![]() ![]() |
2009.11. 23. - 16:43:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát az jó hír ha se neked se senkinek a családodban meg az ismerőseid között nem lett baja az oltástól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 23. - 17:51:07
Létrehozva:
|
|
|
Szia ildi! Igen, azért dühöngtem pénteken mert akkor tudtam meg, hogy az amerikai tulaj feladta a harcot. Igazából azért, mert a Roxy rádió úgy döntött mégsem adja bérbe a frekvenciáját, és így valójában ellehetetlenült a helyzet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én teljesen megértem a befektetőt. Nekem meg elő jött az ideg becsípődéses fájdalmam, nem kívánom senkinek... mellesleg a kolegámról ma derült ki, hogy h1n1-es, és tök betegen itt kolbászolt köztünk a múlt héten. Franyek. Húúúúúúúú!Angi! Ez durva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem is kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Az ideg becsípődés midet érint? Mielőbbi jobbulást kívánok!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 17:55:45
Létrehozva:
|
|
|
Köszi ildi és Edóka meg Vica, most van rajta ilyen tapaszos fájdalomcsillapító és egészen jól hat, most csak tompa fájdalmat érzek. Ne essetek seggre a jégen, mert ez lesz a következménye!
|
|
|
|
2009.11. 23. - 18:06:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 23. - 18:08:59
Létrehozva:
|
|
|
Korcsolyázni nem szoktam amúgy meg amikor olmos eső esik olyan óvatos próbálok lenni amennyire csak lehet.Persze benne van az elesés.
Angie örülök,hogy hat a tapasz.Szegénykém... |
|
|
|
2009.11. 23. - 18:18:40
Létrehozva:
|
|
|
Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Korcsolyázni nem szoktam amúgy meg amikor olmos eső esik olyan óvatos próbálok lenni amennyire csak lehet.Persze benne van az elesés. Angie örülök,hogy hat a tapasz.Szegénykém... Az nem ónos eső? Bocsi, de én így ismerem a nevét. Különben én sem szoktam korizni, mert béna vagyok hozzá, úgy csúsztam el, hogy siettem a buszhoz és egy sunyi kis lejtőn volt egy darabka jég, én meg azon vágtam hanyatt magam. Köszi, de attól még a fájdalom megvan, még ha nem is túl éles. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Remélem holnapra rendbe jön. |
|
|
|
2009.11. 23. - 19:17:20
Létrehozva:
|
|
|
Ónos ...ja ...eh,honnan szedtem ezt az olmosat? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
|
2009.11. 23. - 19:39:15
Létrehozva:
|
|
|
Ónos ...ja ...eh,honnan szedtem ezt az olmosat? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Én se tudom, de aranyos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 19:47:04
Létrehozva:
|
|
|
Csajok!
Hát én meg közben olvasom a párizsi topikot,amit Vicus ajánlott a figyelmembe! Nagyon jókat röhögök így utólag is "Rajtatok" !!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 19:53:34
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi.Van,hogy hülyeséget irok. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Ildi én mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 20:00:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi.Van,hogy hülyeséget irok. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Ildi én mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha! Még 41 oldal van hátra.Azért kérdeztem múltkor,hogy lehet-e könnyebben lapozni a kinti topic-oknál az oldalak között.Ha igen,én nem jöttem rá,azt így kettesével odalépegetni... mind1 Lépek Csajok mára.Mindenkinek szép DM-es álmokat!!! Clónokat elő a szekrényből!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Puszi Nektek holnapig!!! |
|
|
|
2009.11. 23. - 20:05:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te se felejtsd el elővenni a szekrényből a klónodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi.
Csajok ti tudtátok,hogy Dave valódi vezeték neve Callcott?Én ma tudtam meg.Úgy látszik nagyon le vagyok maradva. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 20:37:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hűha. Hát mi csütörtökön kapunk oltást, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.. Jó éjszakát Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te se felejtsd el elővenni a szekrényből a klónodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi. Csajok ti tudtátok,hogy Dave valódi vezeték neve Callcott?Én ma tudtam meg.Úgy látszik nagyon le vagyok maradva. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Komolyan? Én se tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ez az igazi apjának a vezetékneve? |
|
|
|
2009.11. 23. - 20:42:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi.Van,hogy hülyeséget irok. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Ildi én mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer volt kutyán budavásár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer ezt mondtam, de nem vettem észre, aztán nem értettem min röhögnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 20:51:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Hűha. Hát mi csütörtökön kapunk oltást, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.. Komolyan? Én se tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ez az igazi apjának a vezetékneve? Oltást fogsz kapni?Juj.... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Igen állitólag ez volt az igazi apja neve.Adri barátnőd oldalán olvastam.Most képzeld el milyen lenne ha Dave Callcott-nak hivnák? Jaj bocs Mode egyébként szia. Angie:hehe...ez jó... |
|
|
|
2009.11. 23. - 21:05:15
Létrehozva:
|
|
|
Igen, először úgy volt, hogy nem kapok, mert nem akartam, de aztán meggondoltam magam és mégis kértük. uliba ugye ingyenes.
Dave Callcott? úristen...XD jajj Vica Petra hogy van? |
|
|
|
2009.11. 23. - 21:12:22
Létrehozva:
|
|
|
Köszi szépen jól van a Petra és jól viselkedett a bölcsibe.
Állitólag Dave igazi nevét angol fan oldalakon és hivatalos magyar DM oldalon is lehet olvasni de én nem találtam.Ezt Capri mondta Adri oldalán a chat ablakba.De majd Usi ha erre jár megmondja ő olvasott-e ilyesmit. |
|
|
|
2009.11. 23. - 21:15:30
Létrehozva:
|
|
|
Hehhhehe Angie, én elolvastam, és nem is találtam benne hibát. Csak miután mégegyszer elolvastam.
Na Mode, jól teszed, csak nehogy addig beszedj valamit. Nem fog fájni, ne félj, meg sem éreztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én nem is tudtam erről a névről.Vicus hol olvastad, vagy hallottad? |
|
|
|
2009.11. 23. - 21:18:33
Létrehozva:
|
|
|
Hehhhehe Angie, én elolvastam, és nem is találtam benne hibát. Csak miután mégegyszer elolvastam. Na Mode, jól teszed, csak nehogy addig beszedj valamit. Nem fog fájni, ne félj, meg sem éreztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én nem is tudtam erről a névről.Vicus hol olvastad, vagy hallottad? Nem, én amúgy sem vagyok az a finnyás stílus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elvileg azért nem akartam az elején, mert hála isten erős immunrendszerem van, utoljára 6-7 éve voltam orvosnál azért, mert valami bajom volt. Náthán kívül soha semmi szerencsére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De attól, hogy fájni fog, hát az meg aztán végképp nem tántorít el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica örülök, ha Petra jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a bölcsibe nem szokta Dávit hiányolni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mondja otthon ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 23. - 21:19:42
Létrehozva:
|
|
|
Edóka a www.dm101.gportal.hu oldalon olvastam.Ott van egy olyan rovat,hogy Dave-ről és abban van ez a név.
Nem mondták még a gondozók,hogy Dávit emlegetné.Szerintem el van a többi gyerekkel és igy nem jut eszébe.Mondjuk az előbb megint apa volt neki Dave amikor meglátta a képét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |