![]() ![]() |
2009.11. 24. - 13:58:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem, hétfőn kedden szerdán 5 órám van, ilyenkor korán hazaérek. Hát nem biztos, hogy fölvenném, de csak azért nem, mert nem akarnám, hogy valami baja legyen. Inkább ölelgetném és szagolnám Dave illatát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 24. - 14:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát Mode én most szakadok a röhögéstől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szagolgatnád Dave illatát...lehet,hogy csak a mosópor illatot éreznéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 24. - 14:18:44
Létrehozva:
|
|
|
ah Ildi...pizza...nyami. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) küld egy kicsit belőle fénypostán.Hihi.... Jó étvágyat hozzá. Na!Most sül az uccsó! Vicus! OK!!!Nyisd ki az ablakot!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nehogy úgy járj,mint Mézgáék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Usi! Látom itt vagy! Köszi a visszaigazolást!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezer puszi a klasszabbnál klassz képekért!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode! Hali Neked is! Na hogy sikerült múltkor a fizika doga? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:21:42
Létrehozva:
|
|
|
Oké Ildi nyitom.Milyen feltét van a pizzákon?
|
|
|
|
2009.11. 24. - 14:29:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
én azon gondolkodtam, hogy mennyit adtak volna azért, ha a gatyával Dave is jön? XD eladnám a családom érte! XD hehehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nem biztos, hogy használt a gatya, lehet, hogy egy olyan darab, ami nem is volt rajta, csak kikapta a gardróbból. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de én is szagolgatnám ezerrel, az tutkó!!! Mau barátnőmnek van egy darabja Dave egyik fehér atlétájából még a Devo turnéról. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És igen, amit küldtem dedikálós képet, az valszeg ez a gatya volt. Egyébként igen, én tudtam, hogy Callcott lenne Dave igazi neve - de a Gahan mérföldekkel jobb!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) New Moont még nem sikerült megnéznem, de tervezem. csak kicsit zűrös hetem lesz. huh a hétvégém meg nagyon durván jó volt! baromi nagyot buliztunk és összemelegedtünk egy sráccal, hehe XD szuper volt - hiányzott már egy ilyen iszogatós-táncolós-beszélgetős-zenehallgatós buli! az egyik helyen ment a Personal Jesus simán és Mansonos verzióban is, egy másikon meg k. sok DM számot kértünk, úgyhogy király volt. De volt Sisters of Mercy meg Cure és sok más is. Én nem hiszem, hogy beoltatom magam. Hehe, mi is pizzáztunk a hétvégén. Barcelona: (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4124899877_6e25200bdc.jpg) |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:30:30
Létrehozva:
|
|
|
Nem biztos Vica, vagy akkor csak simán ölelgetném, és arra gondolnék, hogy ez Dave-en volt rajta XD Még mindig jobb, mint itt ülni nélküle az ürességben (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Ildi : Hát talán jól. Remélem, mert eléggé rossz jegyeim vannak fizikábó, sajnos az a gyengém a matek mellett.. |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:31:24
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 24. - 14:32:58
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl olyan jót röhögk az első sorodon XDDD De egyetértek!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Nekem anyámnak volt egy Dave trikó darabja, azt mondja, még mindig meg van, de évek óta nem láttuk. Egyszer rászánom magam és megkeresem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állítólag egy kis dobozba van belerakva.
|
|
|
|
2009.11. 24. - 14:39:41
Létrehozva:
|
|
|
Ildi nem tudok választani,úgyhogy mindből kérek egy falatot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Usi.Az első mondatodon én is felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök irigy vagyok,hogy a barátnődnek van Dave trikójából egy darab.Mázlista... Ami a nevét illeti tényleg jobb a Gahan. Örülök,hogy jól telt a hétvégéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode a te anyukád is egy mázlista a trikó darabjával. Szegény Dave leszaggatják a nők róla a trikót.De ilyet... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:40:47
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem a '88-as konciról Dave törölközőjéből van egy kis darab. |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Tessék még egy mázlista.Hogy jutottál hozzá?
Ildi gondolom megszaglásztad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Érzik még rajta valami? |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:47:15
Létrehozva:
|
|
|
Igen Vica, jó neki, úgyhogy nemsokára megyek, és felforgatom a pincétől elkezdve az összes szekrényt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múltkor még le is szidtam anyámat, hogy hogy lehet elveszíteni Dave Gahan trikódarabját. Ha valamiben, akkor abban biztos vagy 101%-ban, hogy nálam biztonságban lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Anyám helyében én valami páncélszekrénybe is berakattam volna annak idején.
Ildii fényképezd le légyszii (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) jajj Vica én megszakadok a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : "Ildi gondolom megszaglásztad. Érzik még rajta valami?" Ez nagyon jó, most mindenki megszaglászik ilyeneket XD |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:47:50
Létrehozva:
|
|
|
mázlisták!!!! (már akinek vannak darabjai "Dave-ből" - hehe... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
jah, nagyon jó volt a hétvége, meg zsúfolt. kicsit fáj is a torkom, a nyakamból meg most kezd kiállni a merevség, mert hogy headbangeltünk pár rockszámra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) épp teát főzöcskézem, közben meg írom a goth-okról szóló 10 perces előadásomat. este de nincs kedvem még órára is bemenni! egyébként az utóbbi napokban megint nagyon rákattantam a Free (Smalltown boy remix)-re Dominatrixtól - egyik legjobb mix!!! ( innen letölthető: http://rs91.rapidshare.com/files/31801082/...wn_Boy_Mix_.mp3 ) Barcelona még mindig: (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4127069187_3832915e27.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4127069287_b98cf87c5d.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4127069643_f56b5a924e.jpg) |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:50:06
Létrehozva:
|
|
|
Szent Dave, micsoda képek (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Most úgy nyomnék egy puszedlit az arcára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 24. - 14:50:09
Létrehozva:
|
|
|
Mode az anyukád olyan közel került Dave-hez,hogy meg tudta kaparintani egy darabját?Te jó ég...vagy hogy volt ez? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Ha meglesz akkor légyszi fényképet róla aztán minimum kereteztesd be. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Ildi fényképet a türcsi darabról hagy lássuk. Usi micsoda képek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) milyen teát főzöl? |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:57:53
Létrehozva:
|
|
|
Ok Csajok!
Megpróbálom majd a Marietta segítségével,mert feltölteni tuti nem tudnám,az ilyenekhez marha béna vok! Ha le kell tölteni vmit,akkor is Őt nyaggatom,míg le nem szedi. |
|
|
|
2009.11. 24. - 14:58:29
Létrehozva:
|
|
|
Vica : nem, hanem valamilyen barátja, vagy unokatesója adta neki, mert azt hiszem ő került olyan közel, vagy valami hasonló. Ezt még akkor mesélte, amikor nem voltam ennyire Dave mániás..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Useless-girl én letöltöttem azt a Bronski Beat-Dm mixet, egész jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindkét számot imádom, így együtt se rosszak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj Vica előbb megszglászom mielőtt bekereteztetem XD Már ha meglesz, mert nem hiszem :/ |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:01:51
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
Nagyon szuperek ezek a képek!!!!!! Mindíg is nagyon tetszettek a fekete-fehér képek!!!!! Örülök,hogy jó volt a hétvégéd!!!!! Gyerekek!Már annyira várom dec.30.-át!!!!!Váóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Vica : nem, hanem valamilyen barátja, vagy unokatesója adta neki, mert azt hiszem ő került olyan közel, vagy valami hasonló. Ezt még akkor mesélte, amikor nem voltam ennyire Dave mániás..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Useless-girl én letöltöttem azt a Bronski Beat-Dm mixet, egész jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindkét számot imádom, így együtt se rosszak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj Vica előbb megszglászom mielőtt bekereteztetem XD Már ha meglesz, mert nem hiszem :/ te jó ég ha nekem lenni ilyesmim ki nem adnám a kezemból senkinek. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Hát én max. a férjem zokniját tudom szagolgatni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Vica, jó neki, úgyhogy nemsokára megyek, és felforgatom a pincétől elkezdve az összes szekrényt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múltkor még le is szidtam anyámat, hogy hogy lehet elveszíteni Dave Gahan trikódarabját. Ha valamiben, akkor abban biztos vagy 101%-ban, hogy nálam biztonságban lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Anyám helyében én valami páncélszekrénybe is berakattam volna annak idején. Ildii fényképezd le légyszii (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) jajj Vica én megszakadok a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : "Ildi gondolom megszaglásztad. Érzik még rajta valami?" Ez nagyon jó, most mindenki megszaglászik ilyeneket XD Mode örülök,hogy jókat nevetsz. |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:11:52
Létrehozva:
|
|
|
"Hát én max. a férjem zokniját tudom szagolgatni. "
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az előbb átkutattam anyám régi holmijait azokból, amik itt vannak, hát fényképektől elkezdve van minden, hozzáteszem olyna fénykép, ahol virít a Dm poszter a falon..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De doboznak, és trikónak nyoma sincs. Úgyhogy marad a pince. Nemsokára úgyis le kell vinnem a kutyust, visszafele majd átkutatom a pincét is. |
|
|
|
![]() ![]() |