![]() ![]() |
2010.03. 27. - 13:01:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaaa
persze a fodrász mondtam tegnap is, simán! bármikor szólsz, és megbeszéljük, vagy megadom a Laci számát. nagyon ügyes a szivem, nekem ő a legjobb barátom fiúban, olyan mint a testvérem. úristen vagy 8-9 éve barátok vagyunk. na és ő nemrég végezte el a fodrászatot is a szobrászat mellé, nagyon szereti, és iszonyat ügyes! országos versenyen 6. lett meg ilyenek. már látom, ahogy neked esik ritkítóollóval XD jó sok hajad van! biztos jól levágja meg minden, amit kell, nekem ő gondozza a fejemet. nézd meg az ismerőseim között facebookon, pásztor a vezetékneve. vannak fenn fodrászos képei. de ha ráírsz, sem fog megsértődni sztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 13:04:50
Létrehozva:
|
|
|
jaaa persze a fodrász mondtam tegnap is, simán! bármikor szólsz, és megbeszéljük, vagy megadom a Laci számát. nagyon ügyes a szivem, nekem ő a legjobb barátom fiúban, olyan mint a testvérem. úristen vagy 8-9 éve barátok vagyunk. na és ő nemrég végezte el a fodrászatot is a szobrászat mellé, nagyon szereti, és iszonyat ügyes! országos versenyen 6. lett meg ilyenek. már látom, ahogy neked esik ritkítóollóval XD jó sok hajad van! biztos jól levágja meg minden, amit kell, nekem ő gondozza a fejemet. nézd meg az ismerőseim között facebookon, pásztor a vezetékneve. vannak fenn fodrászos képei. de ha ráírsz, sem fog megsértődni sztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Huh, ez jól hangzik, az a baj, hogy én nagyon ragaszkodom az én Bertimhez, mert ő is mesterfodrász meg minden, csak 7végén nem dolgozik, amikor én hazamegyek, szóval meg kell csalnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd akkor írok neki fészbúkon és rád hivatkozom! A hajad isteni amúgy most, nagyon tetszik a színe és az állaga is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 13:38:50
Létrehozva:
|
|
|
jó utat Lola - asszem nekem le kell dőlnöm kicsit aludni, mert belassultam mint a Vista! XD
|
|
|
|
2010.03. 27. - 13:46:27
Létrehozva:
|
|
|
THX! Huh, ez jól hangzik, az a baj, hogy én nagyon ragaszkodom az én Bertimhez, mert ő is mesterfodrász meg minden, csak 7végén nem dolgozik, amikor én hazamegyek, szóval meg kell csalnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd akkor írok neki fészbúkon és rád hivatkozom! A hajad isteni amúgy most, nagyon tetszik a színe és az állaga is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na hát Lacim még nem mesterfodrász, de az akar lenni. csak annak vannak ilyen kitételei hogy előtte nemtomhány évig kell a szakmában dolgozni, mielőtt leteszed a mestervizsgát. egyem a kis szívét, a legkreatívabb, legimádnivalóbb hisztis picsa a világon. majd megismered akkor te is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hajam... hát izé. én tegnap sikítoztam félórát, amikor először megláttam a hajszínem. én akartam meg minden, csak tudod, hirtelen és éles a váltás. és kicsit sokkolt. de estére megszoktam és mostmár szeretem is. meg nem is pont ilyen lesz, majd látjátok, több színt még belefestünk majd, meg egy vágás is nagyon kell már. csak tegnap nem volt idő, így is megvárattam Capriékat nem kicsit. fú bakker. ennyi cuccot! mindig elférek a kis gurulós bőröndömben, na most nem sikerült. ugyanis becuccoltam a téli pulcsikat (csak kettőt hagytam itt, hátha kell még) meg a hatalmas télikabát is rengeteg helyet foglalt, meg hazaviszem a téli csizmám is, meg egy cipőmet, mert otthon olcsóbban sarkalják meg mint itt. uff, ki kellett vennem a hátizsákom is, az is telelett cuccokkal. még jó hogy a bőrönd gurul, cipelni nem bírnám. és viszek haza olvasni meg néznivalót, és jóóó lesz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak bírjak a tegnapi dance után a magassarkúmban kitipegni a vonatig. de muszáj, mert haza kell vinnem , és nem fér a táskába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi, Usi, neked meg jó pihit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 14:06:42
Létrehozva:
|
|
|
köszi Lola! közben átlendültem a holtponton egy darabig, úgyhogy az ágy várhat XD
|
|
|
|
2010.03. 27. - 14:09:40
Létrehozva:
|
|
|
na, én akkor megyek is.
mindenkinek minden jót, majd egyszer csak jövök. szeretet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 14:10:31
Létrehozva:
|
|
|
szijja még egyszer! érezd jól magad otthon!
|
|
|
|
2010.03. 27. - 14:29:33
Létrehozva:
|
|
|
na hát Lacim még nem mesterfodrász, de az akar lenni. csak annak vannak ilyen kitételei hogy előtte nemtomhány évig kell a szakmában dolgozni, mielőtt leteszed a mestervizsgát. egyem a kis szívét, a legkreatívabb, legimádnivalóbb hisztis picsa a világon. majd megismered akkor te is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a hajam... hát izé. én tegnap sikítoztam félórát, amikor először megláttam a hajszínem. én akartam meg minden, csak tudod, hirtelen és éles a váltás. és kicsit sokkolt. de estére megszoktam és mostmár szeretem is. meg nem is pont ilyen lesz, majd látjátok, több színt még belefestünk majd, meg egy vágás is nagyon kell már. csak tegnap nem volt idő, így is megvárattam Capriékat nem kicsit. fú bakker. ennyi cuccot! mindig elférek a kis gurulós bőröndömben, na most nem sikerült. ugyanis becuccoltam a téli pulcsikat (csak kettőt hagytam itt, hátha kell még) meg a hatalmas télikabát is rengeteg helyet foglalt, meg hazaviszem a téli csizmám is, meg egy cipőmet, mert otthon olcsóbban sarkalják meg mint itt. uff, ki kellett vennem a hátizsákom is, az is telelett cuccokkal. még jó hogy a bőrönd gurul, cipelni nem bírnám. és viszek haza olvasni meg néznivalót, és jóóó lesz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak bírjak a tegnapi dance után a magassarkúmban kitipegni a vonatig. de muszáj, mert haza kell vinnem , és nem fér a táskába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi, Usi, neked meg jó pihit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsesz, közben leragadtam Csernusnál... te ez, a Férfi című könyv ezt kva jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háhá, szerintem holnapra kivégzem, na nesze neked takarítás! Jajj, imádom az olyan pasikat, akik kis cukorborsók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ha neked ő a legjobb barátod férfi kivitelben, akkor csak jó fej lehet! Majd megtámadom/letámadom és csinál nekem valami klassz frizurát. Jó sok a hajam, szóval lehet vele mit kezdeni. És forgók sincsenek benne Jó utat haza, majd pihizzen a lábacskád a vonaton! Nekem még várnom kell a tavaszi cuccaimra egy egész hetet. Pedig jövő héten már 20 fokokat mondanak szerdától, hát meg fogok sülni... szóval ha nagyon nem bírom kénytelen leszek még költeni egy kis pénzt néhány tavaszi cuccra, pedig nem akarok. Én Madridba szeretnék menni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó olvasást, filmnézést, pihit! Majd sms-ezünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem most horror mobil számlám lesz... jajj (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 14:39:45
Létrehozva:
|
|
|
Láttunk őzikéket... bezony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és lefüleltünk egy illegális szemétlerakó bandát is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most én is megyek, és neki állok főzni, hátha már kiolvadt a halam... Usikám.. jól birod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak nem dobtak valamit a piádba, hogy még mindig pörögsz... báááár.. nálam ez mindig igy van.. ezerrel pörgök minden DM buli után, mert nekem ez a drog.. koncert után meg konkrétan másnap éjfélig nyomtam, és akkor is már le kellett lakatolnom a szemem.. egyszerűen olyan szinten zakatol az agy, és annyira erősek ezek az impulzusok, hogy nem tudok leállni!
Lola, nagyon vigyázz magadra, Love (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, milyen lesz a hajad? Én nagy átalakitó vagyok, imádok változtatni, nekem is volt már mindenféle a hajszinem, de gyakram a barátnőimet is szeretem alakitani.. egy kis szinváltoztatás, egy kis vágás, imádom.. és mindig azt mondom, nem muszáj a hosszú hajhoz ragaszkodni.. de nem ám.. mindig rendesen meg kell tépetni, mert a hosszú haj csak úgy mutat, ha, ha jó erősen meg van cibálva.. és valljuk be,nem mindnekinek nő meg akkorára a haja mint az enyém, mert általában a vége el kezd törni, és az úgy már nem mutat.. úgyhogy én mindig mindenkit arra biztatok, vágassa csak rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és a szinek..hihetetlen mennyire meg tudja változtatni az ember arcát, és kisugárzását a hajszine.. hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy az is nagyon fontos.. nagyon kiváncsi vagyok, milyen lett a hajad Lola.. hogy áll a barnás vörös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Érdekes dolog ez, mert a vöröstől nagyon óckodom, bár egyszer én is voltam az.. ezzel úgy vagyok, hogy egy olyan hajszin, amiből csak a természetes vörös tetszik, a többi nekem mind egy kicsit mesterkélt.. mondom én, aki szőke (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... szóval... olyan, amiből a természetben egyébként nagyon ritkán van, és társul hozzá a fehér bőr, a szeplő, világos szemöldök, és szempilla, világos kék, vagy zöld szem.. ezekkel megy... nekem igy be is jön..... de mégis.. mostanában a csoki barna hajszin nagyon nagyon tetszik.. annyira szééép. de nekem egyáltalán nem áll jól. Jaaaa.. és tudom mi tetszik még.. de az csak némely nőn, és teljesen ellentéte az eddig leirtaknak.. Ha valakinek piros, és rövid a haja.. isteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég attraktiv hozzá a csaj, és sminkel is, hát nekem nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 15:05:52
Létrehozva:
|
|
|
hát lefelé aludtam kb. 3 órát a vonaton (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg nem sokat szoktam aludni bulik után se - vagy ahogy összejön.
nekem nagyon tetszenek a festett vörös egyes árnyalatai, de a természetes vörös is!! az nagyon szép tud lenni azzal a párosítással, amit leírtál. jah, vannak, akiknek a rövid feltűnő haj marha jól áll. itt is rohangál pár ilyen az egyetemen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 15:13:05
Létrehozva:
|
|
|
Ne haragudj meg érte, de én másképp látom. Jó, lehet hogy neked nem tetszett, de most gondold az én oldalamról. Megnyomom a nővérhívót és beszalad egy csodaszép DM baba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kell ennél szebb egy kórházi ágyban fekve? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az nem baj, ha véletlenül megnyomják, hanem ők egész este ezt csinálták, be volt zárva az ajtajuk, de kihallatszott a folyosóra, hogy hogyan kaszinóznak, vinnyognak, röhögnek. Szoktak ilyenek lenni, de nem nagy betegek, főleg ha így tudnak szórakozni. Azért ez egy kórház, nem illik hangoskodni. Csak még nem szóltam rájuk, mondom várok, ha nem hagyják abba, szólok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 15:24:35
Létrehozva:
|
|
|
Niki: hát lehet ha nekem így felcseszték volna az agyamat, én már finoman megmondtam volna a magamét nekik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) amúgy meg tényleg nem szép dolog egy kórházban így műsorozni!
|
|
|
|
2010.03. 27. - 15:40:46
Létrehozva:
|
|
|
Jaj a fodrászokból elegem van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bár enyém ügyes, de az összes fodrász olyan, hogy folyton vágni akar. Nekem is sokszor mondják, hogy vágassak bele stb., miért nem csinálok valamit a hajammal, bár most van féloldalas frufrum, ami eddig nem volt, meg volt benne melír az esküvőn. De megint kezdem megunni a frufrut, mert a munka miatt is, gyorsan bezsírosodik, mindig a töve csak és az egész fejemből annyit lehet látni, hogy a frufru szálanként mócsingokban áll. Tök idegesítő, ha egybe lenne, nem lehetne úgy látni. Így meg csak lógnak bele a homlokomba a zsírosabb szálak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocs. Amúgy utálom, ha valaki bele akar szólni, hogy kezdjek vele valamit, vagy ha az egész kinézetembe beleszólnak. Ha nekem így tetszik, akkor miért zavar mást, hogy milyen. És egyébként azt is megfigyeltem, mindig azok szólnak be, akik magukkal nem elégedettek. Pl. van egy ismerősöm, mindig más színű a haja, (nekem nem tetszik) meg az egész kinézete, ruha stb. olyan látványos, feltűnő. És az ilyenek szólogatnak mindig. Nekem tetszik így magam és kész jól érzem magam a bőrömben, hagyjanak békén, mindig megmondom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó én sajnálnám, ha nem mennék 17-én, de még kitalálom mi legyen, lehet szervezkedek majd valamit öcsémékkel. Usi, hát igen én sem akarom már tovább nyújtani mint a rétestésztát, csak nekem tényleg olyan fura volt a beszólás még akkor is, ha finom volt és baráti, mert ez a Sereg marhára nem arról híres, hogy kerülgetjük a forrókását, hanem ez a Sereg szókimondó!!! Nekem furcsa is volt az elején, sőt mikor először taliztunk akkor is, mert utoljára középsuliban voltam ilyen "idióta", azóta nem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval eléggé kimondunk itt mindent, én pl. a káromkodást sem szeretem az írásban, szóban sajnos gyakran beszélek rondán, de leírva már olyan nem szép, arra azért szoktam figyelni nagyjából. De nem érdekel, ha más itt így ír, mondom. Erre csak magam miatt figyelek. Akkor a többi is, hát pl. Martin és Dave összeeresztése, azért elég meredek, oké én is szeretem ha puszilja stb., de olyan barátin csak. A többit már erős lenne elképzelnem, de ezek szerint én mégsem vagyok annyira vizuális típus, mint gondoltam magamról, mert nem zavar ennek olvasása. Érdekes volt. Vicáé lehet azért volt fura, mert nő. Ha férfiról lenne szó, már másként hatna rád, rátok, gondolom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ejnye, perverz nők, nektek csak a kapucíner a jó?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Más korúak vagyunk, más habitusúak ezzel nincs gond, ettől színes a Sereg. És ha a másik oldalon vagy, akkor nehezebb "felfogni", nektek könnyű úgymond, te "csak" szóltál, de akkor mit gondoljon a másik, érted? Capri is a felsoroltak között, amikor itt sincs, meg most mi lesz ha nem hagyom abba, nem szólnak hozzám? Szóval érted. Az oké, hogy te szóltál és neked ezzel el is van intézve. |
|
|
|
2010.03. 27. - 15:55:38
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy nem akarok drámázni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Igazatok van ebbe, hogy hagyjuk abba. Inkább mondom, hogy (titeket úgysem érdekel, de nem baj megosztom az örömöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nemsokára megyek kosármeccsre, még azt hiszem két meccs, és kezdődik a rájátszás. Még kb. olyan két hónap, és meglátjuk ki lesz a bajnok. Jaj gyerekek, annyira várom! Ha belegondolok, már most izgul a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a szurkolás, küzdelem, jaj de jó lesz. És tudom, érzem, hogy most mi leszünk a bajnokok, hisz' elsők vagyunk és most mi vagyunk a legjobb csapat. Fura érzés, tudjátok én gyerekkorom óta kijárok, vittek és ott lehettem, mikor először lett bajnok a ZTE. Szóval sportos család vagyunk, ez nekem olyan szinten fontos, mint a Mode. Szóval akkor értitek. És az idézetem a végére, ami végigkísérte általánostól a napjaimat: "A sport arra tanít, hogy becsületesen győzzünk, vagy emelt fővel veszítsünk. A sport tehát mindenre megtanít." (Hemingway) Igen, ezt láttam 7 éves koromtól nap mint nap a sulim aulájában, jaj de szép évek voltak, mikor élsportoló lehettem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 16:16:31
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! először is: sajnálom, hogy nem értitek mi volt a problémánk. nem a perverzkedéssel volt bajunk, hanem annak a már-már közönséges nyelvezetével. (legalábbis az én fülem/szemem érzékeny erre - lassan már én kérek elnézést azért, hogy szólni mertünk!) lendüljünk már át ezen légyszi! nincs semmi gond se a perverzkedéssel, se a képek bepakolásával (azzal sosem volt!!! - úgyhogy nem tom Mode miért kellett emiatt hisztizni) vica: neked sem kell elraknod a perverz éned! mindent lehet, csak kulturált keretek között - legalábbis szerintem. na mindegy, lapozzunk!!! Lehet, hogy nagy dobra verem ezt, tisztában is vagyok vele, de ez azért van, mert egyszerűen képtelen vagyok megérteni, mi a jó szagú úristenért nem tudtok 4 szón átgörgetni. Perverzség közönséges nyelvezete??? Na erre olyat mondanék, hogy......de inkább nem mondom...... A képekkel való dolog meg szemtelenkedés szerű volt, vagy mit tudom én, hogy mondjam. Komolyan úgy beszéltek, mintha ti kulturált keretek között perverzkednétek....Nem azzal van bajom, hogy szóltatok, hanem azzal, ami miatt szóltatok. De mindegy. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.03. 27. - 16:20:41 |
|
|
|
2010.03. 27. - 16:21:32
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amúgy nem akarok drámázni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igazatok van ebbe, hogy hagyjuk abba. Inkább mondom, hogy (titeket úgysem érdekel, de nem baj megosztom az örömöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nemsokára megyek kosármeccsre, még azt hiszem két meccs, és kezdődik a rájátszás. Még kb. olyan két hónap, és meglátjuk ki lesz a bajnok. Jaj gyerekek, annyira várom! Ha belegondolok, már most izgul a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a szurkolás, küzdelem, jaj de jó lesz. És tudom, érzem, hogy most mi leszünk a bajnokok, hisz' elsők vagyunk és most mi vagyunk a legjobb csapat. Fura érzés, tudjátok én gyerekkorom óta kijárok, vittek és ott lehettem, mikor először lett bajnok a ZTE. Szóval sportos család vagyunk, ez nekem olyan szinten fontos, mint a Mode. Szóval akkor értitek. És az idézetem a végére, ami végigkísérte általánostól a napjaimat: "A sport arra tanít, hogy becsületesen győzzünk, vagy emelt fővel veszítsünk. A sport tehát mindenre megtanít." (Hemingway) Igen, ezt láttam 7 éves koromtól nap mint nap a sulim aulájában, jaj de szép évek voltak, mikor élsportoló lehettem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sziasztok drágáim ! Niki én nem szóltam bele ebbe a vitába semmit sem és nem is fogok.Csak annyit szeretnék írni nektek, hogy attól függetlenül mert esetleg nem reagálok mindenre ,még nagyon is érdekel, ki ,mit csinál amikor nem a mode-al foglalkozik.Nagyon szeretem amikor írsz a munkádról vagy akár a sportról is mint most . Van olyan amikor elkezdek olvasni és még csak bekösszöni sem tudok nektek mert történik, valami én meg belépve maradok pedig nem is vagyok itt. Számomra a sport nem sokat jelent mert kövér gyerek voltam. Eljártam ugyan röplabdázni de csak másfél évig. Aztán amikor fogyókúráztam akkor aerobikoztam.Most úszni megyek néha. Ennyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szeretek olyasmiről olvasni amiben nem volt részem ! Kérek storykat az élsportolós szép évekről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 16:40:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok drágáim ! Niki én nem szóltam bele ebbe a vitába semmit sem és nem is fogok.Csak annyit szeretnék írni nektek, hogy attól függetlenül mert esetleg nem reagálok mindenre ,még nagyon is érdekel, ki ,mit csinál amikor nem a mode-al foglalkozik.Nagyon szeretem amikor írsz a munkádról vagy akár a sportról is mint most . Van olyan amikor elkezdek olvasni és még csak bekösszöni sem tudok nektek mert történik, valami én meg belépve maradok pedig nem is vagyok itt. Számomra a sport nem sokat jelent mert kövér gyerek voltam. Eljártam ugyan röplabdázni de csak másfél évig. Aztán amikor fogyókúráztam akkor aerobikoztam.Most úszni megyek néha. Ennyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szeretek olyasmiről olvasni amiben nem volt részem ! Kérek storykat az élsportolós szép évekről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha most itt vagy, és tényleg érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor írok kicsit addig, úgyis jó érzés nosztalgiázni, és még úgysem kell indulnom. Hát, lenne sok minden, de azért nem fogok regényeket írni. Szüleim sportoltak, de nekik sem sikerült az élsportoló szintet tovább vinni, csak addig, mint nekem, 20 éves korukig. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Apukám kosarazott, nagyon magas én is az lettem. Anyukám kézilabda. Evidens volt, hogy ebben a városban a foci, de inkább a kosárlabda a menő, nem sok választék van, tehát kosárlabda fele hajlottunk, és hát ugye lósznya voltam mindig is. Ügyesen mozogtam már kiskoromban is. Kellett felvételezni tesi tagozatra, felvettek és mivel voltam különösen ügyes a felvételin? Hát a labdával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán hallottunk ugye Egerszegi Krisztináról és én beleszerelmesedtem az úszásba. Úgy volt, hogy amikor ötödikes vagy, akkor kell sportágat választani, amit onnantól kezdve aktívan csinálsz, addig minden másban próbálgatta magát az ember. Na igen, marha jól úsztam, saját magam tanultam meg egyedül, imádtam a vizet, (hú erről is van sztorim, volt hogy majdnem megfulladtam, úgy mentettek ki) és szépen mindig belemerészkedtem, egyszer csak tudtam magamtól úszni. ... |
|
|
|
2010.03. 27. - 16:45:46
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Az nem baj, ha véletlenül megnyomják, hanem ők egész este ezt csinálták, be volt zárva az ajtajuk, de kihallatszott a folyosóra, hogy hogyan kaszinóznak, vinnyognak, röhögnek. Szoktak ilyenek lenni, de nem nagy betegek, főleg ha így tudnak szórakozni. Azért ez egy kórház, nem illik hangoskodni. Csak még nem szóltam rájuk, mondom várok, ha nem hagyják abba, szólok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kórház, kórház... de egy csinos nővérkét valahogy be kell csalogatni a kórterembe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 27. - 16:47:28
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulitéma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tutira szörnyen mutathattunk mert az Edó még ma is azt mondta hogyan tudtunk ennyit inni? Simán , szoktam válaszolni én. Nem hiszem hogy a Livinges buliba kevesebbet ittam volna csak ugye az a különbség hogy ott kitomboltam az alkoholt itt meg nem.Tényleg nagyon hiányoztatok. A Lolinak még sms-t is nyomtam az éjszaka.Ha lenne rá keret akkor tegnap veletek lettünk volna az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Még egy kicsit mindig rossz a gyomrom de már kajáltam , lassan helyreáll a rend.Na meg jótt tett a séta a városszélén.A Shadow annyira örült hogy még sikongatott is örömében az autóban ,amíg oda nem értünk.Már amikor átmentem tudta hogy hová megyünk .Látnátok mennyire önfeledt és boldog ilyenkor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Usi:Nagyon örülök hogy az írótársad szóba áll veled.A Valicsnak átadjuk amit üzentél. Angie:Ha megadod a számod akkor majd téged is jól zaklatni fogunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kell ez neked? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mennyit tudnék mesélni a gépek lelkéről....jó a technikád , simogatni kell és akkor szépen működnek. Lola:Gratula a melódhoz! El is felejtettem megkérdezni hogyan sikerült. A mai programunk azon kívül hogy ma megnézzük a Hamburgot mert még nem sikerült megnézni. A Sotu dobozból néztük meg az albumkészítéses vidit a múltkor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amikor gyertyagyújtás lesz akkor kezdődik a szeánsz este. Az Edónak fogok jósolni. Már a Melicsnek meg a Valicsnak jósoltam. |
|
|
|
2010.03. 27. - 16:49:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Hirtelen azt sem tudom mire reagáljak. Kezdetnek annyi,hogy azért reggel látom még volt egy kis dumcsi a csütörtök óta tartó témával kapcsolatban...és most már kezdek mérges lenni....le kell higgadnom. Összeszedem az agyam és válaszolok amire akartam.Csak kell egy kis idő. |
|
|
|
![]() ![]() |