![]() ![]() |
2010.03. 24. - 18:47:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode apád egy lökött csávó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó, köszönöm! Olyan kedves vagy! <szivecske gif> Lementettem! Trixx neked Martinkát bármikor.Vagyis a képét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs mit baby. Amúgy üdv! Tegnap nuku fórum volt, pont mikor bekészültem. Angie, jó volt beszélni veled, legalábbis nekem nagyon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:47:33
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor simikézd a didikéjét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem a heréiért vagyok oda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ölelgetni és csókolgatni szeretném, ha Ő töbet akarna, hát állok elébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:47:55
Létrehozva:
|
|
|
Ja ez tényleg fincsi kép. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A szoknyás Martin, hogy tetszett Trixx? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az hát izé...... igyekszem kitörölni a memóriámból! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:48:33
Létrehozva:
|
|
|
Mode apád egy lökött csávó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem mondod??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt kitől örökölnöm... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:49:16
Létrehozva:
|
|
|
Jahaj!!! Van még egy hely ott azon az ágyon? Ó igen látom, van!!! Van ott kettő is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha nincs nekem is van egy jó nagy ágyam! Madj szólók Martinnak. |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:49:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 18:51:03
Létrehozva:
|
|
|
Van ott kettő is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha nincs nekem is van egy jó nagy ágyam! Madj szólók Martinnak. Úgy ülnek ott, mint akik ránk várnak. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:51:07
Létrehozva:
|
|
|
DM fiúk és a muskátli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muskátli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj istenem milyen szép lábai vannak Dave-nek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg úgy az egész ember egy csoda (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi lehet most vele?? Mit csinálhat?? Remélem jól van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:51:09
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az hát izé...... igyekszem kitörölni a memóriámból! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Szóval nem tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig ha a pasid lenne kölcsön adhatnád neki a szoknyáid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:51:40
Létrehozva:
|
|
|
DM fiúk és a muskátli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he. A DM és a muskátli szó egy mondatban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azér figyuzzátok már Martin karját! Most nem azért, de Ő a legjobb ezen a képen. Á nem is vagyok elfogult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:51:59
Létrehozva:
|
|
|
Úgy ülnek ott, mint akik ránk várnak. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5TJWl0o3zI/AAAAAAAAPO0/L_QLX-w6H0c/Olympiastadion%20München%202009-06-13.jpg) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:52:11
Létrehozva:
|
|
|
Muskátli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj istenem milyen szép lábai vannak Dave-nek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg úgy az egész ember egy csoda (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi lehet most vele?? Mit csinálhat?? Remélem jól van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Olyan lába mint az őzikének....olyan karcsú és olyan szőrős. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:52:54
Létrehozva:
|
|
|
Szóval nem tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig ha a pasid lenne kölcsön adhatnád neki a szoknyáid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cukkolsz édes? Jóóóóóóóól van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:53:54
Létrehozva:
|
|
|
Úgy ülnek ott, mint akik ránk várnak. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak ne a muskátli mellett várnának ránk....utálom a muskátlit szerintem büdös. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cukkolsz édes? Jóóóóóóóól van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Viccelek ám nehogy megharagudj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:54:06
Létrehozva:
|
|
|
Na babáim megyek olvasni meg fürcsizni, előtte megszaglászom az új parfümöm.
Puszika! |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:54:37
Létrehozva:
|
|
|
Muskátli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj istenem milyen szép lábai vannak Dave-nek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg úgy az egész ember egy csoda (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mi lehet most vele?? Mit csinálhat?? Remélem jól van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mit csinálhat?Gondolom izél az asszonnyal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:54:40
Létrehozva:
|
|
|
Olyan lába mint az őzikének....olyan karcsú és olyan szőrős. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj dehogyiiiis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább szép barna (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg az arcát nézzétek hát megzabálnivaló (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:54:58
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek én olyan hülye vagyok!
Épp magamon röhögök. Mondom: úgy ülnek ott, mint akik ránk várnak. Most elképzeltem, hogy odamennénk hozzájuk, és megmondanám: hát idejöttem, mert úgy ülsz itt, mint aki rám vár. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez kezdésnek nem is rossz. Látjátok, így kell felszedni valakit!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:55:05
Létrehozva:
|
|
|
Na babáim megyek olvasni meg fürcsizni, előtte megszaglászom az új parfümöm. Puszika! Pá és pussz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 18:55:38
Létrehozva:
|
|
|
Mit csinálhat?Gondolom izél az asszonnyal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajjj hogy nektek mindig a szex (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én soha meg sem említem XDDDDD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 18:55:49 |
|
|
|
![]() ![]() |