![]() ![]() |
2010.03. 27. - 08:25:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Niki, megyek én is!
Szép (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://img337.imageshack.us/img337/1750/17764432.jpg) (IMG:http://img682.imageshack.us/img682/5303/live177ae1.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 08:36:00
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/_/426668/Depeche%20Mode.jpg)
ááááááááá és nem én állok ott XDDDDD (IMG:http://im.videosearch.rediff.com/thumbImage/videoImages/videoImages1/youtube/rdhash812/LWSNQiESmPM.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 09:33:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Tehát nem mossa ki rendesen a mosóport a tartóból a drága masina.Csak a mosás rész egy óra öt perc? Hát mi úgy voltunk vele ha már veszünk akkor a kicsivel drágábbat vettük tegnap mert az talán jobb.Remélem.... Pá mindenkinek. Majd valamikor leszek. Neo szoktak hozzád szólni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te vagy a sereghím nem lehet téged nem észre venni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Nem, nem csak a mosás, hanem az egész program ennyi. Tudod, jól jönne valami rövid program, mondjuk 30 vagy 45 perces. Irodában dolgozom, egyszer felveszek egy felsőt, azt meg minek mossa egy óráig. Szóval ez a bajom. Gyerekek, annyi agyalágyult beteg volt, hogy kész. Ezek nem is betegek! :S Az egyik azon röhögött, hogy véletlenül megnyomta a nővérhívót és én odaszaladtam potyára. Erre a szobatársával úgy röhögtek, hogy a párnájukat csapkodták nevettükben. Szerintetek normális az ilyen? Nagyon vicces, marha vicces hogy feleslegesen odasiettem. :S Az ilyen az nem is beteg, aki így tud szórakozni. Elég szomorú, a másik beteg meg épp haldoklik a szomszédban, de ne is zavarja őket. :S Szerintem bunkóság volt a részükről. Ilyennel nem szabadna szórakozniuk. Inkább elnézést kellett volna kérniük, hogy feleslegesen odarángattak. Én is bosszús lettem volna a helyedben. Megfelel, már ha szólnak hozzám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze nincs benne hiány, észrevesznek ha írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo! Szólok hozzád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 09:37:00
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
először is: sajnálom, hogy nem értitek mi volt a problémánk. nem a perverzkedéssel volt bajunk, hanem annak a már-már közönséges nyelvezetével. (legalábbis az én fülem/szemem érzékeny erre - lassan már én kérek elnézést azért, hogy szólni mertünk!) lendüljünk már át ezen légyszi! nincs semmi gond se a perverzkedéssel, se a képek bepakolásával (azzal sosem volt!!! - úgyhogy nem tom Mode miért kellett emiatt hisztizni) vica: neked sem kell elraknod a perverz éned! mindent lehet, csak kulturált keretek között - legalábbis szerintem. na mindegy, lapozzunk!!! A tegnapi buli: jajjjj hát nagyon jó volt, bár a pecsát kezdem egyre kevésbé kedvelni! de a party nagyon ott volt, én részemről nagyon jól éreztem magam, tomboltunk egy nagyot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és köszi Lolának és az ő Vicájának a fuvart az Oktogonig, onnan lesétáltam a Nyugatihoz a távot, aztán vonaton kajáltam meg aludtam. kicsit most kóma vagyok, de szerintem már nem fekszem le, meg már magamba öntöttem egy kávét a szegedi vonatállomáson XD na hát az vicces volt, hogy pont egyik régi ismerősömmel beszéltem, hogy most már igazán jöhetne a Useless, erre mi volt a kövi szám?! hát persze hogy az!!! Zsófi meg kilőtt az első sorba a kordonhoz! XDDDD jajj nagyon jól esett!!!! meg megszabadultam egy jó adagnyi feszültségtől! izgalmas este volt!!!! Angie: nagyon imádlak drága elveszett Nővérkém!!!! nagyon köszönöm, hogy lehetővé tetted számomra ezt a remek estét!!!! millió puszi és ölelés!!! de tényleg!!!! Valics: nem tudom, hogy fogod-e olvasni, de nem csak a But not tonight alatt sikítoztam helyetted Alannél, hanem a 101-es Just can't get enough-nál meg a Devos In your roomnál meg amikor épp elkaptam a drágádat a kivetítőn - csak mert megígértem! XD remélem elégedett vagy és jó volt a hepaj tegnap Edóékkal! jah neki a Blasphemous rumours alatt írtam smst XD mindjárt ő ugrott be, mert emlékeztem, hogy nagyon szereti azt a számot. hehe, ha nem lettem volna annyira elázva, akkor pár számnál bőgtem volna XDDD na megyek zuhizni meg enni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:13:21
Létrehozva:
|
|
|
Szép, jó reggelt Nőcik!
Lécci, ne dramatizáljuk már túl ezt az egészet... úgy érzem nagyon kultúráltam nyilvánultam meg a korábban emlegetett kérdéskörben, és direkt írtam is, hogy nem azzal van a gond, hogy írtok meg hülyéskedtek, hanem azzal, ahogy megfogalmaztátok, mert engem is zavart. De én már túlléptem ezen, szóval részemről lezárva. Mosógép téma: Edóm, hát a mosógépet már elvittük kétszer a szervízbe, szétszedték meg minden, de nem találtak semmit... és állandóan nyitva van a teteje mégis bűzlik, mint a pöcegödör. Már feladtuk, hogy megoldást találjunk rá, csak több folyékony mosószert meg több öblítőt teszünk bele, hogy a ruhák ne bűzölögjenek úgy. De venni kell másikat, ez nem maradhat így. Pedig ez egy Electrolux... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mi nem használunk mosóport, mert a ruhák mindig foltosak maradtak, folyékony Tomi vagy Ariel amit venni szoktunk. Szuperek, de tényleg! Öblítőnek meg Coccolino, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Buli jó volt, Lolával és Usival a Wrong alatt szétvertük a Pecsa padlóját. Mondjuk a szervezés most hagyott maga után kívánnivalót, mert a hang sokszor elhalkult és rossz volt a hangosítás is. Ennyi maniért már azért lehetne erre is figyelni, szerintem. De a dalok nagyon szuperek voltak, volt Dangerous, Ghost, Happiest girl, Pleasure little treasure... ah, mekkora volt!!! Photographic mix meg a Clean lassú studio session verziója is nagyon tetszett. És azok a TOTU live cuccok, ah.... Home!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Usi, nagyon szívesen a meghívást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És persze jól esett előtte a beszélgetés!!!! És én is imádlak!!! Mode, jó képek apádról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, sajnos az emberek nagy része az ilyen dolgokat elröhögcséli, pedig inkább bocsánatot kellett volna kérnie tőled annak az embernek, nem pedig kinevetni, hogy rohantál oda segíteni. De tudom, bocsánatot kérni a legnehezebb művelet, amit ember megtehet. A kínos helyzetben pedig inkább mosolygunk, röhögünk és tereljük a szót. A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 27. - 11:13:50 |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:13:54
Létrehozva:
|
|
|
na sziasztok, pipik
Lola, a gonosz vitakirobbantó most két hétre elmegy haza, lehet tapsikolni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na de komolyan, sajnálom, hogy belementünk ebbe az egészbe, kicsit elszomorít, de nem fogok ezen matekolni. semmi baj a perverzkedéssel, sőt, azért járunk ide. a világért se hagyjad abba, Vicus, te vagy ebben itt a legjobb mindőnk közül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de tényleg. no mindegy, tényleg sajnálom ha sértődés meg megbántódás lett a dologból. nem annak volt szánva. ja, amúgy felvettek. van munkám. ennek örömére megleptem magam egy cipővel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hiába na, én is nőből vagyok. ja és teljesen új a hajszínem. én akartam váltani, de mégis, tegnap, mikor megláttam, majdnem elsírtam magam, annyira új volt. azért elmúlt hamar, nem vagyok egy hisztis, a bulira már meg is szerettem. egészen sötét, mahagóni vörös, de szerintem pl egy pasi, aki nem túl tehetséges a színekhez, simán lebarnázná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a buli állat volt, pedig egész nap meg sem álltam, és hullafáradtan, fejgörccsel mentem, de azért így is végignyomtuk, ahogy szokás, zárásig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi csajok. leszakad a lábam csípőből. ja és a sereg-csajok egyik fő öröme tegnap estéről: a minden egyes buliban minden egyes sereg tagnál többször bepróbálkozó, undi csávó (akinek Edó adott is valami istenkirály nevet csak nem jut eszembe) úgy tűnik lekopott rólunk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, a fuvarért igazán nincs mit, egy milliméterrel sem mode-osítottuk a szokott útvonalat, nem került semmibe. na, nézek vonatot, aztán megyek. szeretet! (még ha nem is hiszitek el) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:19:29
Létrehozva:
|
|
|
hellóka Angie-baba!
jajajajaaa, jó volt nagyon az a kettes beszélgetés a parti előtt!!! ja hát igen, a Wrong alatt is készek voltunk!!! XDDD a szervezésről nem is beszélek... jaj kihagytad a My joy-t (asszem az is volt - bár lehet a Dangerous-szal keverem XD nem tom azt a kettőt mindig keverem, pedig tudom, hogy melyik melyik!) izé ja és nem tom miért, de az a Sister of night most NAGYON jól esett!!!! ott majdnem sírtam! Lola: hjaj nagyon jó otthon-tartózkodást!!!!! hiányozni fogsz! pihizz csak drága! és jó volt megint tombolni veled is! jaj és tetszik a hajszíned! szerintem szép! én jövő héten megyek megcsináltatni, mert már elég durván kikopott meg nő le. no mindegy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaaa igen, csak egyszer volt a közelben az a szakállas muksó, de szerencsére arrébb somfordált XD vigyázz magadra! |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:19:50
Létrehozva:
|
|
|
ja és a pecsa.
mi asszem meg is egyeztünk Vicámmal, hogy akkor most egy ideig kösz de nem pecsa. a dec30as előszilvesztereket megtartjuk, de ennyi. dupla annyiba kerül mint a többi ilyen buli, és semmit nem ad érte. mindig azt mondom hogy a kivetítés az egyetlen kiemelkedő dolog a pecsában, na hát most már az sem. ja meg a diszkógömb, de anélkül is megleszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap is alig volt kivetítés, a dallista kb fix, mindegy hogy épp mi az állítólagos témája a bulinak, ugyanazok mennek le minden alkalommal, minimális változtatásokkal. drága, messze, stb. én a magam részéről filterre vagy living roomra szavazok a továbbiakban. ki tart velem? hehe, Valics helyett visítoztunk Alan-re, vicces volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode remekül szórakozott volna, egyrészt rajtunk, másrészt a kivetítőn. elég sok Alan volt most |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:20:31
Létrehozva:
|
|
|
és akkor is köszi még egyszer a fuvart! XD
|
|
|
|
2010.03. 27. - 11:21:14
Létrehozva:
|
|
|
Ange, régen nem igazán szerettem Mart szólós képeit a hosszú haja miatt, de most hogy ide beraktad őket, és nézegetem, azt kell hogy mondjam, ez is jól áll neki. Hihetetlen. Bárcsak lenne színes nyomtatóm. Vagy lealább a cégnél. Fénymásolás. Fúúúúúj én azt úgy úúúúúútálom. Ma 40 oldalt kellett másolnom... utálok a gép mellett állni. A főnök meg nem vesz papíradagolót mert drága. Én a nyomataómat szoktam simizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange: Az a tapasztalatom, hogy a szag elkerülésére a legjobb a szellőztetés. Én mosás után egy egész napig nyitva hagyom az ajtaját. Meg amit Edó írt. Én nagyon szeretem ezeket a Marin képeket, nagyon jól állt neki ez a haj meg jó volt ez a design is! Már gondolkodtam hogy nyomtatok ki belőlük, mert otthon van színes nyomtató, ha szeretnél, akkor neked is nyomizok párat aztán elküldöm postán! Hm? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem nincs bajom a fénymásolóval, meg a nyomtatóval meg a faxal sem, mindig megvédem őket, ha valaki nekiállja rugdalni valamelyiket. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:22:53
Létrehozva:
|
|
|
Lola: talán nem véletlen az a sok Alan XD
jah hát igen, én már mondtam egy ideje, hogy a pecsa túl drága és nem ad cserébe túl maradandót - jó a számokat nem lehet megunni meg a társaság is jó, de én kis klubok híve lettem az utóbbi időben, egyrészt költségkímélés szempontjából, másrészt meg családiasabb és számokat is lehet kérni! |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:25:26
Létrehozva:
|
|
|
ja és a pecsa. mi asszem meg is egyeztünk Vicámmal, hogy akkor most egy ideig kösz de nem pecsa. a dec30as előszilvesztereket megtartjuk, de ennyi. dupla annyiba kerül mint a többi ilyen buli, és semmit nem ad érte. mindig azt mondom hogy a kivetítés az egyetlen kiemelkedő dolog a pecsában, na hát most már az sem. ja meg a diszkógömb, de anélkül is megleszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap is alig volt kivetítés, a dallista kb fix, mindegy hogy épp mi az állítólagos témája a bulinak, ugyanazok mennek le minden alkalommal, minimális változtatásokkal. drága, messze, stb. én a magam részéről filterre vagy living roomra szavazok a továbbiakban. ki tart velem? hehe, Valics helyett visítoztunk Alan-re, vicces volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode remekül szórakozott volna, egyrészt rajtunk, másrészt a kivetítőn. elég sok Alan volt most Egyetértek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De amúgy aszittem hogy többen lesznek, mert Classic party volt, de nem. Viszont így sok képen rajta leszünk!!! hellóka Angie-baba! jajajajaaa, jó volt nagyon az a kettes beszélgetés a parti előtt!!! ja hát igen, a Wrong alatt is készek voltunk!!! XDDD a szervezésről nem is beszélek... jaj kihagytad a My joy-t (asszem az is volt - bár lehet a Dangerous-szal keverem XD nem tom azt a kettőt mindig keverem, pedig tudom, hogy melyik melyik!) izé ja és nem tom miért, de az a Sister of night most NAGYON jól esett!!!! ott majdnem sírtam! Lola: hjaj nagyon jó otthon-tartózkodást!!!!! hiányozni fogsz! pihizz csak drága! és jó volt megint tombolni veled is! jaj és tetszik a hajszíned! szerintem szép! én jövő héten megyek megcsináltatni, mert már elég durván kikopott meg nő le. no mindegy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaaa igen, csak egyszer volt a közelben az a szakállas muksó, de szerencsére arrébb somfordált XD vigyázz magadra! Szia Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, elsírtam neked mindet, bár majdnem real 3D-ben is bőgtem! De csak majdnem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne kevergesd őket drága, mert mindkettő frankó ki nóta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vol a sister of night? Na én ott már nem voltam... |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:26:00
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Neo szoktak hozzád szólni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te vagy a sereghím nem lehet téged nem észre venni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt Babák! Tudom hogy szoktak hozzám szólni, ezért is írtam oda hogy nincs benne hiány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:26:33
Létrehozva:
|
|
|
Filterben és Livingben még nem voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem amúgy a Cool Club is bejött, csak lehetett volna fűtés... és mekkora volt már most, hogy a szőrös mókus nem mászott ránk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kész felüdülés volt!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 27. - 11:27:00
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez jó volt. Persze, szólunk csak te mindig dolgozol, olyan vagy mint én. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na ez az! Csak én nem tudok a munkából bejelentkezni sajnos. Pedig az lenne a kircsi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Babák! Tudom hogy szoktak hozzám szólni, ezért is írtam oda hogy nincs benne hiány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo! Kár, hogy nem jöttél tegnap! Jó buláj volt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:28:56
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, annyi agyalágyult beteg volt, hogy kész. Ezek nem is betegek! :S Az egyik azon röhögött, hogy véletlenül megnyomta a nővérhívót és én odaszaladtam potyára. Erre a szobatársával úgy röhögtek, hogy a párnájukat csapkodták nevettükben. Szerintetek normális az ilyen? Nagyon vicces, marha vicces hogy feleslegesen odasiettem. :S Az ilyen az nem is beteg, aki így tud szórakozni. Elég szomorú, a másik beteg meg épp haldoklik a szomszédban, de ne is zavarja őket. :S Ne haragudj meg érte, de én másképp látom. Jó, lehet hogy neked nem tetszett, de most gondold az én oldalamról. Megnyomom a nővérhívót és beszalad egy csodaszép DM baba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kell ennél szebb egy kórházi ágyban fekve? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:31:32
Létrehozva:
|
|
|
Filterben és Livingben még nem voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem amúgy a Cool Club is bejött, csak lehetett volna fűtés... és mekkora volt már most, hogy a szőrös mókus nem mászott ránk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kész felüdülés volt!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nah azért remélem, hogy kicsit megkönnyebbült a lelked, hogy kibeszélhetted a dolgokat nekem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a Filtert jobban szeretem - noha az tényleg kicsi, de otthonosabb mint a Living (mondjuk abban viszonylag pozitívan csalódtam legutóbb). jah, lehet azért nem mászott ránk, mert nem voltak ott Edóék XDDDD nem ők a kedvencei a muksónak? XDDD a Cool club is jó volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most már nem zavaró a fűtéshiány szerintem, mert már melegszik az idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg nekem az nagyon jó helyen van ugyebár a Nyugati miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ja egyébként én is több emberre számítottam - no hát mondjuk hó vége is volt meg valszeg megmutatkozik azért a létszámon ez az elégedetlenkedés... vagy nem tom. A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 27. - 11:32:40 |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:31:41
Létrehozva:
|
|
|
jaja volt a Sister, na ott majdnem besírtam én is. meg volt egy dal, nem is emlékszem, mi, amin konkrétan megeredtek a könnyecskék, de csak icipicit. de nem emlékszem, mi volt az. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
aztán meg volt pár, ami nem kicsit beindítós volt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és a slashie jelenet??? az milyen volt? jeeee szia Neo. ne gyere pecsába, más buliba gyere. pecsára rámegy a gatyád. aztán kinn lesz a popsid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:31:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo! Szólok hozzád! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Köszi! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |