![]() ![]() |
2010.03. 26. - 13:42:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx: ez tök gáz! pedig szerintem fontos. Szerintem is fontos, főleg azért mert a mai fiatalok elég korán belecsöppennek ebbe a témába... És lehet hogy testileg már érettnek érzik magukat, de szellemileg biztosan nem azok. Bár én jól megvoltam nélküle, amit tudni kellett felszedtem az "életből" hogy így fogalmazzak, és anyukámmal is mindent meg tudtam beszélni. Az öcsémnek meg én tartottam "felvilágosítást". Emlékszem nagyon muris volt. "Mire való a tampon?" -kérdezte. Így kezdődött. |
|
|
|
2010.03. 26. - 13:47:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, és sajnos egyre fiatalabban mennek bele ilyen dolgokba, mert azt hiszik ettől nagyon menők lesznek - még akkor is, ha esetleg negatív tapasztalatokat szereznek, amiket eltitkolnak. sajnos ezt is elég erőteljesen sugallja a mai (bulvár) sajtó és minden más média. ezért is mérges vagyok rá(juk)!
az meg sajnos lassan már mázli, ha a szülőkkel ilyenekről beszélni tud a gyerek. én nem is tudom, hogy hogyan szedtem fel a tudást, nem emlékszem rá konkrétan, de innen-onnan, meg anyukámtól asszem. egyszer csak tudtam XD hehe, husi lehetett az öcséd! XDDDD |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:00:10
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo: erről a témáról csak annyi a véleményem, hogy fontos a fiataloknak hogy vmikor megtanulják a testüket, hogy rájöjjenek mi a jó nekik, hogy később ebből ne legyenek lelki problémák - de igen, én se mentem volna bele ennyire részletesen, vagy ha igen, akkor privátban. meg hát azért azok a szexuális felvilágosító órák sem véletlen vannak XD (ha még vannak) bár nehéz jót kifogni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást a hátadnak! este jössz pecsa amúgy? mintha lett volna róla szó. Nekünk is voltak felvilágosító óráink annak idején. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a dolog lehet hogy nem is zavart volna ha nem a lányommal egykorú lenne Mode. Ki tudja. De egyből az villant be a fejembe, hogy ha valaki az én lányomat akarná erre biztatni egy fórumon, lehet hogy nem néznék rá kedvesen. Ja, igen, volt róla szó hogy megyek a mai PeCsába, de mivel egy jó darabig csak Lolácska jelezte hogy jönne, aztán asszem ha jól emlékszem utána már Ő se akart menni, ráadásul most egy kis anyagi csőd szélén állok, így most sajnos elmarad a mai buli. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 14:03:14 |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:09:54
Létrehozva:
|
|
|
Neo: erről a témáról csak annyi a véleményem, hogy fontos a fiataloknak hogy vmikor megtanulják a testüket, hogy rájöjjenek mi a jó nekik, hogy később ebből ne legyenek lelki problémák - de igen, én se mentem volna bele ennyire részletesen, vagy ha igen, akkor privátban. meg hát azért azok a szexuális felvilágosító órák sem véletlen vannak XD (ha még vannak) bár nehéz jót kifogni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást a hátadnak! este jössz pecsa amúgy? mintha lett volna róla szó. Hát nálunk is volt ilyen óra, emlékszem a fiúk teljesen elviccelték az egészet, nem tudta a tanár se hogyan mondja el, aztán kezdte a méhecskével meg a bibével és persze röhögött az egész osztály (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, szóval nálunk ilyen volt, most nem tudom hogy megy ez, de szerintem mire megtartják az órát addigra már mindenki majdnem vagy teljesen képben van e téren (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát igen, és sajnos egyre fiatalabban mennek bele ilyen dolgokba, mert azt hiszik ettől nagyon menők lesznek - még akkor is, ha esetleg negatív tapasztalatokat szereznek, amiket eltitkolnak. sajnos ezt is elég erőteljesen sugallja a mai (bulvár) sajtó és minden más média. ezért is mérges vagyok rá(juk)! az meg sajnos lassan már mázli, ha a szülőkkel ilyenekről beszélni tud a gyerek. én nem is tudom, hogy hogyan szedtem fel a tudást, nem emlékszem rá konkrétan, de innen-onnan, meg anyukámtól asszem. egyszer csak tudtam XD hehe, husi lehetett az öcséd! XDDDD A bulvár sajtót nem is nevezném sajtónak, a pöcegödör jobban illik rájuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, igen, volt róla szó hogy megyek a mai PeCsába, de mivel egy jó darabig csak Lolácska jelezte hogy jönne, aztán asszem ha jól emlékszem utána már Ő se akart menni, ráadásul most egy kis anyagi csőd szélén állok, így most sajnos elmarad a mai buli. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:40:30
Létrehozva:
|
|
|
Edó: én is imádom!!! XD - lehet nem véletlen vagyok angol szakon?!?!?!?! XDDD meg a srácok humorát amúgy is nagyon csipázooommmm!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki: nem rád gondoltam a "többiek" alatt, hanem magamra, Angie-re, Lolára, Edóra és Caprira is. róluk tudtam. mindegy. megoldódott, heppiség van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola: az. igazi ember, igazi problémákkal. nem isten vagy félisten. csak egy halandó, esendő ember, mint mi. hibákkal, vágyakkal, érzésekkel. és ezt sajnos sokan nem látják. de én látom, mi látjuk (remélem) és ez a lényeg. nagyon szeretem őket - nem is hiszitek, hogy mennyire. Capri (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hisz' ő nincs is itt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:43:20
Létrehozva:
|
|
|
na nekem a Volt felhozatala jobban tetszik!!!!! amiket kiemeltem, azokat megnézném (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) amúgy Volt az Sopronban van, ugye? és ott milyen árban vannak a jegyek? meg mikor lesz? csak kérdezem, mert még sosem voltam ilyen fesztiválon - egyszer voltam Szigeten Children of Bodom-on, de már akkor is sokalltam a 4500ft-os napi jegyet. most összetenném a kezem érte XDDDD jah a vizsga majd eldől, hogy milyen lesz. a másik témát meg szerintem ne dramatizáljuk túl (vica ez neked - nem lecseszve lettél, csak szóltunk, ennyi. pont. heppiség lávság van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) (Mode: azt meg megindokoltuk, hogy mi volt a probléma a hsz-ek átugrálásával, ha visszaolvasol, látod.) Nem dramatizáltam túl csak elmondtam hogyan érintett a dolog..lelkis vagyok na.Azt csak szabad elmondani nem? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Neo vigyázz magadra és jobbulást a hátadnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felvilágosítás?...nem is emlékszem már,hogy volt. Ja kül van új Bözsikém.Értsétek mosógép... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már dolgozik is szép csendben és szorgalmasan a fürdőszobában.A régitől pedig érzékeny búcsút vettem 9 és negyed év után.A drága annyi éven át szolgált minket. Capri (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Hisz' ő nincs is itt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 14:44:10 |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:44:14
Létrehozva:
|
|
|
Angie tudom.
Én ugyanezt mondtam. Elsősorban a Mode miatt vagyunk itt, az miatt jöttünk ide, viszont azóta már magunk miatt is. Inkább azért fogalmaztam így, mert ti páran lehet máshogy vagytok, mert találkoztok, meg hívjátok egymást stb. meg mit tudom én, hogy vagytok egymással, de páran meg nem... És erre írtam a távolságot. Hiszen nem véletlen a felsorolt nevek, hogy kiket zavar...akik ezt megbeszélik egymás között. |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:50:35
Létrehozva:
|
|
|
Nem dramatizáltam túl csak elmondtam hogyan érintett a dolog..lelkis vagyok na.Azt csak szabad elmondani nem? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Neo vigyázz magadra és jobbulást a hátadnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felvilágosítás?...nem is emlékszem már,hogy volt. Ja kül van új Bözsikém.Értsétek mosógép... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már dolgozik is szép csendben és szorgalmasan a fürdőszobában.A régitől pedig érzékeny búcsút vettem 9 és negyed év után.A drága annyi éven át szolgált minket. Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, szabad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, milyet vettetek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie tudom. Én ugyanezt mondtam. Elsősorban a Mode miatt vagyunk itt, az miatt jöttünk ide, viszont azóta már magunk miatt is. Inkább azért fogalmaztam így, mert ti páran lehet máshogy vagytok, mert találkoztok, meg hívjátok egymást stb. meg mit tudom én, hogy vagytok egymással, de páran meg nem... És erre írtam a távolságot. Hiszen nem véletlen a felsorolt nevek, hogy kiket zavar...akik ezt megbeszélik egymás között. Igen, Niki én vágom mit mondasz! Hu, de baromi uncsi ez a péntek délután. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:51:00
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy tegnap éjjel nem volt itt se Mode, sem Vica, mégsem érkezett egy árva válasz sem arra amit írtam.
Szóval át lehetett látni, mert nem írogattak. Amúgy mindegy... Sajnos nem hinném, hogy megyek másnap is buliba, azért elég meredek lenne, két nap egymás után, árban is, utazásban is, nekem találkoznom kell Anyámékkal, és Zotyámat sem hagyhatom magára. Szabin leszek, nem szakíthatok időt csak saját magamra. Pedig tényleg nagyon mennék! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még azért meglátjuk hogy lesz addig. Szervezés és pénz kérdése, igyekszünk... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 14:58:55
Létrehozva:
|
|
|
Persze, szabad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, milyet vettetek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, Niki én vágom mit mondasz! Hu, de baromi uncsi ez a péntek délután. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Angie Aristont és még rá van írva,hogy Hotpoint. 2év garancia van rá és még vettünk hozzá 3 évet úgyhogy ha öt éven belül valami gond lesz vele ne adj úristen akkor nem kerül pénzünkbe a javítás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugi este mész bulizni az nem lesz uncsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy tegnap éjjel nem volt itt se Mode, sem Vica, mégsem érkezett egy árva válasz sem arra amit írtam. Szóval át lehetett látni, mert nem írogattak. Amúgy mindegy... Sajnos nem hinném, hogy megyek másnap is buliba, azért elég meredek lenne, két nap egymás után, árban is, utazásban is, nekem találkoznom kell Anyámékkal, és Zotyámat sem hagyhatom magára. Szabin leszek, nem szakíthatok időt csak saját magamra. Pedig tényleg nagyon mennék! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Még azért meglátjuk hogy lesz addig. Szervezés és pénz kérdése, igyekszünk... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mire nem érkezett válasz? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Én válaszoltam neked reggel az egyik rólam szóló mondatodra és nagyon jól esett amit írtál. Hehe most olyat írok,hogy röhögni fogtok. Paskolgatom és becézgetem drágámnak az új masinámat.A gépnek is lelke van nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó abbahagyom mert azt hiszitek meghibbantam.Pedig csak örülök neki,hogy van.Megkönnyíti az életem mit mondjak.Na nem mintha a régi nem tette volna. |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:01:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie Aristont és még rá van írva,hogy Hotpoint. 2év garancia van rá és még vettünk hozzá 3 évet úgyhogy ha öt éven belül valami gond lesz vele ne adj úristen akkor nem kerül pénzünkbe a javítás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugi este mész bulizni az nem lesz uncsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire nem érkezett válasz? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Én válaszoltam neked reggel az egyik rólam szóló mondatodra és nagyon jól esett amit írtál. Hehe most olyat írok,hogy röhögni fogtok. Paskolgatom és becézgetem drágámnak az új masinámat.A gépnek is lelke van nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó abbahagyom mert azt hiszitek meghibbantam.Pedig csak örülök neki,hogy van.Megkönnyíti az életem mit mondjak.Na nem mintha a régi nem tette volna. Azt megmondom, hogy mi ugyanúgy voltunk, ahogy Angie. Egyszerűen kellemetlen szaga volt a gépnek. És újat vettünk, már elég régi is volt...bár ahhoz képest jól bírta. |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:04:30
Létrehozva:
|
|
|
Paskolgatom és becézgetem drágámnak az új masinámat.A gépnek is lelke van nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó abbahagyom mert azt hiszitek meghibbantam.Pedig csak örülök neki,hogy van.Megkönnyíti az életem mit mondjak.Na nem mintha a régi nem tette volna. Vica, ma én is vigasztaltam a fénymásolót, mert a fiúk csak verték meg rugdosták szegénykét és hát persze, hogy mindig megette a papírt. Kapott tőlem néhány simit és rendbe is jött! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval tényleg van lelkük! Igen, este buli!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:05:17
Létrehozva:
|
|
|
Azt megmondom, hogy mi ugyanúgy voltunk, ahogy Angie. Egyszerűen kellemetlen szaga volt a gépnek. És újat vettünk, már elég régi is volt...bár ahhoz képest jól bírta. Nálunk is volt kellemetlen szaga a gépnek...főleg amikor égett valamelyik alkatrésze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor nem röhögtem így...és bazi büdös volt a lakásban. Ha belegondolok a férjem mennyit szerelte.... |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:07:55
Létrehozva:
|
|
|
Ja, amikor mondtam, hogy ufó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy nem arra? Na igen persze, hogy emberek... Azt elhülyéskedtük. Persze tudom, hogy nem csak a Mode miatt, hiszen nem is arról beszélünk egyfolytában, hanem sok minden másról. Bár itt ti többen összejártok, én már csak a távolság miatt sem tudom ezt megtenni. Vica azért nem öncélúan ír, mert pont ő az egyik, aki mindenkihez szól és odafigyel másra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem ez az UFÓ-zás kimaradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:08:26
Létrehozva:
|
|
|
Vica, ma én is vigasztaltam a fénymásolót, mert a fiúk csak verték meg rugdosták szegénykét és hát persze, hogy mindig megette a papírt. Kapott tőlem néhány simit és rendbe is jött! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval tényleg van lelkük! Igen, este buli!!!!!!!!!!!! Ez de aranyos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Megette a papírt"...hamm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen van nekik.Ezt a Gézától tanultam.Pl amikor bent a melóhelyen azt mondtuk a varrógépnek " te dög" tuti nem varrt jól.Én azt is becézgettem amin dolgoztam...nem is volt sűrűn rossz.Ja és karban is tartottam nem úgy mint a kolléganőim. Bulájozzatok jól lányok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tomboljatok....és majd holnap meséljétek el milyen volt. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 15:10:24 |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:09:11
Létrehozva:
|
|
|
Azt megmondom, hogy mi ugyanúgy voltunk, ahogy Angie. Egyszerűen kellemetlen szaga volt a gépnek. És újat vettünk, már elég régi is volt...bár ahhoz képest jól bírta. De a miénk nem is régi, 5 éves és tavaly óta szaglik, de egyre büdösebb. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:11:29
Létrehozva:
|
|
|
De a miénk nem is régi, 5 éves és tavaly óta szaglik, de egyre büdösebb. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Akkor el lehet nevezni görénykének.Vagy büdöskének. Fú de kellemetlen lehet.... |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:12:12
Létrehozva:
|
|
|
Ez de aranyos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen van nekik.Ezt a Gézától tanultam.Pl amikor bent a melóhelyen azt mondtuk a varrógépnek " te dög" tuti nem varrt jól.Én azt is becézgettem amin dolgoztam...nem is volt sűrűn rossz.Ja és karban is tartottam nem úgy mint a kolléganőim. Bulájozzatok jól lányok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tomboljatok....és majd holnap meséljétek el milyen volt. Csodálkoztak is, amikor kikapcsoltam meg vissza, megsimiztem, beszéltem hozzá... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de érdekes módon utána hiba nélkül másolt meg szortírozott. Tegnap egész nap a Négyes metrót fénymásoltam a Tétényi úti állomás gépészetét 6 példányban, és egyszer kapta csak be a papírt, de akkor sem vertem meg! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze kérdezték mi a titkom, erre mondtam, hogy ezeknek lelkük van, nem kell őket szidni, meg verni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ok, majd lesz élménybeszámoló!!! VÁLTOZOTT A BLOGOM CÍME: eszterangelus.freeblog.hu lett a kisgarfield helyett |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:16:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie blogcím változás elkönyvelve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe és a kollégáid nem röhögtek ki amikor mondtad a gépnek is lelke van? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 15:16:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|