![]() ![]() |
2010.03. 26. - 20:17:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mennem kell nekem is! Sziasztok! Jó éjt! DM legyen veletek!
|
|
|
|
2010.03. 26. - 20:18:21
Létrehozva:
|
|
|
Persze,finoman harapdálom csak a kis husit,ne félj! Jó ég,érzem is a számban,öh mármint Dave hasának húsát!! Na,ebből nem keveredek ki... Sikerült elképzelni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Macsus és Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:18:58
Létrehozva:
|
|
|
Sikerült elképzelni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Macsus és Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De még mennyire!:D Szia,perverz álmokat!;) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:19:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többieké addig itt van neked.Gondolom az övéké is megfelel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megfelel, már ha szólnak hozzám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze nincs benne hiány, észrevesznek ha írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:39:44
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaj Niki a szavaidon most elég rendesen könnybelábadt a szemem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor ezek szerint hasonlítunk egymásra. És igen jól megértjük egymást Mode-dal és elbeszélgetünk de ha más is itt van akkor mással is társalgunk. Mode észre vettem,hogy érzékeny típus vagy.Általában én is meg tudom védeni magam. Úristen szegény lány. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Trixx igen jó,hogy van új masina de egy vagyonba került.Addig örülj amíg nektek is nemkell másikat venni.Különben miért utálod a mosógéped? Szia Asszonypajti! Hát izé, a mosópor fele benne marad a program végén egy "mócsingban", így közvetlen a ruhákra kell szórnom, plusz nincs rajta rövid program, egy óra öt percet mos a dög, és hangos mint a fene. |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:42:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia Asszonypajti! Hát izé, a mosópor fele benne marad a program végén egy "mócsingban", így közvetlen a ruhákra kell szórnom, plusz nincs rajta rövid program, egy óra öt percet mos a dög, és hangos mint a fene. Nekem nagyon jó gépem van, drága volt egy éve mikor beköltöztünk, akkor vettük. Minden kellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben dolgozok, most mennem kell. |
|
|
|
2010.03. 26. - 20:52:41
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Örülök, hogy jól választottatok, útólag nézve nekünk is a drágábbat és jobbat kellett volna venni,
csak hát kévés forintunk volt öt éve. Megyek én is puszi! |
|
|
|
2010.03. 26. - 21:03:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó.Pihen kicsit a perverz oldalam és majd előszedem.Később.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldöm Alant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan gyere gyere gyereeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 21:54:53
Létrehozva:
|
|
|
Gyere Mode nincs itt senki, most betyárkodhatunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 26. - 22:16:24
Létrehozva:
|
|
|
Nézd Vica, itt Dave is szoros barátságot köt egy tyúkkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 26. - 22:20:48
Létrehozva:
|
|
|
Jók. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Itt vagyok ám csak közben mindig van valami. Munka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 26. - 22:41:04
Létrehozva:
|
|
|
Na,asszem megvan a probléma. Hát engem se zavart ez a dolog,mondjuk már elég rég voltam köztetek sajnos! De pl mikor Vica írtad,még vmikor,h elröppenek megmosni a seggem,én azon úgy röhögtem,h behalás!:D:D:D Nem tudom,azóta miket írtatok,milyen gyakorisággal,de sztem ez nem probléma,legalábbis nekem aztán nem volt az az elején sem.Én is néha olyanokat mondok meg minden,h hú...de rég perverzkedtem itt is! Perverzkedni lehet azért,még nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na,de emiatt ne bánkódjatok,ne legyen rossz kedvetek! Macsus, ha így haladunk admint kell hívni, hogy mit lehet és mit nem. Azért ez elég szomorú lenne és persze dedós dolog is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 07:27:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Látom nem volt nagy fogalom tegnap este. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólsz Vicus, korán reggel ennyi Dave fogad? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 07:38:00
Létrehozva:
|
|
|
Nézd Vica, itt Dave is szoros barátságot köt egy tyúkkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt. Mode ezen jól felröhögtem korán reggel éhgyomorra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Honnan szedsz te ilyen képeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A többi meg hát szokásosan nagyon jó kép.Köszi. Szép napot mindenkinek. Jó Reggelt! Látom nem volt nagy fogalom tegnap este. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit szólsz Vicus, korán reggel ennyi Dave fogad? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia. Fincsi kis fogadtatás ennyi Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Asszonypajti! Hát izé, a mosópor fele benne marad a program végén egy "mócsingban", így közvetlen a ruhákra kell szórnom, plusz nincs rajta rövid program, egy óra öt percet mos a dög, és hangos mint a fene. Tehát nem mossa ki rendesen a mosóport a tartóból a drága masina.Csak a mosás rész egy óra öt perc? Hát mi úgy voltunk vele ha már veszünk akkor a kicsivel drágábbat vettük tegnap mert az talán jobb.Remélem.... Pá mindenkinek. Majd valamikor leszek. Megfelel, már ha szólnak hozzám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze nincs benne hiány, észrevesznek ha írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo szoktak hozzád szólni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te vagy a sereghím nem lehet téged nem észre venni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 27. - 07:28:51 |
|
|
|
2010.03. 27. - 08:11:52
Létrehozva:
|
|
|
Megfelel, már ha szólnak hozzám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze nincs benne hiány, észrevesznek ha írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jó volt. Persze, szólunk csak te mindig dolgozol, olyan vagy mint én. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 08:13:52
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hát, 10-kor akartam fölkelni, de az édes kiskutyám fél nyolckor már nyávogott mellettem, hogy napozni akar, most meg nem tudok vissza aludni. Vica: Hát beírom a keresőbe, meg ilyesmi aztán jönnek a képek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 08:14:52
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, annyi agyalágyult beteg volt, hogy kész.
Ezek nem is betegek! :S Az egyik azon röhögött, hogy véletlenül megnyomta a nővérhívót és én odaszaladtam potyára. Erre a szobatársával úgy röhögtek, hogy a párnájukat csapkodták nevettükben. Szerintetek normális az ilyen? Nagyon vicces, marha vicces hogy feleslegesen odasiettem. :S Az ilyen az nem is beteg, aki így tud szórakozni. Elég szomorú, a másik beteg meg épp haldoklik a szomszédban, de ne is zavarja őket. :S |
|
|
|
2010.03. 27. - 08:19:32
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, annyi agyalágyult beteg volt, hogy kész. Ezek nem is betegek! :S Az egyik azon röhögött, hogy véletlenül megnyomta a nővérhívót és én odaszaladtam potyára. Erre a szobatársával úgy röhögtek, hogy a párnájukat csapkodták nevettükben. Szerintetek normális az ilyen? Nagyon vicces, marha vicces hogy feleslegesen odasiettem. :S Az ilyen az nem is beteg, aki így tud szórakozni. Elég szomorú, a másik beteg meg épp haldoklik a szomszédban, de ne is zavarja őket. :S Úristen, hát ez tényleg nagyon vicces lehet, hogy véletlenül megnyomta a növérhívót......jó hogy nem szaladt ki a folyosóra és mesélte el mindenkinek.. |
|
|
|
2010.03. 27. - 08:19:57
Létrehozva:
|
|
|
Most megyek, jó éjt!
Üdv Sereg! |
|