![]() ![]() |
2010.03. 24. - 13:53:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mert a te anyukád lazább gondolkodású az enyém meg konzervatívabb. A Marimar sorozat tudom melyik az nem az egészet láttam csak belekukkantottam anno. Biztos elenged a koncertre csak tegnap mérges volt azért mondta,hogy nem mehetsz.Csak óvatosan ne húzd ki az anyukádnál a gyufát. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, most már vigyázok, mert tegnap előtt még azt mondta, hogy majd áprlis 16-ra kivesz egy nap szabit, hogy a kutyusról tudjon ki gondoskodni. Az a baj, hogy anyám hirtelen haragú, és sokszor egy semmiségből is akkora dolgot tud csinálni.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 13:54:12 |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:53:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie szent dudor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Egyből te jutottál eszembe, amikor megláttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne persze egyből én jutottam az eszedbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem csak én szoktam csorogni az ilyen képek láttán.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 13:55:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5K4mFk-OpI/AAAAAAAAO3M/8qR0dfRU2B8/3adff2e2848b.gif)
Ne persze egyből én jutottam az eszedbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem csak én szoktam csorogni az ilyen képek láttán.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nekem te jutottál eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Dave mániások közül mindig te jutsz először eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van, hogy sokszor össze is keverem, melyikőtök kit szeret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:00:03
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5K4mFk-OpI/AAAAAAAAO3M/8qR0dfRU2B8/3adff2e2848b.gif) De nekem te jutottál eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Dave mániások közül mindig te jutsz először eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van, hogy sokszor össze is keverem, melyikőtök kit szeret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh köszi,hogy én jutok először eszedbe a "Dave mániások" közül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe te Alan mániás....én meg néztem tegnap a 101-et és van egy pillanat mikor Alan belevigyorog a kamerába....na akkor meg nekem te jutsz az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe az elején ennek a gif-nek olyan mintha Martin szagmintát venne a hónaljáról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, most már vigyázok, mert tegnap előtt még azt mondta, hogy majd áprlis 16-ra kivesz egy nap szabit, hogy a kutyusról tudjon ki gondoskodni. Az a baj, hogy anyám hirtelen haragú, és sokszor egy semmiségből is akkora dolgot tud csinálni.. Az én anyám is ilyen.A bolhából csinál elefántot és semmiségeken bosszankodik vagy húzza fel magát. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 14:01:08 |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:02:44
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Oh köszi,hogy én jutok először eszedbe a \\\\\\\"Dave mániások\\\\\\\" közül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe te Alan mániás....én meg néztem tegnap a 101-et és van egy pillanat mikor Alan belevigyorog a kamerába....na akkor meg nekem te jutsz az eszembe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az én anyám is ilyen.A bolhából csinál elefántot és semmiségeken bosszankodik vagy húzza fel magát. Alan mániás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen a Just Can't get enough ott olyan... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Annál a résznél estem össze szombaton a buliban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj most nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szagminta... hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj..ezek az anyák... Jézusom XD (IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5OcsZXAMwI/AAAAAAAAPDk/v8tLLtuOeaQ/s640/wonder%20what%20Mart%20just%20saw,%20looks%20scary.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 14:04:33 |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:03:11
Létrehozva:
|
|
|
Mode összeestél a buliba és úgy kapartak össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Miért nem olyan?Felemeli a karját aztán odaszimmant... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán nyugtázza,hogy oké nem vagyok büdi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 14:07:11 |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:03:51
Létrehozva:
|
|
|
ááá XD
(IMG:http://lh3.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5Oc98bg-3I/AAAAAAAAPD4/j7QteANmBjM/tumblr_kyskzsIMZa1qat9rfo1_1280.jpg) Mode összeestél a buliba és úgy kapartak össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A barátnőm, aki velem volt, ő hajolt fölém, hogy jól vagyok-e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom nem igazán XD |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:05:46
Létrehozva:
|
|
|
ááá XD (IMG:http://lh3.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5Oc98bg-3I/AAAAAAAAPD4/j7QteANmBjM/tumblr_kyskzsIMZa1qat9rfo1_1280.jpg) A barátnőm, aki velem volt, ő hajolt fölém, hogy jól vagyok-e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom nem igazán XD Ezen a képen majd Trixx fog csorogni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe jobban örültél volna ha Alan hajol föléd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Miért nem olyan?Felemeli a karját aztán odaszimmant... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen a képen majd Trixx fog csorogni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe jobban örültél volna ha Alan hajol föléd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, annak jobban örültem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt, ha már úgy fölém hajol akkor mást is csinálhat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hejj, mennem kéne lassan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:08:12
Létrehozva:
|
|
|
hehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, annak jobban örültem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt, ha már úgy fölém hajol akkor mást is csinálhat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hejj, mennem kéne lassan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk lesmárolhatna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát menj.Majd visszatérsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:11:29
Létrehozva:
|
|
|
Mondjuk lesmárolhatna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát menj.Majd visszatérsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, pl. azt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg mást is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk megfogna, elvinne valami olyan helyre ahol egyedül lehetünk, aztán ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek is, később visszajövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://selected.recoil.co.uk/ger_12_big.jpg) (IMG:http://selected.recoil.co.uk/ger_17_big.jpg) |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:12:32
Létrehozva:
|
|
|
Igen, pl. azt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg mást is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk megfogna, elvinne valami olyan helyre ahol egyedül lehetünk, aztán ... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek is, később visszajövök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://selected.recoil.co.uk/ger_12_big.jpg) (IMG:http://selected.recoil.co.uk/ger_17_big.jpg) aztán jöhet az unga-bunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá drága.Majd én is visszajövök később. |
|
|
|
2010.03. 24. - 14:31:26
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom XD (IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5OcsZXAMwI/AAAAAAAAPDk/v8tLLtuOeaQ/s640/wonder%20what%20Mart%20just%20saw,%20looks%20scary.jpg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy ez milyen mókás!!! |
|
|
|
2010.03. 24. - 16:04:22
Létrehozva:
|
|
|
De hiányoztatok ám csajok!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vica, édes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma már semmi nem volt, 15 percet dumcsiztunk reggel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Trixx, megyek segíteni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De cuki vagy! Hát jöhettél volna. Két gyorsan gépelő kéz plusszban jól jött volna.... Ja, amúgy nagyon örülök hogy már jobb kedved van fehér anyalka! |
|
|
|
2010.03. 24. - 16:10:03
Létrehozva:
|
|
|
De cuki vagy! Hát jöhettél volna. Két gyorsan gépelő kéz plusszban jól jött volna.... Ja, amúgy nagyon örülök hogy már jobb kedved van fehér anyalka! Köszi Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én ma nagyon unatkozom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe, persze hogy jobban vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 16:14:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5K4mFk-OpI/AAAAAAAAO3M/8qR0dfRU2B8/3adff2e2848b.gif) De nekem te jutottál eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Dave mániások közül mindig te jutsz először eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van, hogy sokszor össze is keverem, melyikőtök kit szeret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh anyám! Martin! Az a nézés, az a mozgás! Ide nekem egy cserebugyit! Köszi Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én ma nagyon unatkozom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehe, persze hogy jobban vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csak nem felvidított valaki? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Most elköszönök, megyek a Rossmannba. Közösen gyűjtjük a cégnél a pontokat, most betelt a kedvezményes füzet, a csajok leadták a megrendelést, én meg bevásárolok. Veszek magamnak egy fincsi parfümöt: Cerruti 1881. He-he de jó! Puszi! |
|
|
|
2010.03. 24. - 16:14:54
Létrehozva:
|
|
|
Csak nem felvidított valaki? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hát azért jó volt vele dumálni ma (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Visszaküldettem neki a DM cd-ket meg DVD-ket az egyik kolegámmal, aki ma ment ki arra az építkezésre, ahol ő van. Alig tudtam beletuszkolni azt a sok mindent egy hátizsákba, de azért belefért, meg még a névnapi ajándékát is belenyomtam és csomó Freestateről kinyomtatott cikket, interjút... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 16:20:13
Létrehozva:
|
|
|
Pááá Trixx, én is lépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bookline, aztán posta és haza!
Pááááááááá |
|
|
|
2010.03. 24. - 16:29:23
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5K4mFk-OpI/AAAAAAAAO3M/8qR0dfRU2B8/3adff2e2848b.gif) De nekem te jutottál eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Dave mániások közül mindig te jutsz először eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána meg Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van, hogy sokszor össze is keverem, melyikőtök kit szeret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis maki fejű.. de olyan szexuális állat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 16:31:00
Létrehozva:
|
|
|
aztán jöhet az unga-bunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá drága.Majd én is visszajövök később. unga-bunga ez olyan vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |