![]() ![]() |
2010.03. 23. - 11:47:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppá!
ez a wp... pillanatra elállt a lélegzetem, pedig wp-ktől nem szokott... na, meg is van az új hátterem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig a cuki, bújós Dave volt. köszi Angie-m, a megosztást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyből jobb kedvem lett. vidit láttad? az eleje kimondottan jó, azok az indító képek. a többi része nem gyakott a földbe de azért édes, hogy eztis magyarok csinálták. |
|
|
|
2010.03. 23. - 11:51:49
Létrehozva:
|
|
|
hoppá! ez a wp... pillanatra elállt a lélegzetem, pedig wp-ktől nem szokott... na, meg is van az új hátterem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eddig a cuki, bújós Dave volt. köszi Angie-m, a megosztást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyből jobb kedvem lett. vidit láttad? az eleje kimondottan jó, azok az indító képek. a többi része nem gyakott a földbe de azért édes, hogy eztis magyarok csinálták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen a linkelést! Ezt a vidit egy Freestate fórumos készítette, tavaly be is linkelte a főoldalra, úgyhogy már láttam. Szerintem nagyon jó lett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 23. - 11:52:07 |
|
|
|
2010.03. 23. - 11:54:18
Létrehozva:
|
|
|
na akkor csak nekem volt új a vidi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mindig találok valamit. kicsikét le vagyok maradva |
|
|
|
2010.03. 23. - 11:56:48
Létrehozva:
|
|
|
na akkor csak nekem volt új a vidi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindig találok valamit. kicsikét le vagyok maradva Semmi gond, most néztem vissza a kommenteket és Usi írt is hozzá anno, Sophie101 néven! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy néha én is találok újdonságokat és akkor le tudok ragadni a tubuson, bár nekem itt a melóban nincsen hangfalam sajna, így csak képileg látom a dolgokat. |
|
|
|
2010.03. 23. - 12:07:40
Létrehozva:
|
|
|
Semmi gond, most néztem vissza a kommenteket és Usi írt is hozzá anno, Sophie101 néven! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy néha én is találok újdonságokat és akkor le tudok ragadni a tubuson, bár nekem itt a melóban nincsen hangfalam sajna, így csak képileg látom a dolgokat. úúú, az kellemetlen. én csak linkelni akartam a számot facebookra, aztán ezt dobta a tubus. édes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, Lola bazmeg, dógozzál már. a prezi helyett már megint mit csináltam? átszerkesztettem az Orchidett csoda wp-jét az én monitoromhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bármit csak nehogy haladjak a dolgommal XD munkamorált vennék! |
|
|
|
2010.03. 23. - 12:11:46
Létrehozva:
|
|
|
na hali hát... izé. megértek mindenkit, és sajnálom, higgyétek el, én is, nagyon. nem könnyű úgy lavírozni, hogy valahogy jó legyen (jaja, Trixx drága, a komm szak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jót tesz néha ha konfliktusmegoldásra kerül sor :S ). Angie, Vica, Trixx, meg persze mindenki más is, köszi hogy megértitek ezt a helyzetet. szívás. furcsa lány a Capri, de szeretem, de titeket is, és valahogy meg szeretném őrizni a jó viszonyt mindkét irányba. elég szomorú ez a helyzet, és sajnálnám ha ez hosszabb távon is árnyékot vetne a fórumra, amiben azért bízom hogy nem történik meg. Edóm, babám, a farmon a villámra gyűjtöttem vagy egy hónapig. jó sok pénzért lehet venni. egymillió coinért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az a baj h már ennél több cuccot nincs mit venni úgyhogy nemtom eztán mire gyűjtsek XD na banyek, filmet kell néznem az esti órámra... de sok kedvem van Lola őszintén szólva nekem sok minden nem tiszta ebben az egészben,de nem kérdezek és elhiszem,hogy nem könnyű ez neked.Mármint a lavírozás. A megértés pedig csak természetes. Ja és mi is szeretünk ám téged. Orchidett új műve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/081/0/3/tattoo_wp_by_Orchidett.jpg) Hűűűha... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 12:12:07
Létrehozva:
|
|
|
Lola őszintén szólva nekem sok minden nem tiszta ebben az egészben,de nem kérdezek és elhiszem,hogy nem könnyű ez neked.Mármint a lavírozás. A megértés pedig csak természetes. Ja és mi is szeretünk ám téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kérdezz csak nyugodtan. fel vagyok készülve válaszokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 12:16:21
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) kérdezz csak nyugodtan. fel vagyok készülve válaszokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak annyi lenne,hogy Caprinak közűlűnk kivel volt konfliktusa amit kezelned kellett?És igazából miért alakult ki ez a helyzet,hogy lavíroznod kelljen? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Igazából egy szót se értek az egészből.....bár lehet nem is tartozik rám. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 23. - 12:18:02 |
|
|
|
2010.03. 23. - 12:22:03
Létrehozva:
|
|
|
megyek eszközölök egy vasalást...eh (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
2010.03. 23. - 12:29:23
Létrehozva:
|
|
|
Csak annyi lenne,hogy Caprinak közűlűnk kivel volt konfliktusa amit kezelned kellett?És igazából miért alakult ki ez a helyzet,hogy lavíroznod kelljen? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Igazából egy szót se értek az egészből.....bár lehet nem is tartozik rám. hát nem konfliktus úgy konkrétan valakivel, itt a fórumról való távozásra gondoltam. amit olyan szinten kell kezelnem, ahogy látod, próbálom is, hogy nem állok ide vagy oda, Capri mellé vagy mellétek vagy mittudomén, hanem igyekszem maradni ott, ahol voltam: középen. veletek is, vele is. ha ő ki akar innen lépni, oké, de világossá tettem neki, hogy attól hogy ő nem érzi ide valónak magát, attól még én igen, nagyon is, meg azt is világossá tettem neki, hogy szerintem egy byebye-t megérdemeltetek volna, de ha nem akarja, én ezt is elfogadtam. pontosabban Usival azért akad konfliktus, mivel többek között ugye vele is beszüntette a kommunikációt, ami elég érdekes lehetett Usinak ugyebár (hogy finoman fogalmazzak, ugye Usim?) mivel vele elég régen barátok voltak, meg együtt írtak meg minden. most ezt is abbahagyta? szünetelteti? én nem tudom. érthetőbb kicsit? elég bonyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem akarok nagyon ezzel foglalkozni már, zárjuk le a fenébe ha lehet mihamarabb. persze ha kérdés van, vagy vmi nem világos, itten vagyok e, lehet kérdezni stb |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:08:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Vica, még nem jött a DVD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szólok, ha már a kezemben van. Usi életem.. adj egy cimet, küldök neked lemezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg válaszboritékot is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan nyomi vagyok ma... képzeljétek, még sirtam is... nagyon érzékeny vagyok... asszem meg fog jönni, olyankor vagyok ilyen elkeseredett... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na megyek, nekiállok főzni, mert mindjárt mehetek Marcsiért, mert ő segit nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én a Capri témához nem tudok hozzászólni. Természetesen véleményem nekem is van, de nem oszt, nem szoroz az alaphelyzeten.. sajnálom, hogy Capri igy rendezte ezt, és ennyi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Áááááhh.. Vica.. megjött a dvd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd du meg is nézem, még egyszer nagyon szépen köszönöm, és küldöm a dvd-ket.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:09:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Vica, még nem jött a DVD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szólok, ha már a kezemben van. Usi életem.. adj egy cimet, küldök neked lemezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg válaszboritékot is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan nyomi vagyok ma... képzeljétek, még sirtam is... nagyon érzékeny vagyok... asszem meg fog jönni, olyankor vagyok ilyen elkeseredett... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na megyek, nekiállok főzni, mert mindjárt mehetek Marcsiért, mert ő segit nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, akkor már ketten vagyunk, ugyanígy keltem (a sírás csak majdnem), és sztem hasonló az ok is. be is halok, ha annyira egy hullámhosszon vagyunk már, hogy még a ciklusunk is összehangolódott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cicu, húzás főzni, én mindjárt kész vagyok a prezimmel!!!! áááá aztán meg kell nézni az All the president's men - Az elnök emberei című 1976-os filmet. watergate ügy, de izgi |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie is megy, meg asszem Usi is. én nem megyek. ja és van egy tuti elsősoros játékos: a dilis Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheheee XDDDDDDDD Miii, én a színpadon leszek Alan mellett nem az első sorba XDDD |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:34:06
Létrehozva:
|
|
|
na, akkor már ketten vagyunk, ugyanígy keltem (a sírás csak majdnem), és sztem hasonló az ok is. be is halok, ha annyira egy hullámhosszon vagyunk már, hogy még a ciklusunk is összehangolódott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cicu, húzás főzni, én mindjárt kész vagyok a prezimmel!!!! áááá aztán meg kell nézni az All the president's men - Az elnök emberei című 1976-os filmet. watergate ügy, de izgi Hát igen... egyébként, ha normális egy nő ciklusa, akkor akik sokat vannak együtt, simán együtt tüzelnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igy van ez a kutyáknál is, meg egy falkán belül is... és mi egy falka vagyunk... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csakhogy nekem nem normális a ciklusom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kb másfél éve nem.. azt mondta a doki, hogy az idegállapotom miatt vagyok ilyen össze vissza, meg mert sokat *pihenek* (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na a konyhát előkészitettem, minden gépet kipakoltam, úgyhogy most már tényleg csak a Marishka hiányzik onnan, mint fő elem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ő lesz a kiskuktám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még csak megfogtam a póréhagymát, meg a metélőt, és már full hagyma szagom van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola ilyenkor hol nézed a filmet? |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:39:33
Létrehozva:
|
|
|
Valiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van öreganyám bekukkantottál? mi a faki van .. téged is látni erre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este várlak Vilmával együtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 23. - 13:41:54 |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:43:00
Létrehozva:
|
|
|
a gépemen nézem a filmet, hol másutt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de most tuti nem érek a végére...
na sebaj legalább belekukkantok |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:45:01
Létrehozva:
|
|
|
Valicskám.. ugye, hogy mi régebben együtt tüzeltünk? hehehe... mikor még mindenhol együtt lógtunk, és még normális voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a gépemen nézem a filmet, hol másutt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de most tuti nem érek a végére... na sebaj legalább belekukkantok HEhehhee.. jól van na.. relax (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) arra gondoltam csupán, hogy ezt igy csoportosan nézitek meg, vagy mindenki oldja meg, ahogy akarja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:45:05
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Valiiiiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi van öreganyám bekukkantottál? mi a faki van .. téged is látni erre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este várlak Vilmával együtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok! Editke, jaja bekukkantottam Mirivel megcsináltattam, hogy melyik DM szám illik rá és most átküldtem neki a szöveget, meg a zenét is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (enjoy the silence és a kedvenc albuma meg a BC) Szerintem hamarosan Ő is DM fan lesz Wiliről már úgyis tud mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:52:05
Létrehozva:
|
|
|
úúú, az kellemetlen. én csak linkelni akartam a számot facebookra, aztán ezt dobta a tubus. édes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, Lola bazmeg, dógozzál már. a prezi helyett már megint mit csináltam? átszerkesztettem az Orchidett csoda wp-jét az én monitoromhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bármit csak nehogy haladjak a dolgommal XD munkamorált vennék! Na mindegy, Andinál szól a zene, valami online rádió (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ha munka undor, akkor most nekem is az van, meg mindenkinek körülöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak úgy tengünk lengünk, a fiúk is inkább terveket nyomtatnak... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Az olyan nyugis meg csendes dolog. Telefon is alig szólt ma! Nagy pirospont (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, akkor már ketten vagyunk, ugyanígy keltem (a sírás csak majdnem), és sztem hasonló az ok is. be is halok, ha annyira egy hullámhosszon vagyunk már, hogy még a ciklusunk is összehangolódott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cicu, húzás főzni, én mindjárt kész vagyok a prezimmel!!!! áááá aztán meg kell nézni az All the president's men - Az elnök emberei című 1976-os filmet. watergate ügy, de izgi Na asszem nálam ez már elmúlóban van, ma is beszéltem vele és egyre jobban bírom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, milyen vagyok? Jó, ugye? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó mozizást! |
|
|
|
2010.03. 23. - 13:58:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Vica, még nem jött a DVD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szólok, ha már a kezemben van. Usi életem.. adj egy cimet, küldök neked lemezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg válaszboritékot is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan nyomi vagyok ma... képzeljétek, még sirtam is... nagyon érzékeny vagyok... asszem meg fog jönni, olyankor vagyok ilyen elkeseredett... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) na megyek, nekiállok főzni, mert mindjárt mehetek Marcsiért, mert ő segit nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én a Capri témához nem tudok hozzászólni. Természetesen véleményem nekem is van, de nem oszt, nem szoroz az alaphelyzeten.. sajnálom, hogy Capri igy rendezte ezt, és ennyi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Áááááhh.. Vica.. megjött a dvd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd du meg is nézem, még egyszer nagyon szépen köszönöm, és küldöm a dvd-ket.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edókám nagyon örülök,hogy megérkeztek a lemezek és köszi,hogy felhívtál és szóltál.Tök jó volt hallani a hangod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kül szívesen majd átadom a Gézának a köszönetedet. Ha megkapod Usitól a lemezt nekem is eszközölsz egy másolást róla?Boci szemmel nézek. Ne sirdogálj,nézzed Dave bácsit a lemezeken majd ő megvígasztal.Jó szórakozást hozzájuk. hát nem konfliktus úgy konkrétan valakivel, itt a fórumról való távozásra gondoltam. amit olyan szinten kell kezelnem, ahogy látod, próbálom is, hogy nem állok ide vagy oda, Capri mellé vagy mellétek vagy mittudomén, hanem igyekszem maradni ott, ahol voltam: középen. veletek is, vele is. ha ő ki akar innen lépni, oké, de világossá tettem neki, hogy attól hogy ő nem érzi ide valónak magát, attól még én igen, nagyon is, meg azt is világossá tettem neki, hogy szerintem egy byebye-t megérdemeltetek volna, de ha nem akarja, én ezt is elfogadtam. pontosabban Usival azért akad konfliktus, mivel többek között ugye vele is beszüntette a kommunikációt, ami elég érdekes lehetett Usinak ugyebár (hogy finoman fogalmazzak, ugye Usim?) mivel vele elég régen barátok voltak, meg együtt írtak meg minden. most ezt is abbahagyta? szünetelteti? én nem tudom. érthetőbb kicsit? elég bonyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem akarok nagyon ezzel foglalkozni már, zárjuk le a fenébe ha lehet mihamarabb. persze ha kérdés van, vagy vmi nem világos, itten vagyok e, lehet kérdezni stb Lola köszönöm a választ.Most már értem.Nem teszek fel több kérdést.Nagyjából világos. Oké lapozzunk. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 23. - 14:04:57 |
|
|
|
![]() ![]() |