![]() ![]() |
2009.11. 24. - 15:12:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote name='vicuska' date='2009.11. 24. - 15:06:38' post='5149']
te jó ég ha nekem lenni ilyesmim ki nem adnám a kezemból senkinek. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Én sem adnám semmiért,az tuti!!!!!!!!!!!!!!! Hát én max. a férjem zokniját tudom szagolgatni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Egyébbként nem tudom,van-e illata,mert anno celofánba csomagoltam be és úgy van beragasztva a DM-es emlékkönyvembe. |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:14:22
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, ilyen emlékkönyv szerűsége anyámnak is van. Dalszövegek vannak beleírva, meg egy külön kis akármibe belerakva Dave-ről képek, meg ilyen autogrammkártya, hasonlók. Ja meg adatok a fiúkról.
|
|
|
|
2009.11. 24. - 15:17:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode Dave ruhájának darabja a pincében?....szégyen-gyalázat...micsoda szentségtörés.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ildi nem szagoltad meg mielőtt elcsomagoltad?Bár lehet,hogy a csomagolással konzerváltad Davie baby illatát.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DM-es emlékkönyv... de megnézném... na megyek a bölcsibe a Petráért. |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:19:26
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, ilyen emlékkönyv szerűsége anyámnak is van. Dalszövegek vannak beleírva, meg egy külön kis akármibe belerakva Dave-ről képek, meg ilyen autogrammkártya, hasonlók. Ja meg adatok a fiúkról. Jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyém is hasonló dolgokat tartalmaz!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg a '88-as konci belépőket+setlist-et+ugye a törölköző... |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:21:18
Létrehozva:
|
|
|
Davie baby XDDDDDDDDDDD jajj Vica miket tudsz hát agyon röhögöm magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ildi : Anyám 88-as koncertbelépője a vitrinbe van kirakva, itt virít mögöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a június 23-i meg az én vitrinembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:22:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode Dave ruhájának darabja a pincében?....szégyen-gyalázat...micsoda szentségtörés.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi nem szagoltad meg mielőtt elcsomagoltad?Bár lehet,hogy a csomagolással konzerváltad Davie baby illatát.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DM-es emlékkönyv... de megnézném... na megyek a bölcsibe a Petráért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szétröhögöm az agyamat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2009.11. 24. - 15:40:12
Létrehozva:
|
|
|
én is várom már a dec. 30-at! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak legyek túl a hülye beadandókon meg vizsgáim egy részén!
uhh, ildi, pont most olvasok anyagot az előadásomhoz a magyarországi szubkutúrákról egy kis Cure-t hallgatva, és mikor olvastam, hogy a hatóságok nem nagyon tudtak az újhullámmal mit kezdeni és sok volt az igazoltatás, rögtön eszembe jutott a DM-es sztorid!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: én is imádom külön-külön is a számokat, egybe meg még királyabbak!!! örülök, hogy tetszenek a képek - én is amúgy nagy fekete-fehér kép fan vagyok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: most cseresznyés teát csináltam, de sajna nincs itthon citromlé, én meg natúrba nagyon nem szeretem a teát, de kell vmi meleg a torkomnak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (minden teát citromosan és édesítővel iszom amúgy) na csajok szedjétek elő azokat az ereklyéket és tessék legalább a képeket megosztani velünk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tessék, Dave is bíztat - biztos szeretné újra látni egykorvolt ruháinak darabjait... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4127264661_15dc0397f8_b.jpg) |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:03:35
Létrehozva:
|
|
|
"uhh, ildi, pont most olvasok anyagot az előadásomhoz a magyarországi szubkutúrákról egy kis Vure-t hallgatva, és mikor olvastam, hogy a hatóságok nem nagyon tudtak az újhullámmal mit kezdeni és sok volt az igazoltatás, rögtön eszembe jutott a DM-es sztorid!!!! "
Ez komoly?Erről tanulsz?Nem semmi!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:08:26
Létrehozva:
|
|
|
HÁÁÁÁÁÁHHH!!! van idézet a tanulmányban amit olvasok Dave-től!!!!!! XDDDD
Összefüggésbe hozható még a dark szubkultúrával két rövid életű zenei irányzat: a "Futurist" és a "Psychobilly". Az előbbi az avant-garde elektronikus zene egy alága, melynek zenei kereszteződési pontjai voltak a növekvő dark zenei színtérrel. 1980 táján használta a média előszeretettel ezt a kifejezést a Joy Division, Gary Numan, a Blancmange, a Human League és Iggy Pop zenéjére. Sokan, például a Blancmange is, tiltakoztak az ellen, hogy zenéjüket evvel a szóval illessék, míg mások, például a Depeche Mode, inkább beleegyeztek ebbe a címkébe, minthogy rájuk süssék: "új romantikusok". Dave Gahan: "Számomra a "futurist" a punk rock kibővülése. De hívjatok mindet, ahogy akartok! Ultra pop. Futurist, disco. Bárhogy, amíg az nem "New Romantic"!" SZERETLEK DAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ez tutkó megy az előadásomba, ha belefér!!! XD (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4127840402_0f12dec1d5.jpg) ildi: a szubkultúrákon belül a Goth-okról fogok kiselőadást tartani csütörtökön egy előadássorozatban és a gothic.hu-ról szedett anyagot olvasom most - ott volt szó a különböző zenei irányzatokról, ami hatott a darkra, és ennek kapcsán jött Dave!!! áááá ez most úgy feldobott!!!!! XDDD |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:33:10
Létrehozva:
|
|
|
Usi:"elkorvolt ruháinak darabjai" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem semmi,hogy olyanokról tanulsz amit mesélsz.Ó... Mode én meg az avatárodon röhögök.Az a masni Dave fején....hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi:de most tényleg nem szimmantottad meg a türcsi darabot mielőtt elcsomiztad?Lehet még mindig érződik rajta valami.Most képzeld el 21 éves izzadságszag... |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:41:01
Létrehozva:
|
|
|
vica: ja, hát végre valami, ami közelebb áll hozzám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig elég uncsi óráim voltak Művelődéstudományból. de ez egy egész érdekes téma. eredetileg mondjuk a Depeche Mode-ról, mint szubkultúráról akartam írni, de mi nem különülünk el olyan egyértelműen és mélyen, mint a darkosok-goth-osok. De valahogy akkor is belecsempészem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Cure-ral együtt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyelőre még csak most olvasom át és kiszedem, ami érdekes, aztán szűkítek, mert már tuti most is hosszabb, mint 10 perc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de ez most elég élvezetes feladat. csak ne kéne 5-kor elkezdenem készülődni egy másik órára. idegesít, mert tudom, hogy nem sokára mennem kell, és ezért nem tudok úgy belemélyedni egyelőre a témába. de ha hazaértem, folytatom. most kis pihi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 24. - 16:41:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok, látom zajlott az élet. Én ma megint teljesen egyedül voltam így nem értem rá veletek dumcsizni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azt látom, hogy a gatya téma eléggé elindított a fantáziátokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ildi, én is kérek pizzát, lécci hagyj nekem egy harit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Fénypost jöhet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, örülök, hogy jót buliztál, már hiányoltalak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sajnos nekem a New moon elsőre nagyon nem tetszett, de remélem majd javulni fog a tendencia a 2. nézésre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha nem most nézed meg azonnal, akkor sem sokat vesztesz. Én minden este olvasom most a Napfogyatkozást, tegnap 11-ig görnyedtem a könyv felett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mocskos jók ezek a képek. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:45:33
Létrehozva:
|
|
|
Na hát akkor végre most olyat tanulsz ami igazán tetszik és még érdekel is.
Majd gondolunk rád amikor előadod az előadni valódat.Ezt jól megfogalmaztam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:48:51
Létrehozva:
|
|
|
5 év 10 hónap 16 nap
Ennyi ideig adatott meg, hogy Sláger Rádiós legyek. Tegnap napközben még ezerrel válaszolgattam a mail-ekre, mindenki kereste a megoldást, és úgy volt, hogy talán már a hétvégén elindulhatunk egy másik frekvencián. Kora délután beszéltük Gergővel, hogy épp mi van, és mondta, hogy alakul a dolog. Aztán egy óra múlva hívott, hogy most volt egy nagy értekezlet, amikor bejelentették, hogy kész, vége, ennyi volt. Valami végtelen űr lett bennem. Egyetlen percig sem haragudtam a tulajdonosainkra, akik úgy döntöttek, elég volt... – a döntés indoklását biztos olvastad a honlapunk legelején. Csak nem tudtam felfogni. Talán még most sem. Arra gondoltam, nem megyek sehova, de aztán rájöttem, minden jobb, mint itthon ülni, felhívtam a barátnőmet (akinek a kisugárzása, energiáira olyan jók, hogy már maga a jelenléte is megnyugtat), hogy menjünk a koncertre. Gaba mondta, hogy ő is ki van, neki is szüksége van rám, majd egymásba kapaszkodunk... A csarnok felé sétálva a párás, ködös időben eszembe jutott a pár nappal ez előtti gondolatom. Nem tudtam azt kérni az Égiektől, hogy jöjjön össze a dolog, amit tervezünk. Mert akármelyik verzió is jött volna össze, azok, akik ott dolgoznak, elvesztették volna a munkájukat. Mondtam, 'legyen, ahogy akarod, ahogy Lennie kell' A bejárat előtt elmosolyogtam... milyen jó, hogy ott, a másik rádiónál, ahol régi kollégáink, ismerőseink, barátaink is dolgoznak, most fellélegezhetnek az emberek... Így kellett Lennie. Az ember, ha fél, ha kétségbeesett, mindig Jeleket keres. Jelet láttam szerdán abban, hogy találtam (valami csoda folytán) a rádió előtt ingyenes parkolót... Valamelyik nap abban, hogy egy hatalmas plakáton a Rio de Janeiro-i kitárt karú Jézus szobrot láttam (annyira gyönyörű... a CSI Miami hetedik évadának első öt percét vagy húszszor néztem végig, mert abban egy helikopterrel körözve mutatják a tájat, na meg Horatio Cane-t, és bár David Caruso ott nem szólal meg azon a tengermély hangján, számomra lenyűgöző az egész...) Nos, a jelek tényleg Jelek... csak éppen nem biztos, hogy azt Jelzik, amit szeretnénk, ami könnyebbséget adna, mert hosszú távon nem biztos, hogy az a legjobb a számunkra... És ezt nagyon nehéz néha elfogadni... Míg hallgattam Deák Bill Gyula énekét, időnként eleredtek a könnyeim, és elkezdtek bennem szitálni a dolgok... Mert délután az első gondolatom az volt, hogy hát érdemes 'jónak', lojálisnak, hűségesnek lenni? Érdemes teljes szíveddel, lelkeddel, szereteteddel csinálni valamit? Úgy éreztem, cserbenhagytuk az embereket, akiktől (főleg az elmúlt hetekben) oly sokat kaptunk... Aztán rájöttem, hogy nem így van. Mi, akik végig, az utolsó percig hittel, szeretettel kitartottunk, lojálisak voltunk a hallgatóinkhoz, a céghez, ami az elmúlt években oly sokat (anyagi, erkölcsi biztonságot adott nekünk), egymáshoz, és talán nem utolsó sorban önmagunkhoz... És még ha ez most nem is tűnik 'kifizetődőnek', jó, hogy így tettünk. Én nem bántam meg, és tudom, a kollégáim többsége sem. Az, amin mi átmentünk, keveseknek adatik meg. Az, hogy az ország legprofibb rádiós csapatában dolgozhattunk, az, hogy 'család' voltunk (a szokásos konfliktusokkal, és egymás mellett állásokkal egyetemben), az, hogy szakmailag, emberileg felnőhettünk, az, hogy szeretetük kimutatásáért tízezrek álltak értünk, velünk a szakadó esőben, hogy az első napon, mikor nem lehettünk az éterben százezer ember hallgatott minket online, az a rengeteg Szeretet... ez már mind a miénk... Koncert után bementem a rádióba, hogy egyedül összeszedhessem a cuccaim, és elköszönhessek a stúdiótól. Éjjel fél 12-kor nagyon sokan voltak még bent... Ültünk, beszélgettünk, ironizáltunk, nevettünk, játszottunk, időzítővel fényképezkedtünk, cigiztünk (igen, az utolsó pár hétben bevallom visszaszoktam, de kivételesen ezért sem a család, sem a barátok nem macerálnak - szerintük úgyis leteszem újra, ha eljön az ideje), kajáltunk, és képtelenek voltunk elindulni haza. Mert akkor fel kell állnunk, és akkor az egyik otthonunkat elhagyjuk, és akkor végleges az egész. Persze, a jövő héten még bemegyünk, rendezni a papír, meg az anyagi dolgokat, de amíg tart az éjszaka, az még az előző naphoz tartozik, amikor még volt rádiónk... Annyi mindent kéne megköszönnöm annyi mindenkinek... Zsoltnak, a programigazgatónknak, és Andy-nek, az amerikai 'trénerünknek', hogy sosem kényszerítettek arra, hogy olyat mondjak, vagy tegyek a mikrofon mögött, amivel nem értek egyet. Hogy az évek alatt lassan, türelmesen, néha rugdalva, néha kedvesen segítettek, hogy önmagammá váljak a mikrofon mögött, s ez által az életben is. A stúdió lassan az én saját 'fészkemmé' vált, és nem tudom, hogy mi lesz velem, de azt már igen, hogy ez az idő rengeteget adott hozzám mind szakmailag, mind emberileg... Az elmúlt húsz év alatt megerősödött a Hitem az Égiekben, Istenben, Univerzális energiában, nevezed, ahogy akarod. Ez az 5 év, 10 hónap, 16 nap megtanított Hinni Önmagamban. Nem tudom, melyik volt a nehezebb menet... Miközben bóklásztam a folyosókon, egyszer pont akkor mentem el a stúdió előtt, mikor George Michael énekelte - az egyelőre a neten még szóló rádiónkban - a Somebody to love-ot. Bementem, leültem a 'székembe' a keverőpult mögé, a sötétben csak a monitorok világítottak... felhangosítottam a zenét... lehunytam a szemem... és bár könnyes lett a szemem, elmosolyodtam... Az ő hangja valahogy mindig is Híd volt... sokan kérdezték, miért szeretem ennyire... talán ezért... mert ha meghallom, nem kell 'meditálni', csak lehunyom a szemem, és Béke lesz bennem... talán mert a legbelsőbb részembe vezet, oda, ahol megvannak a válaszok... Mindenkinek van Egyetemes része... és ha ott vagyunk, nincs félelem, egyedül lét... ott "Minden és Mindenki Egy". Nyilván a következő napokban, hetekben lesznek még hullámhegyek, völgyek, de a lényem legmélyén, ott, abban a legbelsőbb részemben tudom: Jól van ez így... Annyi mindent akarok még mondani, de úgysem tudok mindent egy írásba belegyömöszölni. Kösznöm a kollégáimnak, hogy meghallgatták az életem gondját-baját, örömeit, apró dolgait, s hogy ugyanezeket megosztották velem. Hogy pletykálhattunk egymással, egymásról (mert nálunk sem szentek dolgoztak ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), az esetek többségében nem bántásból, hanem mert az ember ilyen... Az 5 év, 10 hónap, 16 nap könyvei, feljegyzései, cd-i, 'anyagai' belefértek két nagy szatyorba – de az érzéseim... Nem tudom, hogy találkozunk-e még az éterben, fogok-e még blog-olni valahol... De azt tudom, hogy a közös éjszakáinkból, sokakból, akikkel beszéltem, leveleztem, akinek az sms-ét olvastam, akik megtiszteltek a bizalmukkal, megosztották velem a szeretetüket, életük, szerelmük történetét, míg élek, magammal viszek egy darabkát... Mikor leültem írni, meggyújtottam egy mécsest... Köszönet Mindenért... Maya 2009.11.21. 03.25 |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:49:50
Létrehozva:
|
|
|
Ez nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Human Leauge-t,Iggy Pop-t mi is ismertük és szerettük. Meg azok az elvont barátaink is avant-garde-nak nevezték magukat. Zene hallgatáson kívül Kafka-t,Camus,Eszterházy-t+hasonló könyveket is olvastak. Aztán persze mi is,de az Átváltozással nem tudtam megbírkózni. |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:49:54
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angie, majd kivi leszek a könyvről a véleményedre! én cirka két nap alatt kiolvastam a Laurell K. Hamilton sorozatom 14. könyvét (A Harlekin) - nem volt rossz - most szívesen olvasnám a következőt!!! de mivel arra megint várnom kell, lehet végre befejezem a 4. könyvét (Breaking dawn-t) a Twilight szériából. már nyár eleje óta várja, hogy a 3/4-énél lévő könyvet végre befejezzem. |
|
|
|
2009.11. 24. - 16:56:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.
Az előbb nem köszöntem.Nem semmi az az irás amit küldtél. |
|
|
|
2009.11. 24. - 17:06:32
Létrehozva:
|
|
|
Vica ugye milyen aranyos Dave ?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mansival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg lehet zabálni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Davie Baby XD
Lenn voltam az előbb a pincébe. van minden kacat, de doboz Dave trikó ruhadarabbal hát az nincs (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Viszont egy halom fekete felsőt találtam, fel is hoztam őket, majd kimossa anyám aztán...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 24. - 17:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Angi!
Megható volt!!!!! |
|
|
|
2009.11. 24. - 17:13:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode milyenek azok a felsők?Sima feketék vagy DM-esek?
Látom bejött neked ez a Davie Baby. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a masni.... |
|
|
|
![]() ![]() |