![]() ![]() |
2009.11. 22. - 20:56:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Két gardróbot vettünk meg egy méretes komódot de a gardróbok elég alacsonyak és a férjem tervezett aztán kivitelezett a tetejükre kis szekrényeket,hogy magasabb legyen és,hogy rendesen elférjenek a ruháink.
Jó éjszakát Angie.Pihenj jól és álmodj szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 22. - 21:08:50
Létrehozva:
|
|
|
Én is jó éjszakát kivánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 23. - 08:17:33
Létrehozva:
|
|
|
Tegnap este óta senki nem járt erre?Furcsa... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Ildi látom te már itt vagy és olvasgatsz,majd ha ideérsz akkor szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 08:46:39
Létrehozva:
|
|
|
Tegnap este óta senki nem járt erre?Furcsa... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ildi látom te már itt vagy és olvasgatsz,majd ha ideérsz akkor szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neked is szia Vica! meg Mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ideértem!Jót derültem,mikor a sorodat olvastam!!! Majd reagálok 1-2 dologra is,csak el kell rohannom vásárolni,de nem tudtam megállni,hogy ne olvassalak el Benneteket! |
|
|
|
2009.11. 23. - 09:19:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, lányok!
|
|
|
|
2009.11. 23. - 10:14:40
Létrehozva:
|
|
|
Fiú volt, bocsánat, ezt nem mondtam, de semmi gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj ez a kééép, de édees (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) megzabálom nem baj ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vagy hagyjak belőle nektek is ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode! Nekem feltétlenül az lenne a kérésem!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bennem is érlelődik, hogy le kéne magam tagadni, mert gáz itt élni, benne lenni ebben a szaros vödörben és evezni, hogy a felszínen tudjak maradni, a sok szar meg csak gyűlik és gyűlik és már lassan ellep. Ez a rádiós dolog most igazán kiborítja a bilit 3,5 millió embernél, akik nem felejtik el soha, hogy mit tett velük a mai magyar törvénykezési rendszer és ez a demokráciának csúfolt diktatórikus territórium felosztás.... FÚJ!!!!!!!!! Most olyan mérges vagyok, hogy minimum egy autót szét tudnák verni apró darabkákra. El is húzok, hogy szétverhessek valamit, most muszáj! Angi! Usi megelőzött,de mikor ezt olvastam,nekem is egyből ez ugrott be:STRIPPED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sikerült vmit szétverned? |
|
|
|
2009.11. 23. - 10:33:41
Létrehozva:
|
|
|
Ahhh.. most nem tudok erre mit irni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rám fagyott a mosoly, vigyorgok mint egy tejbetök!!! Hát nálam tuti lefagyott volna a system, még a szöveget is elfelejtettem volna. És asszem beleégett volna a retinámba a tekintete, ha megvakulok, akkor sincs már baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyám erre is azt mondaná, hogy kakis már megint a kezem......mert hogy belelóg a bilibe... Ahhh.. szerintem órákig hallgatnálak, mert most is végig rázott a hideg. Asszem ha dec. 30.-án jössz pecsába, és összefutunk, hát sajnos erről minimum 5 percet beszélned kell velem, mert muszáj lesz. Lehet, hogy mások, akik ezeket a hsz-eket olvassák, nevetnek rajta, de nem bánom. Én simán lennék a helyedben, sőt, irigykedem rá, persze nem rossz értelemben.... szóval miért ne rajonghatna valaki igy is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ezt nem szégyellem, mindig amit csinálok, ami tetszik, amiért oda vagyok, na azt nagyon.. mindenben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár a fogyókúra menne ilyen vehemenciával, de most toltunk be Valiccsal krumpli pürét, rántott husival.. francba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka! Az általad itt leírtakat akár én is mondhattam volna!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A PECSA-ban meg nagyon remélem,hogy aki közülünk ott lesz,megismerjük egymást!!!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Fogyókura:nekem 60-at sikerült pár éve. |
|
|
|
2009.11. 23. - 10:42:05
Létrehozva:
|
|
|
Angi!
Majd elfelejtettem!A rádiós témára visszatérve,szombati Blikk-ben olvastam,hogy az amerikai tulajdonosok kivonultak az országból,itt hagytak csapot-papot!Még a dolgozók sem tudtak róla,/mondjuk ezt szemét húzásnak tartom!/a Boros pl.az újságírótól tudta meg,aki megkereste,teljesen le volt döbbenve.Itt hagyták Őket a sz.rban!Akkor miért hitegették Őket+ hogy harcolnak a véksőkig.Nagyon sajnálom Őket!!! |
|
|
|
2009.11. 23. - 10:49:29
Létrehozva:
|
|
|
Neked is szia Vica! meg Mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ideértem!Jót derültem,mikor a sorodat olvastam!!! Majd reagálok 1-2 dologra is,csak el kell rohannom vásárolni,de nem tudtam megállni,hogy ne olvassalak el Benneteket! Újra csak szia Ildi. Örülök,hogy sikerült derülnöd a soromon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk tök furcsa csend van mert nincs itthon az ifjú DM rajongó. Angie szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 11:00:43
Létrehozva:
|
|
|
Újra csak szia Ildi. Örülök,hogy sikerült derülnöd a soromon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk tök furcsa csend van mert nincs itthon az ifjú DM rajongó. Angie szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jelek szerint akkor meggyógyult és bölcsiben van!Ennek szívből örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 11:57:36
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:meggyógyult és négy hét után végre mehetett a bölcsibe ahol legalább lefoglalják meg elvan a kis cimboráival és nem itthon unatkozik.
|
|
|
|
2009.11. 23. - 15:29:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Láblógatás van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Micsoda csend van ma itt.. mindenki halálra dolgozza magát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 15:30:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia ildi!
Igen, azért dühöngtem pénteken mert akkor tudtam meg, hogy az amerikai tulaj feladta a harcot. Igazából azért, mert a Roxy rádió úgy döntött mégsem adja bérbe a frekvenciáját, és így valójában ellehetetlenült a helyzet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én teljesen megértem a befektetőt. Nekem meg elő jött az ideg becsípődéses fájdalmam, nem kívánom senkinek... mellesleg a kolegámról ma derült ki, hogy h1n1-es, és tök betegen itt kolbászolt köztünk a múlt héten. Franyek. |
|
|
|
2009.11. 23. - 15:58:01
Létrehozva:
|
|
|
Az komoly Angie... és nem is vagy beoltva? Jesszus, remélem nem kapod el... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.11. 23. - 16:11:47
Létrehozva:
|
|
|
Az komoly Angie... és nem is vagy beoltva? Jesszus, remélem nem kapod el... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pénteken kaptam az oltást, kell két hét, hogy kialakuljon a védettség. Hát remélem nem lesz bajom... hamarabb kellett volna gondolkodnom az oltáson mert most már fosok rendesen. A többi előkészítő, aki vele volt egy irodában ők is betojtak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A plusz szar része a dologonak, hogy a kolegámnak van egy 2 éves kislánya és ő is beteg lett. |
|
|
|
2009.11. 23. - 16:23:18
Létrehozva:
|
|
|
úristen Angie...h1n1-es munkatárs+idegbecsípődés....uh....atyavilág remélem nem kapod el,főleg,hogy be vagy oltva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Hol van a becsípődés?Jobbulást. Ja egyébként sziasztok. |
|
|
|
2009.11. 23. - 16:27:41
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh.. ez kemény.. hát igen.. pedig hogy elmondták, ahol kicsi gyerek van, ott mindenképp a szülők oltsanak... Na gyorsan c-vitamin, meg én ittam oltás után egy kis aspirin-c-at... szerintem az neked sem árt.
Én már 3 hete be vagyok oltva, semmi mellékhatása nem volt, sőt, az összes barátom, szüleim, családom be lett. Szerencsére.. egyébként ma azért lógatom én is a lábam, mert 2 vendégem lemondta, flu miatt... úgyhogy ide is elért a fene egye meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 16:32:59
Létrehozva:
|
|
|
úristen Angie...h1n1-es munkatárs+idegbecsípődés....uh....atyavilág remélem nem kapod el,főleg,hogy be vagy oltva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hol van a becsípődés?Jobbulást. Ja egyébként sziasztok. Igen, a csípőmben... már évek óta fáj, de mindig csak ősszel meg tavasszal, de ilyenkor járni se nagyon tudok. Ma reggel kezdett fájni, de délután azt hittem késsel szurkálnak hátulról. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még ált. isk. koromban elcsúsztam a jégen és azóta van ez, senki nem tudta helyre tenni. Megpróbálok elmászni a suliba... hátha összejön. PÁ |
|
|
|
2009.11. 23. - 16:36:31
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Angie...de sz@r lehet.Pá.
Edóka én valahogy bizonytalan vagyok az oltással kapcsolatban.Nem sok jót hallottam róla.Legalább is napi szinten mást mondanak. |
|
|
|
2009.11. 23. - 16:40:36
Létrehozva:
|
|
|
Hmmm... ez szar lehet.. És szedtél rá valamit? Ismerőseim, akiknek csipőjükkel volt pproblémájuk, preonzi-t szedte... bocs nem tudom hogy kell leirni, meg glükozamin 500-at.. vagy mi a fenét
És azt mondják, csodálatos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaa... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kutyámnak is azt adom, tudod Ő is csipőbeteg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én egyáltalán nem voltam bizonytalan, mivel láttam, máshol ahol nincs oltóanyag, mit okozott a virus. Nálunk van elég, az emberek mégsem oltatnak, mert egy rossz média kampány vette kezdetét... Én elég érzékeny vagyok mindenre, de semmi bajom nem lett tőle, sőt körülöttem sem senkinek, sőt, az asszistens azt mondta, még ő sem találkozott senkivel, aki megbetegedett volna ettől. Sajnos akkor más a helyzet, ha már benned lappang a virus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) az meg 10 nap |
|
|
|
![]() ![]() |