![]() ![]() |
2010.03. 25. - 23:59:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
egy mikromilliméterre vagyok attól hogy elélvezzek... és igen, írástól. anyuuuuuuu Segíts magadon, Isten is megsegít! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 25. - 23:59:32
Létrehozva:
|
|
|
jóéjt az alvóknak, aki én is mindjárt leszek. csak előtte csnedben meghalok. pápá
holnap szurkolni nekem! 10től (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 00:02:53
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 26. - 00:08:37
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát Usi, holnap ügyes légy! Jóccakát Niki, neked is.. és akkor most én is elmegyek aludni!
Pusza JAaa.. meg neked is jóccakát Lola. . ha majd mész! |
|
|
|
2010.03. 26. - 06:21:41
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
uh, kicsit kóma van XD jah, Lola HAJRÁ 10-től!!! te is hajrázz nekem, én vizsgázok! |
|
|
|
2010.03. 26. - 06:29:24
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Tegnap este Alient néztem, már megint beszartam rajta, pedig nem egy mai darab, de bármit kenterbe tud verni nálam ez a sci-fi/horror gyöngyszem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom, na, és jó volt nosztalgiázni. Múlt héten a Carpenter-féle A dolog című filmet néztem, na az sem süti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó, én is szeretek Mode dvd-zni, de ezen a kis hangyapicsányi 32 cm-es tv-n valahogy nem üt akkorát. Legutóbb mondjuk a Hamburg azért ütött, tomboltam rá, mint állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a soku DM dvdken is szoktam röhögni rengeteget, Martin, Dave, de főleg Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy egy állat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki, nekem ez a fórum már nem csak a Mode-ról szól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, megittad a söröcskéket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reggelt! uh, kicsit kóma van XD jah, Lola HAJRÁ 10-től!!! te is hajrázz nekem, én vizsgázok! Szevasz Csajszi! Akkor ma mindenkinek 10-től óra indul, pénz az ablakban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 06:41:44
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jah, hát már a nem maradt sör XD de lehet vennem kéne estére, azt majd még megisszuk a pecsa előtt, mint a régi szép időkben én annyiszor XD (olcsóbb, mintha az Íjászban vagy benn innék XD)
Alien: még jó hogy a földön nem él ilyen XD én csak az egyik részét láttam meg kiskoromban talán részleteket - na hát elég is volt. XD lehet emiatt nem szeretem a sci-fiket?!?!?! XD Jahaaaj nekem is kéne már egy kiadós DM dvd-zés, csak időt kéne szakítanom rá - legutóbb is (2 napja) a Singles 86-98 dvd-nek csak a feléig jutottam el. Angie, azért jó volt azon a kis tévén is nézni a remasteres kisfilmeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és iiiiggggen, mindhárom egy lökött nagy kölyök! XD |
|
|
|
2010.03. 26. - 06:45:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Itt voltam, visszaolvastam, most megyek dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, klassz az új háttér, Lola sok sikert az állásinterjúhoz. Most akkor kapucínerről sem szabad már írni? |
|
|
|
2010.03. 26. - 06:52:23
Létrehozva:
|
|
|
TRixx: köszi!
jajj ne értsetek már félre minket! (már a felszólalókat) hogyne lehetne anacondázni, kapucínerezni meg magnumozni! csak kulturált kereteken belül! ha visszaolvastál láttad, hogy mire értettük! |
|
|
|
2010.03. 26. - 06:58:19
Létrehozva:
|
|
|
ti se tudok belépni Facebookra??? (az előbb fenn voltam most meg azt írja hogy a fiók nem elérhető, hiába akarok bejelentkezni)
ja jó, most látom csak! honlap karbantartás! XD boccs, én vagyok a vak! |
|
|
|
2010.03. 26. - 07:17:54
Létrehozva:
|
|
|
TRixx: köszi! jajj ne értsetek már félre minket! (már a felszólalókat) hogyne lehetne anacondázni, kapucínerezni meg magnumozni! csak kulturált kereteken belül! ha visszaolvastál láttad, hogy mire értettük! Oke, Usi. Visszaolvastam, csak nem voltam biztos benne mire értitek, mert engem nem zavart semmi. Vagy ha zavart (nem ők, más) akkor átugrottam.... |
|
|
|
2010.03. 26. - 07:25:41
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: az átugrás is megoldás - én is azt csináltam. de egy idő után az is idegesítővé tud válni ha sokszor kell - meg elvesznek esetleges olyan hsz-ek is amikre válaszolnál vagy neked szólnak.
bocs, tényleg nem akarok kukacoskodni vagy valami. megbeszéltük az érintettekkel, megértették szerencsére és ennyi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval! milyen a kedved ma drága Trixx? |
|
|
|
2010.03. 26. - 07:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Beértem a melóba.
Szóval dárga Usi, ma nagyon jó napom van! Süt a nap, megtaláltam reggel a napszemüvegem, és nem sokára hozzák nekem az új táskám a New Yorkerből. Kell ennél jobb? Ma DM-e szatyorral jöttem dolgozni, hogy azonnal átpakolhassak az új táskámba.. Dinka vagyok. Nálad mi újsi? Ja és megy a PTA! If I could just hide....... |
|
|
|
2010.03. 26. - 07:59:29
Létrehozva:
|
|
|
na hát örülök, hogy jó napod van!!!
jah a DM-es szatyrot én is megutaztattam (fél országon keresztül) és büszkén lobogtattam mikor lehoztam benne a tourbook-ot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó érzés volt XDD az élet apró örömei. én is egész jól vagyok most. csak ne kéne vizsgáznom 10-től. no mindegy. utána készülődök majd Pestre, a 3/4 5-össel megyek hogy negyed 8-ra felérjek. haaaaaaatalmasat fogunk partizni! ránk fog férni!!! |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:09:28
Létrehozva:
|
|
|
Szép napos időket mindenkinek.
Usi látom még itt vagy akkor gyorsan mondom.Szurkolok a vizsgád miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóéjt az alvóknak, aki én is mindjárt leszek. csak előtte csnedben meghalok. pápá holnap szurkolni nekem! 10től (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt meg még csak most olvastam. Lola neked is szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, hogy szóltam, de asszem megveszem újra, a Diák könyvtár sorozatban 500 Ft a Zabhegyező, szóval nem egy nagy tétel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem kell, csak bubis borítékba kell csomizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááááááááá Semmi gond Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi Angie lehet,hogy én nagyon hülye vagyok sőt biztos és így meg kell kérdeznem milyen az a bubis boríték? Tudod mit,majd megnézem,hogy küldöd el a könyveket az agyamba vésem és úgy fogom visszaküldeni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:15:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jah, hát már a nem maradt sör XD de lehet vennem kéne estére, azt majd még megisszuk a pecsa előtt, mint a régi szép időkben én annyiszor XD (olcsóbb, mintha az Íjászban vagy benn innék XD) Alien: még jó hogy a földön nem él ilyen XD én csak az egyik részét láttam meg kiskoromban talán részleteket - na hát elég is volt. XD lehet emiatt nem szeretem a sci-fiket?!?!?! XD Jahaaaj nekem is kéne már egy kiadós DM dvd-zés, csak időt kéne szakítanom rá - legutóbb is (2 napja) a Singles 86-98 dvd-nek csak a feléig jutottam el. Angie, azért jó volt azon a kis tévén is nézni a remasteres kisfilmeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és iiiiggggen, mindhárom egy lökött nagy kölyök! XD Azért ebben a kellemes időben egy kis sörcilin ki tud ütni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk nekem elég volt a nem melegben is az a pár üveg Bacardi, de azt mondjuk 2 perc alatt ittam meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És az tényleg igaz, hogy olcsóbb a boltban mint bármely ivóhelyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az Alien pedig nagyon király film! Nálam no. 1 sc-ifi horror, de én alapban is szeretem a sci-fi filmeket. Mondjuk, ha 5 éves koromban láttam volna, akkor nem biztos, hogy jót tett volna a lelki világomnak ez a múvi. A kis tévé néha jó, de filmnézésre nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie lehet,hogy én nagyon hülye vagyok sőt biztos és így meg kell kérdeznem milyen az a bubis boríték? Tudod mit,majd megnézem,hogy küldöd el a könyveket az agyamba vésem és úgy fogom visszaküldeni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a puha, bélelt, amiben én szoktam neked küldeni a dvd-ket, olyat lehet nagyobban venni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:21:40
Létrehozva:
|
|
|
ti se tudok belépni Facebookra??? (az előbb fenn voltam most meg azt írja hogy a fiók nem elérhető, hiába akarok bejelentkezni) ja jó, most látom csak! honlap karbantartás! XD boccs, én vagyok a vak! Nekem most működött a facebook. Azért ebben a kellemes időben egy kis sörcilin ki tud ütni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk nekem elég volt a nem melegben is az a pár üveg Bacardi, de azt mondjuk 2 perc alatt ittam meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És az tényleg igaz, hogy olcsóbb a boltban mint bármely ivóhelyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az Alien pedig nagyon király film! Nálam no. 1 sc-ifi horror, de én alapban is szeretem a sci-fi filmeket. Mondjuk, ha 5 éves koromban láttam volna, akkor nem biztos, hogy jót tett volna a lelki világomnak ez a múvi. A kis tévé néha jó, de filmnézésre nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a puha, bélelt, amiben én szoktam neked küldeni a dvd-ket, olyat lehet nagyobban venni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie akkor most már ezt is tudom,hogy azt bubis borítéknak hívják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe és így is kell kérni a postán? |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:31:43
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Angie látom megtaláltad tegnap Andy képét. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:34:29
Létrehozva:
|
|
|
Nekem most működött a facebook. Angie akkor most már ezt is tudom,hogy azt bubis borítéknak hívják. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe és így is kell kérni a postán? Nálam is működik a Facebook. Igen, kérheted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De inkább mond azt, hogy bélelt borítékot kérsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie látom megtaláltad tegnap Andy képét. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajaja, visszakerestem. Cukorborsó (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:39:00
Létrehozva:
|
|
|
Niki: nothing's impossible - csak akarni kell. ha alá akarnám támasztani a kijelentésed, akkor azt mondanám, hogy a távolság miatt szakítottam a barátommal - de ez nem teljesen igaz, mert az akaraterő hiányzott - azzal elérheted, hogy működjön a dolog. (jó persze a másiknak is akarni kell) Usi ezt nem tudtam.Sajnálom. Nálam is működik a Facebook. Igen, kérheted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De inkább mond azt, hogy bélelt borítékot kérsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajaja, visszakerestem. Cukorborsó (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Oké akkor bélelt borítékot kérek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen a cukorborsó kifejezésen mindig röhögnöm kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica azért nem öncélúan ír, mert pont ő az egyik, aki mindenkihez szól és odafigyel másra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 08:39:57 |
|
|
|
![]() ![]() |