![]() ![]() |
2009.11. 28. - 20:11:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A The Sweetest Perfection amit Angie emlitett az elpirulással kapcsolatban....háááát eléggé pikáns.Nem 18 éven aluliaknak való lenne tul.képpen. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mode nézz be kint a Souns of the universe-sztori topicba... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, de hol van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sehol sem találom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:14:27
Létrehozva:
|
|
|
Mode utolsó hozzászólásoknál legfölül van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az uccsó hsz. az enyém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 28. - 20:16:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode, a Sweetben vannak kifejezetten pikáns részletek, rengeteg... nagyon fülledt, de e mellett a történet is tök jó, tele van érzelmekkel... Jajj, imádom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teljesen át lehet élni minden pillanatát, és ez komcsi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Amúgy tényleg nagyon 18++ (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
|
2009.11. 28. - 20:19:55
Létrehozva:
|
|
|
Beleolvastam Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Felröhögtem amikor az első fejezetbe Duracell Dave XDDDDDDDDDDDDD Kár, hogy olyan igazit nem tudok röhögni, mert köhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a Mr. Lovagiasság Gahan XDD |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:19:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie melyik nem 18++? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Majd rájössz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na én pont az érzelmek miatt imádom a Little Lie b-version-t (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Mode hát akadnak azért elmés beszólások is benne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg sok érzelem.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Na ha elkezdted akkor olvasd végig szerintem.Megéri hidd el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:31:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie melyik nem 18++? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Majd rájössz... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na én pont az érzelmek miatt imádom a Little Lie b-version-t (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mode hát akadnak azért elmés beszólások is benne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg sok érzelem.... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Na ha elkezdted akkor olvasd végig szerintem.Megéri hidd el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt biztos végigolvasom, mert nagyon elkezdett érdekelni, hogy mi lesz a meglepetés, meg stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van egy szövege, olyanokat röhögk hogy csak na XD |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:34:52
Létrehozva:
|
|
|
Jaj de jó olvasd csak el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mi szóltunk előre,hogy milyen részek is vannak benne.Legalább nem ér váratlanul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na megnézted kint a topicot? |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:46:52
Létrehozva:
|
|
|
Jól van csajok elvonultam pihenő állásba.
Mode jó olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie neked is ha esetleg később azt tennéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Továbbá jó éjszakát és kellemes,romantikus álmokat. |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:47:12
Létrehozva:
|
|
|
Ja, igen, poénok is vannak benne! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, azt nagyjából sejtettem, hogy mind 18 ++ korhatárbesorolást kapott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majd nem tom mikor érek a végére az összesnek. Ti hogy olvastátok el ilyen hamar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:50:32
Létrehozva:
|
|
|
Jaj de jó olvasd csak el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mi szóltunk előre,hogy milyen részek is vannak benne.Legalább nem ér váratlanul... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megnézted kint a topicot? ÚRISTEEEN Milyen részek vann ebbe te jó ég XD Ilyet olvasni apámról XDD De azért elvagyok vele..XD Nem találom Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyire hülye vagyok, vagy csak a történet hozza ki belőlem..XD úú gyerekek mik vannak ebbe XD Ilyet akarok álmdni Alanneeeel XDDDDD |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:53:51
Létrehozva:
|
|
|
Jól van csajok elvonultam pihenő állásba. Mode jó olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie neked is ha esetleg később azt tennéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Továbbá jó éjszakát és kellemes,romantikus álmokat. Szia vica, álmodj az angyali Dave-el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi! |
|
|
|
2009.11. 28. - 20:53:58
Létrehozva:
|
|
|
jaj de hülye vagyok ezt nem álmodni akarom XD
|
|
|
|
2009.11. 28. - 20:54:48
Létrehozva:
|
|
|
ÚRISTEEEN Milyen részek vann ebbe te jó ég XD Ilyet olvasni apámról XDD De azért elvagyok vele..XD Nem találom Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ennyire hülye vagyok, vagy csak a történet hozza ki belőlem..XD úú gyerekek mik vannak ebbe XD Ilyet akarok álmdni Alanneeeel XDDDDD Mi megmondtuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem kicsit erotikus a dolog, de szerintem 100%-ban tetszeni fog! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 28. - 21:04:23
Létrehozva:
|
|
|
hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó ez, tetszik, csak kicsit az a furcsa, hogy Dave-ről olvasom és nem egy idegen férfiról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tyű, azt hiszem megyek lányok, ezt fel kell dolgoznom, és el kell képzelnem ugyanezt Alannel meg velem XD Sziasztok! Szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 28. - 21:12:28
Létrehozva:
|
|
|
hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó ez, tetszik, csak kicsit az a furcsa, hogy Dave-ről olvasom és nem egy idegen férfiról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tyű, azt hiszem megyek lányok, ezt fel kell dolgoznom, és el kell képzelnem ugyanezt Alannel meg velem XD Sziasztok! Szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még a végén megszerettetjük veled az olvasást! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kellemes Alenes álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csók! Joccakát és Daveket, Martinokat meg ki a szekrényből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode már lecsapott Alenre! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 08:15:32
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie:a sok fick elolvasása azért nem ment olyan gyorsan de mivel nagyon érdekelt és kivi voltam az éppen olvasott sztori folytatásaira amikor csak volt egy kis szabadidőm olvastam.Mit olvastam faltam a betűket annyira tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként vigyorogtam itt az előbb a tegnapi esti beszélgetéseteken Mode-al. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode:te nagyon elvarázsolódtál a sztoritól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végül is nem annyira fontos csak azért írtam,hogy nézd meg kint a freestate-en az utolsó hozzászólások rovatban a Sounds Of The Universe-stori topic-ot mert az uccsó hsz. az enyém és említettelek benne. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most az utolsó az a topic. |
|
|
|
2009.11. 29. - 09:25:12
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt! Good morning everybody! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, szereztünk neked egy jó reggelt ahogy látom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode nem bírt magával és beleolvasott, gondolom sikerült kifognia egy nagyon olyan jelenetet és megfeküdt tőle. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de legalább felkeltettük az érdeklődését! Hát igen, nálam elég hektikus az olvasás, volt olyan korszakom, hogy 5 könyvet olvastam párhuzamosan, valósággal ettem őket, de úgy 2 éve eléggé vissza vettem. Idén csak három könyvet olvastam, most a 4. és 5. áldozatnál tartok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezeket decemberig szeretném teljesen elolvasni. Utána még vár rám egy félbe hagyott U2 életmű. |
|
|
|
2009.11. 29. - 10:54:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie:U2 életmű?...te szereted a U2-t?Nem tudtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode:most már ne keresd az általam emlitett topicot az uccsó hozzászólásokban mert már nincs ott.Mondtam,hogy igyekezz megnézni...hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 11:06:34
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Igen, szeretem a U2-t is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg is vettem a róluk szóló vaskos könyvet, de ahogy felkerültem Pestre nem is olvastam. Legalább 5 kiló és nem cipeltem magammal. De lehet, hogy most felviszem, mert nagyon érdekel és éppen a The Joshua tree című lemez elkészülténél tartok, ami a legkevesebb U2 albumom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugyan az a kiadó adta ki ezt a könyvet, mint a Stripped-et. Szóval elég érdekes, ahogy megalakult a U2, mert ők is a nulláról kezdték csak még hátrányos helyzetű országban is laktak/laknak: Írország. Most meg éppen Ákostól hallgatom az Ikon című lemezt. Úgy imádom, nálam ez a top Ákos lemez, ennél jobbat már nem hiszem, hogy valaha készíteni fog. Zeneileg nagyon egységes, és hát a szövegek... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, sokan nem szeretik itt Ákost meg a U2-t sem, de én bírom őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 11:12:50
Létrehozva:
|
|
|
Biztos érdekes a U2-ról a könyv.Róluk aztán semmit sem tudok csak max. azt,hogy Bonó az énekes.
Van a gépünkön a zenetárba nem is albumuk de még valahogy nem éreztem indittatást,hogy meghallgassam őket.Pár számukat ismerem de ennyi. Ákossal nekem semmi bajom.Azt hiszem az Ikon nekünk is megvan. Na megyek befejezem az ebéd készitést.Később még jövök. |
|
|
|
![]() ![]() |