![]() ![]() |
2009.11. 27. - 15:18:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode de ha Alan bácsi csókolászna azt birnád mi? Angie a nap már itt sem süt.Elbújt... Biztos azért bújt el, mert olyan szép nők vagyunk. A napra lehet nézni, de ránk nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 15:28:54
Létrehozva:
|
|
|
Vica : Ez kérdés? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze hogy örülnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 27. - 16:05:19
Létrehozva:
|
|
|
Biztos azért bújt el, mert olyan szép nők vagyunk. A napra lehet nézni, de ránk nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode:azt elhiszem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 17:26:56
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj akartam nektek mutatni, hogy amikor hazaértem a suliból, milyne üzenet volt az asztalra téve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : " Qestion of time van a rádióóóban! hahahahahahaha Apád énekel!! T....Qestion of time" Hát igen...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt a T-t még mindig nem fejtettem meg, hogy mi, majd megkérdezem tőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 17:36:19
Létrehozva:
|
|
|
A Question of time az jóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Apád énekel....hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgy tűnik csendes ez a péntek délután.Most nincs röhögés... |
|
|
|
2009.11. 27. - 18:23:20
Létrehozva:
|
|
|
Örültem is amikor olvastam. Csak sajnos lemaradtam róla. Hallom eleget, de a rádióba ritkán megy Mode is, nem hogy a Qestion of Time. Just Can't get enough is megy néha-néha...
Igen, úgy látszik ma kevesen vagyunk. Mindenki fáradt ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 18:36:10
Létrehozva:
|
|
|
Mondjuk amióta a Sláger megszűnt azóta nem is hallgattam rádiót. Kit érdekel az a többi sz@r...
Nem tudja valaki, hogy mennyi lehet az új rádiók hallgatottsága? kíváncsi lennék rá azért, bár szerintem közel sem annyi, mint amennyi a Slágeré meg a Danubiusé volt. |
|
|
|
2009.11. 27. - 19:11:04
Létrehozva:
|
|
|
Volt az Enjoy is ma a Slágeren, Én még mindig hallgatom online. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az új rádiók egyáltalán nem érdekelnek, sem a műsoraik és sem a zenéik. Erre a témára még mindig ugrom és 2 pillanat alatt felmegy bennem a pumpa.
|
|
|
|
2009.11. 27. - 19:41:13
Létrehozva:
|
|
|
Én is mondtam a Gézának,hogy a kocsiban nyomja a rádiót a 89.5-re mert az maradt az egyetlen normálisnak mondható rádió. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Jól van lányok pihengessetek .Én is azt teszem.Kellemes estét és jó éjszakát.Dave-es álmokat,Mode neked Alan-eset. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie hátha ma éjszaka folytatódik a kellemes álmod a tengerparton. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 19:44:31
Létrehozva:
|
|
|
Én is mondtam a Gézának,hogy a kocsiban nyomja a rádiót a 89.5-re mert az maradt az egyetlen normálisnak mondható rádió. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Azon mi szól? A Juventus? Az a baj, hogy a Juve is mindenhol más frekvencián ad és nehéz belőni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 27. - 19:49:29
Létrehozva:
|
|
|
Tessék mire elköszönök Angie itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igen Juventus van a 89.5-ön. Angie ha olvasni támad kedved kapd elő a DID-et és majd mond meg hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá.... |
|
|
|
2009.11. 27. - 20:04:22
Létrehozva:
|
|
|
Tessék mire elköszönök Angie itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen Juventus van a 89.5-ön. Angie ha olvasni támad kedved kapd elő a DID-et és majd mond meg hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá.... Most jöttem fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor beletrafáltam, a Juventuson jó a reggeli Simlis és a Szende műsor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Aranyos a Petra! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most a Napfogyatkozást olvasom, a könyvet. Ha azt befejeztem, akkor kezdek csaj új ficket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pá... |
|
|
|
2009.11. 27. - 21:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 27. - 22:46:28
Létrehozva:
|
|
|
csajszik.. Angie!
Ezt kaptam ma, hátha érdekel valakit.. Rád gondoltam Macsek, mert te ügyes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kedves DM rajongók! A depeCHe MODE forever klub és a Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Köre közös video pályázatot hirdet! A video pályázat lényege: Mindenki, aki kedvet érez,hogy elkészítse, saját DM videóját részt vehet a pályázaton. Pályázni lehet az alábbiakban felsorolt 20 DM szám valamelyikével. Egy pályázó több anyaggal is részt vehet. Amennyiben egy DM számhoz több pályázat érkezik, abban az esetben szavazás útján kerülhet be a videó a többi kiválasztott anyag közé. Az elkészített és kiválasztott 20 DM video felkerül egy felcímkézett dvd-re ami nem hivatalos kiadvány, de nagyon tetszene a rajongóknak, és akár ként, akár párszáz forintos áron árulva adnánk a rendezvényen, illetve rendelésre küldenénk. Tehát a számok amikhez a video-kat várjuk: 1.New Life 2.No Disco 3.My Secret Garden 4. More Than A Party 5. Told You So 6. Work Hard 7 Lie To Me 8. Stories of old 9. Flexible 10. Here Is The House 11. New Dress 12. Sacred 13. Dangerous 14. Sea Of Sin 15. Rush 16. Freestate 17. The Dead Of Night 18. The Sinner In Me 19. Macro 20. Corrupt Az elkészített videokat a http://depechemodeforever.network.hu oldalon erre a célra megnyitott videogalériába (DM video pályázat 2009-2010) legyetek szivesek feltölteni és elküldeni emailben a dmforever@citromail.hu emailcímre. Ne felejtsétek mellékelni a neveteket a videóhoz! A feltöltési határidő: 2010. Január 31. A dvd-re felkerült 20 alkotás készítői természetesen egy kis ban részesülnek, ami nem más, mint egy oklevél, egy sotu 5.1 digitális album és egy DM pezsgő és természetesen az elkészült DVD! Videóitokat felhasználjuk a rendezvényeinken is! Baráti üdvözlettel: eTo (depeCHe MODE forever klub) Kesik (Nyugat Magyarországi DM Rajongók Köre) dm forever Pár kiegészítés, módosítás: A vidókat a dmvideopalyazat@gmail.com email címre küldjétek be a teljes nevetekkel! Amennyiben lehetséges AVI formátumban véglegesítsétek az elkészült anyagokat! Ha fel akarjátok saját magatok tölteni a network-ra akkor a következő címen tehetitek meg: http://depechemodeforever.network.hu , ezt úgy tudjátok megtenni ha előtte csatlakoztok, a Depeche Mode Forever Közösséghez! Köszi eTo, Kesik |
|
|
|
2009.11. 28. - 06:52:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka!
Most csak átfutni van időm, de asszem lehet hogy pályázok majd a Dangerous-al vagy a Freestate-el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon köszi!!!!!!!!!! Most indulok haza, legyetek rosszak! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 28. - 07:45:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Angie jó utat haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is megyek. Mindenkinek szép napot. |
|
|
|
2009.11. 28. - 10:26:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Angie jó utat haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is megyek. Mindenkinek szép napot. Helló, hazaértem! Vica, integettem ám neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttad????? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Neked is szép napot, én ma Szilvia napozni megyek, úgyhogy nem leszek itthon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, szörnyű volt az út hazafelé, hogy semmit sem lehetett hallgatni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Próbálkoztam ezzel a két új rádióval, de nagyon fos. A Class-on csomó olyan zene van, amit utálok, a Neo meg simán szar. A műsorvezető csaj hangja ritka idegesítő volt, szóval azt is bírtam úgy 20 percig. Nálam ezek nem jöttek be, aztán átnyomtam az MR2-re, de ott is hallgathatatlan dolgot nyomtak, így csak a Gong rádió maradt, de azt megy csak Kecskemét körzetében lehet fogni. Ááááááááá, csinálnom kell autós cd-ket, mert máskülönben ülhetek a kukaságban. |
|
|
|
2009.11. 28. - 15:00:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode: melyik mode szám ment az áll az alkuban?
csajok: szívesen a képeket, egyelőre ennyi tellett, most nem megyek fel Hidden houses-re vadászni még. majd jövő hétvégén kaptok nagy szeretetcsomagot! XD Angie: örülök, hogy tetszett a TSP!!! kedvenc részek? elkezdted már a DID-et? (egyébként én is azt tanácsoltam volna, amit vica mondott, hogy kezdd a trilógiával, mert az volt az első művünk Caprival (én érzem is rajta), onnantól már csak jobbak lettek szerintem, és a DID a legelőrsebb (így később érezni fogod a "visszalépést" ha később olvasod el a trilógiát, de hát nem baj, ahogy jól esik. De véleményt mindegyiknél kérek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus: majdnem hangosan felvisítottam a könyvtár közepén a kommentjeidtől, amiket a Dave-es képekre mondtál! XDDDD "Davie Baby kiemelt állója" - eddig ez a beszólásod tetszik a legjobban!!!! XDDD Jó hír csajok, közben ma haladtam az ajádékotokkal is -remélem karácsonyra kész lesz, hehe! XDDD Jézusom csajok, ti nem vagytok komplettek! alig bírom visszatartani a röhögésem! XDDDD Macsus: imádom a szövegeidet!!!!!!!!! XDDDD Jézus, ledöbbentett a pécsi lövöldözés!!! az légvonalban van tőlünk! akár Szegeden is történhetett volna! huh, rázott a hideg, míg a hírTV cikkjét olvastam és ezúttal sajnos nem a kellemes érzésektől! :S szegény tanuló!!!! komolyan, milyen emberek vannak! Angie-vel nagyon egyre jár sok mindenben az agyunk, úgyhogy nem ragozom tovább! Jah, egyébként tegnap azt álmodtam, hogy a Sláger Rádiót hallgattam, mert hogy tovább folytathatta az adást. szar volt felébredve rájönni, hogy nem igaz! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) néha komolyan utálom ezt a világot! (most mondjuk annyira nem) Edóka: sajna én is szeretem a hasam, ami rajtam is meglátszik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de ettől függetlenül hazafele végre bemegyek mekibe, amit már hetek óta tervezek csak lusta voltam eddig. amúgy meg tegnap előtt meg tegnap elég beteg voltam magamhoz képest és kúráltam magam de a Neocitran elég jól helyrehozott. Szerencsére mivel nagyon ritkán szedek gyógyszert, az ilyen porok is hatnak nálam meg elég volt egy köptetős gyógyszer és másnapra már nem is volt trutyi a torkomban, csak szárazköhögés megy most. Ha már a mellkasoknál tartunk - én is jobb szeretem, ha nem szőrös egy pasi mellkasa (imádom is Dave-et amiért gyantáztatja és én is kivi lennék, hogy még hol... XDDDD) - azt viszont nem bírom, mikor egy pasi fullra leborotválja a hónalját is. Dave ezt is pont jól csinálja XD Egyébként szerintem Jen már hozzászokott a nyáladzó rajongók millióihoz, és nem hinném, hogy túlzottan érdekli. Ha az én férjem lenne Dave, engem sem érdekelne, mert 1. nem akarnám a féltékenykedésemmel elriasztani, 2. tudnám, hogy engem szeret és engem khm.... értitek! XD (és még szerintem az sem zavarna, ha néha-néha megcsalna - csak ne tudjak róla! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hehe Angie: sok sikert a pályázásra!!!! Jah, én alapból ha tudnék vezetni és kéne is sokat, akkor tuti már eleve fél tonna CD-m lenne a kocsiban ilyen esetekre! XD ott akkor legalább tuti, hogy az menne, amit én akarok és szeretek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 28. - 15:08:03
Létrehozva:
|
|
|
na jó, mégis kaptok pár képet, csak hogy lássátok, milyen kedves vagyok! XD (meg hogy ne legyen nyugodt a szombat estétek! XD)
(IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4130650254_e284f94a25_b.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4130653618_940724e641_b-1.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4131146079_38cda78361.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4131224885_92c22df666.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4131350797_0a83cedf0b.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4132018620_302027c83f.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4132032092_bf4c5df2b5.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4132071470_d3993abbc8.jpg) (IMG:http://i255.photobucket.com/albums/hh143/hiddenhouses/4132119548_e597af2cdf.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |