2400 Oldal V  « < 116 117 118 119 120 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.11. 21. - 12:28:47
Létrehozva: #2341

devotee

Sziasztok !!!

Angie, én annyira elvagyok mióta megtanitottál, alig aludtam, hajnalig fent voltam, mert elszállt az álom a szememből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi.. finom a tök?
Anyám azt mondta régebben, hogy én gyerek koromban imádtam, de megmondom őszintén, nem is emlékszem rá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Nagyon nyomi itt az idő (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 21. - 12:51:34
Létrehozva: #2342

devotee

Sziasztok csajok!

Picit sikerült lenyugodnom és lendített a kedvemen, hogy a tegnapi kísértetiesen nyomasztó köd után ma ragyogó napsütésre ébredtem. Egy szál felhő sincsen az égen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább 10-12 fok van odakinn.

Jajj Usi, nekem is eszembe jutott a Stripped video, ahol verik szét a kocsit meg felgyújtják a tv-t. Hát én a rádiót gyújtogattam volna, de nem ilyen mini lángszóróval...

Edóka, örülök, hogy megy a letöltögetés. Ha nagyon tetszik a klip zenéje, akkor át is tudod konvertálni a video zenesávját mp3-ra, ezt is tudja az a pici program.

Tegnap a nagy felháborodásom közepette meg is feledkeztem arról, hogy a héten megérkezett a DM naptárom és a másfél hónapja hánykolódó újabb Anton fotóalbumom. A naptár 16 lapos és 2009 szeptembertől jövő év decemberig jó. Istenkirály fotókkal van tele, és egy ajándék posztert is kaptam hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 21. - 13:29:10
Létrehozva: #2343

devotee

wow Angie, akkor nagyon jól jártál!!! esetleg mutatnál képeket belőle? meg a posztert? és az Antonos album milyen?

Edóka: kiskoromban én is imádtam a sütőtököt, meg néha még mindig eszem, ha csinál anyu. a mienk már kész de még nem ettünk belőle. várjuk az almás sütit meg majd utána jön még a tepsis krumpli... nyamm!!! nagyon jó illatok terjengenek a kis lakásban, hehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jön még Máté országos nagy barátja is ma, úgyhogy összejön a csapat. este meg egy kis kocsmázás is befigyel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Barcelona:
(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4120603636_054a9b141b.jpg)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 21. - 16:57:10
Létrehozva: #2344

devotee

Sziasztok.

Nem győztelek olvasni titeket annyit irtatok.Mit is mondhatnék...

Usi:királyak a képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie:örülök,hogy sikerült lenyugodni.Olyan mérgesnek még nem is láttalak mint tegnap este.Persze teljesen jogosan.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 21. - 17:15:25
Létrehozva: #2345

devotee

Usi, íme a kért fotók a naptárról és a könyvről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A poszter tök olyan, mint a naptár borítója csak nagyobban áll ott Dave, ő alatta meg kis képek vannak a többiekről. Cool, már kitettem a falamra, vagyis a parafa táblámon virít.

A könyv vagy öt mázsa, de rettentő jó képek vannak benne... Ha legközelebb jön Anton lesz mit dedikáltatnom vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edóka, örülök, hogy így megy a letöltögetés. Miket szedtél le éjszakának idején?

Vica, tulajdonképpen még most is mérges vagyok, mert nem tudom elfogadni az igazságtalanságot és azt, hogy egyeseknek itt mindent lehet, mások meg kussoljanak. Nekem ilyen demokrácia nem kell.

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  k__pek_001_resize.jpg ( 61.66K ) Letöltések száma: 7
Mellékelt állomány:  k__pek_002_resize.jpg ( 103.92K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  k__pek_003_resize.jpg ( 100.49K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  k__pek_004_resize.jpg ( 103.29K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  k__pek_005_resize.jpg ( 113.61K ) Letöltések száma: 2
Mellékelt állomány:  k__pek_006_resize.jpg ( 53.81K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  k__pek_007_resize.jpg ( 58.17K ) Letöltések száma: 3
Mellékelt állomány:  k__pek_008_resize.jpg ( 77.01K ) Letöltések száma: 5
Mellékelt állomány:  k__pek_009_resize.jpg ( 52.21K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  k__pek_010_resize.jpg ( 65.36K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 21. - 17:45:00
Létrehozva: #2346

devotee

Angie klasszak a cuccaid.
Ez nem demokrácia ami itt van ebben az országban hanem fos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 21. - 17:51:42
Létrehozva: #2347

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 21. - 17:45:00) *
Angie klasszak a cuccaid.
Ez nem demokrácia ami itt van ebben az országban hanem fos.

Kösz, a naptárt meg a könyvet viszem is magammal Pestre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még apu nem tudja, de szeretnék venni egy könyves polcot a szobámba, hogy fel tudjak vinni néhány dolgot, ami számomra fontos, ugyanis abban a szobában, ahol vagyok még nincs polcos szekrény, sőt, semmi fajta szekrény nincsen. Remélem holnap tényleg megyünk az Ikeába délután vagy este.

Hát ezt tömören és lényegre törően megfogalmaztad.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 21. - 17:56:44
Létrehozva: #2348

devotee

Remélhetőleg találsz holnap kedvedre való könyves polcot.

Igen sajnos fos és kevés a remény,hogy a közel jövőben jobb lesz.És akkor még csodálkoznak,hogy fogy a népesség?Ugyan a kilátástalanságra ki akar gyereket szülni.Lehet nálunk sem lesz több gyerkőc.Pedig szerettünk volna.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 21. - 18:02:30
Létrehozva: #2349

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 21. - 17:56:44) *
Remélhetőleg találsz holnap kedvedre való könyves polcot.

Igen sajnos fos és kevés a remény,hogy a közel jövőben jobb lesz.És akkor még csodálkoznak,hogy fogy a népesség?Ugyan a kilátástalanságra ki akar gyereket szülni.Lehet nálunk sem több gyerkőc.Pedig szerettünk volna.

Én is remélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a legfontosabb, hogy a DM posztereknek találjak keretet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Neked mikor kellene vissza menned dolgozni? Hány éves Petra? Nekem sok ismerősöm és barátnőm van így, hogy szeretne gyereket, de ebben a bizonytalanságban nem vállalkozik rá.

Lassan megyek a moziba, megnézem az új Alkonyat filmet. Nem támasztok elvárásokat, az előzeteseket látva sok jóra nem számítok, de azért kivi vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 21. - 18:08:43
Létrehozva: #2350

devotee

A Petra 2 és fél éves lesz jövő hónapban.Azért is adtam bölcsibe,hogy előbb vissza menjek dolgozni de már ez volt a negyedik hete,hogy állnak mert nincs meló.Azt az üzit kaptam majd szólnak ha mehetek,amikor lesz meló.

Jó mozizást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 21. - 18:49:55
Létrehozva: #2351

devotee

Sziasztok lányok!

Angie, ajánlom az ikea-ban figyelmedbe az lack polcokat.. ezek lebegő polcok, nagyon mutatnak, én is most fúrtam fel 3-at, illetve Valics, mert én béna vagyok... ezeket tegnap hozták apuék nekem, mert még hiányzott.
Egyébként az összes lack cucc nagyon jó, én szeretem őket!!! A többi komódom meg Malm... az is nagyon frankó, és illik a lack-hoz.

Vica te mivel foglalkozol? Leállás van nálatok? És ilyenkor az emberek nem is kapnak fizut?

Huhhhh... Angie.. neked fogdokinak kellett volna menned.. már. ha élvezed, hogy kinzod az embertársaid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon állat az a naptár... nekem még nincs, mert még mindig nem modtam meg barátnémnak, hogy milyet szeretnék.
Viszont most már minden kész a szobámban, úgyhogy már csak egy fekete fehér kép hiányzik a fejem felőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudjátok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, én is ma nézem meg az újhold-at... legalább vannak benne jóvágású fiatal emberek.. tuti kigyullad a mozi szék.. nálunk a moziban full ház van, pedig egész nap játszák, és szerintem nem is egy teremben.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 21. - 19:25:46
Létrehozva: #2352

devotee

Sziasztok!
Useless-girl egyre jobban ezek a képek amiket itt kiraksz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 21. - 20:29:18
Létrehozva: #2353

devotee

Szia Edóka és Mode.

Edóka:nos az én munkahelyem és a férjemé is egyben varroda.Varrtunk már katona hátizsákot,lőszertartót,pisztolytartót,rendőröknek is táskát meg öltönytartót 2 méteres cipzárral.Búvároknak mentőmellényt,hegymászóknak hevedert.De a kolléganőim varrtak már hullazsákot is.Jó mi?
Tehát akkor gondolom kitaláltad,hogy varrónő vagyok a Gahan Gézám pedig varrógépműszerész és még egyéb amit a nyakába sóznak.Pl. volt amikor ő szabott géppel.Most négy hete állnak,ez amolyan kényszer pihenő de még adtak fizetést szerencsére.
Egyébként cipőfelsőrész-készitő a szakmám.2004 óta nem dolgozom a szakmámban amióta ehhez a céghez kerültem.Ja és olasz a cég,hogy a fene enné meg. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

A fekete- fehér Dave kép hiányzik az ágyad fölé...hm...?Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode:az iwiw-en azon a képen amihez irtam hozzászólást komolyan mondom tök szép vagy.Jól áll neked az a haj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki:látom te pedig szorgosan olvasgatsz minket.Ha ide érsz üdv neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.11. 21. - 21:10:55
Létrehozva: #2354

devotee

Köszi, nem olvastam el mindent.
Niki most nem érzi jól magát, de mindig velem van a két legjobb dolog számomra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 21. - 22:23:33
Létrehozva: #2355

devotee

Edóka,

huh, köszi az ajánlást a polcokkal kapcsolatban, majd megsasolom őket, úgyis van itthon katalógus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nővérem nagyon ikeamán nőszemély, ha Pesten jár, akkor sosem felejti el azt, hogy betérjen egy fél napra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most csorog a nyálad a naptáramra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha kell, akkor tudok még rendelni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Jajj, hát nem igazán nem akartam rossz kritikát írni az Újholdról, de sajnos borzasztósan sz@r lett a film... teljesen lélektelen, üres karakterekkel teletömködött 120 perc. Teljesen kiveszett belőle a könyv tengernyi érzelme és ezt nagyon sajnálom.

http://moviehunter.hu/index.php?MovieId=03...konyat_-_ujhold

Különben itt is tömeg volt, teljes teltház, de ehhez még az is hozzá jött, hogy a plázánk ma 8 éves és mindenféle koncertek voltak meg dedikálások. Vazzeg, a 4 szintes parkoló házban nem találtam helyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán a szomszéd utca falának támasztottam a verdát és onnan szaladtam vissza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 21. - 22:34:30
Létrehozva: #2356

devotee

Idézet (Niki @ 2009.11. 21. - 21:10:55) *
Köszi, nem olvastam el mindent.
Niki most nem érzi jól magát, de mindig velem van a két legjobb dolog számomra.

Mi történt niki? Valami baj van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 22. - 08:03:07
Létrehozva: #2357

devotee

Jó reggelt.

Angie:sajnálom,hogy nem tetszett a film. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kellemes vásárlást ha mész . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki:én is azt kérdezem mi a baj?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 22. - 09:41:08
Létrehozva: #2358

devotee

Szia vica!

Valahol számítottam rá, hogy az Újhold nem lesz olyan jó, mint az Alkonyat, de ennyire rosszra nem gondoltam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Látszik, hogy most nem női rendezője volt a filmnek, hanem férfi. tök más a szemszög, mások a karakter ábrázolási módok és ettől hűvös, rideg film lett, pedig a könyvben csak úgy hullámzottak az érzelmek. Annyit még hozzáteszek, hogy a 4 regény közül szerintem az Újhold a leggyengébb. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Köszi, remélem összejön a vásárlás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 22. - 10:59:46
Létrehozva: #2359

devotee

Hát Angie ez a film most igy sikerült. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Majd meséld el mi jót vásároltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 22. - 11:05:42
Létrehozva: #2360

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 22. - 10:59:46) *
Hát Angie ez a film most igy sikerült. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Majd meséld el mi jót vásároltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Baromira dühít, hogy így elcseszték ezt a mozit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
OKÉ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó étvágyat az ebédhez, kaja után indulunk vissza Pestre, majd este jelentkezem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legyetek rosszak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 116 117 118 119 120 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
160 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (160 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: