2400 Oldal V  « < 1402 1403 1404 1405 1406 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 26. - 11:04:22
Létrehozva: #28061

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 26. - 10:53:48) *
Sziget, első fellépők (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami, Iron Maiden, Muse, Faithless.... ah....

Bad Religion
Billy Talent
Children Of Bodom
Danko Jones
Enter Shikari
Faithless
Gentleman
Gorillaz Sound System
Gwar
Ill Niño
Infected Mushroom
Iron Maiden
K.I.Z.
Kasabian
Lyapis Trubetskoy
Monster Magnet
Muse
Papa Roach
Paradise Lost
Ska-P
Skindred
Subsonica
The 69 Eyes
The Cribs
The Hives
The Specials
The Toy Dolls

Mode, úgy látszik nem vágod. Engem elején nem zavart, de aztán meg már majdnem mindenkit igen. Ezért szóltam, hogy jó lenne ha abba hagynátok. Egy darabig én is átugrottam ezeket, de volt olyan, hogy így meg volt, akinek nem válaszoltam a hsz-ére, pedig hát kellett volna... Nem veszekedtem, csak leírtam, amit többed magammal gondolunk, ennyi.

Jó a poszter a faladon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huh, hát én ezek közül egyiket se ismerem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogynem vágom, azért írtam, akit zavar, ne olvassa el. Vagy ha zavarja, ne törődjön vele, engem is nagyon-nagyon sok minden zavar itt is, ott is, egyszerűen nem törődöm vele, de értem, hogy mire akarsz kilyukadni. Mondjuk én meg olyan vagyok, aki mindent lenyel, és nem szól semmiért...
De az meg megint én vagyok, aki átugorja a zavaró hozzászólásokat, és észreveszi amit kellene. Olyan vagyok, hogy ami zavar azzal nem törődöm aztán kész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 11:13:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 26. - 11:05:35
Létrehozva: #28062

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 09:56:36) *
Hello!

Vica mi baja volt Petrának?????????

Na erről a tegnapi témáról annyi a véleményem, hogy akinek nem tetszik, ne olvassa el és kész. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha engem zavar valami, nem olvasom el és ennyi, nem rászólok, hogy hagyja abba mert 1-2 embernek nem tetszik. De ebből nem fogok veszekedést csinálni, nekem ez a véleményem.

Szia Mode.

Semmi baja nem volt a Petrának csak este mikor álmos akkor fetreng az ágyába látványosan és úgy alszik el,hogy fognom kell a kezét.

Nos Mode ezt nem kellett volna mondanod.Jesszus ne önts olajat a tűzre.Így is eléggé rosszul érzem magam az egész miatt és szégyellem is magam.Elfogadom a véleményed de ha sokoknak zavaró valami azt meg nekünk kell elfogadnunk.
Szóltak érte tudomásul vettem,elnézést is kértem.
De akkor még egyszer ünnepélyesen ELNÉZÉST KÉREK mindenkitől.Így rendben van?

Egyébként meg jelentem a leves kész a pite sül (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ééééés végleg bedöglött a mosógépem. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Vehetünk újat drága pénzért.Szóval alakul a nap a rossz irányba.

Neo szia.Hogy vagy?

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 11:07:30
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 11:11:15
Létrehozva: #28063

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 26. - 11:05:35) *
Szia Mode.

Semmi baja nem volt a Petrának csak este mikor álmos akkor fetreng az ágyába látványosan és úgy alszik el,hogy fognom kell a kezét.

Nos Mode ezt nem kellett volna mondanod.Jesszus ne önts olajat a tűzre.Így is eléggé rosszul érzem magam az egész miatt és szégyellem is magam.Elfogadom a véleményed de ha sokoknak zavaró valami azt meg nekünk kell elfogadnunk.

Egyébként meg jelentem a leves kész a pite sül (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ééééés végleg bedöglött a mosógépem. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Neo szia.Hogy vagy?

Jó, de semmi nem történt az ég világon, ez az én véleményem, mert én sem törődöm olyan dolgokkal, ami zavar. És gondolom azért fogom fel ezt is hülyén, mert én sajnos nem tehetem meg, hogy mindenért szólok, ami zavar.Megtehetem, csak akkor viselnem kell a következményeit, mint pl. kirúgnak a suliból, csak hát az nem lenne igazán előnyös. De ne érezd magad rosszul!!! Nincs miért.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 11:11:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 26. - 11:23:02
Létrehozva: #28064

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 11:11:15) *
Jó, de semmi nem történt az ég világon, ez az én véleményem, mert én sem törődöm olyan dolgokkal, ami zavar. És gondolom azért fogom fel ezt is hülyén, mert én sajnos nem tehetem meg, hogy mindenért szólok, ami zavar.Megtehetem, csak akkor viselnem kell a következményeit, mint pl. kirúgnak a suliból, csak hát az nem lenne igazán előnyös. De ne érezd magad rosszul!!! Nincs miért.

Mi sem sértődtünk meg, csak szóltunk, vagyis szóltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 11:25:54
Létrehozva: #28065

devotee

Okés, témát lezártuk, szóltatok, abbahagyjuk, de Vica meg ne érezze rosszul magát ilyen hülyeség miatt, semmi nem volt azokba a beszólásokba.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 11:26:58
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 26. - 11:27:30
Létrehozva: #28066

devotee

Szia Mode.

Neo szia.Hogy vagy?

Vica, oké, rendben és tegnap már elnézést kértél. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Pusszantalak, mert imádlak!

Jujj, pite, no majd én is megfűzöm a nővéremet, hogy csináljon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Basszus, egy mosógép az nagyon drága... a miénk csak büdös és nem tudunk rájönni, hogy mitől, de tök gáz. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pedig már szétszedték meg össze rakták többször, úgyhogy majd lassan nekünk is kell venni egy másikat, mert a ruhák sem a legjobb illatúak...

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 11:04:22) *
Huh, hát én ezek közül egyiket se ismerem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 11:27:43
Létrehozva: #28067

devotee

És most ünnepélyesen elköszönök, vár rám még egy-pár dolgozat....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 26. - 11:28:22
Létrehozva: #28068

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 11:27:43) *
És most ünnepélyesen elköszönök, vár rám még egy-pár dolgozat....

Egy kamionnal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 26. - 11:34:19
Létrehozva: #28069

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 11:25:54) *
Okés, témát lezártuk, szóltatok, abbahagyjuk, de Vica meg ne érezze rosszul magát ilyen hülyeség miatt, semmi nem volt azokba a beszólásokba.

Igyekszem magam nem rosszul érezni.

Idézet (Angelus @ 2010.03. 26. - 11:23:02) *
Mi sem sértődtünk meg, csak szóltunk, vagyis szóltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja jól le lettem cseszve és most úgy érzem magam mint gyerekkoromban amikor anyám teremtett le valamiért.Hát elég rossz érzés.
Visszavedlem szende anyává ami régen is voltam....hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 26. - 11:35:48
Létrehozva: #28070

devotee

VOLT Fesztivál fellépők (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

30Y
Ákos
Andy C & MC GQ
Barabás Lőrinc Eklekctric
Beatrice
Bëlga
Billy Idol
Blind Myself
Brains
Copy Con
Csík zenekar
Deák Bill Blues Band
Depresszió
DJ Yoda
Ed Rush
Edda
Erik Sumo Band
Fish!
Haydamaky
Irie Maffia
Isten háta mögött
Kiscsillag
Kispál és a Borz
Kowalsky meg a vega
Kruder & Dorfmeister
Lord
Massive Attack
Moby Dick
N & SK
Neo
Omega
Pannonia Allstars Ska Orchestra
Parov Stelar Band
Péterfi Bori
Quimby
Road
Sex Action!
Shy FX & Stamina MC
Subscribe
Tankcsapda
The Prodigy
Turbo
Vad Fruttik
Watch My Dying
Zagar

Idézet (vicuska @ 2010.03. 26. - 11:34:19) *
Igyekszem magam nem rosszul érezni.

Ja jól le lettem cseszve és most úgy érzem magam mint gyerekkoromban amikor anyám teremtett le valamiért.Hát elég rossz érzés.
Visszavedlem szende anyává ami régen is voltam....hehe

De ne érezd magad rosszul-e miatt, mert nekünk is kellemetlen volt, mert hiába utalgattunk rá... és mi végképp nem vagyunk a mamád, szóval... mi szeretünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ez már sok volt... Szende Szűz Anya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És szerintem nem bunkó módon nyilvánultam meg csak leírtam, hogy lécci ezt fejezzétek be, nem tudom miért érzed azt hogy "Jól le lettem cseszve"... semmi ilyen nem volt, ha én jól lecseszek valakit, az nem ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 11:37:33
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 26. - 11:37:40
Létrehozva: #28071

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 26. - 11:27:30) *
Vica, oké, rendben és tegnap már elnézést kértél. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Pusszantalak, mert imádlak!

Jujj, pite, no majd én is megfűzöm a nővéremet, hogy csináljon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Basszus, egy mosógép az nagyon drága... a miénk csak büdös és nem tudunk rájönni, hogy mitől, de tök gáz. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Pedig már szétszedték meg össze rakták többször, úgyhogy majd lassan nekünk is kell venni egy másikat, mert a ruhák sem a legjobb illatúak...

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van akkor örülök,hogy imádat van.

Milyen szaga van a mosógépeteknek?Égett?Mert az nem jóra utal.

nekem mondod egy új gép kisebb vagyon

Mode ügyesen a dolgozatoknál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 26. - 11:43:05
Létrehozva: #28072

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 26. - 11:35:48) *

30Y
Ákos
Andy C & MC GQ
Beatrice
Bëlga
Billy Idol
Blind Myself
Brains
Copy Con
Csík zenekar
Deák Bill Blues Band
Depresszió
DJ Yoda
Ed Rush
Edda
Erik Sumo Band
Fish!
Haydamaky
Irie Maffia
Isten háta mögött
Kiscsillag
Kispál és a Borz
Kowalsky meg a vega
Kruder & Dorfmeister
Lord
Massive Attack
Moby Dick
N & SK
Neo
Omega
Parov Stelar Band
Péterfi Bori
Quimby
Road
Sex Action!
Shy FX & Stamina MC
Subscribe
Tankcsapda
The Prodigy
Turbo
Vad Fruttik
Watch My Dying
Zagar

De ne érezd magad rosszul-e miatt, mert nekünk is kellemetlen volt, mert hiába utalgattunk rá... és mi végképp nem vagyunk a mamád, szóval... mi szeretünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ez már sok volt... Szende Szűz Anya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És szerintem nem bunkó módon nyilvánultam meg csak leírtam, hogy lécci ezt fejezzétek be, nem tudom miért érzed azt hogy "Jól le lettem cseszve"... semmi ilyen nem volt, ha én jól lecseszek valakit, az nem ilyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem éreztem bunkónak mert nem volt az amit mondtál.Mindegy is...

hehe szende,szűz anya....igen az leszek újra a perverzet pedig elrakom az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 26. - 11:44:56
Létrehozva: #28073

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 26. - 11:43:05) *
Nem éreztem bunkónak mert nem volt az amit mondtál.Mindegy is...

hehe szende,szűz anya....igen az leszek újra a perverzet pedig elrakom az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaja, ezt a titulust tőlem kaptad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 26. - 11:37:40) *
Jól van akkor örülök,hogy imádat van.

Milyen szaga van a mosógépeteknek?Égett?Mert az nem jóra utal.

De tényleg (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hát inkább olyan poshadt/rohadt szaga van, mint egy mocsárnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 26. - 11:50:54
Létrehozva: #28074

devotee

Jesszus Angie.Poshadt szaga van a ruháknak amik frissen vannak mosva?Uh milyen mosógépetek van nektek?Nem lehet,hogy kevés vizet használ és nem öbliti kellően ki? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Megyek ebéd van aztán új gép vadászat a városban.

Pá majd jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 26. - 12:40:39
Létrehozva: #28075

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 26. - 11:35:48) *

30Y
Ákos
Andy C & MC GQ
Beatrice
Bëlga
Billy Idol
Blind Myself
Brains
Copy Con
Csík zenekar
Deák Bill Blues Band
Depresszió
DJ Yoda
Ed Rush
Edda
Erik Sumo Band
Fish!
Haydamaky
Irie Maffia
Isten háta mögött
Kiscsillag
Kispál és a Borz
Kowalsky meg a vega
Kruder & Dorfmeister
Lord
Massive Attack
Moby Dick
N & SK
Neo
Omega
Parov Stelar Band
Péterfi Bori
Quimby
Road
Sex Action!
Shy FX & Stamina MC
Subscribe
Tankcsapda
The Prodigy

Turbo
Vad Fruttik
Watch My Dying
Zagar

na nekem a Volt felhozatala jobban tetszik!!!!! amiket kiemeltem, azokat megnézném (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
amúgy Volt az Sopronban van, ugye? és ott milyen árban vannak a jegyek? meg mikor lesz?
csak kérdezem, mert még sosem voltam ilyen fesztiválon - egyszer voltam Szigeten Children of Bodom-on, de már akkor is sokalltam a 4500ft-os napi jegyet. most összetenném a kezem érte XDDDD

jah a vizsga majd eldől, hogy milyen lesz.

a másik témát meg szerintem ne dramatizáljuk túl (vica ez neked - nem lecseszve lettél, csak szóltunk, ennyi. pont. heppiség lávság van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
(Mode: azt meg megindokoltuk, hogy mi volt a probléma a hsz-ek átugrálásával, ha visszaolvasol, látod.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 26. - 13:01:04
Létrehozva: #28076

devotee

Szia Mode.

Neo szia.Hogy vagy?

Szia Vicuska! Köszönöm jól, csak egy kicsit fáj a hátam, mert tegnapelőtt megerőltettem. De már nem vészes.

És ha már a "mondja meg mindenki hogy mi zavarja" nap van, akkor én is elmondom, hogy Mode-al egykorú lányom van, és engem nagyon zavart amikor Capri elkezdte arra biztatni hogy maszturbáljon. De ez csak az én véleményem, nem kell vele foglalkozni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 26. - 13:26:50
Létrehozva: #28077

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 26. - 13:01:04) *
Szia Vicuska! Köszönöm jól, csak egy kicsit fáj a hátam, mert tegnapelőtt megerőltettem. De már nem vészes.

És ha már a "mondja meg mindenki hogy mi zavarja" nap van, akkor én is elmondom, hogy Mode-al egykorú lányom van, és engem nagyon zavart amikor Capri elkezdte arra biztatni hogy maszturbáljon. De ez csak az én véleményem, nem kell vele foglalkozni.

Gyógypuszi Neo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igen, az egy picit erős volt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 26. - 13:30:13
Létrehozva: #28078

devotee

Neo: erről a témáról csak annyi a véleményem, hogy fontos a fiataloknak hogy vmikor megtanulják a testüket, hogy rájöjjenek mi a jó nekik, hogy később ebből ne legyenek lelki problémák - de igen, én se mentem volna bele ennyire részletesen, vagy ha igen, akkor privátban.
meg hát azért azok a szexuális felvilágosító órák sem véletlen vannak XD (ha még vannak) bár nehéz jót kifogni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jobbulást a hátadnak! este jössz pecsa amúgy? mintha lett volna róla szó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 26. - 13:32:22
Létrehozva: #28079

devotee

Helló, bekukk!
Megértelek Neo.
Engem meg az zavar, hogy már megint annyi munkám van, és nem tudok rendesen fórumozni. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ange gyere segíteni pls! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 26. - 13:30:13) *
Neo: erről a témáról csak annyi a véleményem, hogy fontos a fiataloknak hogy vmikor megtanulják a testüket, hogy rájöjjenek mi a jó nekik, hogy később ebből ne legyenek lelki problémák - de igen, én se mentem volna bele ennyire részletesen, vagy ha igen, akkor privátban.
meg hát azért azok a szexuális felvilágosító órák sem véletlen vannak XD (ha még vannak) bár nehéz jót kifogni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jobbulást a hátadnak! este jössz pecsa amúgy? mintha lett volna róla szó.

Azt hiszem nekünk ilyen nem is volt a suliban. Öreg vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 26. - 13:37:05
Létrehozva: #28080

devotee

Trixx: ez tök gáz! pedig szerintem fontos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1402 1403 1404 1405 1406 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
107 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (107 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: