![]() ![]() |
2010.03. 26. - 19:59:12
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen, 101%-osan így gondolom. És nagyon sajnáltam amikor Alan kilépett. De elég a nyalizásból, mert még félreérti valaki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyalizz csak nyugodtan, senkit nem fog zavarni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát én akkor még nem voltam nagy lány amikor kilépett, így szerencsére nem kellett átélnem a katasztrófákat, de örülnék, ha visszajönne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:59:46
Létrehozva:
|
|
|
Vica,tudod te mit tegyél az ágy alá...a gumi-Dave-et,mert jön az igazi!:) Macsus na most elnevettem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jöjjön csak az igazi várom. |
|
|
|
2010.03. 26. - 19:59:56
Létrehozva:
|
|
|
Elnyúlnék én is mellette. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:00:08
Létrehozva:
|
|
|
Igen?Miért? be kell érned a szende szűz anya oldalammal....bár lehet az untatni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azért sajnálom, mert a szende szűz az nem te vagy. Te a perverz Vicuska vagy, aki sokszor megnevettetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:05:13
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj ne már!!! Valahol ki kell élni ezt is!! Nem lehet mindig,mindenhol visszafogni magunkat! Majd kiélem csöndben. Azért sajnálom, mert a szende szűz az nem te vagy. Te a perverz Vicuska vagy, aki sokszor megnevettetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd most a szende szűz igyekszik megnevettetni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, vagy csak nem mondták. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy képet nehezebb átugrani, mint egy fél sort az egyik hozzászólásból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode ne nagyon mondjál ilyeneket mert a lányok holnap helyre raknak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:05:42
Létrehozva:
|
|
|
Neo-nak igaza van Vica. Éld ki magad! Legalább egy hely legyen,ahol nem szól ránk a házmester!:D
|
|
|
|
2010.03. 26. - 20:06:33
Létrehozva:
|
|
|
na fiúk, lányok, anyám elküldött a gép elöl pedig még maradnék szívesen. Esetleg később visszanézek.
Még egy utolsó, pocakos Dave aztán ennyi mára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/SEPdZ_dw-qI/AAAAAAAAE2U/TY-iQIcBLUU/s512/250017163_dce79d5bdf_o.jpg) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:07:38
Létrehozva:
|
|
|
Igen, 101%-osan így gondolom. És nagyon sajnáltam amikor Alan kilépett. De elég a nyalizásból, mert még félreérti valaki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo ez nem nyalizás csak elmondtad a véleményed.Nincs ezen mit félreérteni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na fiúk, lányok, anyám elküldött a gép elöl pedig még maradnék szívesen. Esetleg később visszanézek. Még egy utolsó, pocakos Dave aztán ennyi mára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/SEPdZ_dw-qI/AAAAAAAAE2U/TY-iQIcBLUU/s512/250017163_dce79d5bdf_o.jpg) Pocakos Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pá Mode jó éjt neked. |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:08:32
Létrehozva:
|
|
|
Majd kiélem csöndben. Majd most a szende szűz igyekszik megnevettetni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ne nagyon mondjál ilyeneket mert a lányok holnap helyre raknak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rakjanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na köszönni meg elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát az itt lévőknek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá Alannek még mindig üzenem, hogy várom az ágyamba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:08:46
Létrehozva:
|
|
|
na fiúk, lányok, anyám elküldött a gép elöl pedig még maradnék szívesen. Esetleg később visszanézek. Még egy utolsó, pocakos Dave aztán ennyi mára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_jTZN_7nbyoA/SEPdZ_dw-qI/AAAAAAAAE2U/TY-iQIcBLUU/s512/250017163_dce79d5bdf_o.jpg) Pocakos??:DDD Megharapdosnám én azt a kis hashusit jujjj!!!!! |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:09:58
Létrehozva:
|
|
|
Neo-nak igaza van Vica. Éld ki magad! Legalább egy hely legyen,ahol nem szól ránk a házmester!:D Jó.Pihen kicsit a perverz oldalam és majd előszedem.Később.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rakjanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na köszönni meg elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát az itt lévőknek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pápá Alannek még mindig üzenem, hogy várom az ágyamba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) küldöm Alant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:09:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode,jó éjt!
|
|
|
|
2010.03. 26. - 20:10:42
Létrehozva:
|
|
|
Pocakos??:DDD Megharapdosnám én azt a kis hashusit jujjj!!!!! hehe Macsus.De csak finoman azokkal a harapásokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:14:09
Létrehozva:
|
|
|
Jó.Pihen kicsit a perverz oldalam és majd előszedem.Később.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldöm Alant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó,de szedd elő majd!! Addig gyűlik majd a pervenergia |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Látom Edóka is itt van.
Légyszi majd elmondod hogy csinálod az avokádó krémet?Marcsi legalább is azt mondta olyat is csináltál valamelyik nap mikor főztél a barátnőidnek. Megyek én is. Jó éjszakát mindenkinek.A bulizóknak jó bulit. |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:15:31
Létrehozva:
|
|
|
Jó.Pihen kicsit a perverz oldalam és majd előszedem.Később.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát csak igyekezz előszedni újra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:16:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó,de szedd elő majd!! Addig gyűlik majd a pervenergia Oké aztán majd győzzem magamba szívni azt a sok pervenergiát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:16:13
Létrehozva:
|
|
|
hehe Macsus.De csak finoman azokkal a harapásokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,finoman harapdálom csak a kis husit,ne félj! Jó ég,érzem is a számban,öh mármint Dave hasának húsát!! Na,ebből nem keveredek ki... |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:16:53
Létrehozva:
|
|
|
Na hát csak igyekezz előszedni újra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többieké addig itt van neked.Gondolom az övéké is megfelel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:17:00
Létrehozva:
|
|
|
Na ha mindenki megy akkor én is lépek! Jó éjt mindenkinek! Sziasztok Babák! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |