2400 Oldal V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.11. 22. - 12:42:10
Létrehozva: #2361

devotee

Angie neked is jó étvágyat.Aztán pedig jó utat Pestre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 22. - 15:19:45
Létrehozva: #2362

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 21. - 21:29:18) *
Szia Edóka és Mode.

Edóka:nos az én munkahelyem és a férjemé is egyben varroda.Varrtunk már katona hátizsákot,lőszertartót,pisztolytartót,rendőröknek is táskát meg öltönytartót 2 méteres cipzárral.Búvároknak mentőmellényt,hegymászóknak hevedert.De a kolléganőim varrtak már hullazsákot is.Jó mi?
Tehát akkor gondolom kitaláltad,hogy varrónő vagyok a Gahan Gézám pedig varrógépműszerész és még egyéb amit a nyakába sóznak.Pl. volt amikor ő szabott géppel.Most négy hete állnak,ez amolyan kényszer pihenő de még adtak fizetést szerencsére.
Egyébként cipőfelsőrész-készitő a szakmám.2004 óta nem dolgozom a szakmámban amióta ehhez a céghez kerültem.Ja és olasz a cég,hogy a fene enné meg. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

A fekete- fehér Dave kép hiányzik az ágyad fölé...hm...?Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode:az iwiw-en azon a képen amihez irtam hozzászólást komolyan mondom tök szép vagy.Jól áll neked az a haj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki:látom te pedig szorgosan olvasgatsz minket.Ha ide érsz üdv neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sziasztok! Úgy látom csak én vagyok itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszönöm Vica, mindenki azt mondja, hogy jól áll, most egy ideig így is fogom hordani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 22. - 15:27:52
Létrehozva: #2363

devotee

Szia Mode én is itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 22. - 19:39:09
Létrehozva: #2364

devotee

Én meg elmentem, aztán visszajöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 22. - 19:39:28
Létrehozva: #2365

devotee

Sziasztok!

Megjártuk az Ikeát vettem egy polcos szekrénykét is a szobámba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon édes, 4 polcos kis picuri szekrényke, de nagyon jól mutat a sarokban, és így most már tudok pakolni. Annyira bele lendültem, hogy majd egy fiúkost is akarok még venni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A képkeretekbe is belegyóntattam a DM posztereket és nagyon jól néznek ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apunak főleg a PTA tetszik, de nekem meg a Singles. Abban egy kicsit ferdére sikerült a posztert beletennem, de sebaj, annyira nem feltűnő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És az ikeában a parkolást sem csesztem el, de amúgy kdrága... 1 óra ingyen, aztán 200 Ft/óra. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 22. - 19:44:51
Létrehozva: #2366

devotee

Helló csajok de jó már,hogy itt vagytok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 22. - 19:45:34
Létrehozva: #2367

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 22. - 20:39:28) *
Sziasztok!

Megjártuk az Ikeát vettem egy polcos szekrénykét is a szobámba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon édes, 4 polcos kis picuri szekrényke, de nagyon jól mutat a sarokban, és így most már tudok pakolni. Annyira bele lendültem, hogy majd egy fiúkost is akarok még venni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A képkeretekbe is belegyóntattam a DM posztereket és nagyon jól néznek ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apunak főleg a PTA tetszik, de nekem meg a Singles. Abban egy kicsit ferdére sikerült a posztert beletennem, de sebaj, annyira nem feltűnő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És az ikeában a parkolást sem csesztem el, de amúgy kdrága... 1 óra ingyen, aztán 200 Ft/óra. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Tessék megmutatni nekünk is azokat a képeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 22. - 19:56:57
Létrehozva: #2368

devotee

Mode, vica, itt vannak a képek a poszterekről és a szekrénykémről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p_001_resize.jpg ( 100.02K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  K__p_003_resize.jpg ( 136.38K ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  K__p_004_resize.jpg ( 81.17K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 22. - 20:01:14
Létrehozva: #2369

devotee

Gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.11. 22. - 20:14:01
Létrehozva: #2370

devotee

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hosszú, és ide nem írom le...fáj a lelkem és a szívem, de igyekszem őket gyógyítani.

A tesómék csinálják a német fordítást, küldött is most szöveget.
Légyszi nézzétek el az elírásokat, és a helyesírási hibákat, mivel német billentyűjük van és a sógornőm is inkább németül beszél, mint magyarul. Mintha már nem is tudna írni magyarul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aztán szegény tesóm annyira sietett a küldéssel, hogy át sem nézte.
Remélem nem bántja majd valaki ez miatt.
Na csók mindenkinek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 22. - 20:19:26
Létrehozva: #2371

devotee

Szia Niki!

Köszönjük szépen s forditást, nagyon rendes tesódéktól, semmi gond a hibákkal, mindenki mindent érteni fog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lelkednek, és szivednek jobbulást, gyógyitgasd csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 22. - 20:22:30
Létrehozva: #2372

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.11. 22. - 20:01:14) *

Köszi Mode, igyekeztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak szem mértékkel mértem be a posztereket a keretekbe, de egészen jól sikerült. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, neked jobbulást és köszönjük a feliratokat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

üdv Edóka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 22. - 20:25:26
Létrehozva: #2373

devotee

Szia Vicus, és Angie, Nektek is,. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, nagyon jók a képek.. és a képkeretek is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Drágák voltak? ezt még sosem vettem az ikea-ban... és nekem is fog kelleni, mert rengeteg családi fényképet szeretnék kereteztetni, amolyan nagyon régi, megsárgult, családi fotókat...

Jajj.. nagyon jó a kis szekrényed is, tetszik a szine, nálam is van ilyen a hálónál!!
Egyébként megnéztük mi is az Újholdat.. hát igen, az előző sokkal magával ragadóbb volt, most nem volt annyira tele érzelemmel, illetve nem volt rendesen bemutatva.. Viszont amikor mennek a piros csuhába, mind a kétszer, a film elején, és a végén is, mind a kétszer arra gondoltam.. na... tiszta condemnation... annyira felnevettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondjuk a mozi felhördült, amikor Jacob lekapta a teksztilt... ohhh.. mondta a női részleg.. bár nekem Edward jobban bejött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem az ilyen nyeszletteket !!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 22. - 20:26:48
Létrehozva: #2374

devotee

Szia Edóka.

Niki:csatlakozom Edókához.Köszi a forditást a tesódéknak,én már olvastam is.A hibákkal pedig szerintem senki nem fog foglalkozni.
A pici szivednek és lelkednek jobbulást.

Angie:wow...tetszik a szekrénykéd,a poszterekről nem is beszélve.
Egyébként,hogy van az a naptáras dolog?Tudsz még rendelni?Mennyibe kerül?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 22. - 20:30:06
Létrehozva: #2375

devotee

Jajj.. Mode... sorry.. neked nem is köszöntem.. ezer bocsánat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olyan pici vagy, nem vettelek észre!

SZia-szia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 22. - 20:31:49
Létrehozva: #2376

devotee

Edóka én is megnéztem tegnap a New Moon-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem rossz, de az első rész valahogy jobban tetszett. Nálunk is hujjogás meg miegyéb volt amikor Jacob levetkőzött (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg amikor Bella mondta neki, hogy olyan jóképű, akkor is, én meg kérdeztem, hogy mivan? Aztán mondja barátőm, hogy az igazat mondja nem? Én meg mondtam neki, hogy nekem nem jön be. De tényleg, Edward jóképű, de igazából sem ő, sem Jacob valahogy nem jön be :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 22. - 20:42:02
Létrehozva: #2377

devotee

Edóka, a képkeretek szerintem nem voltak drágák, ezek a legnagyobb méretűek 70x100 cm-esek és 3990 Ft/db volt az áruk. A kisebbek persze kevesebbe kerülnek. Picit macerás belerakni a képeket, de ha egyszer rájössz hogy kell kinyitni a keretet és becsúsztatni a képet, akkor onnantól már könnyű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igyekeztem a tapétához való szekrény színt választani és azt hiszem tökéletesen sikerült belőnöm az árnyalatot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nálunk a moziban inkább a fiúk hördültek fel, amikor Jacob megvillantotta kockás felső testét, a lányok meg huhogtak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök teltház volt, egy zsepit nem lehetett leejteni. Nekem az nem tetszett, hogy nagyon hűvösre sikerült a hangulat megteremtése és nem adta vissza a regény szenvedését... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Különben majd biztos változik a véleményem egy-két megtekintés után. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica, a naptár kb. 4000 Ft körül van, de ez persze árfolyam függő.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 22. - 20:47:03
Létrehozva: #2378

devotee

Köszi Angie az infót.
Szekrény vásárlás nálunk is volt a nyáron és mi is nézegettük az árnyalatokat csak nem a falhoz hanem a bútorok árnyalatát egymáshoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 22. - 20:48:11
Létrehozva: #2379

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 22. - 20:47:03) *
Köszi Angie az infót.
Szekrény vásárlás nálunk is volt a nyáron és mi is nézegettük az árnyalatokat.

Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ti is elemes szekrényt vettetek?

Csajok, én lassan elmegyek aludni, mert holnap a suli miatt elég hosszú napom lesz. További kellemes estét nektek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 22. - 20:51:36
Létrehozva: #2380

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 22. - 20:48:11) *
Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ti is elemes szekrényt vettetek?

Az milyen?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
144 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (144 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: