![]() ![]() |
2010.03. 24. - 20:56:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
niki mit tennél még az Anakondával? (ahogy te írtad nagy betűvel) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=uZ1SLPN2myw közeli dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogy lola laza legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja tényleg, nem tudom miért írom mindig nagybetűvel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát mert nagy, biztos azért. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azt nem kötöm az orrodra. És hogy miért? Mert hamar megöregszel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 21:09:20
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode te kész vagy. Azt mondod, biztos hogy ember, nem valami csoda? Itt nagyon helyes fickó. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azok az ifjú-évek... Hehehe, Mode! De igen, csoda. Az első ufó a Földön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem nem ufó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ő egy isteni ajándék (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egy csoda, de nem ufó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jéééé most vettem észre, hogy Alan a Selected 3. videóban meg van borotválkozva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért néz ki ilyen jól XDDDD na mivan, semmi? XD ehemm... pénteken állásinterjú... drukkolni, népem! ma már megint ügyesek voltunk, megcsináltuk holnapra az egyik prezit tök készre. a másikat egy órán belül befejezem. minden istenkirály, minden szuper. fúúú nagyon röhögtem az egyik Martin-képen amit beraktatok ma, asszem Vica rakta be. amelyikre Trixx mondta h milyen szép Mart karja. na igen, az tényleg, de az a soltész rezsős haj?!?!?! vuhhúú Soltész Rezsős haj XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.03. 24. - 21:10:35
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már csak az a kérdés, melyik vette melyiktől. Mármint a hajat! |
|
|
|
2010.03. 24. - 21:11:31
Létrehozva:
|
|
|
Megtaláltam a képeket meg a mondatot is.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát Mode.Álmodj Alan-el. Örülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lenne ha vihetnéd Dave-et mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát remélem, Alannel fogok álmodni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt neked is! Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak az a kérdés, melyik vette melyiktől. Mármint a hajat! Szerintem inkább Rezsőke Martinkától (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 24. - 21:12:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 21:13:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 24. - 21:14:51
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://solteszrezso.hu/graf/0429_soltesz_10_front.jpg JÉZUSISTEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDD |
|
|
|
2010.03. 24. - 21:19:53
Létrehozva:
|
|
|
Na be se rakja a képet.. XD
Na mégegyszer XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 24. - 21:20:19 |
|
|
|
2010.03. 24. - 21:26:27
Létrehozva:
|
|
|
Szóval... Őt ismeri valaki????????????????
Nekem nagyon bejön ki ez? XDD (IMG:http://lh6.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S6p1FtaZjeI/AAAAAAAABdU/QIFpmt6ce1o/s800/ALAN1.jpg) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S6p1F-SJDQI/AAAAAAAABdY/DfQ8H6BSlX0/s800/ALAN2.jpg) (IMG:http://lh5.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S6p1GMmyA1I/AAAAAAAABdc/yf5sP0GjTGY/s800/ALAN3.jpg) (IMG:http://lh6.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S6p1GZSu8aI/AAAAAAAABdg/1ZCXdgEedwU/s800/ALAN4.jpg) |
|
|
|
2010.03. 24. - 22:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Most már itt tartok és megálltam. Ez a kép gyönyörű!!!!!Annyit beszéltek az angyalokról és itt Dave egy angyal. Gyönyörű ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ha az angyalokról volt szó akkor én is hozzászólnék. Érzem hogy van egy angyalom aki vigyáz rám. Számomra már apukám is ANGYAL (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . A barátok is angyalok ebben is egyetértek veletek ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MArcsikám: nagyon örülök, hogy neked is tetszik a kép!!! igen, hát az "energiacsápokat" (mert hogy én annak szántam azokat) lehet szárnyaknak is nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és igen, jobban vagyok. Írótársam is előkerült - beszéltünk kicsit. semmi reag az új háttérre? hát jó... |
|
|
|
2010.03. 24. - 22:24:53
Létrehozva:
|
|
|
Soltész! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode hehehe. Olyan, mint egy kutya, ez a Soltész. |
|
|
|
2010.03. 24. - 22:35:26
Létrehozva:
|
|
|
Magammal röhögök? Hihihi.
Oké. |
|
|
|
2010.03. 24. - 23:25:51
Létrehozva:
|
|
|
ez aztán az arcoskodás, önmagamtól idézek: "Dave... nem idolként, emberként érdekes. érted. nem ilyen "sci-fi" érdekes. inkább olyan "dokufilm"-érdekes."
|
|
|
|
2010.03. 25. - 06:18:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie : Köszi a Hamburgot amit most a Vicától megkapott az Edó! Holnap lesz nagy élmény!!!! Jó reggelt! Nagyon szívesen a Hamburgot, majd átadom annak, akitől kaptam, mert hogy nekem is viszonylag új szerzemény, de én is úgy kaptam. Ahhoz képest, hogy nem is hivatalos kiadvány marha jó, teljesen nosztalgikus élmény végignézni, totál lejön a 80-as évek feeling meg minden, bennem is előhozott élményeket, pedig akkor nagyon kicsi voltam még. Borító, ha valakit érdekel:
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 25. - 06:24:12
Létrehozva:
|
|
|
de kár hogy most nem látom a képeket, amiket beszúrtok (lekorlátoztam a netem, hogy ne fussak ki nagyon a keretből) csak annyira oldom fel hogy ezt ide bepakolhassam nektek. (majd visszaolvasok, most csak ezt akartam bepakolni ide) IDM 16 illusztráció: (IMG:http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/083/2/b/It_doesn__t_matter_16_by_Useless_girl.jpg) Nekem nagyon-nagyon tetszik! Az egyik legjobb munkád, nem is tudom mi legyen a hátterem, de komolyan, mert legszívesebben mindet kitenném. |
|
|
|
2010.03. 25. - 08:04:27
Létrehozva:
|
|
|
de kár hogy most nem látom a képeket, amiket beszúrtok (lekorlátoztam a netem, hogy ne fussak ki nagyon a keretből) csak annyira oldom fel hogy ezt ide bepakolhassam nektek. (majd visszaolvasok, most csak ezt akartam bepakolni ide) IDM 16 illusztráció: (IMG:http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/083/2/b/It_doesn__t_matter_16_by_Useless_girl.jpg) Usi nekem is tetsz a háttér mint Angie-nek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MArcsikám: nagyon örülök, hogy neked is tetszik a kép!!! igen, hát az "energiacsápokat" (mert hogy én annak szántam azokat) lehet szárnyaknak is nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és igen, jobban vagyok. Írótársam is előkerült - beszéltünk kicsit. semmi reag az új háttérre? hát jó... A második mondatodra reagálva:örülök,hogy jobban vagy és,hogy beszéltetek. Amúgy jó reggelt mindenkinek. Jó lenne ha vihetnéd Dave-et mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode naná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 08:19:52
Létrehozva:
|
|
|
Hopsz most olvasom Orchidette-nek ma van a szülinapja.BOLDOG SZÜLINAPOT Orchidette. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 25. - 08:25:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Orchidette, boldog szülinapot! |
|
|
|
2010.03. 25. - 08:31:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie tessék itt van neked a mi Andy-nk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 25. - 08:33:04
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 25. - 08:41:23
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie tessék itt van neked a mi Andy-nk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszike, nagyon ari ezen a képen Andy. Este ha időben haza érek, akkor csinálok Andy hátteret, már szereztem jó képeket hozzá, csak össze kell pakolnom egy háttérre őket. |
|
|
|
![]() ![]() |