2400 Oldal V  « < 1404 1405 1406 1407 1408 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.03. 26. - 15:19:06
Létrehozva: #28101

devotee

Niki most meg te nem válaszoltál nekem a kérdésemre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jól van csajok és Neo(látom itt vagy)elpályáztam majdan valamikor bekukk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 26. - 15:27:00
Létrehozva: #28102

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 26. - 15:16:19) *
Angie blogcím változás elkönyvelve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe és a kollégáid nem röhögtek ki amikor mondtad a gépnek is lelke van? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ok,

Dehogynem röhögtek, most meg az egyik kolegánknak írtunk egy felmondást, mert el mert menni 2 nap szabira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd hétfőn megtalálja az asztalán, ja és a főnök is alávéste, hullára röhögtem magam a szövegezésén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látjátok, nekünk sem kell a szomszédba menni a hülyeségért (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ja, ma is volt Mosoly 5 percem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem vagyok elégedetlen! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Bár most nem volt meg a negyed óra, de azért jó volt na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 26. - 15:16:39) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem az ufós Angie.
Mindegy, teljesen mindegy.

De én hiszek az UFÓ-kban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De szomorú, hát úgy megölelgetném (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:http://www.martingore.com/gallery/wallpaper/js_05_832.jpg)

(IMG:http://www.martingore.com/gallery/wallpaper/js_11_832.jpg)

(IMG:http://www.martingore.com/gallery/wallpaper/js_04_832.jpg)

Úgy döntöttem elmegyek haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Puszika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 26. - 15:33:02
Létrehozva: #28103

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 26. - 14:58:55) *
Angie Aristont és még rá van írva,hogy Hotpoint.

2év garancia van rá és még vettünk hozzá 3 évet úgyhogy ha öt éven belül valami gond lesz vele ne adj úristen akkor nem kerül pénzünkbe a javítás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nyugi este mész bulizni az nem lesz uncsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mire nem érkezett válasz? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Én válaszoltam neked reggel az egyik rólam szóló mondatodra és nagyon jól esett amit írtál.

Hehe most olyat írok,hogy röhögni fogtok.

Paskolgatom és becézgetem drágámnak az új masinámat.A gépnek is lelke van nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó abbahagyom mert azt hiszitek meghibbantam.Pedig csak örülök neki,hogy van.Megkönnyíti az életem mit mondjak.Na nem mintha a régi nem tette volna.

De írtam, mondtam, hogy hagyjuk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szívesen Vica, hát ez így van. Persze, Mode-dal megértitek jól egymást, ha máshoz épp nem tudtok úgy szólni, vagy más nem szól hozzátok, akkor elbeszéltek magatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De amúgy azért írtam, mert igen, ilyen vagy. Már mondtam máskor is, túl figyelmes, lelkizős és nem véded meg magad.
Emlékeztetsz valakire. Sajnos.
Magamra.
Én is ilyen vagyok, más védelmére kelek, de magaméra sosem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Elmegyek ügyvédnek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Egyébként igen, szívesen is lettem volna az.
Utálom az igazságtalanságot, mindent ki tudok magyarázni, és másokat meg tudok védeni. Másokat.

Hogyne, van lelke a gépnek! Még szép!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 26. - 16:15:55
Létrehozva: #28104

devotee

Angie.. nincs benne véletlen egy zokni? akkor szokott ilyen szaga lenni, mert beleposhad.. ki kell szedni a dobot, hátha valahova beleszorult...

Marcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mizu bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vettél piát? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, én annyira örültem volna, ha jössz 17.-én... de komolyan... még csak egyszer partyztunk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 16:53:15
Létrehozva: #28105

devotee

Neo, én nem tudom, milyen lehet a lányod természete, de én olyan vagyok, hogy mondhat bárki bármit, ha nem akarom, nem csinálom meg, aztán közösítsenek ki miatta , leszarom. Senki kedvéért nem fogok megváltozni. Egy ember van, akiért képes lennék, talán még egy, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Vica én is lelkizős vagyok, érzékeny, bár általában meg tudom védeni magam.

Szexuális felvilágosításról annyit, hogy nálunk egész eddig egyszer volt ilyen óra. Elmondtak nagyjából mindent, én figyeltem is, de nagyjából tudom, mi olyankor a teendő meg mi nem. Én viszont nem kívánok senkit úgy közel engedni magamhoz... pont ma beszéltünk német órán arról, hogy egy szomszéd kisvárosban valami szülinapi bulin megerőszakoltak egy lányt...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 16:58:37
Létrehozva: #28106

devotee

Na mindegy, hiába olvasom vissza 3-szor is amit beszélgettetek, nem igazán értem, mi a szitu, meg most akkor hogy kit zavar, meg kit nem, de az biztos, hogy engem is nagyon sok minden zavar itt, de nem szólok érte senkinek, mert mindenkinek szíve joga arról beszélni és azt írni amit akar.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 17:06:23
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 26. - 17:36:43
Létrehozva: #28107

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 16:58:37) *
Na mindegy, hiába olvasom vissza 3-szor is amit beszélgettetek, nem igazán értem, mi a szitu, meg most akkor hogy kit zavar, meg kit nem, de az biztos, hogy engem is nagyon sok minden zavar itt, de nem szólok érte senkinek, mert mindenkinek szíve joga arról beszélni és azt írni amit akar.

Szia!
Engem nem zavart. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindig jót mosolyogtam, szerettem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 26. - 17:42:49
Létrehozva: #28108

devotee

Ange, régen nem igazán szerettem Mart szólós képeit a hosszú haja miatt, de most hogy ide beraktad őket,
és nézegetem, azt kell hogy mondjam, ez is jól áll neki. Hihetetlen. Bárcsak lenne színes nyomtatóm. Vagy lealább a cégnél.
Fénymásolás. Fúúúúúj én azt úgy úúúúúútálom. Ma 40 oldalt kellett másolnom... utálok a gép mellett állni.
A főnök meg nem vesz papíradagolót mert drága.
Én a nyomataómat szoktam simizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus, de jó hogy van új mosógéped. Én az enyémet úgy utálom. Minidg arra gondolok bárcsak tönkremenne.
Persze azért anyagilag eléggé fájna.

Ange: Az a tapasztalatom, hogy a szag elkerülésére a legjobb a szellőztetés. Én mosás után egy egész napig nyitva hagyom az ajtaját. Meg amit Edó írt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 17:43:12
Létrehozva: #28109

devotee

Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 26. - 17:45:32
Létrehozva: #28110

devotee

Jaj Mode! A tegnapi vagy tegnapelőtti Martinos mozgó gifjeidet imádtam! Le is mentettem, köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki: kérdezted régebben, nem vagyok iwiw-es. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 17:45:46
Létrehozva: #28111

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 26. - 17:44:39) *
Jaj Mode! A tegnapi vagy tegnapelőtti Martinos mozgó gifjeidet imádtam! Le is mentettem, köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Raktam be olyat is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem emlékszem, de szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 26. - 17:48:34
Létrehozva: #28112

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 17:45:46) *
Raktam be olyat is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem emlékszem, de szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem igen.
De ha nem te voltál, akkor bocsi, annak köszönöm aki berakta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyúkész vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 17:50:25
Létrehozva: #28113

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 26. - 17:48:34) *
Szerintem igen.
De ha nem te voltál, akkor bocsi, annak köszönöm aki berakta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tyúkész vagyok. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Raktam be valamilyen Martint, csak nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 26. - 17:51:11
Létrehozva: #28114

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 17:50:25) *
Raktam be valamilyen Martint, csak nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én nem válogatok. Mozgó, nem mozgó, minden Martin képet imádok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 17:52:31
Létrehozva: #28115

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 26. - 17:51:11) *
Én nem válogatok. Mozgó, nem mozgó, minden Martin képet imádok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 26. - 17:55:49
Létrehozva: #28116

devotee

Na pussz! Megyek anyukámhoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 18:10:00
Létrehozva: #28117

devotee

pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 26. - 18:42:53
Létrehozva: #28118

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 26. - 15:33:02) *
De írtam, mondtam, hogy hagyjuk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szívesen Vica, hát ez így van. Persze, Mode-dal megértitek jól egymást, ha máshoz épp nem tudtok úgy szólni, vagy más nem szól hozzátok, akkor elbeszéltek magatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De amúgy azért írtam, mert igen, ilyen vagy. Már mondtam máskor is, túl figyelmes, lelkizős és nem véded meg magad.
Emlékeztetsz valakire. Sajnos.
Magamra.
Én is ilyen vagyok, más védelmére kelek, de magaméra sosem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Elmegyek ügyvédnek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Egyébként igen, szívesen is lettem volna az.
Utálom az igazságtalanságot, mindent ki tudok magyarázni, és másokat meg tudok védeni. Másokat.

Hogyne, van lelke a gépnek! Még szép!

Jaaaj Niki a szavaidon most elég rendesen könnybelábadt a szemem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Akkor ezek szerint hasonlítunk egymásra.

És igen jól megértjük egymást Mode-dal és elbeszélgetünk de ha más is itt van akkor mással is társalgunk.

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 16:53:15) *
Neo, én nem tudom, milyen lehet a lányod természete, de én olyan vagyok, hogy mondhat bárki bármit, ha nem akarom, nem csinálom meg, aztán közösítsenek ki miatta , leszarom. Senki kedvéért nem fogok megváltozni. Egy ember van, akiért képes lennék, talán még egy, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Vica én is lelkizős vagyok, érzékeny, bár általában meg tudom védeni magam.

Szexuális felvilágosításról annyit, hogy nálunk egész eddig egyszer volt ilyen óra. Elmondtak nagyjából mindent, én figyeltem is, de nagyjából tudom, mi olyankor a teendő meg mi nem. Én viszont nem kívánok senkit úgy közel engedni magamhoz... pont ma beszéltünk német órán arról, hogy egy szomszéd kisvárosban valami szülinapi bulin megerőszakoltak egy lányt...

Mode észre vettem,hogy érzékeny típus vagy.Általában én is meg tudom védeni magam.

Úristen szegény lány. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 26. - 17:42:49) *
Ange, régen nem igazán szerettem Mart szólós képeit a hosszú haja miatt, de most hogy ide beraktad őket,
és nézegetem, azt kell hogy mondjam, ez is jól áll neki. Hihetetlen. Bárcsak lenne színes nyomtatóm. Vagy lealább a cégnél.
Fénymásolás. Fúúúúúj én azt úgy úúúúúútálom. Ma 40 oldalt kellett másolnom... utálok a gép mellett állni.
A főnök meg nem vesz papíradagolót mert drága.
Én a nyomataómat szoktam simizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicus, de jó hogy van új mosógéped. Én az enyémet úgy utálom. Minidg arra gondolok bárcsak tönkremenne.
Persze azért anyagilag eléggé fájna.

Ange: Az a tapasztalatom, hogy a szag elkerülésére a legjobb a szellőztetés. Én mosás után egy egész napig nyitva hagyom az ajtaját. Meg amit Edó írt.

Trixx igen jó,hogy van új masina de egy vagyonba került.Addig örülj amíg nektek is nemkell másikat venni.Különben miért utálod a mosógéped?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 26. - 18:49:48
Létrehozva: #28119

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 26. - 18:39:51) *
Jaaaj Niki a szavaidon most elég rendesen könnybelábadt a szemem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Akkor ezek szerint hasonlítunk egymásra.

És igen jól megértjük egymást Mode-dal és elbeszélgetünk de ha más is itt van akkor mással is társalgunk.

Mode észre vettem,hogy érzékeny típus vagy.Általában én is meg tudom védeni magam.

Úristen szegény lány. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Hát sajnos igen, van, hogy a legkisebb dolog is esetleg rosszul esik.
A csajnak az italába drogot tettek, aztán meztelenül találtak rá másnap vagy mikor. A netre is videókat tettek fel arról, hogy megerőszakolták.

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/nemi_er..._bulin_vasvaron

Állítólag azért is erőszakolták meg a lányt a fiúk, mert hogy mekkora ribanc volt. Csak hogy az, hogy egy lány ribanc, senkit nem jogosít fel arra, hogy felcsinálja...

Képet szabad berakni ide, vagy esetleg az is zavar valakit?
komolyan kérdezem...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 18:50:00
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 26. - 18:53:52
Létrehozva: #28120

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 26. - 18:49:48) *
Hát sajnos igen, van, hogy a legkisebb dolog is esetleg rosszul esik.
A csajnak az italába drogot tettek, aztán meztelenül találtak rá másnap vagy mikor. A netre is videókat tettek fel arról, hogy megerőszakolták.

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/nemi_er..._bulin_vasvaron

Állítólag azért is erőszakolták meg a lányt a fiúk, mert hogy mekkora ribanc volt. Csak hogy az, hogy egy lány ribanc, senkit nem jogosít fel arra, hogy felcsinálja...

Képet szabad berakni ide, vagy esetleg az is zavar valakit?
komolyan kérdezem...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Uram atyám Mode ez szörnyű.

Engem nem zavar rakjál csak képet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1404 1405 1406 1407 1408 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
75 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (75 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: