2400 Oldal V  « < 1399 1400 1401 1402 1403 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.03. 25. - 23:00:24
Létrehozva: #28001

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 25. - 22:59:24) *
IKgen.. ahogy Martin is mondta.. otthon teljesen más ember.. bizonytalan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és ez nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jajjjj de imádom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 25. - 23:00:25
Létrehozva: #28002

devotee

De jó nektek csajok.. én holnap megint karaokeezni megyek... majd Marcsival, meg Valiccsal nyomunk valami dm-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami általában katasztrofálisra sikeredik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 25. - 23:02:49
Létrehozva: #28003

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 25. - 23:00:25) *
De jó nektek csajok.. én holnap megint karaokeezni megyek... majd Marcsival, meg Valiccsal nyomunk valami dm-ot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami általában katasztrofálisra sikeredik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

háhá. hallottam hírét. Marcsika mesélte miket szoktatok XD
megnézném
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 23:04:46
Létrehozva: #28004

devotee

én is megnézném!!!! (hallgatnám) - januári afteron csak homályosan rémlik mikor a Home-ot karaoke-zták - fákk de nehéz ez a szó!! !XDDDD
szóval igen, Martin egy tündérnyuszicukorfalat a kis bizonytalanságával! XD
bocs, kész vagyok. alig találom el a billentyűket XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 25. - 23:07:58
Létrehozva: #28005

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 23:04:46) *
én is megnézném!!!! (hallgatnám) - januári afteron csak homályosan rémlik mikor a Home-ot karaoke-zták - fákk de nehéz ez a szó!! !XDDDD
szóval igen, Martin egy tündérnyuszicukorfalat a kis bizonytalanságával! XD
bocs, kész vagyok. alig találom el a billentyűket XD

azt mondjad már el
mikor hol kivel miért tetccett becsiccsenteni? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 23:18:19
Létrehozva: #28006

devotee

Lolika: egyedül itten az albis magányomban, miközben különféle jó zenék üvöltenek a szomszédok örömére - na nem mintha nem örülnék hogy a többség süket idős emberke XD (és ezt most nem rosszból, mert rendesek amúgy! XD)

HUHHH és kezdődnek a Metallica számok a listámon!!! oh yeah babyyyyyyyyyyyy!!!!

jajjjjjjjjjjj de jó lesz a holnap!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 25. - 23:19:09
Létrehozva: #28007

devotee

ejjjjnye Zsóóó
ökör iszik egyedül! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 25. - 23:26:12
Létrehozva: #28008

devotee

hehheeeheUsi... nem baj aaaaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) előmelegitessz
én még mindig ápr-ra gyúrok.. de jóóóó lesz.. buszon iszunk

Csajok..milyen felfedezést tettem.. illetve most találtam egy képet, amin theresa van.. nagyon régen, és utána egy nem olyan régi kép, asszem mikor dave-nek volt az asszonya.... hát a 101-ben ez az a szőke picsa? aki mindig rendezkedik? nem is tudtam... vagyez nem az? mindjárt bemásolom a képet ide

hmmm? vagy tévedésben élek?

nem tudom feltölteni
nem engedi a bmp-t?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 25. - 23:31:33
Létrehozva: #28009

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 25. - 22:43:28) *
nem bele a világba.
arról beszélgettünk h milyen emberek a fiaink civilben.
én meg írtam h nem olyan rejtélyes mint egy sci-fi, hanem olyan igazi mint egy dokumentumfilm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de pl én nem csak azért vagyok itt mert Mode.
találtam barátokat, akikkel erről is, másról is szeretek beszélgetni. ennyi. de a lényeg az h legyen miről beszélgetni. ne csak úgy öncélúan. meg mindenáron. hanem értelmesen

Ja, amikor mondtam, hogy ufó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy nem arra?
Na igen persze, hogy emberek...
Azt elhülyéskedtük.

Persze tudom, hogy nem csak a Mode miatt, hiszen nem is arról beszélünk egyfolytában, hanem sok minden másról.
Bár itt ti többen összejártok, én már csak a távolság miatt sem tudom ezt megtenni.
Vica azért nem öncélúan ír, mert pont ő az egyik, aki mindenkihez szól és odafigyel másra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 23:37:25
Létrehozva: #28010

devotee

Lola: nem vagyok ökör, csak egyedül vagyok és így jött ki XD de jól érzem magam! James Hetfield egy istenkirály énekes szintén!!! (Metallica) - ja ez nem tom hogy jött XD

Edó: nanáááá hogy iszunk buszon!!! bakker de várom!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a DM-es busz nekem nagy perverzióm lett!!! XDDD

Idézet (Niki @ 2010.03. 25. - 23:31:33) *
Ja, amikor mondtam, hogy ufó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy nem arra?
Na igen persze, hogy emberek...
Azt elhülyéskedtük.

Persze tudom, hogy nem csak a Mode miatt, hiszen nem is arról beszélünk egyfolytában, hanem sok minden másról.
Bár itt ti többen összejártok, én már csak a távolság miatt sem tudom ezt megtenni.
Vica azért nem öncélúan ír, mert pont ő az egyik, aki mindenkihez szól és odafigyel másra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, a távolság nem akadály - én már csak tudom! fél országot átszelem titokban holnap egy DM buliért!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 25. - 23:38:34
Létrehozva: #28011

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 23:33:09) *
Lola: nem vagyok ökör, csak egyedül vagyok és így jött ki XD de jól érzem magam! James Hetfield egy istenkirály énekes szintén!!! (Metallica) - ja ez nem tom hogy jött XD

Edó: nanáááá hogy iszunk buszon!!! bakker de várom!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a DM-es busz nekem nagy perverzióm lett!!! XDDD

Juj én még nem tudom hogy lesz.
Szeretem Sz.helyet, bár kicsit utálom is. Fősuli miatt. A szenvedés jut eszembe róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy valami fura érzés fog el, hogy itt lesztek hozzám közel, ahol én lakom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olyan jó, érdekes. Nagyon hülye vagyok?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van egy gond, nekem nincs ilyen kártyám, vagy mi az Isten, mert megmondom őszintén, nem néztem ezt nagyon, mivel gondoltam, ha itt lesz Sz.helyen buli, simán eljutok, egy köpés, ha meg messzebb, akkor oda amúgy sem tudok elmenni, elvégre örülök, ha nagy ritkán eljutok bulizni.
Szóval mit tanácsoltok?
Akkor marad nekem a belépő?
Előtte meg Alan, jaj én akarok menni, bulizni veletek...
Majd kitalálom, hogy legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 23:37:25) *

Niki, a távolság nem akadály - én már csak tudom! fél országot átszelem titokban holnap egy DM buliért!!! XD

De igen, az emberi kapcsolatokban akadály a távolság, sajnos. Hidd el. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 23:42:50
Létrehozva: #28012

devotee

Niki: nothing's impossible - csak akarni kell.
ha alá akarnám támasztani a kijelentésed, akkor azt mondanám, hogy a távolság miatt szakítottam a barátommal - de ez nem teljesen igaz, mert az akaraterő hiányzott - azzal elérheted, hogy működjön a dolog. (jó persze a másiknak is akarni kell)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 25. - 23:43:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 25. - 23:47:03
Létrehozva: #28013

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 23:42:50) *
Niki: nothing's impossible - csak akarni kell.
ha alá akarnám támasztani a kijelentésed, akkor azt mondanám, hogy a távolság miatt szakítottam a barátommal - de ez nem teljesen igaz, mert az akaraterő hiányzott - azzal elérheted, hogy működjön a dolog. (jó persze a másiknak is akarni kell)

Ideig-óráig lehet, hogy működik, de az olyan is.
Az nem kapcsolat, hogy nincs jelen a másik csak ritkán...
De jó, hagyjuk...
Én sokat szenvedek ez miatt, a fél családom szétszórtan él. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 25. - 23:47:11
Létrehozva: #28014

devotee

Na senki nem válaszol a kérdésemre? vagy ekkora hülyeség?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 25. - 23:48:32
Létrehozva: #28015

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 25. - 23:47:11) *
Na senki nem válaszol a kérdésemre? vagy ekkora hülyeség?

Az nem az.
De így éjfél táján már keverek mindenkit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 25. - 23:48:35
Létrehozva: #28016

devotee

Távkapcs szerelemben nem műkszik.. mármint baraátságban simán.. ha elég mély a barátság.. de egy férfivel nem.. ez már tuti, nálam is bebizonyosodott.. vége is lett (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 25. - 23:50:24
Létrehozva: #28017

devotee

csak annyit akarok mondani hogy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁ

vaze vaze vaze vaze vaze vaze vaze
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 25. - 23:55:07
Létrehozva: #28018

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 25. - 22:43:40) *
Edó: én is imádom!!! XD - lehet nem véletlen vagyok angol szakon?!?!?!?! XDDD meg a srácok humorát amúgy is nagyon csipázooommmm!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Niki: nem rád gondoltam a "többiek" alatt, hanem magamra, Angie-re, Lolára, Edóra és Caprira is. róluk tudtam. mindegy. megoldódott, heppiség van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola: az. igazi ember, igazi problémákkal. nem isten vagy félisten. csak egy halandó, esendő ember, mint mi. hibákkal, vágyakkal, érzésekkel. és ezt sajnos sokan nem látják. de én látom, mi látjuk (remélem) és ez a lényeg.
nagyon szeretem őket - nem is hiszitek, hogy mennyire.

Erre visszatérve, szerintem látják, csak ugye már beszéltünk arról, hogy az embereknek olykor szükségük van ikonra. És ezért emelnek egy embert isteni magasságokba.
Pszichés dolog.
De tudják, persze, mindenki tudja belül, hogy ugyanolyan emberek.

Idézet (lolacska @ 2010.03. 25. - 23:50:24) *
csak annyit akarok mondani hogy
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁ

vaze vaze vaze vaze vaze vaze vaze

Elélveztél? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 25. - 23:55:19
Létrehozva: #28019

devotee

Lola: gondolom a jelenet amit írtok

Edó: jah, a távkapcs sucks big time!

Niki: ha barátságról van szó, azért működhet a dolog kisebb-nagyobb nehézségekkel.

na és ezen okosságom után el is búcsúzom, holnap korán kelek. 10-től meg vizsga - hogy a hátam közepére se kell!!! (húúúú és de finoman fejeztem ki magaaaam!!! tessék vállon veregetni! XD)

cuppp!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 25. - 23:56:49
Létrehozva: #28020

devotee

egy mikromilliméterre vagyok attól hogy elélvezzek... és igen, írástól. anyuuuuuuu
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1399 1400 1401 1402 1403 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
151 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (151 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: