![]() ![]() |
2009.11. 25. - 22:19:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-huhhh... akkor te nagyon bele vagy melegedve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, már az utolsó fejezet jön. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 25. - 22:49:45
Létrehozva:
|
|
|
Jóéjt mindenkinek!!!
|
|
|
|
2009.11. 26. - 02:10:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Bakker csajok,beszartam rajtatok!!!:DDD Én vagyok a humorzsák?? Ugyan már emberek!:DDDTi vagytok!:D Usi: Ezek a markolászós képek,apám!!! (Mode apja:D) Én ezzel a gatyájával akarok aludni!!!:D A premierplánoson aztán pláne behaltam!!!:D Kb itt bammegoltam,jájjjááájjjjájjoztam,persze suttogva,mert csak én vagyok fent,jujjj! Húhú,tetszett ám a perverzkedés is,vigyázzatok,mert az én hülye agyam is kapható erre!!:DD Fekete atléta,jajjj mint vmi fekete párduc jujjjj!!! Jujj,egyik képen h lehajol már Dave,milyen bazi hajlékony!!! Ha nem lesz kiemelt állóm,akkor vkit leölök,mert muszáj,h lássam Dave kiemelt állóját,mert én már nem bírom... |
|
|
|
2009.11. 26. - 07:53:59
Létrehozva:
|
|
|
Hali!Szép jó reggelt Mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Macsus! Hogy-hogy ilyen ritkán jársz erre és akkor is csak éjnek évadján??? Látom Neked is bejöttek Usi képei és beindította a Te fantáziádat is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Davie Baby kiemelt állójához,Rajtad kívül még vagyunk páran,akik szíves-örömest közelebb kerülnének!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 08:14:10
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Csajok!!!!
Tegnap Usi képei miatt ki is ment a fejemből!!! Mikor leszaladtam boltba,észrevettem egy plakátot,valami nyeremény akciós,de nem ez a lényeg!!! Mi a főnyeremény???? Hosszú hétvége a hajduszoboszlói Mátyás Király Gyógyszállóba!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 08:34:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap este már olyan fáradt voltam, hogy az utolsó fejezet ma reggelre maradt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát csajok, nagyon jól kezdődött a napom, hogy ezt elolvastam. Usi és mindenki, aki részt vette az alkotói folyamatban nagyon gratulálok! Valahogy sejtettem, hogy ilyen szép vége lesz, de hogy ennyire jó kedvre derít, arról nem is álmodtam. Rendkívül tehetségesek vagytok az íráshoz csajok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most melyiket kezdjem el? Ajánljátok Ti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ildi, ez jó, Mátyás Király Gyógyfürdő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) We are the Black Army! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, hát látom te mindig éjszaka jársz erre, de jókat derülök reggelente az írásaidon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka, a mandarinos sztoriról jutott eszembe a saját hasonló élményem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még mikor a GYSE cégnél dolgoztam ott az irodánk a tetőtétben volt. Így nyáron 40-42 fok volt és állandóan ittunk, mint a gödények. Egyszer nagyon elkezdtem inni a vizet a flakonból és Tünde velem szemben meg elkezdett röhögni. Kikaptam az üveget a számból, de a vizet nem tudtam lenyelni... így a szénsavas ásványvíz más utat keresett és elkezdett az orromon kifolyni. Akkor már mindenki röhögött. Mikor nem bírtam benn tartani, oda húztam a kukát és a felett kezdtem röhögni. Víz ki a számból meg az orromból... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ekkor bejött a főnököm és megszólal: "Még jó, hogy nem az orrodon jött ki..." Én meg: "De, ott jött ki..." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy fél óriág nem tudtunk semmit csinálni, csak röhögni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:11:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Angie... Dream on, Not that perfect... mindegy.. én mindet imádtam... na meg a Deeper into darkness... na az nagyon más, mint a többi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus! Élvezted mi? Hát én itt melóban majd meghaltam.. rendesen fájt minden kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:15:25
Létrehozva:
|
|
|
Úr isten nem kapok levegőt a röhögéstől. Vica te nagyon elszálltál, Dave kukaca és a lecsó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A számba tömtem a párnát, hogy ne hahotázzak fel hangosan mert apám már horpaszt a másik szobában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyerekek, mi félelmetesek tudunk lenni, de ma nálam Vica viszi a pálmát a mindenféle hasonlataival. Nagyon kész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, ezeket a képeket a 7végén le fogom menteni, mert isteniek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd az új weblapodhoz lehet hogy felhasználok egyet kettőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi és a gumicumi.............. KÉSZ vagyok, KÉSZ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt.Vagy már inkább nap van.Mindegy. Angie:köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kihozzátok belőlem az elszállást aztán nem bírok magammal.Ha engem kérdezel,hogy Usiék melyik művével folytasd akkor szerintem a trilógiával.Úgy is az az első három a sorba.De nem muszály ha nem akarod. Ásványvizes sztori....csúcs.... Én tegnap röhögéssel fejeztem be a napot és ma pedig azzal kezdtem. Macsus:behalok a szövegeden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi:DM Mátyás gyógyszállója...hehe... "Davie baby kiemelt állója"....hahaha aki az anaconda névre hallgat... ahhoz én is szívesen közelebb kerülnék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:22:54
Létrehozva:
|
|
|
Edóka!A mandarinos ügyed tegnap nem volt semmi!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angi!Ez az ásványvíz kiköpés is jó lehetett!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szakadtam mikor olvastam ezeket!!! Erről eszembe jutott,hogy a melóhelyen,szünetben kappuchinózás közben mi is ökörködünk mindíg és volt olyan,hogy valaki mindíg akkor szólt be valami hülyeséget,mikor belekortyoltam,aztán futottam a tulyákhoz,mert nem bírtam lenyelni a röhögéstől és "megöntöztem" szegényeket,de szerencsére nem pusztultak meg!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:28:06
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:kaptak a tuják egy kis kapuccsinó löketet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 26. - 09:31:31
Létrehozva:
|
|
|
Edóka!A mandarinos ügyed tegnap nem volt semmi!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angi!Ez az ásványvíz kiköpés is jó lehetett!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szakadtam mikor olvastam ezeket!!! Erről eszembe jutott,hogy a melóhelyen,szünetben kappuchinózás közben mi is ökörködünk mindíg és volt olyan,hogy valaki mindíg akkor szólt be valami hülyeséget,mikor belekortyoltam,aztán futottam a tulyákhoz,mert nem bírtam lenyelni a röhögéstől és "megöntöztem" szegényeket,de szerencsére nem pusztultak meg!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezek mindig jó sztorik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért mandarinnal és capuccinoval kellemetlenebb, de az ásványvíz is szar a szénsav miatt. Két napig fájt az orrom tőle. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sziasztok! Angie... Dream on, Not that perfect... mindegy.. én mindet imádtam... na meg a Deeper into darkness... na az nagyon más, mint a többi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus! Élvezted mi? Hát én itt melóban majd meghaltam.. rendesen fájt minden kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jujj, akkor sszaem a Deeper lesz a kövi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi az ajánlást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj vica, megint kezdődik... ott folyt. ahol tegnap abba hagytuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:38:52
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:kaptak a tuják egy kis kapuccsinó löketet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hjaaaaa!!!!! Legalább Ők sem aludtak be!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Habár azokban a gépi löttyökben nem sok koffein van sztem!!!!!!!!!!!! Angi! Yeeeeeeeessssssssssss!!!!!!!!!!!!!! Hát nem is mi lennénk,ha nem ott folytatnánk!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nemde????? |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:43:09
Létrehozva:
|
|
|
Most mentettem el a tegnapi képeket és persz olvastam a hsz.-okat.Hát megint elkapott a röhögés... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie:a DID-en meg fogsz lepődni mert nem olyan mint a többi.De majd meglátod... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Naná,hogy folytatjuk a tegnapit....elvégre mi vagyunk a Fekete Sereg...és a humor nagyágyúi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:51:34
Létrehozva:
|
|
|
Hát persze Ildi, persze. Hülyeségére asszem nem kell a szomszédba mennünk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kis Humor Heroldok vagyunk ha nagyon akarjuk, és akarjuk, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, már előre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a DID. |
|
|
|
2009.11. 26. - 09:59:18
Létrehozva:
|
|
|
Hát persze Ildi, persze. Hülyeségére asszem nem kell a szomszédba mennünk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kis Humor Heroldok vagyunk ha nagyon akarjuk, és akarjuk, ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, már előre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a DID. Hát szerintem sem Angi!!!!! Na de Csajok!Végére értem a Párizsos topic-nak!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 10:13:38
Létrehozva:
|
|
|
Hát szerintem sem Angi!!!!! Na de Csajok!Végére értem a Párizsos topic-nak!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Azért jó kis hsz halmazt hoztunk ott össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy tetszett? |
|
|
|
2009.11. 26. - 10:38:01
Létrehozva:
|
|
|
A párizsosban is hoztuk a formánkat de ott azért jóval finomabban mint itt.
Én is azt kérdem Ildi hogy tetszettünk? Angie:Humor Heroldok....nagyon jó... |
|
|
|
2009.11. 26. - 10:54:32
Létrehozva:
|
|
|
A párizsosban is hoztuk a formánkat de ott azért jóval finomabban mint itt. Én is azt kérdem Ildi hogy tetszettünk? Angie:Humor Heroldok....nagyon jó... Ott valóban visszafogottak voltunk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tudok jobbat! Tréfa répát reggeliztünk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:02:29
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon tetszett!!!
Azért is értem a végére gyorsan!!! Voltak olyan témák,amiken hangosan röhögtem!!! Meg van pár oldal amit felírtam magamnak,hogyha a végére érek,utána valamikor visszakeresem!!! A nyakláncos témából is sajnálom,hogy kimaradtam,nekem is bejönne!!! |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:07:29
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon tetszett!!! Azért is értem a végére gyorsan!!! Voltak olyan témák,amiken hangosan röhögtem!!! Meg van pár oldal amit felírtam magamnak,hogyha a végére érek,utána valamikor visszakeresem!!! A nyakláncos témából is sajnálom,hogy kimaradtam,nekem is bejönne!!! Szerintem majd én is lementem magamnak azt a topicot, hogy meglegyen. Jókat derültünk, valóban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg, Onix merre járhat? |
|
|
|
![]() ![]() |