÖLÖM EZEKET AZ EMBEREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2009.11. 20. - 22:03:11
Létrehozva:
|
|
|
sajnos mélységesen együtt kell értenem a szavaiddal, drága! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) néha már szégyellem, hogy magyar vagyok, pedig mindig is szerettem az lenni, de ellehetetlenítik az embert, arról nem is beszélve, hogy nemzetközileg a hírnevünk mélyen a béka segge alatt van...
a politikát világéletemben tiszta szívből utáltam, de most már sajnos az undor és az utálat mellett a gyűlölet is befigyel nálam, pedig nagyon nem szeretek gyűlölködni. tényleg egy őrült világban élünk sajnos... nem lesz jó vége ennek. muszáj lenyugtatnom magam kicsit olvasással... (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4104162643_1e649d45c7_o.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 22:09:24
Létrehozva:
|
|
|
Bennem is érlelődik, hogy le kéne magam tagadni, mert gáz itt élni, benne lenni ebben a szaros vödörben és evezni, hogy a felszínen tudjak maradni, a sok szar meg csak gyűlik és gyűlik és már lassan ellep. Ez a rádiós dolog most igazán kiborítja a bilit 3,5 millió embernél, akik nem felejtik el soha, hogy mit tett velük a mai magyar törvénykezési rendszer és ez a demokráciának csúfolt diktatórikus territórium felosztás.... FÚJ!!!!!!!!! Most olyan mérges vagyok, hogy minimum egy autót szét tudnák verni apró darabkákra.
El is húzok, hogy szétverhessek valamit, most muszáj! |
|
|
|
2009.11. 20. - 22:15:23
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét lányok!
Macsek, köszönöm szépen, sikerült, képzeld (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagy az öröm itthon!!!! Mindjárt én is hozzá szólok a felháborodáshoz, csak még végig sem tudtalak olvasni titeket, annyira el voltam foglalva ezzel a letöltés dologgal... Most kivisszük Valiccsal a kutyákat, aztán mára már nincs is más dolgom! Azt látom, hogy nagyon fel vagytok háborodva, ami teljesen jogos. No mindjárt jövök !!! |
|
|
|
2009.11. 20. - 22:53:33
Létrehozva:
|
|
|
Angie: kapd ki a fiúk kezéből a kalapácsot és te verd szét azt a kocsit a Stripped-ben! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(bocs, de mindjárt ez a képugrott be) egyébként csak sajnálkozva és egyetértőn tudok bólogatni.... *keserű sóhaj* (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4104157303_344a8476a3_o.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 22:56:04
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen... itt aztán mindenről lehet beszélni, csak pl demokráciáról nem... A pénz, a korrupció mindent elnyom, érvényesülni sehol nem lehet, ha halálra dolgozod magad sem tudsz megfelelő szinten élni, és annyi az adónk is, hogy mások (külföld) el sem tudják képzelni ilyen kis pénzből hogyan lehet megélni. Amikor tesómék, vagy külföldi barátaim haza--haza látogatnak, mindig el vannak képedve az árakon pl.. többször azt hitték, át akarják verni őket a a boltban.. mert az árok néhol magasabbak mint náluk, és a keresetünk meg a béka segge alatt. Pedig a magyar szakemberek külföldön mindenhol elismertek, pl sehol nem oktatják ilyen magas szinten az én szakmám sem európában, tehát én külföldön biztos jobban tudnék érvényesülni, rendesen megélnék belőle, nem lenne gondom. Sajnos én ezt már nem tehetem meg, mivel nekem hugi 10 éve külföldön él, évente egyszer jár haza, és tudom a szüleimnek mennyire hiányzik, nem lenne szivem itt hagyni őket. Pedig anyám is azt mondta, ha most lenne fiatal, mint én, nem lenne még családja, már tuti a Dolomitoknál dolgozna az én helyemben valami fene flancos SAP-ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval.. maradunk, itt, ahol még ezt a kis örömöt is elveszik az embertől, hogy reggelente munkába menet a kocsiban, vagy a vonaton vidáman kezdődjön minden (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) igaz én nem vagyok rádiós, de tudom másoknak milyen sokat jelentett. Sajnálom ezt az egészet. Gyűlölködni, mérgelődni nem szabad, nem egészséges, és tudjuk hogy sehova nem is vezet. Persze tudom azt is, hogy most ez egy pillanatnyi állapot nálatok is. Azt is tudom, hogy ezek a rádiósok majd máshova leszerződnek, fogjuk még hallani őket, de nem is erről van szó hanem az eljárásról. Hogy teljesen mindegy már az ember.. csak a pénz , a hatalom, és hogy közel legyen a húsos fazékhoz........ez számit csak......
|
|
|
|
2009.11. 20. - 23:01:14
Létrehozva:
|
|
|
Ja... Usi... Eddig minden rendben a képek küldésével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAgyon kiváncsi vagyok, mi lesz a koncerten.. lassan vége, Dave kiordithatta magát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
CSak ma van B-ban koncert? ezt nem is néztem... kiváncsi vagyok mi lesz.. A kamerákra vissza térve... mindig nézem, miért vannak mindenhol a szinpad előtt kamerák... nem is értettem.. mindegyikről készül anyag? hehehheeheee.. mire rájöttem, hogy az óriás kivetitők miatt van.. na ezt még nem mondtam el senkinek, mekkora egy sötétség vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de rájöttem magamtól is.. még jó, hogy nem kérdeztem meg senkitől hihihiihiiii |
|
|
|
2009.11. 20. - 23:10:36
Létrehozva:
|
|
|
na igen, a húsosfazék.... csak az a baj, hogy a jó falatokat a szakácsok megeszik, nekünk meg csak a moslék marad... :S
ne aggódj, jönnek még képek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem, ez az első este Barcelónában, holnap lesz a második nap. gondolom okosan összevágják majd a jobban sikerült felvételeket a két nap anyagából. jajj hát azok a kamerás csávók marha jók voltak a színpadnál (csak azt sajnáltam, hogy sokszor bezavartak nekünk a képben az első sorban állva). a hozzánk közelebbit láttam már párszor képeken. az végig vigyorgott rajtunk és csomót vette a mi oldalunkat, ahogy őrjöngtünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kis husi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na meg a roadie-k között az elején az áthangszerelésnél volt egy hosszú szőke rasztás csávó akire csak annyit mondtunk perverzen mély hangon, hogy "szia cicaaa!" - ezt azoknál a pasiknál szoktuk mondani, akik nyálcsorgatóak! XD (el lehet képzelni, hogy szegény Dave-ünk ezt már hányszor megkapta... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4104924548_797fbf372e_b-1.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 23:22:01
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! játszották ma a MILES AWAY-T!!!!!!!!!!!!!!!!!! akkor az már minimum bónuszként rajta lesz a DVD-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/rc74182ritacarmo-6d09.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 23:30:37
Létrehozva:
|
|
|
Na mi erre azt mondjuk, hogy " nyugi pici " (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhhhh... ahányszor mondod azt a rohadt első sort, mindig kiborulok tőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A következő nyári koncerten már reggel ott leszek, sátrat bontok, és futok majd mint a nyúl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mesélj már nekem .... tényleg énekelt nektek Dave? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk a csajt, akinek a fly on the windscreen-nél nyomta.. mert láttam a dvd-n, hogy valakire ráfókuszált.. hát tuti annyi lett neki.. egy pillantással kivégezte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én még mindig vártam a corrupt-ot.. vagy a perfect-et.. nem értem miért nincs sehol a corrupt, nem értem igazán.. bosszant!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 23:36:12
Létrehozva:
|
|
|
És itt a barcelónai full setlist a dm.com-ról:
In Chains Wrong Hole To Feed Walking In My Shoes A Question Of Time Precious World In My Eyes Fly On The Windscreen Jezebel Home Miles Away / The Truth Is Policy Of Truth It's No Good In Your Room I Feel You Enjoy The Silence Never Let Me Down Again Encore #1 One Caress Stripped Behind The Wheel Personal Jesus (kicsit mondjuk fura, hogy még a konci vége előtt - most tartunk a Strippednél vagy a Behindnál időben - felpakolták .com-ra.) - A két kiemeltnek különösképp örülök!!!! (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/rc74316ritacarmo-1423.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 23:39:43
Létrehozva:
|
|
|
Nyahhh... csemege....
http://www.youtube.com/watch?v=TCJCeMvYjew http://www.youtube.com/watch?v=IKzJOFw-Bds http://www.youtube.com/watch?v=c2QprwSw_os http://www.youtube.com/watch?v=b2Rptrv3mv8 Tudod mi az érdekes? HOgy nincsen záró dal... PJ-re hazamenni... hát olyan, mintha a legnagyobb hajrában hagynának ott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 20. - 23:47:01
Létrehozva:
|
|
|
engem is marhára idegesít, hogy a nagy kedvencemet (Corrupt) nem nyomják a SOTU-ról!!!!! pedig ott lenne a helye ha már Miles away is meg a Wrong is lement a szenthármasomból!!!! :S
hát mi is tutkó megint befizetünk kövi nyári koncinál a futásra! csak most erősen rá fogok markolni arra a fránya jegyemre, amit nem akartam meggyűrni és ezért futás közben a belső kapunál elhagytam és vissza kellett rohannom - futottál már fekete árral szemben? nem könnyű feladat!!! XD nagyon hülyén éreztem magam és közben majd kiszakadt a szívem, úgy dobogott, hogy időben visszaérjek! XD meg jó hogy barátnőim becsúszással foglaltak egy jó darabot a korlátnál! XD hát az tuti, hogy a csajt utána úgy kellett összekanalazni!!! igen, énekelt NEKÜNK, pont a Policynál, ami Anim number 1 DM-száma!!! gondolhatod, MENNYIRE magán kívül volt! amúgy a 2. versszak elején jött oda hozzánk és kb. fölöttünk állt és RÁNK nézett, és pár másodpercig TUDTA, HOGY LÉTEZÜNK!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! ÜRISTEEEEEEEEEEN!!!! most kicsináltál, hogy felhoztad ezt az emléket!!!! ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓ VOLT!!!! az a tekintet... az a mosoly... ahogy betartotta felénk a mikrofont.... SOHA nem fogom elfelejteni! annyira zavarban voltam üvöltés közben és úgy felkavarodtak az amúgy is felkavarodott érzelmeim, hogy nem tudtam, ordítsak, sírjak, sikítsak, elájuljak, vagy szívrohamot kapjak! az a tekintet.... basszus! beleégett az agyamba és olyan ereje, intenzitása volt, hogy azt nem lehet leírni!!!!! élőben sokkal-sokkal-SOKKAL gyilkosabb!!!!!!!!!!!! tuti összecsinálnám magam zavaromban, ha egyszer találkoznék vele élőben úgy, hogy beszélhetünk is!!!! ESZMÉLETLEN PASI NAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! MEGHALOK!!!!!!!!! TISZTÁRA BEZIZZENTEEEEEEEEM!!!! (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/rc74323ritacarmo-8be6.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4093320017_745ecd0dee.jpg) (IMG:http://photos3.pix.ie/97/7B/977B3B0B2FFC44C6834DCBD91A940F4B.jpg) |
|
|
|
2009.11. 20. - 23:52:30
Létrehozva:
|
|
|
a vidiket most nem tom megnézni a csigalassú net miatt (néha a hszeimet is úgy kell felimádkoznom).
jaj azt elfelejtettem mondani, hogy a pesti LHN felvételen a Policy 2. versszaka alatt mikor odajön hozzánk hallatszunk is rendesen ha a bal füledre figyelsz. nagyon király volt!!! ehh!!! szerintem holnap este lesz Waiting for the night záró szám. amúgy asszem 2006-ban volt, hogy a nyári konci végén is asszem a Personal Jesus volt vagy Never - szóval vmi pörgősebb, ami nagyon szar szerintem, mert jobb, ha egy lassabb számmal zárják, addig van időnk nekünk is lenyugodni kicsit és lezárni a koncit. (IMG:http://photos4.pix.ie/5F/76/5F76AFA601CF4FD99C14F4A2B77251AD.jpg) |
|
|
|
2009.11. 21. - 00:03:22
Létrehozva:
|
|
|
Ahhh.. most nem tudok erre mit irni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rám fagyott a mosoly, vigyorgok mint egy tejbetök!!! Hát nálam tuti lefagyott volna a system, még a szöveget is elfelejtettem volna. És asszem beleégett volna a retinámba a tekintete, ha megvakulok, akkor sincs már baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyám erre is azt mondaná, hogy kakis már megint a kezem......mert hogy belelóg a bilibe... Ahhh.. szerintem órákig hallgatnálak, mert most is végig rázott a hideg. Asszem ha dec. 30.-án jössz pecsába, és összefutunk, hát sajnos erről minimum 5 percet beszélned kell velem, mert muszáj lesz. Lehet, hogy mások, akik ezeket a hsz-eket olvassák, nevetnek rajta, de nem bánom. Én simán lennék a helyedben, sőt, irigykedem rá, persze nem rossz értelemben.... szóval miért ne rajonghatna valaki igy is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ezt nem szégyellem, mindig amit csinálok, ami tetszik, amiért oda vagyok, na azt nagyon.. mindenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár a fogyókúra menne ilyen vehemenciával, de most toltunk be Valiccsal krumpli pürét, rántott husival.. francba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 21. - 00:25:39
Létrehozva:
|
|
|
hát tutkó lesz az az ömlengés több mint 5 perc, főleg hogy Anival együtt fogjuk nyomni a rizsát - ő is nagyon tud beszélni és lelkendezni, akkor meg főleg, hogyha erről kell, a kedvenc száma alatt. én meg őt irigylem nagyon, mert ahogy elnézem, régi nagy kedvence a Policy meg az új, a Miles away is rajta lesz a DVD-n!!!! ez nem ér!!! mit követtem el, hogy én nem kaphatok egy Useless-t???? miért nem szerettem őket már 2003-ban is, hogy legalább a Dave koncin hallhattam volna???!!!! NEM FAIR!!! de türelmesen várok, hátha ez a csoda is megtörténik velem egyszer!
hjaj az egyik szomszéd épületben vmi hangos buli megy, előbb cigi közben kénytelen voltam hallgatni a szar tucc-tuccot, míg benn nálam DM mixek pörögtek. no mindegy, az én zeném jobb, bibibíííí! XDDD egyébként ha látnád miket művelünk mi Meet your masteren a csajokkal! itt még moderálom magam, mert tudom, hogy a freestate nem olyan hely, ahol a lányos nyáladzásokra túl nyitottak lennének (persze ez a topik kicsit kivétel, mert nem hiszem, hogy sok moderátor be meri ide tenni a lábát XD).... no szóval ott ahogy az angolok mondják "all hell breaks loose", azaz elszabadul a pokol.... hehe XDDDD (ha tudnád mennyi perverz rossz DM-es kislány van arrafelé is... XDDD) na lépek, olvasok még az ágyikóban... (ez a hüvelykujj.... MEGŐRJÍT DAVE KEZE - meg a beleélés, ahogy énekel!!!!) (IMG:http://photos4.pix.ie/3F/1F/3F1F7B48AB0D43C7806DC326D2C19963.jpg) (IMG:http://photos3.pix.ie/E7/86/E7868905F909493887590FE4D0CDE9A6.jpg) |
|
|
|
2009.11. 21. - 00:34:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát hidd el, van fogalmam, ha megismered a barátnőim, nem lepődsz majd meg rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos ők maguk a pokol, egyenként (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jóéjt Usi., én még fenn maradok, van még egy csomó dolgom itt a gép előtt!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 21. - 09:26:15
Létrehozva:
|
|
|
reggelt mindenki!
huh, egy telefon ébresztett kb. egy órája, hogy jönnek barátaim sütőtököt sütni hozzám - a poén az egészben, hogy éjjel háromig olvastam a Laurell K. Hamilton könyvemet (Harlekin)... no mindegy, már túl vagyok egy kávé+cigi kombón, plusz zuhin és mosogatáson. most reménykedem, hogy ma nem viszi el Máté a gépét, hogy befejezhessem még a Supernatural letöltésem. no de elég a rizsából, gyorsan körbenézek neten mielőtt ideérnek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Barcelona tegnapról: (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4118310727_a791690f2a_b.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |