![]() ![]() |
2009.11. 25. - 18:31:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na. Éhes vagyok, fáradt is vagyok, úgyhogy most megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) További jó szórakozást! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 25. - 18:39:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode:szia,pihenj csak.Pá és puszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnézem az iwiw-et.
Oké Usi akkor bocsi kérés visszaszivva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek a képek....ohhh anyám.... |
|
|
|
2009.11. 25. - 18:46:05
Létrehozva:
|
|
|
jah, hát nem semmik, mint az a mikrofonos manusz sem, akiről készült.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na sziasztok, én is elbúcsúzom most egy darabig. majd egyszer csak leszek. jót ne halljak rólatok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-cb164-19861591-.jpg) (IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-2790e-19861592-.jpg) (IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-f822f-19861602-.jpg) (IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-d5e85-19921556-m750x740.jpg) (IMG:http://blogs.lesoir.be/festivals/wp-content/blogs.dir/14/files/depechemodetw/depechemode6.jpg) |
|
|
|
2009.11. 25. - 18:55:11
Létrehozva:
|
|
|
Szia Usi.Majd jössz ha tudsz.Pá-pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönjük a képeket.
|
|
|
|
2009.11. 25. - 19:01:33
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
Ezek a képek övön aluli ütésnek minősülnek!!! Azért 100000000000000000000000000000000 puszi értük! Egyik-másiknál nekem is beindult a fantáziám rendesen!!!Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:07:37
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek!
Most azon filózok,melyik volt az a videóclipp,mikor a fősulin lemerevedtem a kivetítő elött,mert Dave úgy tekerte magát benne és azt mondtam a barátnőmnek,hogy nézzd,csak elé kéne állni!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:17:01
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:"elé kéne állni."Ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 25. - 19:20:41
Létrehozva:
|
|
|
Na mizu Csajok???
Hova tüntetek???? Gyanúsak Vagytok nekem!!!!!!!!!!!!!! Csak nem Mindenki a szekrényhez rohant,hogy előkapja a Clón Davi Baby Cobra-ját????????????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Leellenőrzitek meg van-e még!!!! Ha nem nyalókából van,akkor biztos akad rajta még majszolni való!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:28:43
Létrehozva:
|
|
|
Na mizu Csajok??? Hova tüntetek???? Gyanúsak Vagytok nekem!!!!!!!!!!!!!! Csak nem Mindenki a szekrényhez rohant,hogy előkapja a Clón Davi Baby Cobra-ját????????????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Leellenőrzitek meg van-e még!!!! Ha nem nyalókából van,akkor biztos akad rajta még majszolni való!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ildi:"clón Davie baby cobrája"....hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem majszolom hanem szopogatom...az én klónomnak nyalókából van... |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:34:59
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:"clón Davie baby cobrája"....hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem majszolom hanem szopogatom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igennnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak a sok szopogatástól elfogyott volna ha nyalókából lenne!!! Gumicumi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az előbb kerestem az egeret a monitoron és azt mondtam,hol a macska? hahahahahahahahaha A fantáziálástól már félrebeszélek!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:40:41
Létrehozva:
|
|
|
NA itt vagyok.. befejeztem a melót... hát nem voltatok ma semmik, nagyon sokat sikongattam itt melóban
Most el kell mennem kutyámért, aztán sétáltatni, de majd jövök este Bár ti Ildi, meg Vicus biztosan nem lesztek már.. Mindig Usival, meg Macsekkal tartjuk a frontot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy puszi nektek, és jóccakát... ha mégis itt lesztek, csak örülök!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:46:37
Létrehozva:
|
|
|
NA itt vagyok.. befejeztem a melót... hát nem voltatok ma semmik, nagyon sokat sikongattam itt melóban Most el kell mennem kutyámért, aztán sétáltatni, de majd jövök este Bár ti Ildi, meg Vicus biztosan nem lesztek már.. Mindig Usival, meg Macsekkal tartjuk a frontot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy puszi nektek, és jóccakát... ha mégis itt lesztek, csak örülök!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én azért nem szoktam este itt lenni Edóka,pedig lennék szívesen,mert a nagy lányom olyankor nyomja haverokkal+barátnőkkel msn-en. Puszi Neked!!!!Szép Dave-es álmokat!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:47:22
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó kutyasétáltatást.
Ildi:Gumicumi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te se vagy semmi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Puszi,jó éjszakát. |
|
|
|
2009.11. 25. - 19:51:50
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó kutyasétáltatást. Ildi:Gumicumi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te se vagy semmi.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez még csak a kezdet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na búcsúzom Csajok mára! Elő azokkal a Davie Baby Clónokkal,aztán hajrááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi Mindenkinek |
|
|
|
2009.11. 25. - 20:03:59
Létrehozva:
|
|
|
Mivel olybá tűnik egyedül maradtam nem marad más hátra mint én is jó éjszakát kivánjak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 25. - 20:44:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasssztook, visszajöttem egy picit, de szerintem már senki sincs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nézte valaki az Áll az alkut???????????????????? Dm szólt benne, azt hittem összeszarom magam úgy meglepődtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 20:54:57
Létrehozva:
|
|
|
Úr isten nem kapok levegőt a röhögéstől. Vica te nagyon elszálltál, Dave kukaca és a lecsó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A számba tömtem a párnát, hogy ne hahotázzak fel hangosan mert apám már horpaszt a másik szobában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyerekek, mi félelmetesek tudunk lenni, de ma nálam Vica viszi a pálmát a mindenféle hasonlataival. Nagyon kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, ezeket a képeket a 7végén le fogom menteni, mert isteniek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd az új weblapodhoz lehet hogy felhasználok egyet kettőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi és a gumicumi.............. KÉSZ vagyok, KÉSZ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 21:04:24
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagytok még csajok?
|
|
|
|
2009.11. 25. - 21:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagytok még csajok? Igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 50. fejezet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 21:49:39
Létrehozva:
|
|
|
-huhhh... akkor te nagyon bele vagy melegedve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |