2400 Oldal V  « < 125 126 127 128 129 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.11. 25. - 08:45:55
Létrehozva: #2521

devotee

Sziasztok.

Feldobódott a reggelem Macsus hozzászólásától. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave gatyájával együtt aludni....hehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Macsus ha erre jársz akkor szia.

Edóka hogy tetszik a Lost in the stars?Nekem bejött.Igaz Usiék minden fickje bejött. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie ha végeztél a TSP-vel melyiket fogod olvasni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 25. - 08:56:23
Létrehozva: #2522

devotee

Macsus: jó látni, hogy te is aktívkodsz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk én délután/este leszek utoljára hétköznap, majd péntek este vagy a hétvégén leszek újra, mert Mátééknak visszakapcsolták a villanyt és viszi el a laptopját a nettel. (Csak a mai napot könyörögtem még ki, hogy nálam maradhasson az előadásom miatt a gép, hogy szedhessek le hozzá goth képeket.)

vica: nekem a Lost in the stars-ban az tetszett nagyon, ami "velem" történt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár kicsit szerintem sok lett benne a Martinos rész.

na repülök készülődni órára...
(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4125667902_134cf3a6f2.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 25. - 09:52:22
Létrehozva: #2523

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 24. - 20:05:10) *
Szia Mode....Pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi:hogy tetszünk a párizsos topicban?

Hát múltkor írtam,hogy sokat röhögök "Rajtatok"! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Amúgy,sajnálom,hogy a meló miatt kimaradtam belőle!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Angelus @ 2009.11. 24. - 20:18:22) *
Ildi, te teljesen kimaradtál a koronás dologból? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De egész jól elhaladtál a topic olvasásával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aha!
Már csak 22 oldal van a vissza olvasásból.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 25. - 10:44:36
Létrehozva: #2524

devotee

Sziasztok!

Bocs, h csak most köszönök, de özön dolog van itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, még nem tudom mivel fogom folytatni, de tegnap nem olvastam végül a Napfogyatkozást, így valószínű azt fogom majd folytatni. Semmi értelmes nincs a tv-ben, szal maradnak a könyvek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Petra ment bölcsibe?

Este Karácsonyi vásárba megyek, nagyon jó az idő, nem esik nincs hideg se. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, neked mikor lesz kész a saját laptopod? Tök szar lehet így lenni, hogy még a sulis cuccaid sem tudod csinálni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (ildi.dm @ 2009.11. 25. - 09:52:22) *
Hát múltkor írtam,hogy sokat röhögök "Rajtatok"! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Amúgy,sajnálom,hogy a meló miatt kimaradtam belőle!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Aha!
Már csak 22 oldal van a vissza olvasásból.

Nagyon jól elhaladtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 25. - 10:58:30
Létrehozva: #2525

devotee

Jól haladok,mert kíváncsi-fáncsi vok!!!!
Most egy olyan részhez értem,amit nagyon nem bíííííííííííííííííííírok!
Azért nem ejtettem egy szót sem a memoáromban Róla+bandájáról,pedig Vicus még rá is kérdezett!!!!!!
Amúgy,már csak 17 o. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 25. - 11:22:02
Létrehozva: #2526

devotee

Usi azt elhiszem,hogy tetszett ami a Lost in the stars-ban "veled" történt.Nekem is tetszene ilyesmi ha velem történne még ha fanfick-ben lenne akkor is.

Angie:ment a Petra a bölcsibe és kicsit legörbült a szája amikor intettem neki,hogy elmegyek.
Majd meséld el milyen volt a karácsonyi vásár.

Ildi:először nem értettem milyen bandára gondolsz de aztán nagy nehezen leesett a tantusz.Csak óvatosan kérdezem a Bonanzára gondolsz?Ezek szerint nem szereted őket.Nem baj ha megkérdezem miért?
Gondolom azt a rész olvasod amikor azt tárgyaltuk,hogy Ákos beszólt a DM-re.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 25. - 11:32:54
Létrehozva: #2527

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 25. - 11:22:02) *
Usi azt elhiszem,hogy tetszett ami a Lost in the stars-ban "veled" történt.Nekem is tetszene ilyesmi ha velem történne még ha fanfick-ben lenne akkor is.

Angie:ment a Petra a bölcsibe és kicsit legörbült a szája amikor intettem neki,hogy elmegyek.
Majd meséld el milyen volt a karácsonyi vásár.

Ildi:először nem értettem milyen bandára gondolsz de aztán nagy nehezen leesett a tantusz.Csak óvatosan kérdezem a Bonanzára gondolsz?Ezek szerint nem szereted őket.Nem baj ha megkérdezem miért?
Gondolom azt a rész olvasod amikor azt tárgyaltuk,hogy Ákos beszólt a DM-re.

Vicus!
Talált!!!Sülyedt!!!
Hát nemhogy,nem szeretem,hanem egyenesen útálom!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Fáradságot sem vettem,hogy elolvassam,mikor megláttam!!!!!!!!!!!!
Ha kívi vagy,ok majd elmesélem,hogy miért.
Amúgy mizu?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 25. - 11:39:08
Létrehozva: #2528

devotee

Pedig én azt hittem,hogy aki szereti a DM-et az annó a Bonanzát is automatikusan szerette.Már látom nem mindenkinél van igy. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Ildi ha kellemetlen neked akkor nem muszály elmesélni miért nem szereted a BB-t.Nem szeretném erőltetni.
Csak annyit reagáltunk a topicban,hogy ráküldjük a Fekete Sereget Ákosra.Mármint magunkat.Hehe...csakhogy egy kicsit nevess (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Újság nincs.Semmi izgi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 25. - 11:48:35
Létrehozva: #2529

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 25. - 11:39:08) *
Pedig én azt hittem,hogy aki szereti a DM-et az annó a Bonanzát is automatikusan szerette.Már látom nem mindenkinél van igy. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Ildi ha kellemetlen neked akkor nem muszály elmesélni miért nem szereted a BB-t.Nem szeretném erőltetni.
Csak annyit reagáltunk a topicban,hogy ráküldjük a Fekete Sereget Ákosra.Mármint magunkat.Hehe...csakhogy egy kicsit nevess (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Újság nincs.Semmi izgi.

Nem gond Vicus!Ha érdekel elmesélhetem!
Nálam nem egyértelmű!!!Sőt,ha valaki egy lapon említi a DM-el,vagy hasonlítja,azt személyes sértésnek veszem!!!!!
Ákos ellen én is megyek Veletek+Mode sulijába is!!!!!!
Majd mi megmutatjuk Nekik,kik is vagyunk és mit jelent a Fekete Sereggel szórakozni!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 25. - 11:52:49
Létrehozva: #2530

devotee

Ildi haláli vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja aki a Fekete Sereggel ujjat húz az vállalja a következményeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ha úgy gondolod meséld csak el mi a BB utálatod oka.
Ja és ne felejtsük el,hogy nem akárki serege vagyunk hanem Depeche Mátyásé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 25. - 12:19:25
Létrehozva: #2531

devotee

Gyerekek!
Ez a Macsus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát olyat röhögtem itt magamban,de hangosan!!!!!!
"Gahan Géza" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 25. - 12:24:20
Létrehozva: #2532

devotee

Angie: hát majd csak decemberben csináljuk meg a laptopot, mikor elkezdődik a vizsgaidőszak. valszeg. azért a könyvtárban tudom csinálni a dolgaimat, ott fasza a net és sok a gép, de sokkal jobb otthon elmélyedni egy-egy témában, mint sok ember között. pedig lehet kénytelen leszek legalább anyagot gyűjteni bemenni jövő héten. sajnos nem is tudok hazamenni hétvégén, mert jövő hét folyamán 4 beadandót kell megírnom, meg egy előadást megcsinálni. :S elég gázos lesz. ma meg még a goth-os előadást csinálom.

vica: azt hallottam, hogy annak idején öngyilkosságnak számított, amit egy srác csinált, hogy DM koncin bement a tömegbe BB-s pólóval... el is tűnt a srác nagyon hamar. sok mode-os fújt a BB-sekre, mert hogy utánozták a DM-et vagy mi. hát ja, ők voltak a magyar DM. mondjuk engem nem zavar. én a BB-t szeretem, Ákos szóló munkái közül meg a régebbieket. de azért én is kivi lennék ildi sztorijára, hogy miért utálja őket!

(IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-58cca-21316569-.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 25. - 12:36:06
Létrehozva: #2533

devotee

Hát igen Macsus egy igazi humor csaj.Mindig akadt valami elmés beszólása amin napokig röhögtünk.Mint ugyebár Dm Mátyás is az ő elme szüleménye. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi:húha ezt nem gondoltam.Dm-BB ellentét.Hm... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 25. - 12:42:03
Létrehozva: #2534

devotee

jah, tudtommal csak az utóbbi években, az újabb rajongók és generációk szeretik mindkettőt egyszerre. (persze lehet, hogy a régiek közül is voltak, akik titokban mindkettőért rajongtak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azért elmentem volna egy BB koncira is!!)

(IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-13f69-21567626-.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 25. - 12:43:32
Létrehozva: #2535

devotee

Úgy tudom, hogy a Bonanzások meg a DM-esek messze elkerülték egymást az utcán is, mert úgy utálták a másikat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi történik Usival a fanfictionben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 25. - 12:48:33
Létrehozva: #2536

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 25. - 12:43:32) *
Úgy tudom, hogy a Bonanzások meg a DM-esek messze elkerülték egymást az utcán is, mert úgy utálták a másikat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi történik Usival a fanfictionben? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie olvasd el a Trilógiát Usi oldalán és mindent megtudsz mi történik vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Érdemes hidd el.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 25. - 12:48:49
Létrehozva: #2537

devotee

Vicus!
Valami olyasmi,mint amiről Usi írt.

Az én esetemben,ez úgy jött le,hogy ott volt az a/legalábbis,ha jól tudom/4 idióta,akik megpróbálták utánozni a DM-et.
Hát a DM-et az én hitem szerint nem lehet!!!!ŐK utánozhatatlanok!!!!!

Ha én nagyon szeretek valakit-valakiket,akkor nem tűröm,hogy Velük packázzanak,akármilyen-bármilyen formában!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy úgy emlegették-emlegetik Őket,mint a magyar DM-et,az meg a halálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg azt is gondoltam Róluk/BB/,hogy jó biznisznek tűnhetett Nekik!!!

Az Ákos akkor meg már szólóban nyomta,mikor véletlenül láttam Vele egy riportot a TV-ben és azt nyilatkozta,hogy a BB Neki csak ugródeszka volt a szóló karrier felé,mert Neki egyáltalán nem tetszett soha ez a stílus,habár a többiek nagy DM rajongók.Azóta Ő az én szememben egy nagy NULLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval ezért!!!!!!

Lehet,ha abban az időben tudom róluk,hogy DM fanok,akkor másként gondoltam volna!!!!!
Egyébbként velem egy idősek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 25. - 12:57:27
Létrehozva: #2538

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 25. - 12:24:20) *
Angie: hát majd csak decemberben csináljuk meg a laptopot, mikor elkezdődik a vizsgaidőszak. valszeg. azért a könyvtárban tudom csinálni a dolgaimat, ott fasza a net és sok a gép, de sokkal jobb otthon elmélyedni egy-egy témában, mint sok ember között. pedig lehet kénytelen leszek legalább anyagot gyűjteni bemenni jövő héten. sajnos nem is tudok hazamenni hétvégén, mert jövő hét folyamán 4 beadandót kell megírnom, meg egy előadást megcsinálni. :S elég gázos lesz. ma meg még a goth-os előadást csinálom.

vica: azt hallottam, hogy annak idején öngyilkosságnak számított, amit egy srác csinált, hogy DM koncin bement a tömegbe BB-s pólóval... el is tűnt a srác nagyon hamar. sok mode-os fújt a BB-sekre, mert hogy utánozták a DM-et vagy mi. hát ja, ők voltak a magyar DM. mondjuk engem nem zavar. én a BB-t szeretem, Ákos szóló munkái közül meg a régebbieket. de azért én is kivi lennék ildi sztorijára, hogy miért utálja őket!

Mindenesetre nem a leg kényelmesebb megoldás a könyvtár. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ott valóban nem lehet belemélyedni bizonyos dolgokba, mert kellemetlen és kínos tud lenni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem részletezem mire gondolok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica, oh, remélem eljutok oda is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy látszik én vagyok a sereghajtó fanfiction olvasásban (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 25. - 13:00:45
Létrehozva: #2539

devotee

Sziasztok!

Én annak idején szerettem a BB-t... még koncerten is voltam, viszont amikor már Ákos külön utakon járt, azt már nem szerettem. NAgyon nem tetszettek a nyilatkozatai, nagyon arcosnak gondolom, és mostanában meg már nem jut róla más eszembe, mint,hogy egy pojáca... Nem jön be nekem ez az Ákos gyerek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 25. - 13:04:44
Létrehozva: #2540

devotee

Angie: nem baj, majd behozod a lemaradásodat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) addig se nagyon árulunk el neked spoliereket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

ildi: sejtettem, hogy vmi ilyesmi lesz a háttérben. nos Ákos magánemberként sosem volt szimpatikus és nem is érdekelt. vele kapcsolatban tényleg csak a zenéje érdekelt mindig is, mert szerintem nagyon szép dalszövegeket és verseket ír, de a legutóbbi albuma (Még közelebb) már nem tetszett, mert túlságosan éreztem néhol a politikai hovatartozását és engem meg ezzel lehet kikergetni a világból.

(IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-59789-21580070-.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 125 126 127 128 129 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
167 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (167 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: