![]() ![]() |
2010.03. 23. - 08:28:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe, ínglisben a tenyérpacsi a "high five"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én így szoktam mondani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Hát én is remélem,hogy felveszik.Ha nem akkor fellebbezünk. Szurkolok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, ínglisben a tenyérpacsi a "high five"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én így szoktam mondani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, ma is tanultam valami újat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:32:45
Létrehozva:
|
|
|
de tudod miért high five, ugye? mert hát ugye five mert öt ujjad van, a high meg azért mert magasba tartod a kezed hogy pacsizzatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 23. - 08:35:10
Létrehozva:
|
|
|
hozzám Facebookon sem szól már. Most már lehet, hogy hozzám sem fog, de ez meg nagyon ovis hozzáállás, szerintem... de tudod miért high five, ugye? mert hát ugye five mert öt ujjad van, a high meg azért mert magasba tartod a kezed hogy pacsizzatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, tudom mit jelent! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak eddig eszemben sem jutott, hogy így használják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig hát tök kézenfekvő. |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:41:10
Létrehozva:
|
|
|
Nem kifakadás volt, csak ténymegállapítás, elég sok nehéz embert ismerek, volt velük dolgom, hasonlókkal is, mint Capri és egy határig toleráltam is a furcsaságaikat, de azért mindig megmondtam nekik egy idő után mi a véleményem a viselkedésükről. Aztán van, akinél használt és van, akinél nem, de legalább megtudták mit gondolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ennyi! Nos ami Caprit illeti én nem lepődtem meg annyira mint ti a viselkedésén.Nekem is feltünt,hogy nem jön ide de csinált már ilyet máskor aztán egy idő után újra feltünt.Amikor még a nyáron Usi oldalán beszélgettünk ott is volt ilyen,hogy egy ideig nem jött mondván,hogy nincs hozzászólnivalója ahhoz amiről Usival beszélgettünk aztán meggondolta magát és egy idő múlva újra írt. Kül a Lolával közös oldalukon válaszolt arra amiket írtam,úgyhogy szerintem nem haragszik vagy ilyesmi csak most ilyenje van,hogy ide nem jön. Szurkolok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, ma is tanultam valami újat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi a szurkot. |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:47:56
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor irány a konyha.Ebéd készítés kezdődik... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 23. - 08:51:47
Létrehozva:
|
|
|
Nos ami Caprit illeti én nem lepődtem meg annyira mint ti a viselkedésén.Nekem is feltünt,hogy nem jön ide de csinált már ilyet máskor aztán egy idő után újra feltünt.Amikor még a nyáron Usi oldalán beszélgettünk ott is volt ilyen,hogy egy ideig nem jött mondván,hogy nincs hozzászólnivalója ahhoz amiről Usival beszélgettünk aztán meggondolta magát és egy idő múlva újra írt. Kül a Lolával közös oldalukon válaszolt arra amiket írtam,úgyhogy szerintem nem haragszik vagy ilyesmi csak most ilyenje van,hogy ide nem jön. Köszi a szurkot. Na ez nálam már a fura kategóriába tartozik, de különösebbképpen nem érdekel a dolog, csak megírtam a véleményemet.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na akkor irány a konyha.Ebéd készítés kezdődik... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó főzést! Mi lesz a menü? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:53:42
Létrehozva:
|
|
|
Na ez nálam már a fura kategóriába tartozik, de különösebbképpen nem érdekel a dolog, csak megírtam a véleményemet.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó főzést! Mi lesz a menü? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké én is megírtam a meglátásom a dologgal kapcsolatban.Szóval kultúráltan megbeszéltük és elfogadtuk egymás véleményét.De nem nyújtom ki a nyelvem.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A menü kérlek szépen rakott karfiol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (lesz) Hehe szerkeztem az üzit most már tényleg megyek majd jövök.Zenei aláfestés gyanánt pedig Mr.Dave Gahan és társai fognak szolgálni amíg tevékenykedem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 23. - 08:55:42 |
|
|
|
2010.03. 23. - 08:55:53
Létrehozva:
|
|
|
Oké én is megírtam a meglátásom a dologgal kapcsolatban.Szóval kultúráltan megbeszéltük és elfogadtuk egymás véleményét.De nem nyújtom ki a nyelvem.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A menü kérlek szépen rakott karfiol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (lesz) Jaja, az meg poén volt, mármint a nyelvnyújtós szmájli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh, nem szeretem a rakott karfiolt. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 09:17:26
Létrehozva:
|
|
|
pedig nem rossz az a rakott karfiol - főleg úgy ahogy anyum csinálja... nyamm! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lehet hazamegyek, azt fogok kérni.
a másik témában meg inkább csöndben maradok. |
|
|
|
2010.03. 23. - 09:27:42
Létrehozva:
|
|
|
pedig nem rossz az a rakott karfiol - főleg úgy ahogy anyum csinálja... nyamm! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lehet hazamegyek, azt fogok kérni. a másik témában meg inkább csöndben maradok. Sosem szerettem a karfiolt! Szinte semmi zöldséget nem szeretek, kivéve a borsót meg a paradicsomot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megértem. |
|
|
|
2010.03. 23. - 09:38:49
Létrehozva:
|
|
|
sokáig én is válogatós voltam a zöldségekkel kapcsolatban (főleg a gombát nem szerettem), de pár éve ez megváltozott. pedig sosem erőltették. egyszerűen elkezdtem azokat is megenni. lehet, hogy a szervezetemnek szüksége volt rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 23. - 10:05:54
Létrehozva:
|
|
|
tetszik amit mondtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát úgy néz ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 10:11:08
Létrehozva:
|
|
|
hozzám Facebookon sem szól már. Vissza ugrottam egy kicsit mert közben eszembe jutott,hogy volt amire elfelejtettem reagálni. Erre itt. Ez fura Usi. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) és én is sajnálom mint Trixx. Hát úgy néz ki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 23. - 10:10:44 |
|
|
|
2010.03. 23. - 10:11:28
Létrehozva:
|
|
|
Vissza ugrottam egy kicsit mert közben eszembe jutott,hogy volt amire elfelejtettem reagálni. Erre itt. Ez fura Usi. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) és én is sajnálom mint Trixx. nekem mondod? |
|
|
|
2010.03. 23. - 10:14:58
Létrehozva:
|
|
|
pedig nem rossz az a rakott karfiol - főleg úgy ahogy anyum csinálja... nyamm! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) lehet hazamegyek, azt fogok kérni. a másik témában meg inkább csöndben maradok. Ugye,hogy nem rossz a karfiol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lányom csak azt eszi meg a gombát.Ezeken kívül semmilyen zöldséget nem eszik meg.Sőt még a gyümölcsöket se. nekem mondod? Elhiszem.Furcsa helyzet..... Jaja, az meg poén volt, mármint a nyelvnyújtós szmájli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh, nem szeretem a rakott karfiolt. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Finnyás nőszemély (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) részemről go konyha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd még bekukk |
|
|
|
2010.03. 23. - 10:36:28
Létrehozva:
|
|
|
na hali
hát... izé. megértek mindenkit, és sajnálom, higgyétek el, én is, nagyon. nem könnyű úgy lavírozni, hogy valahogy jó legyen (jaja, Trixx drága, a komm szak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jót tesz néha ha konfliktusmegoldásra kerül sor :S ). Angie, Vica, Trixx, meg persze mindenki más is, köszi hogy megértitek ezt a helyzetet. szívás. furcsa lány a Capri, de szeretem, de titeket is, és valahogy meg szeretném őrizni a jó viszonyt mindkét irányba. elég szomorú ez a helyzet, és sajnálnám ha ez hosszabb távon is árnyékot vetne a fórumra, amiben azért bízom hogy nem történik meg. Edóm, babám, a farmon a villámra gyűjtöttem vagy egy hónapig. jó sok pénzért lehet venni. egymillió coinért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a baj h már ennél több cuccot nincs mit venni úgyhogy nemtom eztán mire gyűjtsek XD na banyek, filmet kell néznem az esti órámra... de sok kedvem van |
|
|
|
2010.03. 23. - 11:07:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 23. - 11:34:07
Létrehozva:
|
|
|
na hali hát... izé. megértek mindenkit, és sajnálom, higgyétek el, én is, nagyon. nem könnyű úgy lavírozni, hogy valahogy jó legyen (jaja, Trixx drága, a komm szak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jót tesz néha ha konfliktusmegoldásra kerül sor :S ). Angie, Vica, Trixx, meg persze mindenki más is, köszi hogy megértitek ezt a helyzetet. szívás. furcsa lány a Capri, de szeretem, de titeket is, és valahogy meg szeretném őrizni a jó viszonyt mindkét irányba. elég szomorú ez a helyzet, és sajnálnám ha ez hosszabb távon is árnyékot vetne a fórumra, amiben azért bízom hogy nem történik meg. Edóm, babám, a farmon a villámra gyűjtöttem vagy egy hónapig. jó sok pénzért lehet venni. egymillió coinért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a baj h már ennél több cuccot nincs mit venni úgyhogy nemtom eztán mire gyűjtsek XD na banyek, filmet kell néznem az esti órámra... de sok kedvem van Szia Lolcsi! Tudjuk, hogy te csak véletlenül csöppentél ebbe az egészbe bele, akaratodon kívül. Én nem szeretek fasírtban lenni senkivel amúgy, a kultúrált megnyilvánulás meg kifejezetten jó volt, úgyhogy szerintem lapozzunk is túl ezen a témán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le a kalappal előtted, hogy próbálsz mindenkinek megfelelni! jó mozizást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 11:41:27
Létrehozva:
|
|
|
Orchidett új műve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/081/0/3/tattoo_wp_by_Orchidett.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |