2400 Oldal V  « < 119 120 121 122 123 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.11. 23. - 16:43:43
Létrehozva: #2401

devotee

Hát az jó hír ha se neked se senkinek a családodban meg az ismerőseid között nem lett baja az oltástól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 23. - 17:51:07
Létrehozva: #2402

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 23. - 15:30:29) *
Szia ildi!

Igen, azért dühöngtem pénteken mert akkor tudtam meg, hogy az amerikai tulaj feladta a harcot. Igazából azért, mert a Roxy rádió úgy döntött mégsem adja bérbe a frekvenciáját, és így valójában ellehetetlenült a helyzet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én teljesen megértem a befektetőt.

Nekem meg elő jött az ideg becsípődéses fájdalmam, nem kívánom senkinek... mellesleg a kolegámról ma derült ki, hogy h1n1-es, és tök betegen itt kolbászolt köztünk a múlt héten. Franyek.

Húúúúúúúú!Angi!
Ez durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem is kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Az ideg becsípődés midet érint?
Mielőbbi jobbulást kívánok!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 23. - 17:55:45
Létrehozva: #2403

devotee

Köszi ildi és Edóka meg Vica, most van rajta ilyen tapaszos fájdalomcsillapító és egészen jól hat, most csak tompa fájdalmat érzek. Ne essetek seggre a jégen, mert ez lesz a következménye!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 23. - 18:06:36
Létrehozva: #2404

devotee

http://www.amazon.co.uk/Fragile-Tension-Ho...4439&sr=8-6

Ezt Dgahan1 rakta fel FT topikba!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 23. - 18:08:59
Létrehozva: #2405

devotee

Korcsolyázni nem szoktam amúgy meg amikor olmos eső esik olyan óvatos próbálok lenni amennyire csak lehet.Persze benne van az elesés.

Angie örülök,hogy hat a tapasz.Szegénykém...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 23. - 18:18:40
Létrehozva: #2406

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.11. 23. - 18:06:36) *

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.11. 23. - 18:08:59) *
Korcsolyázni nem szoktam amúgy meg amikor olmos eső esik olyan óvatos próbálok lenni amennyire csak lehet.Persze benne van az elesés.

Angie örülök,hogy hat a tapasz.Szegénykém...

Az nem ónos eső? Bocsi, de én így ismerem a nevét. Különben én sem szoktam korizni, mert béna vagyok hozzá, úgy csúsztam el, hogy siettem a buszhoz és egy sunyi kis lejtőn volt egy darabka jég, én meg azon vágtam hanyatt magam.

Köszi, de attól még a fájdalom megvan, még ha nem is túl éles. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem holnapra rendbe jön.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 23. - 19:17:20
Létrehozva: #2407

devotee

Ónos ...ja ...eh,honnan szedtem ezt az olmosat? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 23. - 19:39:15
Létrehozva: #2408

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 23. - 19:17:20) *
Ónos ...ja ...eh,honnan szedtem ezt az olmosat? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Én se tudom, de aranyos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 23. - 19:47:04
Létrehozva: #2409

devotee

Csajok!
Hát én meg közben olvasom a párizsi topikot,amit Vicus ajánlott a figyelmembe!
Nagyon jókat röhögök így utólag is "Rajtatok" !!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 23. - 19:53:34
Létrehozva: #2410

devotee

Angie köszi.Van,hogy hülyeséget irok. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Ildi én mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 23. - 20:00:50
Létrehozva: #2411

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 23. - 19:53:34) *

Aha!
Még 41 oldal van hátra.Azért kérdeztem múltkor,hogy lehet-e könnyebben lapozni a kinti topic-oknál az oldalak között.Ha igen,én nem jöttem rá,azt így kettesével odalépegetni...
mind1
Lépek Csajok mára.Mindenkinek szép DM-es álmokat!!!
Clónokat elő a szekrényből!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Puszi Nektek holnapig!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 23. - 20:05:37
Létrehozva: #2412

devotee

Jó éjszakát Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te se felejtsd el elővenni a szekrényből a klónodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi.

Csajok ti tudtátok,hogy Dave valódi vezeték neve Callcott?Én ma tudtam meg.Úgy látszik nagyon le vagyok maradva. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 23. - 20:37:04
Létrehozva: #2413

devotee

Sziasztok!
Hűha. Hát mi csütörtökön kapunk oltást, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle..

Idézet (vicuska @ 2009.11. 23. - 21:05:37) *
Jó éjszakát Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te se felejtsd el elővenni a szekrényből a klónodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi.

Csajok ti tudtátok,hogy Dave valódi vezeték neve Callcott?Én ma tudtam meg.Úgy látszik nagyon le vagyok maradva. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Komolyan? Én se tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ez az igazi apjának a vezetékneve?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 23. - 20:42:12
Létrehozva: #2414

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 23. - 19:53:34) *

Egyszer volt kutyán budavásár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer ezt mondtam, de nem vettem észre, aztán nem értettem min röhögnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 23. - 20:51:37
Létrehozva: #2415

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.11. 23. - 20:37:04) *
Sziasztok!
Hűha. Hát mi csütörtökön kapunk oltást, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle..

Komolyan? Én se tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ez az igazi apjának a vezetékneve?

Oltást fogsz kapni?Juj.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Igen állitólag ez volt az igazi apja neve.Adri barátnőd oldalán olvastam.Most képzeld el milyen lenne ha Dave Callcott-nak hivnák?

Jaj bocs Mode egyébként szia.

Angie:hehe...ez jó...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 23. - 21:05:15
Létrehozva: #2416

devotee

Igen, először úgy volt, hogy nem kapok, mert nem akartam, de aztán meggondoltam magam és mégis kértük. uliba ugye ingyenes.
Dave Callcott? úristen...XD
jajj Vica Petra hogy van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 23. - 21:12:22
Létrehozva: #2417

devotee

Köszi szépen jól van a Petra és jól viselkedett a bölcsibe.

Állitólag Dave igazi nevét angol fan oldalakon és hivatalos magyar DM oldalon is lehet olvasni de én nem találtam.Ezt Capri mondta Adri oldalán a chat ablakba.De majd Usi ha erre jár megmondja ő olvasott-e ilyesmit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 23. - 21:15:30
Létrehozva: #2418

devotee

Hehhhehe Angie, én elolvastam, és nem is találtam benne hibát. Csak miután mégegyszer elolvastam.
Na Mode, jól teszed, csak nehogy addig beszedj valamit. Nem fog fájni, ne félj, meg sem éreztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát én nem is tudtam erről a névről.Vicus hol olvastad, vagy hallottad?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 23. - 21:18:33
Létrehozva: #2419

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 23. - 22:15:30) *
Hehhhehe Angie, én elolvastam, és nem is találtam benne hibát. Csak miután mégegyszer elolvastam.
Na Mode, jól teszed, csak nehogy addig beszedj valamit. Nem fog fájni, ne félj, meg sem éreztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát én nem is tudtam erről a névről.Vicus hol olvastad, vagy hallottad?

Nem, én amúgy sem vagyok az a finnyás stílus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvileg azért nem akartam az elején, mert hála isten erős immunrendszerem van, utoljára 6-7 éve voltam orvosnál azért, mert valami bajom volt. Náthán kívül soha semmi szerencsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De attól, hogy fájni fog, hát az meg aztán végképp nem tántorít el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica örülök, ha Petra jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a bölcsibe nem szokta Dávit hiányolni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mondja otthon ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 23. - 21:19:42
Létrehozva: #2420

devotee

Edóka a www.dm101.gportal.hu oldalon olvastam.Ott van egy olyan rovat,hogy Dave-ről és abban van ez a név.

Nem mondták még a gondozók,hogy Dávit emlegetné.Szerintem el van a többi gyerekkel és igy nem jut eszébe.Mondjuk az előbb megint apa volt neki Dave amikor meglátta a képét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 119 120 121 122 123 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: