2400 Oldal V  « < 140 141 142 143 144 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.11. 29. - 11:20:28
Létrehozva: #2821

devotee

Vannak a U2-nak gyengébb lemezei pl. az utóbbi 10 év nem ment nekik valami jól, de amiket a 80-as és 90-es években csináltak az zseniális (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ajánlom a Joshua tree lemezt, és a másik kedvencem a The unforgettable fire. Hogy mondjak valami érdekeset, Anton Corbijn őket is fotózza már a kezdetektől, klipeket is rendezett a csapatnak (pl. One, Electrical storm).

Ákossal csak mostanában lettek problémáim, amióta a zenélést összemossa a politikával. Ez nagyon nem tetszik, és ezért is félve mentem el a 40 turné csabai állomására. Nagyon megkönnyebbültem, mert szó nem esett politikáról, inkább poénkodás ment ezerrel, és sztorik az elmúlt 20 évből. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyokat röhögtünk! Jó volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó főzést! Kb. egy felé indulunk vissza Pestre, majd megint integetek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 12:39:42
Létrehozva: #2822

devotee

oké majd megnézem milyen U2 albumaink vannak a gépen.Aztán lehet nekidurálom magam meghallgatni őket.
Azt tudtam,hogy Anton őket is fotózta meg,hogy kb. abban az időben indultak ők is mint a DM.

Rendben integess csak én pedig majd visszaintegetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó utat Pestre és csak óvatosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 29. - 16:34:30
Létrehozva: #2823

devotee

Sziasztok!!!
Azzal kezdeném, hogy A XXI. SZÁZADBAN KEDDEN ESTE A GRACE KLINIKA UTÁN DEPECHE MODE ÉS ANTON CIRBIJN LESZ, ÚGYHOGY TESSÉK NÉZNI (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán most olvasom ezt a történetet tovább, még tegnap éjjel is visszajöttem elolvasni még egy fejezetet XD Szegény Martin kapott rendesen XD

Corbijn na XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 17:13:16
Létrehozva: #2824

devotee

Szia Mode.

Köszi az infót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd felveszem mert az a műsor mindig késő este van.

Höhö Mode rácuppantál az olvasásra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg Usi fick-jére....?Mi mondtuk Angie-vel,hogy ha egyszer belekezdesz nem tudod majd abbahagyni az olvasást. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Evett a kiváncsiság,hogy mi a lesz a folytatásba...hm....?hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 29. - 17:27:29
Létrehozva: #2825

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 29. - 17:13:16) *
Szia Mode.

Köszi az infót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd felveszem mert az a műsor mindig késő este van.

Höhö Mode rácuppantál az olvasásra... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg Usi fick-jére....?Mi mondtuk Angie-vel,hogy ha egyszer belekezdesz nem tudod majd abbahagyni az olvasást. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Evett a kiváncsiság,hogy mi a lesz a folytatásba...hm....?hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amióta itt ülök a gépnél, mást se csinálok csak ezt olvasom, és egy órája ültem ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már a koncerten túl vagyok. De hogy olvasom látnod kéne, tátott szájjal , néha felröhögök és tiszta olyan, mintha ott lennék. Mármint nem részt veszek benne, hanem mintha ott állnék és nézném XD De az ilyen történetekbe az a jó, hogy az ember egy kicsit olyan világba kerül, amibe tudja, hogy soha nem csöppenhet, de mégis olyan jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Méghogy Mart és Dave együt..XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 29. - 17:35:55
Létrehozva: #2826

devotee

Helló!

Vica, minden rendben volt, nagyon szép időben jöttünk. Végig sütött a nap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, köszi az infót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd szólok a nővéremnek, hogy vegye fel videora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 17:42:20
Létrehozva: #2827

devotee

Szia Angie.
Örülök,hogy épségben megérkeztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode igy leszel a többi fick-el is.Mármint,hogy tátott szájjal fogod olvasni.Lesz amelyiken még a könnyed is kicsordul olyan érzelmeket hoz ki belőled.De ha majd a Dream on ciműt olvasod azon meg majd szakadni fogsz a röhögéstől.Legalább is én úgy jártam vele,hogy abba kellett hagynom az olvasását mert annyira röhögtem.De többet nem mondok majd meglátod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 29. - 17:46:32
Létrehozva: #2828

devotee

Sziasztok lányok!

Látom Mode megfertőzve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó sokáig olvastalak titeket, mert úgy 2 napja le vagyok maradva, de rendesen. SZombaton én voltam a konyhás, én főztem anyuékra is, mert anyunak dolgoznia kellett, aztán meg a kutyával csavarogtam, mert este barátnőméknél aludtunk, sexy csokoládé este volt.. imádjuk a forró csokit...l kb 6 -7 féle csokit dobálunk bele, nem kis mennyiségben, rengeteg tejszint, fahéjat, szerecsen diót, és mindig el mondjuk, hogy no sugar added (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira finom... egyszerűen el sem tudom nektek mondani... azok az izek a számban, mikor elöször ittam ilyet, hát.. nem jutottam szóhoz... Na aztán volt egy kis forralt borozás is, aztán éjjel 2-ig sex in the city-t néztünk... na reggel volt is bajunk, ugyanis kutyasuliba kellett mennem, el is késtem. Na most meg egész délután aludtam, volt pasim keltett fel, hogy kopogott, el is felejtettem, hogy jön. Telefonom meg lenémitottam.
Angie, én annyira drukkolok neked, hogy csak na.. A Ghost-al azért nem tudsz pályázni, mert filmből van? Mert az nagyon nagyon jól sikerült!

Vicus! Mode anyukájának majd te magyarázod meg, hogy te biztattad a lányát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hjuhuhuhuuuhhhh... lesz ám ott nemulass (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 17:50:33
Létrehozva: #2829

devotee

Szia Edóka.

nincs pontos recepted hogy kell csinálni ezt a forró csokit?

Na nem csak én biztattam Mode-ot az olvasásra hanem Angie is.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 29. - 17:51:31
Létrehozva: #2830

devotee

Szia Edóka!

Már kezdtelek hiányolni, mondom nem tudom hol vagy már. De látom zsúfolt hétvégéd volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a forró csokis dolog tök jó, én egyszer ittam igazi forró csokit a Szamos Marcipánnál... Jesszus, milyen íze volt. Oh... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi a szurkolást. Azért nem tudok a Ghosttal pályázni, mert nem szerepel a megadott dalok között. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 29. - 17:55:24
Létrehozva: #2831

devotee

Vica, melyik az, amelyik olyan érzelmes ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet, hogy akkor az lesz a köv. Bár ebből még csak most kezdem a 10. fejezetet, és van 54 vagy 59..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 29. - 17:59:27
Létrehozva: #2832

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.11. 29. - 17:55:24) *
Vica, melyik az, amelyik olyan érzelmes ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet, hogy akkor az lesz a köv. Bár ebből még csak most kezdem a 10. fejezetet, és van 54 vagy 59..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sweetestre gondolt szerintem Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy 54 fejezetes. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 18:00:57
Létrehozva: #2833

devotee

Mode:szinte mindegyikben van olyan momentum amin az ilyen érzelmes nőcik mint mi könnyezünk.
Egyébként igaza van Edókának be ne árulj az anyukádnak,hogy mire biztattalak mit olvass.Nem szeretnék fej nélkül rohangálni... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 29. - 18:01:04
Létrehozva: #2834

devotee

JAhh.. tényleg Angie...
Jólvan Vicus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak ugratlak! MAjd mindjárt felhivom Évust, hogy mi is a receptje.. valami isteni.. mi minden féle maradék csokit beledobáltunk... Volt benne: Boci, Tibi, Mercy, Kinder mit tudom én mi a neve... tavalyi miki... kicsit zaccos lett a mercy-től, mert ott aztán volt ami darabos volt, de nem bántam.

Mode olvasd csak ezt, aztán meglátod... jól meg fog dolgozni téged (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
NA felhivom Évus-t a recept miatt

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 18:05:26
Létrehozva: #2835

devotee

Tudom Edóka,hogy csak ugrattál,mosolyogtam is magamban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi,hogy megkérdezed a receptet.

Angie nem csak a Sweetest-ben van olyan amin összefacsarodik az ember lánya szive hanem másikokban is.De tényleg nem mondok semmit....olvassátok csak el szépen csajszik... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 29. - 18:08:28
Létrehozva: #2836

devotee

Fél liter tejszin, fél liter tej... Ha nagyon zsiros a tejszin, akkor abból elég 3 dl, 3 tábla csoki.. 2 táblának kell magas kakaó tartalmúnak lennie... 50% feletti!!!
Szerecsen dió, egy kis vanilia, vaniliás cukor is jó... mivel mi minden más csokit is bele dobálunk, ezért külön cukrot nem teszünk bele... Annyira isteni, hogy nem lehet abba hagyni az ivását (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kiviszem az ebem, mindjárt jövök!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 18:09:36
Létrehozva: #2837

devotee

Köszi Edóka.Ki fogom próbálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 29. - 18:12:30
Létrehozva: #2838

devotee

Mondjuk igaz Vica, ebbe a Sweetest Perfection-be is van érzelmes a dolog, a koncert részénél elpityeredtem.
Ezt anyámnak elmondani?? ÁÁ, soha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vannak dolgok, amiket nem kell tudnia..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 29. - 18:17:45
Létrehozva: #2839

devotee

Mode és még csak az elején jársz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ami a pityergést illeti ez még csak a kezdet....majd ahogy haladsz meglátod... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Köszi a titoktartást akkor megmarad a fejem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 29. - 18:21:44
Létrehozva: #2840

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 29. - 18:17:45) *
Mode és még csak az elején jársz... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ami a pityergést illeti ez még csak a kezdet....majd ahogy haladsz meglátod... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Köszi a titoktartást akkor megmarad a fejem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze hogy megtartom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én akartam tudni, akkor meg főleg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most épp ott tartok, hogy Dave-et alvás közben zaklatja Martin.. jajj szegény Dave rápakolnak mindent XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 140 141 142 143 144 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
117 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (117 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: