![]() ![]() |
2009.11. 29. - 18:26:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azta Edóka ez egy kalória bomba! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nagyon fincsi lehet, majd kipróbálom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Köszönöm én is a receptet!
Mode, nem baj ha most olvassa el, legalább tágul a fantáziája. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, te meg ne rohangálj fej nélkül, már volt egy Fej nélküli lovas a világirodalom történetében, nem kell másik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:26:30
Létrehozva:
|
|
|
Gyorsan idevetődtem sziasztok!
kedden XXI század rtlen Anton lesz!!! Most láttam,mikor hirtelen mutatták Dave-et azt hittem itt halok be!! |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:39:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Macsus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te is láttad akkor a reklámot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:40:36
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Macsus!
Hehhee.. várjuk mi is... nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyis imádom az orvosos sorozataim, legalább utána is jó műsor lesz... sőőőt... a legjobb |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:41:27
Létrehozva:
|
|
|
Mode: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem ráköptem a monitorra a kakaót."Dave-et zaklatja Martin."hehe
Angie:tágul Mode fantáziája?...höhö...az nem kifejezés... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:43:29
Létrehozva:
|
|
|
Na szóval,
Angie: Mikor láttam ez a NyugatMo.i DM cuccos videó pályázatot,rögtön te jutottál az eszembe,de látom már tudod!:D Remélem te nyersz!!! Usi: A Davie baby kiemelt állóját Ildi írta elsőre,én csak megismételtem,mert annyira tetszett!!!:DD Hát nagyon beindítóak a képek az tuti! Amiket feltettél most hétvégére,juhujjj!!! Az egyiken,asszem amelyiken nyalja a száját,olyan mint egy vámpír,jujj nagyon szeximexis,meg amelyik neked tetszett nagyon,amikor oldalra néz,meg mikor csukott szemmel hátravan hajtva a feje,hát jajjjjj!!! Mode: láttam te is fickezel,jól van!:D Jó rég fickeztem sajna én is levagyok maradva! Hú,Edóka,nagyon fincsi lehet az a forrócsoki!!! Chilis forrócsokit próbáltatok már? Én még sajna nem. Na én pénteken megint Arató discóban volta,persze megint kértem DM-et,hát nagysokára betette,Photographic volt!!! Hát én odarohantam a kivetitő elé,és ott tomboltam,meg énekeltem,kitártam a kezem Dave felé,nagyon jó volt!!!! Ma meg néztem a Best of videos dvdt,hát behaltam teljesen,utána kb 5percig azt hajtogattam,h DM-et akarok,DM-et akarok.Ha vki hallotta volna,sztem őrültnek nézett volna:D |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:43:42
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De milyen aranyos lehet Dave alvás közbe (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
2009.11. 29. - 18:47:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!! Azzal kezdeném, hogy A XXI. SZÁZADBAN KEDDEN ESTE A GRACE KLINIKA UTÁN DEPECHE MODE ÉS ANTON CIRBIJN LESZ, ÚGYHOGY TESSÉK NÉZNI (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán most olvasom ezt a történetet tovább, még tegnap éjjel is visszajöttem elolvasni még egy fejezetet XD Szegény Martin kapott rendesen XD Corbijn na XD Ja,oké látom már tudjátok!:D |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:48:19
Létrehozva:
|
|
|
Mode az tuti,hogy Dave alvás közben aranyos lehet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de megnézném.
Macsus:tiszta csúcs vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:49:25
Létrehozva:
|
|
|
Nem nézek retek klubot, úgyhogy kimaradtam a reklámból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ami késik, az nem múlik! Izzítom az otthoni video rekorderem távsegítésggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár gondolom majd a Freestate-re is fel fog kerülni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossza hatással vagyunk a gyerekre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus, köszi hogy szorítasz nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó tudni, hogy egy egész Fekete Sereg szorít értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak benneteket csajok! Leghamarabb dec. 30-án akkor meeting az előszilveszteri party előtt vagy magán a partyn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:53:29
Létrehozva:
|
|
|
Macsus Te is jössz pecsába 30.-án? Hát tudod Macsek, én csak ott tudok veletek talizni, mivel későn érek oda, mert dolgozom 30.-án este 8-ig. Tel számom majd küldöm pü.
Képzeljétek, sütőben sütöm a rántott husit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már szombaton is igy csináltam, és nincs olaj szag a lakásban |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:54:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie:ja mire biztatjuk a kiskorút... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Naná,hogy szurkolunk neked ez csak természetes elvégre egy csapatba tartozunk vagy mi.Meg mi is imádunk téged. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka ügyi vagy és találékony.Rántott husi...nyami... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 18:56:07
Létrehozva:
|
|
|
Tudom, hogy Te dolgozol Edóka, de legkésőbb 10-11 felé azért csak befutsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kocsival jössz? Azt hiszem Usi hamarabb jön, és még majd csapódik Ildi is, de már nem emlékszem ki mondta pontosra, hogy tuti jön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sütőben a rántott húst? Nem lehet rossz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, hadd ölellek meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nagyon jó kedvem van! Biztos hatott rám a napsütés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:00:08
Létrehozva:
|
|
|
Nem nézek retek klubot, úgyhogy kimaradtam a reklámból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ami késik, az nem múlik! Izzítom az otthoni video rekorderem távsegítésggel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár gondolom majd a Freestate-re is fel fog kerülni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rossza hatással vagyunk a gyerekre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus, köszi hogy szorítasz nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó tudni, hogy egy egész Fekete Sereg szorít értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádlak benneteket csajok! Leghamarabb dec. 30-án akkor meeting az előszilveszteri party előtt vagy magán a partyn. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmiség Angie,megérdemled!!!:) |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:00:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie jöhet az az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 29. - 19:01:04
Létrehozva:
|
|
|
Semmiség Angie,megérdemled!!!:) Köszönöm, köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óriás ölelés indul mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:04:03
Létrehozva:
|
|
|
Macsus Te is jössz pecsába 30.-án? Hát tudod Macsek, én csak ott tudok veletek talizni, mivel későn érek oda, mert dolgozom 30.-án este 8-ig. Tel számom majd küldöm pü. Képzeljétek, sütőben sütöm a rántott husit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már szombaton is igy csináltam, és nincs olaj szag a lakásban Nagyon jó lenne menni!!! Vhogy megpróbálom elintézni!! Köszönöm, köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óriás ölelés indul mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj köszi! Én már érzem!:D |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:06:45
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, téged is várunk ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rajtam a Freestate pólóm lesz, az már biztos és ha addig megjön, akkor az Onix-féle nyaklánc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd akkor telószámokat cseréljünk privátban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:12:14
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, téged is várunk ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rajtam a Freestate pólóm lesz, az már biztos és ha addig megjön, akkor az Onix-féle nyaklánc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd akkor telószámokat cseréljünk privátban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rendben!:D Remélem sikerül,és végre élőben is lehet majd áradozni a DMről,úgy h akinek beszélek nem néz hülyének,vagy nem unja amit mondok!:D |
|
|
|
2009.11. 29. - 19:16:23
Létrehozva:
|
|
|
Vonattal megyünk, hogy tudjunk alkoholizálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 11 körül tuti ott leszünk, megyünk mint szél a pusztán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért is muszáj, hogy jöjjenek velem barátnőim, mert félek hazafelé hajnalban elalszom a vonaton, és annak nem nagyon örülnék egyedül
Ha együtt alszunk el, max röhögünk egy nagyot !!! Ölelés megjött, éreztem, majd hanyatt dobott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kész a husika (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meséltem Valiccsal milyen pizzát csináltunk a múltkor? Hogy jártunk? nem ám többször mesélem el! |
|
|
|
![]() ![]() |