![]() ![]() |
2010.03. 27. - 11:36:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaja volt a Sister, na ott majdnem besírtam én is. meg volt egy dal, nem is emlékszem, mi, amin konkrétan megeredtek a könnyecskék, de csak icipicit. de nem emlékszem, mi volt az. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) aztán meg volt pár, ami nem kicsit beindítós volt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és a slashie jelenet??? az milyen volt? jeeee szia Neo. ne gyere pecsába, más buliba gyere. pecsára rámegy a gatyád. aztán kinn lesz a popsid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj tudtam, hogy elfelejtek vmit: reagálni Angie-nek a Sisterre. igen, volt! nagyon megindított most - nem tom pontosan megmondani hogy miért!!! és a fények NAGYON passzoltak hozzá - alig volt némi fehéres derengés, inkább bársonyosan sötét volt + a diszkógömb által szétszórt "csillagok".... hjajj nagyon passzolt! teljesen taccsra vágott! jah hát Lola igen, azért voltak rendesen beindító számok - pl. CORRUPT studio verzió, klippel........... OH fákkk!!! várjál, rémlik vmi slash-jelenet még sikongattunk is rajta - ölelgetés a Waiting for the night végén? vagy mi is volt??? |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:37:37
Létrehozva:
|
|
|
jaja volt a Sister, na ott majdnem besírtam én is. meg volt egy dal, nem is emlékszem, mi, amin konkrétan megeredtek a könnyecskék, de csak icipicit. de nem emlékszem, mi volt az. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) aztán meg volt pár, ami nem kicsit beindítós volt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és a slashie jelenet??? az milyen volt? jeeee szia Neo. ne gyere pecsába, más buliba gyere. pecsára rámegy a gatyád. aztán kinn lesz a popsid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kőműves dekoltázs... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:39:16
Létrehozva:
|
|
|
jaj tudtam, hogy elfelejtek vmit: reagálni Angie-nek a Sisterre. igen, volt! nagyon megindított most - nem tom pontosan megmondani hogy miért!!! és a fények NAGYON passzoltak hozzá - alig volt némi fehéres derengés, inkább bársonyosan sötét volt + a diszkógömb által szétszórt "csillagok".... hjajj nagyon passzolt! teljesen taccsra vágott! jah hát Lola igen, azért voltak rendesen beindító számok - pl. CORRUPT studio verzió, klippel........... OH fákkk!!! várjál, rémlik vmi slash-jelenet még sikongattunk is rajta - ölelgetés a Waiting for the night végén? vagy mi is volt??? én az élő slashre gondoltam... tuuuudod... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) bahh Corrupt! de nagy volt! Kőműves dekoltázs... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na végre valaki ismeri ezt a kifejezést! vagyis nálunk építőmunkás dekoltázs de ez részletkérdés na 3kor vonat, úgyhogy össze kéne kapnom magam lassan |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:46:01
Létrehozva:
|
|
|
nah azért remélem, hogy kicsit megkönnyebbült a lelked, hogy kibeszélhetted a dolgokat nekem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a Filtert jobban szeretem - noha az tényleg kicsi, de otthonosabb mint a Living (mondjuk abban viszonylag pozitívan csalódtam legutóbb). jah, lehet azért nem mászott ránk, mert nem voltak ott Edóék XDDDD nem ők a kedvencei a muksónak? XDDD a Cool club is jó volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most már nem zavaró a fűtéshiány szerintem, mert már melegszik az idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg nekem az nagyon jó helyen van ugyebár a Nyugati miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ja egyébként én is több emberre számítottam - no hát mondjuk hó vége is volt meg valszeg megmutatkozik azért a létszámon ez az elégedetlenkedés... vagy nem tom. Igen, kellett már, hogy kiengedjem a feszkót és kibeszéljem neked is nem csak telefonban hanem személyesen is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem tudom ezeken a helyeken mondom, hogy még nem voltam, a Coollal meg nem lett volna tényleg gondom, ha nem februárban lett volna a fűtés mentes buli. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A Pecsa meg szerintem lassan el fog halni... na végre valaki ismeri ezt a kifejezést! vagyis nálunk építőmunkás dekoltázs de ez részletkérdés na 3kor vonat, úgyhogy össze kéne kapnom magam lassan Loli, jó utat haza! Majd akkor a fodrász miatt zaklathatlak két hét múlva? Már nagyon ősembernek érzem magam ezzel a semmi frizurával (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:47:52
Létrehozva:
|
|
|
Lola: JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! AAAAAAAAAAAZ!!!! AZ NAGYON OTT VOLT!!!!!!!!!!! juhuhuhhhuhhhuujj!!! szépséges jelenet volt kicsi szívemnek!!!!! XDDDDDDDD
Angie: na jól van akkor, örülök, hogy jót tett!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 11:52:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na jól van akkor, örülök, hogy jót tett!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, jó volt a kis lelkecskémnek |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:21:16
Létrehozva:
|
|
|
Hová lettetek?
|
|
|
|
2010.03. 27. - 12:24:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Libuskák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na... örülök hogy nagyon jó volt a buli, nagyon ott lettem volna veletek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen élő Slash? erre kiváncsi lennék.... Lola, a srác beceneve, viztorony .. mert akkora a feje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics, meg Marcsi olyan rendesen eláztak, hogy én már rég láttam ilyet.. de komolyan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyfolytában titeket hiányoltak, meg a DM-et.. persze egész este DM-ot énekeltünk, és rettenetesek voltunk ... Volt.. Just can't get enough, Never let me down again, Enjoy the silence, és még valami, de nem emlékszem az mi volt... pedig én nem is ittam annyit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a cool csak miattatok tetszett, maga a hely nem jött be. REtropolis nagyon jó volt, meg a living, nálam eddig ezek vitték a primet ... jaaajjjj.. még mindig 17.-e éltet.. annyira várom, hogy csak nahhh.. Meliccsel mi meg egyfolytában erről bezséltünk, hogy mennyire jó lesz ott kiengedni a gőzt, ahogy ő mondaná, megalakulunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode.. nem tudom mi bajod, igazán éles a nyelved, és teljes mértékben vihar a biliben, amit csinálsz... mindenkinek joga van megmondania a véleményét, főleg úgy,hogy kultúrált, és senkit nem bántott meg szerintem. Soha senki nem szólt semmiért, igazad van, hogy ugorjuk át, godnolom te is sok mindent átugrassz... nincs is ezzel gond. Nekem is csak az volt a bajom,hogy vizuális vagyok, és az, hogy megmosom a seggem, kicsit vulgáris... és látom magam előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze, mondhatnátok, hogy mi is tudunk gusztustalanok lenni, mert pl én nagyon el tudom engedni a szám, de én egészen másról irok igy néha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az szerintem nem gond.. Ezen nem kell fennakadni.. pl rám is simán rám szólt már Capri, hogy ne használjam azt a kifejezést, hogy kúrás, mert zavarja... el is fogadtam, és egyáltalán nem sértődtem meg raja, mindössze annyi,hogy kértem tőle más alternativát magára a folyamtra. ... jöttek is a válaszok Ne felejtsétek el lányok ma lekapcsolni az áramot este fél 9-től fél 10-ig!!! Nagyon fontos... környezet tudatosan... innovativan... figyeljünk oda arra, ami a legnagyobb kincsünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !!!! Usi.. még be sem kapcsoltam a telefonom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na majd mindjárt.. és köszönöm az sms-t, és hogy gondoltál rám!!!! Puszi érte!!! Itt vagyok Angie, itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaajjj.... nem is mondtam.. kaptam egy sounds of the universe-es pólót a kutyás barátnőimtől.. meg egy párnát, amin a saját kutyám van. .. mindkettő csodaszép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tegnap már a pólóban aludtam... mert elég nagy, úgyhogy igazi alvós póló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:29:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó!
Örülök, hogy a ti bulitok is jól sikerült, bár már gondoltam hogy a csajok eláztak, hiszen Usit többször is hívták, amikor még az Íjászban dumcsiztunk. Ő meg röhögött velem szemben ülve és tolmácsolta mi történik a vonal másik végén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát szakadtam a röhögéstől, de ezek szerint bejött a tippem, ami az elázást illeti. Hááá, azért megnéztem volna hogy nyomja a Sakál vokál azt a karaoke-t (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Igen, ma van a Föld Órája, tavaly a barátnőmnél gyertya fény mellett unoztunk, de azért használtunk zseblámpát is! Lehet este kimegyek a várba, ott lesz valami nagyobb buli ezen apropóból, ugye? SOTU póló nekem befigyelt Zágrábban, az az egyik alvós pólóm, imádom. De most éppen a PTA-s van soron, abban szundizom. Örülök, hogy neked is van!!! |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:35:18
Létrehozva:
|
|
|
itt vagyok, Angie, még egy picit.
szia Edóm! most csetelek Marcsikával, mondja h milyen másnapos Valiccsal együtt! XD édesek vagytok. hiányoltunk titeket tegnap, mondtuk is h azért ájjj ájj Edóék nélkül mégsem ugyanaz! az élő slash az az volt... yummy! amikor előttünk két kis szexi pasi összeölelkezett, tök szorosan, aztán egyik így ölébe kapta a másikat, úgy, hogy rákulcsolta tudod a combját a csípőjére. és így marháskodtak tök sokáig. de akármi legyek ha ez játék volt. olyan édesek voltak. mi meg Usival, meg a másik slash fan barátnőmmel sikoltztunk rájuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amit írtál meg... hát köszi. egyetértek. nem is teszek hozzá semmit klassz az ajándékod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:38:07
Létrehozva:
|
|
|
hehe, én még mindig a nyakánál a nagy melegben kicsit szétszaggatott sárga gólyatáboros pólómban alszom. (vagyok olyan hülye, hogy Mode-os pólót sajnálnék erre! XDDDD)
ja hát igen, Valicson nagyon röhögtem - tök édesen magyarázott nekem mindenfélét - de vagy 6x!!! XD azért örülök, hogy nélkülünk is feltaláltátok magatokat és partiztatok egy jót, Edó! az sms-t meg szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen rendik ezek a kutyás lányok is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg igen, az az élő slash jelenetke..... jesszusom, még most is beleborzongok!!! Lola, csak a fejemben sikítoztam vagy hangosan is? XDDDD |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:38:39
Létrehozva:
|
|
|
jaja, várban lesz közös hepaj, valami dobolás, meg minden
ha itt lennék pesten, tuti felmennék én is! menjetek, tök jó lesz! |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:42:02
Létrehozva:
|
|
|
Áááááááhhh...a perverz agyatok rögtön beindult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hhehehheee... látom magam előtt, ahogy sikongattok, meg gülüztök a szemetekkel!
Marcsikát most akarom elcsalni egy kis sétára... ki a szabadba.. szerintem jót tenne neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azatán csinálok halas tésztátt.. nyammiii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehetnek nálam a csajok.. bár Valics nem szereti a halat, de majd most megszerettetem vele.. egészséges, nem rohad a beleiben, és még finom is.. majd most meglátja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. Valics, meg Marcsi, folyton titeket akart hivni.. csak már Usi nem vette fel, nálam meg nem volt teló,hogy megadjam a Lolcsi, és a te számod... igy aztán szomorúan, de letett róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is tudtam, hogy ilyen sokat telefonált... egész este nálam üvöltött... nem hallottam mást, csak Alaaaaan... teljesen elvesztette a kontrollt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert dvd-t nézett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a piát össze vissza lögybölte, és rázta magát, ha kellett, ha nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megzabáltam őt, és Marcsit is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja.. jó volt benne aludni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:42:20
Létrehozva:
|
|
|
nem Usi, nemcsak a fejedben sikítoztál!
háhá nagyon is igaziban! mint én is nyehhhheeeeeeeeeee a gondolattól vigyorognom kell na vagyok csak mek bőröndöt pakolni |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:46:38
Létrehozva:
|
|
|
De jó lesz neked Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a szabadban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaahhh.. mit nem adnék most a vidékért.. jó lenne már a nyár.. kint a nyaralóban annyira nyugis... csak a szomszéd lovak nyihogása hallik... imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 27. - 12:49:09
Létrehozva:
|
|
|
De jó lesz neked Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a szabadban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaaahhh.. mit nem adnék most a vidékért.. jó lenne már a nyár.. kint a nyaralóban annyira nyugis... csak a szomszéd lovak nyihogása hallik... imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó hát csak a családom ne lenne ilyen drámás. de majd én rendberakom mindet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy mondanám h meghívlak titeket oda, mert na ott aztán lehet zajolni, senkit nem érdekel, de nagyon messze van, a gatyátok rámenne lejönni hozzánk. pedig jó lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:49:12
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nem vettem fel?? jajjj lehet már én se voltam beszámítható állapotban XD de mintha rémlene egy nem fogadott hívás! de cserébe írtam neki a But not tonight alatt hogy sikítoztunk helyette Alannél XD
Lola: AKKOR JÓ!!!! jól van, megfelelően viselkedtem akkor a jelenetet látva XDDDD Edó2: naná, hogy kocsányon lógtak a szemeink!!!! ráadásul egész közel voltak hozzánk, 2-3 méterre se!!! viccelsz??? aztán utána mikor lemászott a másik csávóról a kicsi, akkor is csináltak vmi félreérthető mozdulatot, nem? úgy értem ilyen "poénkodón" egymásra mozdultak - nem Lola? nekem már homály XD |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:52:51
Létrehozva:
|
|
|
Edó: nem vettem fel?? jajjj lehet már én se voltam beszámítható állapotban XD de mintha rémlene egy nem fogadott hívás! de cserébe írtam neki a But not tonight alatt hogy sikítoztunk helyette Alannél XD Lola: AKKOR JÓ!!!! jól van, megfelelően viselkedtem akkor a jelenetet látva XDDDD Edó2: naná, hogy kocsányon lógtak a szemeink!!!! ráadásul egész közel voltak hozzánk, 2-3 méterre se!!! viccelsz??? aztán utána mikor lemászott a másik csávóról a kicsi, akkor is csináltak vmi félreérthető mozdulatot, nem? úgy értem ilyen "poénkodón" egymásra mozdultak - nem Lola? nekem már homály XD nekem is rémlik egy csókféleség... vagy puszi, de tök bensőséges volt! ójeebébi ójee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jajjjj de szexik voltak, az anyjuk keservit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:56:11
Létrehozva:
|
|
|
Lola: AKKOR JÓL EMLÉKEZTEM!!!! aszittem már az én agyam vetítette tovább csak a dolgokat! XD
de próbálták elhülyülni a dolgot.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kis sunyik!!! hát hjajajajajajjjj nagyon seksik voltak!!!!! már csak ezért is megérte az a borsos belépti díj! XD (köszi Angie megint! XD) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 27. - 12:56:45 |
|
|
|
2010.03. 27. - 12:58:06
Létrehozva:
|
|
|
Edó, majd megadom Valicsnak meg Melcsinek a telószámom és akkor tudtok zavarni engem is a sikongatásokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De szerintem is vidd ki a csajokat a levegőre, de nehogy piát is vigyetek magatokkal, mert annak nem lenne jó vége! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola, akkor a fodrászat ok? Már egyszer kérdeztem, de látom átsiklottál felette. Nem szeretnék ősember maradni, HELP (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, én már csak a fiúkkal alszom egy ágyban minden éjjel, ha már 3D pasim nincsen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De majd lesz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jó hát csak a családom ne lenne ilyen drámás. de majd én rendberakom mindet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy mondanám h meghívlak titeket oda, mert na ott aztán lehet zajolni, senkit nem érdekel, de nagyon messze van, a gatyátok rámenne lejönni hozzánk. pedig jó lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én leviszem a csajokat kocsival, majd kérek a cégtől egy hétvégére egy kocsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy hosszított 7végét csinálunk, 4 embert tudok elvinni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |