![]() ![]() |
2010.03. 24. - 19:27:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahhh igeeeeeen adjál nekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem vagyis...a dobnaaaaaaaaaaaaaaaaak xDDDDDDDDD (IMG:http://lh3.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5VRkW3YgII/AAAAAAAAP3M/Qbv08w_N4V4/14vtdhe-vi.gif) nem adja ki a videót (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:28:10
Létrehozva:
|
|
|
két idióta, szutyok nő miatt lehet nem tudok menni alanre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((
|
|
|
|
2010.03. 24. - 19:28:40
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy üdv! Tegnap nuku fórum volt, pont mikor bekészültem. Angie, jó volt beszélni veled, legalábbis nekem nagyon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Niki! Szerintem is jót dumáltunk, neked is kiöntöttem a szívem, olyan aranyos voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, és hát kösz a tippeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És te jól vagy Tündérke? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:30:15
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan Ahhh de hogy mozognak a lábai, meg hogyan odarakja a kezét a combjaira ahhhh édesem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jantar: De miért? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5VRlXLC5aI/AAAAAAAAP3Y/cVcS_-7HQ8E/094cb841ae5d0b2413ca5f48df0444-vi.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:30:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 19:31:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 19:31:19
Létrehozva:
|
|
|
két idióta, szutyok nő miatt lehet nem tudok menni alanre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( Szia Jantarr! NE MÁR!! Ekkora kicseszés a világon nincsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:31:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 19:35:21
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki! Szerintem is jót dumáltunk, neked is kiöntöttem a szívem, olyan aranyos voltál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, és hát kösz a tippeket! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És te jól vagy Tündérke? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tündérke. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát megvagyok. Na még egyszer: Megvagyok azért ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar, de mi történt? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:39:47
Létrehozva:
|
|
|
öhmm..ilyenkor mit csinál?? XD
(IMG:http://lh6.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5VS0_BFDiI/AAAAAAAAP5M/kLmsuOJtkOk/tumblr_kwo7wfJm0l1qat0i8o1_250-vi.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:40:07
Létrehozva:
|
|
|
mode írom
levelezőre járok egyetemre péntekenként és szombaton van okatatás. már a jegyem megvan ill. a legelsők közt megvettem, mikor ki tudodot, h. jön a másik példaképem alan.. a 2. félév kezdetén úgy kezedtem pakolgatni az egyetemi és személyes dolagimat is, h ne essen 16/17re.. az egyik félévközi badandót csopormunkába kell csinálni a mi csoporunk (4 fő) direkt kértem őket, h. április 10ei hv.én perzentáljunk.. erre tegnap mikor hazajöttem két évfolyamtársamotól kapktam emalit hogy az ő csoportjuk pont 17re esett volna de közbejött vmi és a tanárral már megbeszélték, h. ők inkább egy héttel előbb prezentálnak azóta se tudom utólérni őket.. állítólag vmi wellnes hvégére menne az egyik köcsög nő a férjével és ezért szervezkedik át.. ma hívtam a tanárt és mondtam, h. nekem nem jó hogy így szó nélkül átrendezik a dolokat a tanár erre azt ímondta, h. őneki azt mondták h. mivelünk egyeztetve tették meg a váloztást és mikor mondtam erre hogy nem tudnk róla semmit nagyon beidegesedtt a tanár és elküldött nagyon finoman... és ha nem adunk elő akkor akkor nem is ad aláírást a félévre. utálom az ilyen nőket hvén összefutok velük ... |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:42:26
Létrehozva:
|
|
|
két idióta, szutyok nő miatt lehet nem tudok menni alanre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( szia jantar. Ez kicseszés. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:43:07
Létrehozva:
|
|
|
mode írom levelezőre járok egyetemre péntekenként és szombaton van okatatás. már a jegyem megvan ill. a legelsők közt megvettem, mikor ki tudodot, h. jön a másik példaképem alan.. a 2. félév kezdetén úgy kezedtem pakolgatni az egyetemi és személyes dolagimat is, h ne essen 16/17re.. az egyik félévközi badandót csopormunkába kell csinálni a mi csoporunk (4 fő) direkt kértem őket, h. április 10ei hv.én perzentáljunk.. erre tegnap mikor hazajöttem két évfolyamtársamotól kapktam emalit hogy az ő csoportjuk pont 17re esett volna de közbejött vmi és a tanárral már megbeszélték, h. ők inkább egy héttel előbb prezentálnak azóta se tudom utólérni őket.. állítólag vmi wellnes hvégére menne az egyik köcsög nő a férjével és ezért szervezkedik át.. ma hívtam a tanárt és mondtam, h. nekem nem jó hogy így szó nélkül átrendezik a dolokat a tanár erre azt ímondta, h. őneki azt mondták h. mivelünk egyeztetve tették meg a váloztást és mikor mondtam erre hogy nem tudnk róla semmit nagyon beidegesedtt a tanár és elküldött nagyon finoman... és ha nem adunk elő akkor akkor nem is ad aláírást a félévre. utálom az ilyen nőket hvén összefutok velük ... ááá hogy rohadnának meg!!! De még én hogy tudom utálni az ilyet amikor valaki háta mögött valamit csinálnak (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) wellness hétvége...hát kapják be!!!! Alan egyszer adódik egy életben, a kibeba*ott hétvégéjük meg ott lesz 10 év múlva is (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 19:44:51 |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:43:15
Létrehozva:
|
|
|
mode írom levelezőre járok egyetemre péntekenként és szombaton van okatatás. már a jegyem megvan ill. a legelsők közt megvettem, mikor ki tudodot, h. jön a másik példaképem alan.. a 2. félév kezdetén úgy kezedtem pakolgatni az egyetemi és személyes dolagimat is, h ne essen 16/17re.. az egyik félévközi badandót csopormunkába kell csinálni a mi csoporunk (4 fő) direkt kértem őket, h. április 10ei hv.én perzentáljunk.. erre tegnap mikor hazajöttem két évfolyamtársamotól kapktam emalit hogy az ő csoportjuk pont 17re esett volna de közbejött vmi és a tanárral már megbeszélték, h. ők inkább egy héttel előbb prezentálnak azóta se tudom utólérni őket.. állítólag vmi wellnes hvégére menne az egyik köcsög nő a férjével és ezért szervezkedik át.. ma hívtam a tanárt és mondtam, h. nekem nem jó hogy így szó nélkül átrendezik a dolokat a tanár erre azt ímondta, h. őneki azt mondták h. mivelünk egyeztetve tették meg a váloztást és mikor mondtam erre hogy nem tudnk róla semmit nagyon beidegesedtt a tanár és elküldött nagyon finoman... és ha nem adunk elő akkor akkor nem is ad aláírást a félévre. utálom az ilyen nőket hvén összefutok velük ... Milyen szemét emberek vannak. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:45:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 19:45:43
Létrehozva:
|
|
|
nem kicseszás hanem gyengén bunkó dolog, de ha a közelembe kerül a nő eligazítom az biztos és mondom, h. hozza helyre állítólag vmi olyat hazudott a tanárnak is, h. az anyját akkor hozzák haza kórházból és majd vigyáznia kell rá, holott az idióta férjével megy wellnesezni.. |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:46:59
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh6.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5VT7rUalBI/AAAAAAAAP68/GTbLsB90tBA/tumblr_kxhz2hbULb1qat0i8o1_500-vi.gif)
nem kicseszás hanem gyengén bunkó dolog, de ha a közelembe kerül a nő eligazítom az biztos és mondom, h. hozza helyre állítólag vmi olyat hazudott a tanárnak is, h. az anyját akkor hozzák haza kórházból és majd vigyáznia kell rá, holott az idióta férjével megy wellnesezni.. óóó a rohadt ... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) És neki pont akkor kell arra a szarra mennie, amikor fontosabb elfoglaltsága lenne??? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 19:47:53 |
|
|
|
2010.03. 24. - 19:48:11
Létrehozva:
|
|
|
edó is itt volt de eltűnt:((
|
|
|
|
2010.03. 24. - 19:48:22
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 19:48:40
Létrehozva:
|
|
|
Tündérke. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát megvagyok. Na még egyszer: Megvagyok azért ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar, de mi történt? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igggen, Te az én Tündérkém vagy én meg valaki másé... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Örülök, hogy jól vagy! Puszika! |
|
|
|
![]() ![]() |