![]() ![]() |
2010.03. 25. - 20:21:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megyek elköszöntem.
A lányom szenved az ágyába és úgy alszik el,hogy fogom kell a kezét. Jó éjszakát mindenkinek.Remélem jobban alszok mint az elmúlt éjszaka mert akkor imitt-amott aludtam. |
|
|
|
2010.03. 25. - 20:24:10
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie köszönöm.Majd igyekszem velük,hogy ne sokáig legyenek nálam. A Schindler listáját láttam.Nagyon felkavaró volt nekem. Majd mond el nekem mi a menete a postán,hogy vissza tudjam juttatni a könyveidet ha elolvastam őket. Jajj, ráérnek, a Zabhegyező vagy 4 éve van kölcsön adva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ok, majd a munkahelyi címemre küld vissza őket, semmi extra, úgy mint a dvdket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyek elköszöntem. A lányom szenved az ágyába és úgy alszik el,hogy fogom kell a kezét. Jó éjszakát mindenkinek.Remélem jobban alszok mint az elmúlt éjszaka mert akkor imitt-amott aludtam. Jó éjt vica, remélem nem haragszol rám! Csak megírtam, ami már mindenkit zavart. Nem a személyed ellen irányult! Puszi Petrának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 20:25:54
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, ráérnek, a Zabhegyező vagy 4 éve van kölcsön adva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ok, majd a munkahelyi címemre küld vissza őket, semmi extra, úgy mint a dvdket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jézus hát én nem szeretnék ilyen lenni,hogy sokáig nálam van a más holmija.Főleg nem 4 évig.Szóltál az illetőnek,hogy adja vissza? Nem kell a könyveket dobozolni vagy hasonló?Csomagolni? Holnap elolvasom a válaszodat. Páááá |
|
|
|
2010.03. 25. - 20:26:42
Létrehozva:
|
|
|
nekem is nagy kedvencem a nácik - 2. vh - holokauszt téma. ez ugyan annyira nem volt erős vagy irodalmilag különösen kiemelkedő, de nagyon élvezetes, érdekes olvasmány volt. és abszolút lebilincselő. köszi Angiem! Persze, hogy nem olyan irodalmi magaslatokba röpít, mint egy Háború és Béke, de valóban nagyon olvasmányos, lebilincselő és elgondolkodtató! Nagyon szívesen Loli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 20:27:21
Létrehozva:
|
|
|
Na tessék, egy valamit élveztem igazán és most le lettetek érte cseszve... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De természetesen ha zavar Angie akkor nincs tovább puncimosdatás... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) amm... hát izé.. ugye én kezdtem, sajnos ez nekem is sok volt picit. az a baj h vizuális alkatként nekem ez minden elolvasásnál bevillant a fejembe egy képként, és ez lehet h neked mondjuk tetszik, de nekem kevésbé jött be, sajnálom. nem bántásként, csak ááá. ne már. |
|
|
|
2010.03. 25. - 20:27:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt vica, remélem nem haragszol rám! Csak megírtam, ami már mindenkit zavart. Nem a személyed ellen irányult! Puszi Petrának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze,hogy nem.Még egyszer elnézést. Átadom a Petrának a puszit. |
|
|
|
2010.03. 25. - 20:34:48
Létrehozva:
|
|
|
Jézus hát én nem szeretnék ilyen lenni,hogy sokáig nálam van a más holmija.Főleg nem 4 évig.Szóltál az illetőnek,hogy adja vissza? Nem kell a könyveket dobozolni vagy hasonló?Csomagolni? Holnap elolvasom a válaszodat. Páááá Persze, hogy szóltam, de asszem megveszem újra, a Diák könyvtár sorozatban 500 Ft a Zabhegyező, szóval nem egy nagy tétel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell, csak bubis borítékba kell csomizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááááááááá Persze,hogy nem.Még egyszer elnézést. Átadom a Petrának a puszit. Semmi gond Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi |
|
|
|
2010.03. 25. - 20:52:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 25. - 21:38:03
Létrehozva:
|
|
|
amm... hát izé.. ugye én kezdtem, sajnos ez nekem is sok volt picit. az a baj h vizuális alkatként nekem ez minden elolvasásnál bevillant a fejembe egy képként, és ez lehet h neked mondjuk tetszik, de nekem kevésbé jött be, sajnálom. nem bántásként, csak ááá. ne már. Oké, no para, értem én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:08:49
Létrehozva:
|
|
|
ez aztán az arcoskodás, önmagamtól idézek: "Dave... nem idolként, emberként érdekes. érted. nem ilyen "sci-fi" érdekes. inkább olyan "dokufilm"-érdekes." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt meg mire írtad Lola? Üdv Sereg mizújság? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szegény Neo, én azért megértem! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi Dave farkáról beszélünk, ő meg örül neki, hogy csurran-cseppen neki néha egy kis mezei hercsula. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De jó, nem tréfálok... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Boldog Szülinapot a szülinaposnak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom a képeit, el is szoktam lopni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:21:02
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok.
na utolértem magam úgy ahogy. a képek biztos jók, amiket beszúrtok, én nem látom. most jött az sms hogy már pluszban kell fizetnem a netért - fakira visszajöhetne már a net a másik sticken!!!!! az legalább ingyé van! jah és becsiccsentettem kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a másik témához: engem is zavart már jó ideje a dolog és érlelődött bennem, hogy érthetőbben megnyilatkozom - nem csak célozgatok Lolával. na mindegy, örülök, hogy ez tisztázódott és hogy Angie vette a bátorságot, mert nem akartunk senkit megbántani. de na értitek, kicsit már sok volt a többieknek, azért sem szóltunk nagyon bele azokba a párbeszédekbe. de örülök, hogy nyugisan, kulturáltan veszitek az akadályt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:26:48
Létrehozva:
|
|
|
Látom nincs tolongás a fórumon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na nem azért mondom ám, csak szoktam látni napközben, hogy meg-megjegyzitek, hogy mi ez az üresség. Szerintem nincs ezzel gond, egyértelmű, hogy mikor koncert volt, akkor jobban éltünk, elvégre a Mode miatt vagyunk itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még akkor is, ha másról is beszélünk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na meg azért, hogy megbeszéljük mikor bulizunk depesreee!!! Nagyon buliznék most veletek. Jól éreztem magam nagyon, azon az egy árva estén, ami nekem összejött veletek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az én városomban nincs Mode buli, és nincsenek is ilyen barátaim itt sajna. Jó éjt! |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:27:13
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt meg mire írtad Lola? ammm... arra hogy sztem Dave nem azért érdekes mert civilben olyan hűűű de rejtélyes vagy valami. hanem mert ember, igazi ember. igazi problémákkal stb |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:34:56
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy a nevemben ne nyilatkozzatok, engem nem zavart.
Igazából nem is az, hogy nem zavart, hanem nincs olyan jelentősége számomra, hogy zavarjon. Mi itt leginkább a Mode miatt értjük meg egymást, annyira nem zavarja meg a mindennapjaimat, ha itten valaki hülyeséget ír. Max. továbblépek, vagy megjegyzem magamban, hogy ez egy állat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, nem ám csak viccelek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az viszont lehet, hogy élőben már minden másként hatna, főleg rendszerességgel. De mondom, itt elfogadok mindenkit aki Mode-os. ammm... arra hogy sztem Dave nem azért érdekes mert civilben olyan hűűű de rejtélyes vagy valami. hanem mert ember, igazi ember. igazi problémákkal stb Ja oké értem, csak úgy beleírtad a nagyvilágba. Vagy épp azon gondolkoztál? Jó volt amit mondtál, csak azt hittem, ez valami válasz valamire...vagy valakinek. |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:35:56
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
már megint dvd-ztem.. lesz olyan, hogy már majd unom a box set dvd-t? Marcsi átjött, és együtt néztük.. imádom az angol humort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:43:28
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy a nevemben ne nyilatkozzatok, engem nem zavart. Igazából nem is az, hogy nem zavart, hanem nincs olyan jelentősége számomra, hogy zavarjon. Mi itt leginkább a Mode miatt értjük meg egymást, annyira nem zavarja meg a mindennapjaimat, ha itten valaki hülyeséget ír. Max. továbblépek, vagy megjegyzem magamban, hogy ez egy állat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, nem ám csak viccelek! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Az viszont lehet, hogy élőben már minden másként hatna, főleg rendszerességgel. De mondom, itt elfogadok mindenkit aki Mode-os. Ja oké értem, csak úgy beleírtad a nagyvilágba. Vagy épp azon gondolkoztál? Jó volt amit mondtál, csak azt hittem, ez valami válasz valamire...vagy valakinek. nem bele a világba. arról beszélgettünk h milyen emberek a fiaink civilben. én meg írtam h nem olyan rejtélyes mint egy sci-fi, hanem olyan igazi mint egy dokumentumfilm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de pl én nem csak azért vagyok itt mert Mode. találtam barátokat, akikkel erről is, másról is szeretek beszélgetni. ennyi. de a lényeg az h legyen miről beszélgetni. ne csak úgy öncélúan. meg mindenáron. hanem értelmesen |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:43:40
Létrehozva:
|
|
|
Edó: én is imádom!!! XD - lehet nem véletlen vagyok angol szakon?!?!?!?! XDDD meg a srácok humorát amúgy is nagyon csipázooommmm!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Niki: nem rád gondoltam a "többiek" alatt, hanem magamra, Angie-re, Lolára, Edóra és Caprira is. róluk tudtam. mindegy. megoldódott, heppiség van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola: az. igazi ember, igazi problémákkal. nem isten vagy félisten. csak egy halandó, esendő ember, mint mi. hibákkal, vágyakkal, érzésekkel. és ezt sajnos sokan nem látják. de én látom, mi látjuk (remélem) és ez a lényeg. nagyon szeretem őket - nem is hiszitek, hogy mennyire. |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:48:18
Létrehozva:
|
|
|
jah
szia Edó meg Usi jó lehetett dvd-zni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondjuk én nem csinálom, de biztos jó. egy ideje nem vagyok ilyen hangulatban, pedig ugye lenne mit nézni, hála Angienak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, egyetem? engem is megpróbál betemetni, de nem hagyom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (baaah de jó lenne ha fejem nem fájna...) jah és a szeretet... hát igen. sokszor engem is meglep, hogy mennyire elképesztően szeretem őket. egészségtelenül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:50:44
Létrehozva:
|
|
|
Lola: holnap kiadjuk magunkból a dolgokat! én már most alapoztam! XDDD
jesszus mekkorát fogunk tombolni. azért hiányzik a pecsa - megvan annak a maga hangulata! (hát mégiscsak ott kezdtem DM-es bulizós pályafutásom vagy pályatáncolásom XDDDD) |
|
|
|
2010.03. 25. - 22:59:24
Létrehozva:
|
|
|
Edó: én is imádom!!! XD - lehet nem véletlen vagyok angol szakon?!?!?!?! XDDD meg a srácok humorát amúgy is nagyon csipázooommmm!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: nem rád gondoltam a "többiek" alatt, hanem magamra, Angie-re, Lolára, Edóra és Caprira is. róluk tudtam. mindegy. megoldódott, heppiség van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola: az. igazi ember, igazi problémákkal. nem isten vagy félisten. csak egy halandó, esendő ember, mint mi. hibákkal, vágyakkal, érzésekkel. és ezt sajnos sokan nem látják. de én látom, mi látjuk (remélem) és ez a lényeg. nagyon szeretem őket - nem is hiszitek, hogy mennyire. IKgen.. ahogy Martin is mondta.. otthon teljesen más ember.. bizonytalan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ez nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |