![]() ![]() |
2010.03. 26. - 19:30:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekem is adhatna egy kis erőt. Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Beszélgessetek csak én tartok egy rövid szünetet. Szia Vicus cicus! Ne menj messzire! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:30:38
Létrehozva:
|
|
|
Dave énekli, hogy erőt ad Vicának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://lh3.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/SleXh12U1II/AAAAAAAALII/BuYt_Qe4pVM/19093592.jpg) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:31:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát ez velem is így van, de amiben kell, oda jó irányba makacskodok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amíg nem bántod Dave-et addig nincs baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave bántásra morcos leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az Istent bántani? SOHA! Akár hiszed akár nem én is miattuk vagyok itt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:33:43
Létrehozva:
|
|
|
Az Istent bántani? SOHA! Akár hiszed akár nem én is miattuk vagyok itt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóóó Istent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod ezért is szimpi vagy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vica: (IMG:http://lh5.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/Sle1dsmbcsI/AAAAAAAALN8/MTDblYH4OQI/15855.jpg) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:38:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 26. - 19:47:38
Létrehozva:
|
|
|
Na,asszem megvan a probléma. Hát engem se zavart ez a dolog,mondjuk már elég rég voltam köztetek sajnos! De pl mikor Vica írtad,még vmikor,h elröppenek megmosni a seggem,én azon úgy röhögtem,h behalás!:D:D:D Nem tudom,azóta miket írtatok,milyen gyakorisággal,de sztem ez nem probléma,legalábbis nekem aztán nem volt az az elején sem.Én is néha olyanokat mondok meg minden,h hú...de rég perverzkedtem itt is! Perverzkedni lehet azért,még nem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,de emiatt ne bánkódjatok,ne legyen rossz kedvetek!
|
|
|
|
2010.03. 26. - 19:48:55
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicus cicus! Ne menj messzire! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mentem messzire.Itt voltam a közelben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave énekli, hogy erőt ad Vicának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/SleXh12U1II/AAAAAAAALII/BuYt_Qe4pVM/19093592.jpg) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) énekelj csak Dave énekelj |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:49:31
Létrehozva:
|
|
|
óóóóó Istent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod ezért is szimpi vagy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vica: (IMG:http://lh5.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/Sle1dsmbcsI/AAAAAAAALN8/MTDblYH4OQI/15855.jpg) Igen Isten! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hangja, a mozgása... akinek ilyen pályafutása és rajongótábora van az igen is Isten! |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:51:47
Létrehozva:
|
|
|
óóóóó Istent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod ezért is szimpi vagy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vica: (IMG:http://lh5.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/Sle1dsmbcsI/AAAAAAAALN8/MTDblYH4OQI/15855.jpg) Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na,asszem megvan a probléma. Hát engem se zavart ez a dolog,mondjuk már elég rég voltam köztetek sajnos! De pl mikor Vica írtad,még vmikor,h elröppenek megmosni a seggem,én azon úgy röhögtem,h behalás!:D:D:D Nem tudom,azóta miket írtatok,milyen gyakorisággal,de sztem ez nem probléma,legalábbis nekem aztán nem volt az az elején sem.Én is néha olyanokat mondok meg minden,h hú...de rég perverzkedtem itt is! Perverzkedni lehet azért,még nem?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,de emiatt ne bánkódjatok,ne legyen rossz kedvetek! Ne is említsd mert megint kapok érte. De legalább nevettél. Perverzkedni lehet természetesen.Csak én nem fogok többet mert elraktam a perverz énem az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 19:53:10 |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:54:47
Létrehozva:
|
|
|
Neo: Na ugye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy így gondolod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica: Nagyon szívesen, van még Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem senkit nem zavar ha 2-nél több Dave képet rakok be, talán át tudják ugrani a hozzászólásokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne is említsd mert megint kapok érte. De legalább nevettél. Perverzkedni lehet természetesen.Csak én nem fogok többet mert elraktam a perverz énem az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Figyelj Vica, én úgy gondolom, nem kell semmit sem elraknod az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 26. - 19:53:38 |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:54:51
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne is említsd mert megint kapok érte. De legalább nevettél. Perverzkedni lehet természetesen.Csak én nem fogok többet mert elraktam a perverz énem az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ezt nagyon sajnálom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:54:58
Létrehozva:
|
|
|
Neo: Na ugye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy így gondolod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica: Nagyon szívesen, van még Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem senkit nem zavar ha 2-nél több Dave képet rakok be, talán át tudják ugrani a hozzászólásokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A képekkel senkinek nem volt gondja sosem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rakjad csak rakjad. oké jöhet Dave elnézegetem csak most nem nyáladzok. |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:56:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 26. - 19:56:27
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne is említsd mert megint kapok érte. De legalább nevettél. Perverzkedni lehet természetesen.Csak én nem fogok többet mert elraktam a perverz énem az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajjj ne már!!! Valahol ki kell élni ezt is!! Nem lehet mindig,mindenhol visszafogni magunkat! |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:56:32
Létrehozva:
|
|
|
Figyelj Vica, én úgy gondolom, nem kell semmit sem elraknod az ágy alá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már elraktam a Dave klónom mellé.Valahogy majd csak megegyeznek.hehe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Neo: Na ugye (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy így gondolod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, 101%-osan így gondolom. És nagyon sajnáltam amikor Alan kilépett. De elég a nyalizásból, mert még félreérti valaki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:57:02
Létrehozva:
|
|
|
A képekkel senkinek nem volt gondja sosem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rakjad csak rakjad. oké jöhet Dave elnézegetem csak most nem nyáladzok. Persze, vagy csak nem mondták. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy képet nehezebb átugrani, mint egy fél sort az egyik hozzászólásból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:57:55
Létrehozva:
|
|
|
Ezt nagyon sajnálom... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Igen?Miért? be kell érned a szende szűz anya oldalammal....bár lehet az untatni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:58:08
Létrehozva:
|
|
|
Vica,tudod te mit tegyél az ágy alá...a gumi-Dave-et,mert jön az igazi!:)
|
|
|
|
2010.03. 26. - 19:58:56
Létrehozva:
|
|
|
Elnyúlós Dave (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/R3f-FjSuIqI/AAAAAAAAAiM/mMEus9EBDCk/DepecheMode_RH8769_33.jpg) Elnyúlnék én is mellette. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |