![]() ![]() |
2009.11. 26. - 11:13:42
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerintem majd én is lementem magamnak azt a topicot, hogy meglegyen. Jókat derültünk, valóban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg, Onix merre járhat? Aha! Azok után én is hiányolom innen+vannak még páran akik ott sokat hsz-eltek,de ide már nem írnak! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:14:42
Létrehozva:
|
|
|
Csajok én már elmentettem a párizsis topicból azokat a részeket amiket irtunk pont azért,hogy meglegyen emlékbe.
Ildi szerintem ha Onix barátnője majd a nyáron lediplomázik biztos lesz ideje,hogy csináljon neked egyet és akkor neked is lesz Fekete Sereges egyenmedálod ami nekünk egyen de mégis egyedi mert nem lehet boltba kapni és jelképezi a barátságunkat és a DM-et ami összeköt minket. Majd ha Onix jön megmondja hogy lehet megoldani. |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:19:15
Létrehozva:
|
|
|
Csajok én már elmentettem a párizsis topicból azokat a részeket amiket irtunk pont azért,hogy meglegyen emlékbe. Ildi szerintem ha Onix barátnője majd a nyáron lediplomázik biztos lesz ideje,hogy csináljon neked egyet és akkor neked is lesz Fekete Sereges egyenmedálod ami nekünk egyen de mégis egyedi mert nem lehet boltba kapni és jelképezi a barátságunkat és a DM-et ami összeköt minket. Majd ha Onix jön megmondja hogy lehet megoldani. OK!!!!!!!!!!!!! Pont ezért írtam,hogy sajnálom,hogy kimaradtam belőle,de nekem is eszembe jutott,hogy majd később pótolom!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:24:06
Létrehozva:
|
|
|
A medálos dolog is érdekesen jött össze...én feldobtam tök poénból a csajok meg rácsaptak.Pedig tényleg csak poénnak szántam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 26. - 11:37:53
Létrehozva:
|
|
|
A medálos dolog is érdekesen jött össze...én feldobtam tök poénból a csajok meg rácsaptak.Pedig tényleg csak poénnak szántam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aha!Tudom,mert még utána írtad is,hogy csak viccnek szántad. Így van ez,sosem tudhatjuk miből mi kerekedik ki!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Képzeljétek!Van egy DM-es ismerősöm,/innen a freestate-ről ismerem,de Ő is óvári,konci után az afteron taliztunk is/ tegnap volt a névnapja és küldtem Neki sms-ben köszöntő versikét.Az a vers vége,hogy"Legyen ez a vers a tiéd és ez a szál virág!",képüzibe bebiggyesztettem a Violator-os rózsát.Úgy örült neki!Egyből írt vissza. |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:41:54
Létrehozva:
|
|
|
A medálos dolog is érdekesen jött össze...én feldobtam tök poénból a csajok meg rácsaptak.Pedig tényleg csak poénnak szántam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Néha a poénokból lesznek a legjobb dolgok. Korona Hadművelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ez még nem történt meg, de remélem összejön! Ildi, szerintem Onix barátnője biztosan csinál majd neked is medált. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:49:53
Létrehozva:
|
|
|
Ildi a Violator rózsás üzi szép gesztus volt tőled.
Angie:Korona hadművelet ....az is hülyéskedésből indult... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:58:30
Létrehozva:
|
|
|
Hali!Szép jó reggelt Mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus! Hogy-hogy ilyen ritkán jársz erre és akkor is csak éjnek évadján??? Látom Neked is bejöttek Usi képei és beindította a Te fantáziádat is!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Davie Baby kiemelt állójához,Rajtad kívül még vagyunk páran,akik szíves-örömest közelebb kerülnének!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Suli miatt,meg diákmelóztam is,de szerintem mostmár remélhetőleg sűrűbben jövök!;) Óóóó de még mennyire,h bejöttek!!!:DD Davie Baby kiemelt állója!!!:DD Ha már magát Dave-et látnám kb 1 méterről,már attól majd beájulnék,de ha még ott előttem markolászná a kiemelt állóját,hát akkor 1.nem kapnék levegőt 2.begyulladnék,úgy h a tömeg kiégne körülöttem 3.elájulnék,tehát maradna egy kiégett folt a földön,vagy leolvadna a korlát,amiben vhogy megkapaszkodnék.Belegondoltam konci után, végig egyes helyeken a korlát leolvadva,meg kiégett foltok a földön.A szervezők meg néznék,h vki becsempészett egy lángszórót? Hát nem,hanem a Dave Gahan féle pokolian szexi hatás lobbantott lángra mindenkit. Dave tűzelés:DDD Jó ég,mint vmi állat!! Hát,bocs,nem vok komplett!!:D Sziasztok! Angie... Dream on, Not that perfect... mindegy.. én mindet imádtam... na meg a Deeper into darkness... na az nagyon más, mint a többi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus! Élvezted mi? Hát én itt melóban majd meghaltam.. rendesen fájt minden kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka: Jujjj de még mennyire,h élveztem!!!!:DDD De én nem értem,hiába néztem lángolásra buzdító Davepapa képeit,mégis Benkő Dániellel álmodtam!:DDD |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:59:36
Létrehozva:
|
|
|
Néha a poénokból lesznek a legjobb dolgok. Korona Hadművelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ez még nem történt meg, de remélem összejön! Ildi, szerintem Onix barátnője biztosan csinál majd neked is medált. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na majd most lehet röhögni!!! Tudjátok mi jutott eszembe??? Sajna nem álldott meg az ég kézügyességgel,hogy elviszem koncira azt az Angol zászló mintázatú bolond sapkát,3 csúcsa van és csengő a végükön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 11:59:44
Létrehozva:
|
|
|
Macsus:áááááááá "Dave tüzelés".... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) röhögök mint állat...
És mit álmodtál Benkővel?...ugye nem a kiemelt állójával álmodtál...? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ildi:szerintem lesnének rád a többiek,hogy milyen sapkád van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:02:58
Létrehozva:
|
|
|
Üdv Macsus!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:04:05
Létrehozva:
|
|
|
Különben Sziasztok!
Most van egy kis időm suliban,így tudok írni! Behaltam ezen a vízköpős,mandarinbeszippantós sztorin is!!!!:DD Nekem egyszer a rágót sikerült elköpnöm,kb egy méterre tőle,majdnem egy másik csajra,mikor tánctanfolyamra jártam.Vmit beszólt tesóm,belőlem meg kitört a röhögés,és elköptem a fenébe a rágómat.Persze,röhögtünk mint az állatok,és mindenki nézett ránk,mint a hülyékre.Aztán felvettem a rágómat,kiakartam dobni,de kukát nem láttam.Végül az ablakon dobtam ki a rágót.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:04:29
Létrehozva:
|
|
|
Benkő+a kiemelt állója!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:04:54
Létrehozva:
|
|
|
Macsus spontán öngyulladást produkálna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 26. - 12:15:00
Létrehozva:
|
|
|
Macsus:áááááááá "Dave tüzelés".... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) röhögök mint állat... És mit álmodtál Benkővel?...ugye nem a kiemelt állójával álmodtál...? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ildi:szerintem lesnének rád a többiek,hogy milyen sapkád van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú,hát szerencsére nem álmodtam a kiemelt állójával,mondjuk neki sztem már allókategóriáshoz is azért több kell,na jó,nem tudhatjuk,én meg nem akarok gonoszkodni.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom hol voltunk,lehet,h ott a házban,de vmi szobában.Ült az ágyon,és dumáltunk vmiről,de nem tudom felidézni az a baj. De sztem vmi komolyabb beszélgetés lehetett,én magyaráztam neki vmit. Macsus spontán öngyulladást produkálna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :DDDDD Hát az biztos!!! Fázni nem fogunk az tuti:DD A sötétben meg majd nem is kell fény a lángolólányok (lávalány:D) majd bevilágítják a közönséget. Csak elne égjen majd a koronám!:D |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:21:12
Létrehozva:
|
|
|
Mennem kell lányok,további jó lángolást!:D
DM legyen veletek,sziasztok!:) |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:27:00
Létrehozva:
|
|
|
Macsus ez a rágós sztori... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "lángoló lányok" jó hogy nem tüzelő szukák.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pá Macsus..-a DM veled is. |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:45:53
Létrehozva:
|
|
|
Na Pá Lányok!
Én most hétvégére lelépek! Majd hétfőn jövök! Addíg is jót ne halljak Rólatok!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) DM legyen Mindenkivel!!! |
|
|
|
2009.11. 26. - 12:48:13
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi.Jó hétvégét.A hétfői viszlát...A DM veled is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 26. - 12:55:53
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, Ildi sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, ketten maradtunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |