2400 Oldal V  « < 1393 1394 1395 1396 1397 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 09:42:14
Létrehozva: #27881

devotee

sziasztok!

először is: ORCHIDETT BOLDOG SZÜLINAPOT!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

vica: ja - haladás, bár még lesz pár beszélgetésünk a társammal.

nah akkor örülök, hogy ez a háttér is tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 25. - 09:54:40
Létrehozva: #27882

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 09:42:14) *
sziasztok!

először is: ORCHIDETT BOLDOG SZÜLINAPOT!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

nah akkor örülök, hogy ez a háttér is tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Hugi!

Jobban vagy?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 25. - 10:01:08
Létrehozva: #27883

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 25. - 08:41:23) *
Köszike, nagyon ari ezen a képen Andy. Este ha időben haza érek, akkor csinálok Andy hátteret, már szereztem jó képeket hozzá, csak össze kell pakolnom egy háttérre őket.

Oké.Majd muti meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 09:42:14) *
sziasztok!

Hát azt gondolomUsi,hogy lesz még pár körötök egymással az írótárssal.

Minden háttered nagyon jó de főleg az amin a fiúk szomorúak.

Idézet (Marishka @ 2010.03. 24. - 19:48:49) *
Most már itt tartok és megálltam. Ez a kép gyönyörű!!!!!Annyit beszéltek az angyalokról és itt Dave egy angyal. Gyönyörű ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ha az angyalokról volt szó akkor én is hozzászólnék. Érzem hogy van egy angyalom aki vigyáz rám. Számomra már apukám is ANGYAL (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . A barátok is angyalok ebben is egyetértek veletek ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi meg ez szerintem még a legjobb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyönyörűségesre csináltad.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 25. - 10:03:19
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Light_contest_by_Useless_girl.jpg ( 85.98K ) Letöltések száma: 2

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 25. - 10:24:17
Létrehozva: #27884

devotee

jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
reggelt!

tavaaaasz! ma a tavaszi kabátom veszem fel. punktum. és megyek, előadom magam. kétszer. a nyelvi közösségek típusai-szociolingvisztika valamint népszavazások témában. képzelhetitek milyen eszméletlen izgalmas. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, Usim, látodlátod, ez nekem a legnagyobb öröm, mert így úgy tűnik, használt a szájamnak a rongyosra beszélése. tegnap megint pszichológust játszottam, hát ez nem igaz. mostmár fixen elvégezném azt a szakot is. el is gondolkodom rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, mai dal: i want somebody to dye, dye all of my hair.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 11:01:52
Létrehozva: #27885

devotee

Angie: vegyesen.

Vica: nah nagyon örülök!!!! aranyos vagy!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 25. - 11:07:55
Létrehozva: #27886

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 11:01:52) *

Remélem sínre kerülnek a dolgok. Nekem ma már megvolt a mosoly negyed órám, szóval most már oké, a kedvem is jó, süt a napocska, meleg van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 25. - 10:24:17) *
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
reggelt!

tavaaaasz! ma a tavaszi kabátom veszem fel. punktum. és megyek, előadom magam. kétszer. a nyelvi közösségek típusai-szociolingvisztika valamint népszavazások témában. képzelhetitek milyen eszméletlen izgalmas. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, Usim, látodlátod, ez nekem a legnagyobb öröm, mert így úgy tűnik, használt a szájamnak a rongyosra beszélése. tegnap megint pszichológust játszottam, hát ez nem igaz. mostmár fixen elvégezném azt a szakot is. el is gondolkodom rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, mai dal: i want somebody to dye, dye all of my hair.

Szia Loli!

Hát én már hétfő óta mellényben mászkálok, hiszen klassz az idő, estefelé meg már abban is megrohadok olyan melegem van sokszor. Metro kész... na ott tényleg meleg van! Apropó metró... éppen fénymásolom a tervdokumentációját, reggel óta csinálom, rohadt sok... eszméletlen mennyiség és ez csak egy megálló, mi lesz még a többivel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szurkolok a prezentációkhoz!!!!

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 25. - 11:11:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 25. - 11:24:00
Létrehozva: #27887

devotee

Sziasztok!

Jelentem zöldellik előttem a bokor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a szerelem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola.. miből van ez a részlet? nem jövök rá!!! Istennek sem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 25. - 12:21:59
Létrehozva: #27888

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 11:01:52) *

Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Lola.
Szurk a mai prezentáció miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én meg jelentem süt a nap elkészültem az ebéddel,ettünk is most bekukk ide aztán haladok tovább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vár a házi meló...fúj. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Angie "mosoly negyedóra". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.03. 25. - 12:29:34
Létrehozva: #27889

devotee

Sziasztok!

Már megint jó rég jártam itt sajnos,a sulis hülyeségek miatt...
Áh,hát igen a tavasz itt van,meg hát a szerelem...ne is mondjátok. Rájöttem,h nem szeretem a szerelmet.
Pláne,h megint elkapott. Totál kész voltam az utóbbi hetekben,olyan szerelmi bánatos depresszió szerűségben.Hülyén hangzik,hülyének is tartom magam...Nagyon jó volt a buli csajok,még 13.án,olyan arik voltatok! Már akkor is volt ez a lelki izébizém,de ti és a DM feldobtatok,nagyon jót tett,köszi nektek!
Ha gondoljátok,majd elmesélem ezt az egészet,nem egy nagy szám,gyerekes,és nem tudom,h mit csináljak.
Veletek mi van? Meséljetek!!

Puszi mindenkinek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.03. 25. - 12:36:37
Létrehozva: #27890

devotee

Látom Jen volt a téma még vmikor.Kesik elkezdi nekem,h olyan az orrom,mint Jennek,hát kicsit röhögtem:D:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 25. - 12:49:48
Létrehozva: #27891

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 25. - 12:21:59) *
Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Lola.
Szurk a mai prezentáció miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én meg jelentem süt a nap elkészültem az ebéddel,ettünk is most bekukk ide aztán haladok tovább. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vár a házi meló...fúj. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Angie "mosoly negyedóra". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, én így, "mosoly negyedóra" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jelentem, ma is elbújtam a konyhába! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Macsus @ 2010.03. 25. - 12:29:34) *
Sziasztok!

Már megint jó rég jártam itt sajnos,a sulis hülyeségek miatt...
Áh,hát igen a tavasz itt van,meg hát a szerelem...ne is mondjátok. Rájöttem,h nem szeretem a szerelmet.
Pláne,h megint elkapott. Totál kész voltam az utóbbi hetekben,olyan szerelmi bánatos depresszió szerűségben.Hülyén hangzik,hülyének is tartom magam...Nagyon jó volt a buli csajok,még 13.án,olyan arik voltatok! Már akkor is volt ez a lelki izébizém,de ti és a DM feldobtatok,nagyon jót tett,köszi nektek!
Ha gondoljátok,majd elmesélem ezt az egészet,nem egy nagy szám,gyerekes,és nem tudom,h mit csináljak.
Veletek mi van? Meséljetek!!

Puszi mindenkinek!!!

Macsus szia!

Úgy látszik tobzódunk a lelki válságokban... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, én, Te... ah...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.03. 25. - 13:21:53
Létrehozva: #27892

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 25. - 12:49:48) *
Igen, én így, "mosoly negyedóra" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jelentem, ma is elbújtam a konyhába! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsus szia!

Úgy látszik tobzódunk a lelki válságokban... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, én, Te... ah...

Miért,mi a baj?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 25. - 13:26:10
Létrehozva: #27893

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.03. 25. - 13:21:53) *
Miért,mi a baj?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Olvass vissza múlt héten péntektől....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 14:05:12
Létrehozva: #27894

devotee

Macsus: szijjja te csoda party arc!!! most pénteken Pecsa?!?!?! na, na?
ha van vmi, akkor szívesen meghallgatunk szerintem. akár itt, akár msn-en, hisz ezért vannak a barátok (többek között). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja, rossz hír: megint nem kapok ösztöndíjat, mert megemelték a határt! FÁKKK smucig bunkó egyetem, FÖJJ FÖJJJ monnyon le!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 25. - 14:29:45
Létrehozva: #27895

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 14:05:12) *
ha van vmi, akkor szívesen meghallgatunk szerintem. akár itt, akár msn-en, hisz ezért vannak a barátok (többek között). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja, rossz hír: megint nem kapok ösztöndíjat, mert megemelték a határt! FÁKKK smucig bunkó egyetem, FÖJJ FÖJJJ monnyon le!!!!!!!!!!!!!!

Usi sajnálom,hogy nem kaptál ösztöndíjjat.

Szia Macsus.

Egyet értek Usival meséld csak el a lelki izémizédet meghallgatunk.

Idézet (Macsus @ 2010.03. 25. - 12:36:37) *
Látom Jen volt a téma még vmikor.Kesik elkezdi nekem,h olyan az orrom,mint Jennek,hát kicsit röhögtem:D:D

Hehe érezd magad megtisztelve,hogy hasolít az orrod Jenére. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 25. - 14:57:05
Létrehozva: #27896

devotee

Mooooode ha erre jársz itt a vőlegényed...1983-as kiadásban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  001515_575764_62156_n.jpg ( 27.17K ) Letöltések száma: 4
Mellékelt állomány:  001919_575768_12413_n.jpg ( 21.71K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 25. - 15:54:19
Létrehozva: #27897

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 14:05:12) *

Igen, Macsus, gyere Pecsába!!!!!!!!!!!! Meghallgatunk!!!!

Usi, hát ez tényleg fákk... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan kiszúrásnak érzem ezt az egyetemistákkal amúgy... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 16:55:47
Létrehozva: #27898

devotee

ANgie: nekem mondod?!?!?! hát még én!!! pedig tök jó volt az átlagom! eddigi legjobb - erre nesze b*meg ez van!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 25. - 17:59:50
Létrehozva: #27899

devotee

Micsoda csend van itt.

Nekem meg lefüstölte magát a mosógépem...tök büdös van....kurva élet

Sziaaa Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 25. - 18:00:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 25. - 18:00:37
Létrehozva: #27900

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 25. - 14:57:05) *
Mooooode ha erre jársz itt a vőlegényed...1983-as kiadásban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sziasztok!
Hehe 1983-as kiadásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is boldog szülinapot kívánok Orchidett-nek, bár fogalmam sincs, ki lehet, de azért na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1393 1394 1395 1396 1397 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
147 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (147 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: