![]() ![]() |
2010.03. 24. - 18:35:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekem főzve se nagyon szeresse a bélésem a hagymát. Na majd kapod a megjegyzéseket a pólódra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh újhagyma...egyszer bazi nagyot hánytam tőle...azóta rásem bírok nézni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Biztos szívesen simogatná a pipididijeidet.Mint a tyúkot a képen.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki beszól azt pofon vágom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De addig még meggondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én imádom az újhagymát, bár még fáj a gyomrom tőle, utoljára tavaly nyáron ettem, még új neki, de majd megszokja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pipididi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah hát én is örülnék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg cserébe simogatnám az Ő nem pipi cicikéit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:35:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:35:45
Létrehozva:
|
|
|
Fú ezt a kép egyszerűen nagyon király! Imádom az ilyen BW képeket. |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:36:35
Létrehozva:
|
|
|
Fú ezt a kép egyszerűen nagyon király! Imádom az ilyen BW képeket. Én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen főleg Dave tetszik, olyan...tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:37:55
Létrehozva:
|
|
|
Aki beszól azt pofon vágom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De addig még meggondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én imádom az újhagymát, bár még fáj a gyomrom tőle, utoljára tavaly nyáron ettem, még új neki, de majd megszokja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pipididi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah hát én is örülnék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg cserébe simogatnám az Ő nem pipi cicikéit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd a tojásait! Ha már baromfi témánál vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen főleg Dave tetszik, olyan...tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, ezen a képen Dave nagyon meghatározó, jól állt neki ez a stílus, és ez a "póz". |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:38:14
Létrehozva:
|
|
|
Aki beszól azt pofon vágom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De addig még meggondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én imádom az újhagymát, bár még fáj a gyomrom tőle, utoljára tavaly nyáron ettem, még új neki, de majd megszokja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pipididi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah hát én is örülnék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg cserébe simogatnám az Ő nem pipi cicikéit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megsimogatnád a herécskéit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nana csak óvatosan a verekedéssel a suliba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:38:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:38:52
Létrehozva:
|
|
|
Majd a tojásait! Ha már baromfi témánál vagyunk! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen, ezen a képen Dave nagyon meghatározó, jól állt neki ez a stílus, és ez a "póz". Az első mondaton felröhögtem de nagyon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:39:42
Létrehozva:
|
|
|
És nagyon tetszik ez a környezet ahol fotózták Őket!
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:40:15
Létrehozva:
|
|
|
Istenem, hogy nektek mindig a herék jutnak az eszetekbe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pedig szívesebben simogatnám meg a mellkasát, elhiszitek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem a váltójába vagyok szerelmes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem fogok verekedni, kapnak egy pofont aztán kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy a pofájukba röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 18:44:24 |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:40:56
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5TjOSojSXI/AAAAAAAAPhE/x8JGyJN5b58/daveexciterdance3zn7mnyqu0.gif) Milyen kis dilis! Imádom mikor így marháskodnak. |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:40:59
Létrehozva:
|
|
|
Igen, ezen a képen Dave nagyon meghatározó, jól állt neki ez a stílus, és ez a "póz". Dave csodálatos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:41:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:41:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:42:24
Létrehozva:
|
|
|
Fú ezt a kép egyszerűen nagyon király! Imádom az ilyen BW képeket. Ja ez tényleg fincsi kép. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A szoknyás Martin, hogy tetszett Trixx? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:42:33
Létrehozva:
|
|
|
Trixx itt egy másik kép neked. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jahaj!!! Van még egy hely ott azon az ágyon? Ó igen látom, van!!! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:43:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:43:41
Létrehozva:
|
|
|
Trixx itt egy másik kép neked. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ó, köszönöm! Olyan kedves vagy! <szivecske gif> Lementettem! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:44:00
Létrehozva:
|
|
|
Istenem, hogy nektek mindig a herék jutnak az eszetekbe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pedig szívesebben simogatnám meg a mellkasát, elhiszitek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem fogok verekedni, kapnak egy pofont aztán kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy a pofájukba röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor simikézd a didikéjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:44:28
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy üdv!
Tegnap nuku fórum volt, pont mikor bekészültem. Angie, jó volt beszélni veled, legalábbis nekem nagyon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |