![]() ![]() |
2010.03. 23. - 13:59:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nagyon ügyes vagy, Angie-m, lehet így megúszod a segged szétrúgását. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
a filmhez továbbra sincs kedvem. na, hadd szóljon itt a háttérben |
|
|
|
2010.03. 23. - 14:01:40
Létrehozva:
|
|
|
heheheheheheee XDDDDDDDD Miii, én a színpadon leszek Alan mellett nem az első sorba XDDD Bár már úgy látom eltüntél de azért Sziaaa Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 23. - 14:13:59
Létrehozva:
|
|
|
nagyon ügyes vagy, Angie-m, lehet így megúszod a segged szétrúgását. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a filmhez továbbra sincs kedvem. na, hadd szóljon itt a háttérben THX Lolcsi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sőt, ma már csak ici-picit remegtem csak, mert nem is engem hívott, hanem az Andit, de ő nem volt itt, hát felvettem a telefonját. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért jól esnek ezek a napi pár percek, ma is kérdezte jobban van-e a Tündérkéje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyöntetűen kijelentettem, hogy: Igen, jobban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tényleg jobban érzem magam! Azt hiszem gyógyuló félben vagyok csajok és úgy, hogy nem rontottam el semmit!!! Huh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tök jó, hogy te sem fogsz megverni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd a padlót tapossuk a Wrong alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 12:06:05
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.03. 24. - 12:08:56
Létrehozva:
|
|
|
na héló!
meggyógyult a fórum!!! jessz! na, úgy tűnik, sikerült menedzselni az egész prezentálós hepajt, minden majdnem kész, úgy tűnik, túl fogom élni a holnapi napot és nagyon be sem égünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap este amúgy éjfélkor tűnt fel h elromlott az oldal, mert egyetemeztem estig, aztán meg spontán csoporttársas összeülésünk szerveződött (ez azért nagy szám, mert nálunk nem valami jó a közösség és sosem voltam még ilyenen. most viszont tök jó volt. igaz csak hatan voltunk de akkor is jó votl), meg utána még barátnőm is igényt tartott rám - végre normálisan tudtunk találkozni. szóval tök véletlenül tök jól alakult a rosszkedvvel induló napom. na, mennem is kell lassan. csak ennék valamit előtte |
|
|
|
2010.03. 24. - 12:29:58
Létrehozva:
|
|
|
na héló! meggyógyult a fórum!!! jessz! na, úgy tűnik, sikerült menedzselni az egész prezentálós hepajt, minden majdnem kész, úgy tűnik, túl fogom élni a holnapi napot és nagyon be sem égünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap este amúgy éjfélkor tűnt fel h elromlott az oldal, mert egyetemeztem estig, aztán meg spontán csoporttársas összeülésünk szerveződött (ez azért nagy szám, mert nálunk nem valami jó a közösség és sosem voltam még ilyenen. most viszont tök jó volt. igaz csak hatan voltunk de akkor is jó votl), meg utána még barátnőm is igényt tartott rám - végre normálisan tudtunk találkozni. szóval tök véletlenül tök jól alakult a rosszkedvvel induló napom. na, mennem is kell lassan. csak ennék valamit előtte Szia Lolcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy jól telt az estéd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezek a spontán dolgok mindig jók! És hogy tetszett a film? A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 12:30:16 |
|
|
|
2010.03. 24. - 12:33:27
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá van fórum!
Na basszus, pedig számláznom kellene.... Helló Csajok! |
|
|
|
2010.03. 24. - 12:40:04
Létrehozva:
|
|
|
Hurrá van fórum! Na basszus, pedig számláznom kellene.... Helló Csajok! Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hagyd a fenébe a számlákat, mi is az Andival csináljuk a semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Élvezzük a friss levegőt meg a napsütést. Tök nyomi ez a hét... úgy be van lassulva mindenki. |
|
|
|
2010.03. 24. - 12:46:39
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok.
Halleluja végre van forum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hiányoztatok ám boszorkák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 12:53:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hagyd a fenébe a számlákat, mi is az Andival csináljuk a semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Élvezzük a friss levegőt meg a napsütést. Tök nyomi ez a hét... úgy be van lassulva mindenki. Jó lenne hagyni, csak az a gáz, hogy ma el kell postázni őket, aztán ha a főrnök kéri a borítékot, akkor mit adjak a kezébe? Szóval a fene, meg kell csinálnom. Szia Vicus! Jó Nektek Ange, nálunk nagy a pörgés. Nem is tudom hogy végzek a sok melóval! Most el is köszönök, mert durván sok a papír az asztalomon... De azér Martin még elférne. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pussz! |
|
|
|
2010.03. 24. - 12:56:40
Létrehozva:
|
|
|
THX Lolcsi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sőt, ma már csak ici-picit remegtem csak, mert nem is engem hívott, hanem az Andit, de ő nem volt itt, hát felvettem a telefonját. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért jól esnek ezek a napi pár percek, ma is kérdezte jobban van-e a Tündérkéje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyöntetűen kijelentettem, hogy: Igen, jobban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tényleg jobban érzem magam! Azt hiszem gyógyuló félben vagyok csajok és úgy, hogy nem rontottam el semmit!!! Huh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tök jó, hogy te sem fogsz megverni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd a padlót tapossuk a Wrong alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie ennek nagyon örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:03:39
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!
Nem mondjátok komolyan, hogy tegnap este nem volt fórum???!!!!!????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ezt a mázlit...én nem is ültem tegnap gépnél, azon görcsöltem, hogy majd 101 oldalt kell visszaolvasnom,meg lemaradok minden jóról, erre itt olvasom, hogy nem volt fórum (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Jajj ennek örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 13:07:05 |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:09:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!! Nem mondjátok komolyan, hogy tegnap este nem volt fórum??? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ezt a mázlit...én nem is ültem tegnap gépnél, azon görcsöltem, hogy majd 101 oldalt kell visszaolvasnom,meg lemaradok minden jóról, erre itt olvasom, hogy nem volt fórum (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Jajj ennek örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmiről se maradtál le baby. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt pedig neked küldöm.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 24. - 13:10:08
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmiről se maradtál le baby. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt pedig neked küldöm. Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhhh de kár, hogy olyan sötét az a rész XD Mindjárt én is mutatok 3 fincsi képet amin kissé elröhögtem magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:10:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 13:11:24
Létrehozva:
|
|
|
De hiányoztatok ám csajok!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Vica, édes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma már semmi nem volt, 15 percet dumcsiztunk reggel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx, megyek segíteni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:13:04
Létrehozva:
|
|
|
Ezt pedig mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Öcsééém igen jól áll életem szerelmének az a sötét haj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:15:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahhhh de kár, hogy olyan sötét az a rész XD Mindjárt én is mutatok 3 fincsi képet amin kissé elröhögtem magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe én tegnap keresgéltem amit küldtem azt is tegnap találtam.Meg tök régieket is találtam és nyilván ennek hatására álmodtam Dave-el.De nem nagyon emlékszem csak képek villannak be.Meg az rémlik,hogy Dave nagyon fiatal volt és megsimogatott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a combomat... De hiányoztatok ám csajok!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vica, édes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma már semmi nem volt, 15 percet dumcsiztunk reggel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx, megyek segíteni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyes Angie.Jó lesz.....alakul.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj hát nekem olyan fura volt tegnap is meg ma is,hogy nem volt forum.Már annyira beletartoztok az életembe,hogy hiányoltalak titeket. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:16:54
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj én tegnap előtt olyan hülyeséget álmodtam, nem is értem XD Semmi köze nem volt a dM-hez csodák csodájára, egy másik fiú együttes volt benne, meg a régi iskoláimból emberkék... de akkora marhaság..istenem.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Na itt a .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S6ecxZpaVnI/AAAAAAAARZ4/wWJuOrCshq8/tumblr_kzoj89RPUr1qatsxzo1_1280.jpg) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S6ecxl4FbSI/AAAAAAAARZ8/5DWs166Biog/tumblr_kzoj7qFvvV1qatsxzo1_1280.jpg) (IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S6ecx2YOXeI/AAAAAAAARaA/np6fqo_LAVk/tumblr_kzoj7a5Q6V1qatsxzo1_1280.jpg) |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:20:51
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor még kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Mode úgy látom a te utolsó képed meg az enyém ugyanaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem olyan cukik... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami az álmot illeti hát valami olyasmi volt,hogy a DM fiúk eljöttek hozzánk ebédre és anyám is benne volt az álomba.Ja és meglátta,hogy Dave símogat és nagyon nem tetszett neki amit látott és lecseszte Dave-et érte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 13:23:07
Csatolt állományok
dm12_002_571954_30101_n.jpg ( 27.81K )
Letöltések száma: 3
dm_48_570330_87662_n.jpg ( 33.49K )
Letöltések száma: 3
depechemode1982_639688_26967_n.jpg ( 35.77K )
Letöltések száma: 1 |
|
|
|
![]() ![]() |