2400 Oldal V  « < 120 121 122 123 124 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.11. 23. - 21:27:22
Létrehozva: #2421

devotee

Edóka kezdődik a Benkő feleséget keres.Nézed?Vagy nincs gusztusod hozzá?Hm..?

Lassan eltünök.Bár nem vagyok álmos de a Petra is fent kuruttyol még és reggel meg nem tudom kiszedni az ágyból.

Jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 23. - 21:56:34
Létrehozva: #2422

devotee

Hát megy itt mellettem, csak közben itt a neten keresek, meg utána járok egy új kutya póráznak, a haltinak. Hétvégén azzal dolgoztam a kutyámmal, és teljesen máshogy viselkedett, mint eddig, most azt lesem mit hogy kell vele csinálni, nehogy eltoljak valamit.
De őszintén, ez a Benkő már engem is idegesit, pedig én türelmes, nevetgélős fajta vagyok.. ezek a nők, hát... jól bezárták őket, jól egymásnak ugranak feszülnek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megérdemlik!!!!

Jóccakát Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie még mindig oktatáson vagy?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 23. - 21:58:01
Létrehozva: #2423

devotee

Mellettem is megy a Benkő, jókat röhögtem, amikor énekeltek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De most én is megyek, nyugovóra térek, mert holnap én se bírok kikelni az ágyból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica üdvözlöm Petrát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia Edó, aludjatok jól, és álmodjatok székeket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (nem ám, Dm-et..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 23. - 22:09:08
Létrehozva: #2424

devotee

Szia Mode, álmodj Te is székeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát Neked is... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 24. - 06:21:11
Létrehozva: #2425

devotee

Jó reggelt!

Ildi, bocsi de csak most láttam a kérdésed. Igazából az ágybetétet pofoztam meg, de azt istenesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jól esett a verés, néha így lehet kiadni a dühöt. Régebben szerettem poharat törni, de azt azért, mert jó hangja van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehetett licitálni Dave gatyájára, wow: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=290371113586
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 24. - 07:47:00
Létrehozva: #2426

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 23. - 20:05:37) *
Jó éjszakát Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te se felejtsd el elővenni a szekrényből a klónodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi.

Csajok ti tudtátok,hogy Dave valódi vezeték neve Callcott?Én ma tudtam meg.Úgy látszik nagyon le vagyok maradva. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Sziasztok Mindenki!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A valódi vezeték nevét nem tudtam,de anno mi is hallottuk,hogy a nevelőapja vezeték nevét vette fel.

Idézet (Angelus @ 2009.11. 23. - 20:42:12) *
Egyszer volt kutyán budavásár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer ezt mondtam, de nem vettem észre, aztán nem értettem min röhögnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehehehehehehe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 24. - 08:05:47
Létrehozva: #2427

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 24. - 06:21:11) *
Jó reggelt!

Ildi, bocsi de csak most láttam a kérdésed. Igazából az ágybetétet pofoztam meg, de azt istenesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon jól esett a verés, néha így lehet kiadni a dühöt. Régebben szerettem poharat törni, de azt azért, mert jó hangja van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehetett licitálni Dave gatyájára, wow: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=290371113586

Szia Angie,Ildi.

Dave gatyájára licitálni?És akié lesz az mit csinál vele felveszi?hehe... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 24. - 08:18:18
Létrehozva: #2428

devotee

Látom, Ildinek szereztem egy jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica, szia neked is! Az aukció már lezárult, nem is lett olyan horror ára, mint gondoltam hogy lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én nem tom mit csinálnék vele, mivel hogy hordani nem tudnám... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy valamire azért pont jó az aukciós oldal termékleírása, ott meg lehet találni a gatyó pontos méreteit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na és akkor azok tul. képen kinek a méretei is....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 24. - 08:29:05
Létrehozva: #2429

devotee

Sziasztok!

Angie... hehehehhee. a pontos adatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát hordani én sem tudnám, ahhoz kicsit nagyobb darab vagyok, Davenek elég kicsi formás segge van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NA mindjárt megnézem mennyi is volt az annyi...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 24. - 08:31:45
Létrehozva: #2430

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 24. - 08:29:05) *
Sziasztok!

Angie... hehehehhee. a pontos adatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát hordani én sem tudnám, ahhoz kicsit nagyobb darab vagyok, Davenek elég kicsi formás segge van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

NA mindjárt megnézem mennyi is volt az annyi...

Na igen, fő a pontosság, ezt egy műszaki ember nagyon is tudja értékelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Több szempontból is jó, ha tudjuk a pontos paramétereket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben asszem nekem a csípőmre se jönne fel, mert elég széles, és a sejhajom se kicsi, meg nem is olyan formás, mint Dave feneke. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 24. - 08:34:10
Létrehozva: #2431

devotee

Nyahhh. hát ezek a méretek számomra talány. Nem tudom átváltani, de majd szólok huginak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor ezt a képet küldted át nekünk Usi, amin épp a gatyáját firkantja alá !!!!

Minden esetre egy vitrinben jól mutatna... vagy egy pasin, aki pont ekkora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!!

Ildi!

Te írtad, hogy lefogytál nagyon sokat.. hogy csináltad?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 24. - 10:16:14
Létrehozva: #2432

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.11. 23. - 21:58:01) *
Mellettem is megy a Benkő, jókat röhögtem, amikor énekeltek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De most én is megyek, nyugovóra térek, mert holnap én se bírok kikelni az ágyból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica üdvözlöm Petrát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia Edó, aludjatok jól, és álmodjatok székeket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (nem ám, Dm-et..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Mode a jóelőbb elfelejtettem irni,hogy a Petra is üdvözöl téged.

Angie,Edóka jót röhögtem a gatyával kapcsolatos hozzászólásaitokon.Hát az a gyanúm rám se lenne jó tekintve a hátsóm méretét.Az enyém se olyan kis formás mint Dave-é sajnos.Arról nem beszélve,hogy nekünk nőknek eleve szélesebb a csipőnk mint a pasiknak.A férjem tök nehezen talál magának nadrágot.Volt amikor elirányitották a női osztályra,hogy ott keresgéljen mert olyan keskeny a dereka.Egyébként 50 kiló de nyáron még annyi se.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 24. - 10:35:24
Létrehozva: #2433

devotee

Az jutott az eszembe,hogy mennyi lett volna a licit vége ha Dave alsó gatyájáért ment volna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 24. - 11:08:07
Létrehozva: #2434

devotee

HEheehhe Vica... na... kakis lesz a kezünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 24. - 11:20:50
Létrehozva: #2435

devotee

Csajok!
Tegnap belehallgattam ebbe az új adóba:Class fm,most is ezt hallgatom.
Le vagyok döbbenve,mennyi '80-as évekbeli számot nyomnak.
Ma volt már DM:Behind The Well,most meg FGTH megy!!!

Idézet (Edóka @ 2009.11. 24. - 08:34:10) *
Nyahhh. hát ezek a méretek számomra talány. Nem tudom átváltani, de majd szólok huginak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor ezt a képet küldted át nekünk Usi, amin épp a gatyáját firkantja alá !!!!

Minden esetre egy vitrinben jól mutatna... vagy egy pasin, aki pont ekkora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!!

Ildi!

Te írtad, hogy lefogytál nagyon sokat.. hogy csináltad?

Ja!Edóka!
Míg el nem felejtem,fogyásom titka:S.N.módszere volt.Anno meg is nyertem egy "versenyt"Így jutottam el álmaim helyére:LONDON-ba!Nem az volt a nyeremény,de elcserélték!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 24. - 12:07:30
Létrehozva: #2436

devotee

Edóka: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ildi de jó neked,hogy voltál már Londonban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 24. - 12:11:44
Létrehozva: #2437

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 24. - 12:07:30) *
Edóka: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ildi de jó neked,hogy voltál már Londonban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

AHA!!!
6 napot és írtam listát,de fele helyre nem jutottam el,mert kevés volt az idő.
Most lelépek,mert megkelt a pizza tészta,meg kell csinálni.
Később még jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 24. - 12:24:05
Létrehozva: #2438

devotee

ah Ildi...pizza...nyami. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) küld egy kicsit belőle fénypostán.Hihi....
Jó étvágyat hozzá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 24. - 13:26:55
Létrehozva: #2439

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Júúúj én szeretném azt a gatyááát (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Persze, még ha lenne rá pénzem, tudnék angolul, stb...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Héj ez németül van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár azt se tudok még annyira, de többet értek belőle, mint angolból XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 24. - 13:36:10
Létrehozva: #2440

devotee

Szia Mode.

Hát te nem vagy suliban?
A te 16 éves alakodra tuti jó lenne apád gatyája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 120 121 122 123 124 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
177 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (177 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: