![]() ![]() |
2010.03. 24. - 17:31:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHHH
(IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Miranda_Orange/mir06.gif) (IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Miranda_Orange/mir06.gif) (IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Miranda_Orange/mir06.gif) http://www.youtube.com/watch?v=dnGbh2CW3UM ééés ennél a videónál azt hiszem végem van... kész vagyok...biztosan meghalok ha ott áll majd előttem...101 % (IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Love_Hearts/beat1.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 17:33:51 |
|
|
|
2010.03. 24. - 17:47:04
Létrehozva:
|
|
|
juhé van fórum.
azért el tudtam foglalni magam nélküle, hogy az igazat megvalljam. de azért kicsit üresebb volt a napom nélküle. Edó: ugye-ugye, de kis sunyi mocsok tudok lenni, hogy nem szóltam a box setről?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) örülök hogy jól sikerült a tegnap! hjajjj de jó volt - ma mezítláb cigiztem az erkélyen olyan jó idő volt! már annyira várom/vártam ezt a mezítlábas időt!!! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:02:41
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:05:56
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajok!
Kb. 30 oldalnyi a lemaradásom ugyhogy most olvasgatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap nagyon jól éreztük magunkat az Edónál. Én annyira bekajáltam hogy még most sem vagyok éhes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Olyan menüsort állított össze ,hogy csak lestem.Leírom nektek: Előétel :Avokádókrém sajtos rúddal Leves: Francia hagymakrémleves , cipóban Főétel: Kakukkfüves, sajttal és brokkolival töltött pulykamell , fenyőmagos rizzsel Desszert : Brownie , vanília fagylalttal Na mit szóltok ? Tisztára mint egy öt csillagos étteremben . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ráadásként még tanultam is számomra hasznosat. Én voltam a segéderő, így láttam hogyan kell egyszerűen, sajtos rudat csinálni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vica : Holnap Hamburgot nézünk ! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Köszi ! A hozzászólást -Marishka- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 18:08:17 |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:08:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok! Kb. 30 oldalnyi a lemaradásom ugyhogy most olvasgatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap nagyon jól éreztük magunkat az Edónál. Én annyira bekajáltam hogy még most sem vagyok éhes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Olyan menüsort állított össze ,hogy csak lestem.Leírom nektek: Előétel :Avokádókrém sajtos rúddal Leves: Francia hagymakrémleves , cipóban Főétel: Kakukkfüves, sajttal és brokkolival töltött pulykamell , fenyőmagos rizzsel Desszert : Brownie , vanília fagylalttal Na mit szóltok ? Tisztára mint egy öt csillagos étteremben . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ráadásként még tanultam is számomra hasznosat. Én voltam a segéderő, így láttam hogyan kell egyszerűen, sajtos rudat csinálni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szia. Uh nem csoda,hogy még ma sem vagy éhes.Ennyi pazar kaja után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka nagyon tud. Marcsi szívesen.Én meg Angie-től kaptam,úgyhogy inkább neki jár a köszönet. Jó szórakozást hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 18:10:55 |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:19:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok! Kb. 30 oldalnyi a lemaradásom ugyhogy most olvasgatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap nagyon jól éreztük magunkat az Edónál. Én annyira bekajáltam hogy még most sem vagyok éhes (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Olyan menüsort állított össze ,hogy csak lestem.Leírom nektek: Előétel :Avokádókrém sajtos rúddal Leves: Francia hagymakrémleves , cipóban Főétel: Kakukkfüves, sajttal és brokkolival töltött pulykamell , fenyőmagos rizzsel Desszert : Brownie , vanília fagylalttal Na mit szóltok ? Tisztára mint egy öt csillagos étteremben . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ráadásként még tanultam is számomra hasznosat. Én voltam a segéderő, így láttam hogyan kell egyszerűen, sajtos rudat csinálni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vica : Holnap Hamburgot nézünk ! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Köszi ! Sziasztok! Ez a menü! Assssssssssszta! Edóka biztos hogy kozmetikus vagy és nem szakács? Nagyon bejönnek ezek a kaják, de sajnos én nem főzök ilyeneket, mert az uram nem szereti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHHH (IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Miranda_Orange/mir06.gif) (IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Miranda_Orange/mir06.gif) (IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Packs/Miranda_Orange/mir06.gif) http://www.youtube.com/watch?v=dnGbh2CW3UM ééés ennél a videónál azt hiszem végem van... kész vagyok...biztosan meghalok ha ott áll majd előttem...101 % (IMG:http://www.smileyarena.com/emoticons/Main/Love_Hearts/beat1.gif) Nahát Mode! Itt aztán nagyon jól néz ki a vőlegényed! Nem is csodálom, hogy kész lettél! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:21:57
Létrehozva:
|
|
|
Szia Marcsi!!
Jól hangzik a kaja, csak nem rajongok a brokkoliért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hagymakrémlevest még nem ettem, de avokádókrémet sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg fenyőmagos rizsát sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Sziasztok! Ez a menü! Assssssssssszta! Edóka biztos hogy kozmetikus vagy és nem szakács? Nagyon bejönnek ezek a kaják, de sajnos én nem főzök ilyeneket, mert az uram nem szereti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nahát Mode! Itt aztán nagyon jól néz ki a vőlegényed! Nem is csodálom, hogy kész lettél! Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól??? Isteni, felemelő, szexi, vonzó, és úúú de lesmárolnáááám XDD Főleg ahogy ott áll a lépcsőknél a fekete ruhájában és magyaráz áááá még a ruhát is letépném róla (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És az az Olivia Louvel nagyon szerencsés csaj, meg nekem tök szimpi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Alan úúúúristeeeeen !!!! Életem szerelme imádom szeretem csodálom csókolnám simogatnám szeretném életünk legvégéig (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Bocsi, beindultam XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 18:23:33 |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:22:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Marcsi!! Jól hangzik a kaja, csak nem rajongok a brokkoliért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hagymakrémlevest még nem ettem, de avokádókrémet sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg fenyőmagos rizsát sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Avókádót még én sem ettem, de úgy megkóstolnám. A hagymakrémleves meg isteni! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:23:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia Marcsi!! Jól hangzik a kaja, csak nem rajongok a brokkoliért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hagymakrémlevest még nem ettem, de avokádókrémet sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg fenyőmagos rizsát sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól??? Isteni, felemelő, szexi, vonzó, és úúú de lesmárolnáááám XDD Főleg ahogy ott áll a lépcsőknél a fekete ruhájában és magyaráz áááá még a ruhát is letépném róla (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És az az Olivia Louvel nagyon szerencsés csaj, meg nekem tök szimpi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Alan úúúúristeeeeen !!!! Hehe magyarán még nem ettél a menüből semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Avókádót még én sem ettem, de úgy megkóstolnám. A hagymakrémleves meg isteni! A hagymaleves biztos fini de attól tartok nem díjjazná a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:24:06
Létrehozva:
|
|
|
Hehe magyarán még nem ettél a menüből semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De sebaj, legyalább van véleménye. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:24:46
Létrehozva:
|
|
|
Hehe magyarán még nem ettél a menüből semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hagymaleves biztos fini de attól tartok nem díjjazná a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Jajj dehogyisnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a pulykamellet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:26:09
Létrehozva:
|
|
|
Hehe magyarán még nem ettél a menüből semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hagymaleves biztos fini de attól tartok nem díjjazná a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Igen sokan érzékenyek rá, szerencsére én nem. Bár főzve nem annyira megterhelő mint nyersen. Jajj dehogyisnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a pulykamellet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A Te pulykamelled meg majd Alan eszi meg! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:26:41
Létrehozva:
|
|
|
Én szeretem a hagymát, ma is újhagyma volt tízóraimba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Holnap meg lehet, hogy Mode-os pólót veszek iskolába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:26:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx tessék itt van neked Martin(és a másik két pasi ráadásnak.) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:27:43
Létrehozva:
|
|
|
Igen sokan érzékenyek rá, szerencsére én nem. Bár főzve nem annyira megterhelő mint nyersen. A Te pulykamelled meg majd Alan eszi meg! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez friss pipimell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj nekem is vannak ám még képeim, jut eszembe!!! Mindjárt berakom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:31:15
Létrehozva:
|
|
|
Igen sokan érzékenyek rá, szerencsére én nem. Bár főzve nem annyira megterhelő mint nyersen. A Te pulykamelled meg majd Alan eszi meg! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem főzve se nagyon szeresse a bélésem a hagymát. Én szeretem a hagymát, ma is újhagyma volt tízóraimba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap meg lehet, hogy Mode-os pólót veszek iskolába (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd kapod a megjegyzéseket a pólódra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh újhagyma...egyszer bazi nagyot hánytam tőle...azóta rásem bírok nézni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez friss pipimell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj nekem is vannak ám még képeim, jut eszembe!!! Mindjárt berakom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos szívesen simogatná a pipididijeidet.Mint a tyúkot a képen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:32:43
Létrehozva:
|
|
|
Trixx tessék itt van neked Martin(és a másik két pasi ráadásnak.) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösziiiiiiiiiiiii! Vicusom, hogy neked milyen jó képeid vannak! Ezt sem láttam még, le is mentettem. Cupp! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Nekem főzve se nagyon szeresse a bélésem a hagymát. Na majd kapod a megjegyzéseket a pólódra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh újhagyma...egyszer bazi nagyot hánytam tőle...azóta rásem bírok nézni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Biztos szívesen simogatná a pipididijeidet.Mint a tyúkot a képen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Váháha! Pipididi! Imádom a szóalkotási képességed! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:34:51
Létrehozva:
|
|
|
Trixx figyeld Martin szerkóját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kösziiiiiiiiiiiii! Vicusom, hogy neked milyen jó képeid vannak! Ezt sem láttam még, le is mentettem. Cupp! Szívesen drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |