![]() ![]() |
2009.11. 27. - 11:01:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2009.11. 27. - 11:10:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie:valahogy sejtettem,hogy Enjoy the silence-es beütésű lehetett az álmod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode:nyamis kép apádról... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 11:12:01
Létrehozva:
|
|
|
Apuuu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jááááááááááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie:valahogy sejtettem,hogy Enjoy the silence-es beütésű lehetett az álmod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode:nyamis kép apádról... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hogy ez honnan jött!? Talán a tegnap emlegetett Korona hadművelet miatt lehetett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 11:15:02
Létrehozva:
|
|
|
Na álmodozzatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek el, hogy felrohantok Dave-hez a koncert kellős közepén és összeszarjátok agatokat örömötökben XD mi történne azután? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 27. - 11:23:28
Létrehozva:
|
|
|
5 perc múlva kicsengetnek, úgyhoyg most elmegyek. Addig fantáziáljatok, lesz min röhögni este legalább (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mit is mondott Ildi múltkor? valami gumicica, vagy valamilyen ilyesmi XD XD
|
|
|
|
2009.11. 27. - 11:30:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode!
Dave első látásra beléd bolondul, felhúz a színpadra, és lecsókol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 11:37:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode az összeszarás nem jó mert akkor büdös lesz.Háháháhá nem gumicica hanem gumicumi....
Angie:fel akarod tüzelni Mode-ot? |
|
|
|
2009.11. 27. - 11:57:40
Létrehozva:
|
|
|
Mode az összeszarás nem jó mert akkor büdös lesz.Háháháhá nem gumicica hanem gumicumi.... Angie:fel akarod tüzelni Mode-ot? Na ná, most úgyis tűzbiztonsági tartalomjegyzéket gépeltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 12:02:30
Létrehozva:
|
|
|
Angie:akkor ez most pont oda passzoló hsz. volt részemről.hehe
|
|
|
|
2009.11. 27. - 12:27:01
Létrehozva:
|
|
|
Angie:akkor ez most pont oda passzoló hsz. volt részemről.hehe Teljes mértékben. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Felétek is ilyen fos idő van? Itt olyan mintha a felhők nyáladzanának, olyan ködszitálás féle van. Undorító idő! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 12:53:41
Létrehozva:
|
|
|
Nem itt szép az idő.Egyáltalán nem olyan mint ha november lenne.Langyos a levegő és még egy kicsit a nap is süt.
|
|
|
|
2009.11. 27. - 13:04:18
Létrehozva:
|
|
|
Nem itt szép az idő.Egyáltalán nem olyan mint ha november lenne.Langyos a levegő és még egy kicsit a nap is süt. Mázlista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én még csak most ebédelek. |
|
|
|
2009.11. 27. - 13:07:30
Létrehozva:
|
|
|
Mi az ebéd?Nálunk krumpli leves és palacsinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 27. - 13:26:31
Létrehozva:
|
|
|
Mi az ebéd?Nálunk krumpli leves és palacsinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én pizzát rendeltem, tenger gyümölcseit. Fincsi volt, de a fele megmaradt, így viszem majd haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Palacsintát imádom, főleg a túrósat, de csak mazsola nélkül! Meg hoztam magammal pendrive-ot, majd nekiállok Usi fantasztikus képeit lementegetni a lyukas időmben. 5-ig bőven ráérek, mert nem ma megyek haza, hanem majd csak holnap reggel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szerettem volna ma, de ilyen nyálkás fosban nem indulok el kocsival. |
|
|
|
2009.11. 27. - 13:35:13
Létrehozva:
|
|
|
Hát ne is inkább kipihenten reggel indulj útnak.
Pizza...hm... szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a mazsolát viszont én sem eszem meg. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Ja jut eszembe ma fotózás volt a bölcsibe hát majd kíváncsi leszek milyenek lesznek a képek. |
|
|
|
2009.11. 27. - 13:40:17
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok lányok!
Én olyan kába vagyok ma egész nap, hogy csak na... nem birok magamhoz térni.. talán majd most, mert elkezdett kisütni a napocska.. Én is most fogok ebédelni, édesapa hozza nekem, rántotta hekk, rizzsel.. nyami.. csak az a baj, hogy nem vagyok még éhes, mert későn reggeliztem. Melegszendvicseket... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is nagyon jól aludtam.. kivételesen kikapcsoltam mindkét mobilom, a menhelyest, és a sajátot is, igy nem keltett fel senki... annyira jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem nektek is küldtem Macsek, és Mode körlevelet a spanciról, légyszi küldjétek már tovább.. de lehet neked is ment Vica |
|
|
|
2009.11. 27. - 13:54:24
Létrehozva:
|
|
|
Edóka én nem kaptam.
Mitől vagy kába? |
|
|
|
2009.11. 27. - 15:02:52
Létrehozva:
|
|
|
Na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszusom Dave inkább ne csókoljon meg mert az apámmal nem szívesen teszem XD
ja gumicumi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2009.11. 27. - 15:09:41
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok lányok! Én olyan kába vagyok ma egész nap, hogy csak na... nem birok magamhoz térni.. talán majd most, mert elkezdett kisütni a napocska.. Én is most fogok ebédelni, édesapa hozza nekem, rántotta hekk, rizzsel.. nyami.. csak az a baj, hogy nem vagyok még éhes, mert későn reggeliztem. Melegszendvicseket... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is nagyon jól aludtam.. kivételesen kikapcsoltam mindkét mobilom, a menhelyest, és a sajátot is, igy nem keltett fel senki... annyira jó volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asszem nektek is küldtem Macsek, és Mode körlevelet a spanciról, légyszi küldjétek már tovább.. de lehet neked is ment Vica Szia Edóka! Akkor ma kábultságban össze lehet minket kötni, mindjárt elalszok... Hol van még öt óra? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itt nem süt semmi, vastag felhők vannak... Jajj, a pizza fincsi volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt mindig meg tom enni. De a hecket is szeretem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, kaptam körlevelet, majd továbbítom! Meg majd utalok egy kis pénzt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megjöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszusom Dave inkább ne csókoljon meg mert az apámmal nem szívesen teszem XD ja gumicumi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Gumicumi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 15:13:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode de ha Alan bácsi csókolászna azt birnád mi?
Angie a nap már itt sem süt.Elbújt... |
|
|
|
![]() ![]() |