![]() ![]() |
2010.03. 26. - 08:39:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hogy ez mekkora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még hang nélkül is ütött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=6dIOw2sffHI |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:44:18
Létrehozva:
|
|
|
Hogy ez mekkora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még hang nélkül is ütött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=6dIOw2sffHI Hát ami Avatart illeti nem vagyok képben. Angie te is mész este bulizni?Vagy valamit nem jól értelmeztem?Usi bulit említett. egy mikromilliméterre vagyok attól hogy elélvezzek... és igen, írástól. anyuuuuuuu Lola jót vigyorogtam a hozzászólásodon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tehát írtad az izgalomlöketet...ahogy az oldalatokon fogalmaztad. |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:46:01
Létrehozva:
|
|
|
vica: jah, ne sajnáld, én is csak kicsit sajnálom. mivel amúgy is távkapcs volt, így nem tudott annyira elmélyedni.
jah, Angie-vel ütközünk már fél 8-kor Nyugatiban és alapozunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy legalábbis én tutkó! (ha lesz pénzem XD) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:49:50
Létrehozva:
|
|
|
Usi ezt nem tudtam.Sajnálom. Oké akkor bélelt borítékot kérek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen a cukorborsó kifejezésen mindig röhögnöm kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Rendben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudni fogják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:52:23
Létrehozva:
|
|
|
vica: jah, ne sajnáld, én is csak kicsit sajnálom. mivel amúgy is távkapcs volt, így nem tudott annyira elmélyedni. jah, Angie-vel ütközünk már fél 8-kor Nyugatiban és alapozunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy legalábbis én tutkó! (ha lesz pénzem XD) Értem. Hát akkor jó bulit majd este.Érezzétek jól magatokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ki megy még a seregből?Vagy csak ti ketten mentek és csaptok egy csajos bulit? Rendben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudni fogják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem.Gondolom van belőle több méret is ha már könyv is belefér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:54:55
Létrehozva:
|
|
|
vica: jah, ne sajnáld, én is csak kicsit sajnálom. mivel amúgy is távkapcs volt, így nem tudott annyira elmélyedni. jah, Angie-vel ütközünk már fél 8-kor Nyugatiban és alapozunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy legalábbis én tutkó! (ha lesz pénzem XD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asszem én maradok az üdítőnél, csúnya volt a múlt csütörtököm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:54:59
Létrehozva:
|
|
|
Most pedig beveszem magam a konyhába és megalkotom a gombaleves és tejespite menüt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindenkinek legyen szép napja.Majd még bekukk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja a vizsgázóknak kalappal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:55:28
Létrehozva:
|
|
|
Értem. Hát akkor jó bulit majd este.Érezzétek jól magatokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ki megy még a seregből?Vagy csak ti ketten mentek és csaptok egy csajos bulit? Remélem.Gondolom van belőle több méret is ha már könyv is belefér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jön még Lola meg Sori is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, extra nagy méretben is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:55:36
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asszem én maradok az üdítőnél, csúnya volt a múlt csütörtököm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie bulira üdítővel alapozni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:55:58
Létrehozva:
|
|
|
Most pedig beveszem magam a konyhába és megalkotom a gombaleves és tejespite menüt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek legyen szép napja.Majd még bekukk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja a vizsgázóknak kalappal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó főzést! Pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:57:35
Létrehozva:
|
|
|
Jön még Lola meg Sori is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, extra nagy méretben is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kis csapat lesz akkor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Extra nagy méret.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) borítékból is kell a nagy.Bezzeg akkora nem volt amibe a naptáradat bele tudtam volna tenni,úgyhogy kénytelen voltam téged megismertetni a béna csomagolótechnikámmal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 08:58:11 |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:57:41
Létrehozva:
|
|
|
jó főzést, vica! és köszi a drukkot!
nah kircsi, Sorival még úgyse találkoztam! |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:58:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó főzést! Pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi.Pussz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:59:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie bulira üdítővel alapozni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessssz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 08:59:36
Létrehozva:
|
|
|
jó főzést, vica! és köszi a drukkot! nah kircsi, Sorival még úgyse találkoztam! neked is köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd 10-kor erőteljesen koncentrálok rád és Lolára. |
|
|
|
2010.03. 26. - 09:08:36
Létrehozva:
|
|
|
köszi vica meg a többieknek is!
cupák, léptem! jah, Angie: Kesik kérdezett tőled msn-en! |
|
|
|
2010.03. 26. - 09:11:54
Létrehozva:
|
|
|
jó főzést, vica! és köszi a drukkot! nah kircsi, Sorival még úgyse találkoztam! Itt az ideje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi vica meg a többieknek is! cupák, léptem! jah, Angie: Kesik kérdezett tőled msn-en! Igen, láttam, beszéltünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak én mászkálok közben itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kamionnal!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 26. - 09:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Hello!
Vica mi baja volt Petrának????????? Na erről a tegnapi témáról annyi a véleményem, hogy akinek nem tetszik, ne olvassa el és kész. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha engem zavar valami, nem olvasom el és ennyi, nem rászólok, hogy hagyja abba mert 1-2 embernek nem tetszik. De ebből nem fogok veszekedést csinálni, nekem ez a véleményem. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 09:56:58 |
|
|
|
2010.03. 26. - 10:32:42
Létrehozva:
|
|
|
Hogy ez mekkora (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még hang nélkül is ütött (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=6dIOw2sffHI JUJJJJ!!!!! Ez fájt! Nézd meg hanggal is, úgy még nagyobbat üt! |
|
|
|
2010.03. 26. - 10:53:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziget, első fellépők (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami, Iron Maiden, Muse, Faithless.... ah....
Bad Religion Billy Talent Children Of Bodom Danko Jones Enter Shikari Faithless Gentleman Gorillaz Sound System Gwar Ill Niño Infected Mushroom Iron Maiden K.I.Z. Kasabian Lyapis Trubetskoy Monster Magnet Muse Papa Roach Paradise Lost Ska-P Skindred Subsonica The 69 Eyes The Cribs The Hives The Specials The Toy Dolls Hello! Vica mi baja volt Petrának????????? Na erről a tegnapi témáról annyi a véleményem, hogy akinek nem tetszik, ne olvassa el és kész. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha engem zavar valami, nem olvasom el és ennyi, nem rászólok, hogy hagyja abba mert 1-2 embernek nem tetszik. De ebből nem fogok veszekedést csinálni, nekem ez a véleményem. Mode, úgy látszik nem vágod. Engem elején nem zavart, de aztán meg már majdnem mindenkit igen. Ezért szóltam, hogy jó lenne ha abba hagynátok. Egy darabig én is átugrottam ezeket, de volt olyan, hogy így meg volt, akinek nem válaszoltam a hsz-ére, pedig hát kellett volna... Nem veszekedtem, csak leírtam, amit többed magammal gondolunk, ennyi. Jó a poszter a faladon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 10:54:06 |
|
|
|
![]() ![]() |