![]() ![]() |
2009.11. 26. - 13:29:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
És itt vagyok én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan túrógombócot ettem, hogy csak na.. most rágyújtok, aztán eldőlök mint a lisztes zsák... délutáni alváshoz mit szóltok? Én nagyon vágyom rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, Ildi, puszi Nektek!! |
|
|
|
2009.11. 26. - 13:36:00
Létrehozva:
|
|
|
Délutáni alvás...nem rossz ötlet.Ha ahhoz van kedved tedd azt.
Túrógombóc nem rossz...csak valahogy én nem tudom normálisan megcsinálni. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 13:39:00
Létrehozva:
|
|
|
Én sajna nem fogok aludni... valami történt a koleganőm rokonával, mert reggel bejött, kapott egy telót és elrohant a Katonai Ügyészségre. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azt se tudom mi van, csak sírva hívott fel, hogy a héten már nem lesz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Túró gombócot szeretem tejföllel és porcukival. |
|
|
|
2009.11. 26. - 13:48:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát én is tejföllel meg porcukorral eszem, és persze nem én csináltam. Én ált csak hétvégén főzök, hétköznap mindig veszek valahol kaját. Szar ám egy emberre főzni,hétvégén is csak azért teszem, mert akkor nincsenek kajáldák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak meki, meg kinai, de azt nem szeressem. Meg szeretek főzni, olyankor mindig van nálam valaki, máris sokkal jobb főzni, és enni is.
Jesszus Angie... Csak nem külföldön szolgált valami rokona? Mi a fene lehet , mi történhetett.. na akkor most van melód, dögivel .. Vicus.. van ám olyan, hogyx hamis túró gombóc, na azt még én is megtudom csinálni.. nyammiii... isteni.. jesszus, mennyire szeretem a hasam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, Angie.. kint kérdeztek a poszteres topicban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:07:20
Létrehozva:
|
|
|
Hallottátok mi volt Pécsett? Jesszus isten,mik vannak, még bele gondolni is szörnyű!
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:08:27
Létrehozva:
|
|
|
Edóka légyszi a receptet nekem...köszi.Én is szeretem a hasam látszik is rajtam.
Angie:szegény csaj,valami nagy baj lehet. Mi volt pécsen?Én nem hallottam. |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:18:59
Létrehozva:
|
|
|
Mi volt Pécsen?
Jézusom!!!!!!!! http://www.origo.hu/itthon/20091126-lovold...-egyetemen.html Volt benn a koleganőm, de nem mondott semmit. Nagyon kivan, megy is haza... szóval nem tudtam meg többet. |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:25:53
Létrehozva:
|
|
|
Előkeresem Vica.. valahol megvan a szakácskönyvemben
Jahh.. jesszus isten, el sem hiszem |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:30:43
Létrehozva:
|
|
|
Úristen tiszta Amerika...vagy nálunk is szokás lesz lassan ez ilyesmi...?
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:36:16
Létrehozva:
|
|
|
Azt irták a atv-ben, hogy nem volt jóban a csoport társaival, és már napok óta zavarodott volt.
Lehet beszedett valamit, mert gyógyszerész hallgató volt, elsőre ez fordult meg a fejemben... Egyébként én is találkoztam olyan emberrel, ismerőssel, aki egyik pillanatról a másikra megzavarodott.. sajnos ez bármikor bárkinél előfordulhat Volt egy baráatnőm, teljesen normális volt, nagyon jóban voltunk, évekig. És egyik pillanatról a másikra teljesen kifordult önmagából. Kényszer képzetei voltak, üldözési mániája lett, és összeesküvés elméleteket gyártott mindenből. Persze voltak ennek igy utólag jelei, de nem vettem észre akkoriban, mert még fiatal voltam . Most súlyos pranoid skizofréniával kezelik, és ha nem szedi a gyógyszereit, teljesen kiszámithatatlan magára nézve.. szerencsére másra nem ártalmas, de szerintem ez innem már csak egy hajszál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:36:29
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is rögtön a Columbine egyetemen történtek jutottak eszembe. Nem értem én ezt a világot... az én jelszavam: PEACE! Mennyivel jobb lenne minden, ha normálisan tudnánk együtt élni ezen a planétán.
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:37:38
Létrehozva:
|
|
|
Na nem aludtam el.. és mindjárt jön Valics, ébren tartottatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:41:00
Létrehozva:
|
|
|
Uhh....Edóka szegény csaj akiről irsz.Sajnálom...
Angie:igazad van tetszik a jelszavad.Igy kellene lennie... Edóka nesze neked pihenés.... |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:41:51
Létrehozva:
|
|
|
Nembaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:45:34
Létrehozva:
|
|
|
Pedig ma valahogy nincs röhögős napunk mint tegnap.Kellene megint egy-két kép Usi-tól,hogy feldobjon minket.
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:46:10
Létrehozva:
|
|
|
Jahhh.. nem ártana.. vagy visszamásoljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:46:47
Létrehozva:
|
|
|
Vica, sokszor felháborít a rengeteg igazságtalanság a földön és az hogy akik ezt csinálják tisztában vannak azzal, hogy nem jó, amit művelnek. Mire jók a háborúk? Nagyon semmire... hatalom? mi az? Egy nagy semmi, ál barátokkal és ál ismerősökkel, sok pénzzel, de ez mind elmúlik egyszer. Nagyon szemét az emberi faj, a legundorítóbb a földön.
|
|
|
|
2009.11. 26. - 14:50:30
Létrehozva:
|
|
|
Nesztek !
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Duplán, mert ketten vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azt nem tudom, hogy kell, hogy ne kicsinyitsen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
dave2009727.jpg ( 602.45K )
Letöltések száma: 4
dave2009727.jpg ( 602.45K )
Letöltések száma: 5
57810_3f6e8_21393376_.jpg ( 36.83K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:53:57
Létrehozva:
|
|
|
Nesztek ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Duplán, mert ketten vagytok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak azt nem tudom, hogy kell, hogy ne kicsinyitsen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jújjj Edóka, ez megint merénylet!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fülig ér a szám.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jut eszembe, válaszoltam a poszteres kérdésre a fő oldalon, de köszi hogy szóltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 26. - 14:56:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Apa kiemelt állója..xĐ Na jólvan, azért ennél viccesebbet kitaláli már nem lehet. Mellesleg ezen a képen, amit itt Edó berakott, egy kicsit följebb is húzhatná a gatyeszát. Bár a nők örömére gondolom minek..XD Mellesleg ma végre megkaptam ezt a H1N1 elleni oltást, és Matyiról volt szó töri órán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |